Νέα

δεν μου ανοιγει το fb στο δικο μου pc.... ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
καλησπερα ρε παιδια, απο χτες βαζω τους κωδικους για να μπω στο fb και δεν μπορω να μπω.... ενω πριν καμια ωρα μπηκα απο αλλο pc κανονικα.... τι μπορει να φταει??? μου ανοιγει τη σελιδα του fb και οταν βαζω κωδικους δεν με βαζει....

Επισκέπτης
καλησπερα ρε παιδια, απο χτες βαζω τους κωδικους για να μπω στο fb και δεν μπορω να μπω.... ενω πριν καμια ωρα μπηκα απο αλλο pc κανονικα.... τι μπορει να φταει??? μου ανοιγει τη σελιδα του fb και οταν βαζω κωδικους δεν με βαζει....

ενταξει ρε φιλε ζησε και χωρις φεισμπουκ δε γαμιεται σιγα το προβλημα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οταν μπαινεις και με δευτερο λογαριασμο για να παρακολουθησεις αυτα παθαινεις. κουναβι.

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
τυπε το να το πατησεις  'Ξεχασατε τον κωδικο σας; '  το σκεφτηκες?

OP
OP
petroulas

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
τυπε το να το πατησεις  'Ξεχασατε τον κωδικο σας; '  το σκεφτηκες?
δεν ειναι θεμα κωδικου, θα μου στειλει ενα μαιλ με τον κωδικο, εδω σου λεω τον βαζω τον κωδικο και παπαλα.... αυτο που ειπε ο λοπεζ ειναι... αλλα πως λυνεται?

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
πες μας τι σου γραφει ακριβως ρε δικε μου τα δαχτυλα μας να μυρισουμε

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Δοκιμασε να μπεις απο το αλλο PC και αλλαξε τον κωδικο σου αμεσως .Για ασφαλεια βαλε 25ψηφιο κωδικο και καθε 30 το πολλη μερες αλλαζε το  παρε ενα password manager για ποιο ευκολα.

Μηπως εχεις βαλει ασφαλεια και εχεις βαλει το pc στο σπιτι να μην ειναι το pc που εχεις δηλωση ?εχει κατι τετοια το fb  Εκτος και εαν εχεις ευκολο κωδικο και στον φαγανε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σβησε τα cookies τυπε

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
και που θα το θυμομαστε ρε τυπε 25 ψηφια

eparxioti123

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κατεβασε το ccleaner σβησε το ολο ιστορικο , προσοχη μονο μην σβησεις και τυχων αποθηκευμενους κωδικους, και ξαναδοκιμασε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom