Για στάκα μια στιγμή..
Όταν μία γυναίκα ελλεηνίδα ή αλλοδαπή δηλώνει την αντιπάθειά της προς κάποιον τύπο άνδρα,είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο,ενώ όταν το κάνει ένας άνδρας αυτό είναι δείγμα εμπάθειας προς τις ελληνίδες (τις οποίες κι εγώ γουστάρω τρελλά)?
Μήπως τελικά τα'χετε κάνει λίγο μαντάρα?
Αφήστε και κανένα περιθώριο επιλογής σε κανέναν άλλο..
αν καποια γυναικα εκδηλώσει εμπάθεια προς ολους τους ελληνες δεν το θεωρω φυσιολογικο. Αν δεν τους προτιμαει (π.χ. μπουμπα ειναι οκ)
αντιστοιχα και στους αντρες φαινομενα τυπου "παθος για τα τεμαχια" μου φαινονται μη φυσιολογικα, ενω αντιστοιχα άτομο απο δω που ειναι παντρεμενο με μη αλλοδαπη (δε λεω ονομα) ειναι απολυτα φυσιολογικο.
Αλλο τα γουστα, αλλο η προκαταληψη. Και αυτο βγαινει στον τρόπο που γραφει κανεις.
Τελος δεν μπορω να καταλαβω πως στο διαολο μου καταλογισες διαφοροποιηση με βαση το φυλο? ο,τι ισχυει για τους αντρες, κατ εμε, ισχυει και για τις γυναικες.
ας πουμε μια αποψη σαν κι αυτη
το 80% των ελληνιδων απο κορμι (για τα δικα μου δεδομενα) ειναι μπαζα! βεβαια παντα απ κει ψωνιζαμε σα φτωχομπινεδες (το 20%) δε ηταν φαινετε για μας! πρεπει να κλεισουν (τωρα με την οικονομικη κριση ευκαιρεια ειναι) φουρνοι, ζαχαροπλαστεια, σουβλατζιδικα, πιτσαριες, και οτι αλλο τις παχαινει α και γυμναστηριο! τη γυμναστηριο δηλαδη πρεπει να τρεχουν 2-3 μαραθωνειους τη βδομαδα (απο 42 χιλιομετρα+) μπας και δουμε κανα αποτελεσμα! ευτηχως εφυγα και ησυχασα! κουραγιο συναγωνιστες
μου φαινεται ολιγον απο παραληρημα.