Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.828
- Πόντοι
- 7.185
φέρνει στο μυαλό "βοηθός-πιστολάκι-κομμώτρια" που έλεγε και ο Πανούσηςτο μονο που δεν μου αρεσει στην βουλα ειναι το ονομα...μπαςκλας ρε παιδακι μου
φέρνει στο μυαλό "βοηθός-πιστολάκι-κομμώτρια" που έλεγε και ο Πανούσηςτο μονο που δεν μου αρεσει στην βουλα ειναι το ονομα...μπαςκλας ρε παιδακι μου
Ποια νορμαλ 45 ετων γυναικα κανει 17 φορες την εβδομαδα σεξ; Τι ειναι πουτανα;γιατι ρε τυπε?
τυπε εσυ ξερεις καλυτερα....αλλα στα 45 ξεκολιαζονται οι γυναικες λεωγωτωραΠοα νορμαλ 45 ετων γυναικα κανει 17 φορες την εβδομαδα σεξ; Τι ειναι πουτανα;
Έτσι...αλλιώς ανοίγει νήμα στο μπουρδέλα!17 φορες
Οι παντρεμενες ή οι ελεύθερες?τυπε εσυ ξερεις καλυτερα....αλλα στα 45 ξεκολιαζονται οι γυναικες λεωγωτωρα
Οι παντρεμενες ή οι ελεύθερες?
τζιφακια ειναι ρε φιλιππα δεν δαγκανουν να ουμε, και γω ανεβασα το τερας του λοχνες σε bbw μορφη αλλα δεν την επαιξα με τη φωτο (ψεμματα την επαιξα, για λιγο ομως)το οτι καποιοι εχουν και ποσταρουν τζιφακια με ψωλουδες, ειναι λιγο...
Υ
ΠΟ
ΠΤΟΝ
!!!!!!!!!!!!
κυρα @Voula μας... βγες, ανεβασε μας μια φωτο σου σεξουλιαρικη και κλεισε στοματα ναουμε.
καπου ωπα ρε...βουλα λενε και την πατουλιδουτο μονο που δεν μου αρεσει στην βουλα ειναι το ονομα...μπαςκλας ρε παιδακι μου
και η βαβατση.καπου ωπα ρε...βουλα λενε και την πατουλιδου
ναι αλλα αυτη ηταν καλη στο πηδημα με εμποδια αυτη ειναι?καπου ωπα ρε...βουλα λενε και την πατουλιδου
με νεφρα η χωρις?Εγώ πιστεύω κάποιος θα πήγε από εδώ μέσα κάποιον θα βρήκε όπως τον θέλει και θα ξεσκίζεται από το μεσημέρι. Ίσως το βράδυ να μας ενημερώσει ο γαμιας της Βούλας με κριτική!!!
Αν ΄ήτανε λες εδώ μέσα θα έμπαινε να βρει γαμιά; Ρωτάς κάτι μαλακίες.ειναι κανα μουνι της προκοπης ηπαρασκεβουλα χαζαρηπαρασκεβουλα μελι?
το βουλα ειναι γτπ αλλα βγαινει απτο παρασκευη που μπορει να το κανει Ευη ή Εβιτα, τα οποια ειναι καβλιαρικα ονοματατο μονο που δεν μου αρεσει στην βουλα ειναι το ονομα...μπαςκλας ρε παιδακι μου
με δικασες.Αν ΄ήτανε λες εδώ μέσα θα έμπαινε να βρει γαμιά; Ρωτάς κάτι μαλακίες.
Γεια σε όλους, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση ενός νεαρού άντρα( ή και δύο) υγιή ευπαρουσίαστου που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριους απεριποίητους και χλιαρούς.....
Επειδή θα αρχίσετε τα σχόλια για εμφάνιση δική μου κτλ αν βρεθώ ποτέ με κανένας από εδώ μέσα ας γράψει εντυπώσεις.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως σου προσφέρεται μια εντυπωσιακή γυναίκα και συ δεν κάνεις τα πάντα για την ικανοποιήσεις/ικανοποιηθείς ........
Γιατι τυπε λιγοι τους πεφτουμε;Αν ΄ήτανε λες εδώ μέσα θα έμπαινε να βρει γαμιά; Ρωτάς κάτι μαλακίες.
Συγγνώμη!με δικασες.