Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.828
- Πόντοι
- 7.185
να λοιπον, για κατι τετοιες Βουλες χρειαζεται ο τυπος "κασκαντερ επι πληρωμη"
να λοιπον, για κατι τετοιες Βουλες χρειαζεται ο τυπος "κασκαντερ επι πληρωμη"
Αμφιβάλλιες τύπε?Ανήκω και εγώ στο μ.ό του bou όσον αφορά τα προσόντα(κτηνώδης γυμνασμένο κορμί,ελαφρά αξύριστος και με εργαλείο 25+ cmπως ξερουμε οτι ειναι δικια σου τυπε; πρεπει να κρατας καρτελακι με ονομα και ημερομηνια
Σε καταλαβαίνω απόλυτα αδελφέ μουκαι ομως... εχε χαρη που δε μπορω, δε θελω και δεν πρεπει να μιλησω
γιατι εχουμε και αξιοπρεπεια.
η βουλα ειναι κιμπαρισαη βουλα πρεπει να ειναι αξιολογη γυναικα...
Δηλαδή?η βουλα ειναι κιμπαρισα
δλδ ειναι εξυπνη,ομορφη και πλουσιαΔηλαδή?
Για τα όμορφη και πλούσια δεν ξέρω το πρώτο δύσκολοδλδ ειναι εξυπνη,ομορφη και πλουσια
Αυτά είναι τα κυριότερα προσόντα ρε,μην μασάς...σε είδε σαν τον Βούδα που θα την οδηγήσει στην Φώτιση....αλίμονο σε εμάς που δεν μπορούμε να εμπνεύσουμε αυτό σε γυναίκες γιατί αμέσως σκέφτονται ότι"θα μου την κάνει ο παιδαρας με την πρώτη λάθος μου κίνηση"...τυχερακια!εγω οπως ξερεις ειμαι μνηστευμενος δεν μπορω να βοηθησω..ειμαι και λιγο ασχημος,λιγο χοντρος καταλαβαινεις...ευελπιστω εσεις να μπορεσετε να βοηθησετε την κυρα-Βουλα
Για τους υποψηφιους μπηχτες....αποκλειστικη φωτογραφια της εντυπωσιακης Βουλας.
δεν ειναι καθολου υποπτο! γυναικα που παρακαλαει σε φορουμ να τη γαμησουν ειναι ή πουστης ή το μπαζο του αιωνα! οι καλες εως και ανθυπομετριες πανε για καφε και γυριζουν με 4 πουτσες στον κωλο τους!το οτι καποιοι εχουν και ποσταρουν τζιφακια με ψωλουδες, ειναι λιγο...
Υ
ΠΟ
ΠΤΟΝ
!!!!!!!!!!!!
κυρα @Voula μας... βγες, ανεβασε μας μια φωτο σου σεξουλιαρικη και κλεισε στοματα ναουμε.
αλλο ειπα-αλλο καταλαβες-αλλο εγραψεςδεν ειναι καθολου υποπτο! γυναικα που παρακαλαει σε φορουμ να τη γαμησουν ειναι ή πουστης ή το μπαζο του αιωνα! οι καλες εως και ανθυπομετριες πανε για καφε και γυριζουν με 4 πουτσες στον κωλο τους!
μπορει να μη καταλαβα,μη με παρεξηγεις,απο το πρωι στη δουλεια εχω πηξει...αλλο ειπα-αλλο καταλαβες-αλλο εγραψες
17 φορεςΜια γυναικα σε ηλικια απο 40 εως 45 τι συχνοτητα σεξ θελει κατα μεσο ορο την εβδομαδα;Πειτε γνωμες...
Εσυ μεταξεταστεος.Ξαναελα..17 φορες
γιατι ρε τυπε?Εσυ μεταξεταστεος.Ξαναελα..