Νέα

Δεν γαμάει κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Voula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Γεια σε όλους, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση ενός νεαρού άντρα( ή και δύο) υγιή ευπαρουσίαστου που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριους απεριποίητους και χλιαρούς.....
Επειδή θα αρχίσετε τα σχόλια για εμφάνιση δική μου κτλ αν βρεθώ ποτέ με κανένας από εδώ μέσα ας γράψει εντυπώσεις.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως σου προσφέρεται μια εντυπωσιακή γυναίκα και συ δεν κάνεις τα πάντα για την ικανοποιήσεις/ικανοποιηθείς ........
Είσαι σε αναζήτηση άντρα και μπήκες εδώ για να βρεις? Έχεις μεγάλες προσδοκίες. Εκτος και αν είσαι τόσο περίεργη που σου φαίνονται όλοι μέτριοι.

OP
OP
V

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Το ακριβως αντιστροφο με τη σεξουαλικη σου ζωη τυπε....:confused::confused::confused:
ΠΩ τι είπε , έχεις και άλλα τετοια να σημειώνω ή ήταν αναλαμπή?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είσαι σε αναζήτηση άντρα και μπήκες εδώ για να βρεις? Έχεις μεγάλες προσδοκίες. Εκτος και αν είσαι τόσο περίεργη που σου φαίνονται όλοι μέτριοι.
Ισως

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Γεια σε όλους, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση ενός νεαρού άντρα( ή και δύο) υγιή ευπαρουσίαστου που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριους απεριποίητους και χλιαρούς.....
Επειδή θα αρχίσετε τα σχόλια για εμφάνιση δική μου κτλ αν βρεθώ ποτέ με κανένας από εδώ μέσα ας γράψει εντυπώσεις.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως σου προσφέρεται μια εντυπωσιακή γυναίκα και συ δεν κάνεις τα πάντα για την ικανοποιήσεις/ικανοποιηθείς ........
καπου εδω εχασες τους μισους υποψηφιους

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
ΠΩ τι είπε , έχεις και άλλα τετοια να σημειώνω ή ήταν αναλαμπή?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισως
Ανεβαζω σιγα σιγα το λεβελ για να προλαβαινει ο εγκεφαλος σου κλωνε....:tooth:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Η Βούλα είναι μέλος από το 2015 και ακόμη ψάχνει αρσενικό. Φαντάσου μυαλό που έχει! Τι θέλεις ρε Βούλα σε σάιτ με κριτικές μπουρδέλων?

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Τελικά δεν γαμάει κανείς
Δεν γαμαμε γυναίκες σαν και σένα......γαμαμε γυναίκες που αντιλαμβανονται το ρόλο τους και δεν το παίζουν κάποιες ενώ είναι ένα τίποτα

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
προτεινω η κυραβουλα μας, να ανεβασει μια φωτο της και να μας κλεισει τα στοματα ολωνονε

Count Me In GIF by James Bond 007
Δεν πρόκειται......είναι κότα λυρατη γιατί ξέρει ότι θα κριθεί πολύ αυστηρά

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Κυριοι...μην παιζεται.......μετα απο ερωτικο ραντεβου με την σεξυ Κυρια Βουλα......

Συνημμένα

• giphy (9).gif
    giphy (9).gif
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 31

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Δεν πρόκειται......είναι κότα λυρατη γιατί ξέρει ότι θα κριθεί πολύ αυστηρά
εχω και αυστηρα γουστα, αστα να πανε... κατρακυλα.
προβλεπω να τη στελνει και ο αντρας της:undecided:

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.453
Πόντοι
12.756
Βουλα κοιλιαζει το νημα..
αν δεν μπει άμεσα φωτό απο το κορίτσι το νημα πάει για φουντο .. θα απαντανε το απογευμα κατι μεροκαματιαρηδες που δουλευαν το πρωι και την έχασαν μπας και πρόλαβουν να γλειψουν κανα κοκκαλο απο τα πρωινα γεράκια

OP
OP
V

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Φαντάσου και πόσες ψωλες δεν θα πάρεις από δω γιατί νομίζεις ότι είσαι κάποια.......βγες Συγγρού....κάνα τυφλό θα βρεις για να γαμηθεις
Η γιαγιά μου έλεγε " στην διαμάχη με τον ηλίθιο...............................

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Ρε Βούλα, αλήθεια τώρα. Γράφεις σε ένα forum και παραπονιέσαι οτι δεν βρίσκεις κάποιον να σε πηδήξει.
Διάβασα μερικές σελίδες, και σε όσους σου γράφουν, απαντάς στον ένα οτι την έχει μικρή, στον άλλο οτι είναι άπλυτος, στον τρίτο οτι δεν γαμάει καλά, στον τέταρτο οτι βρωμάνε τα πόδια του κλπ.
Με τι όρεξη να σου απαντήσει κάποιος όταν ξέρει οτι κατά 99% θα τον κράξεις; και γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία όταν με 50-100 ευρώ βρίσκει κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά με κορμιά λαμπάδες που θα του κάνουν ότι τους ζητήσει, χωρίς μα και μου και χωρίς την παρουσία του cuckold;
Τα παραπάνω τα γράφω χωρίς καμία πρόθεση να "σου την πω", αλλά αν θέλεις να βρεις κάτι αξιόλογο, θα πρέπει να επιλέξεις λίγο ευγενικότερη προσέγγιση.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Η γιαγιά μου έλεγε " στην διαμάχη με τον ηλίθιο...............................
Έξυπνη και πουτανα δεν υπάρχει.....από έναν ηλιθιο όπως είπες χαχαχα....σαν και σένα τις έχω για προθέρμανση....

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Ρε Βούλα, αλήθεια τώρα. Γράφεις σε ένα forum και παραπονιέσαι οτι δεν βρίσκεις κάποιον να σε πηδήξει.
Διάβασα μερικές σελίδες, και σε όσους σου γράφουν, απαντάς στον ένα οτι την έχει μικρή, στον άλλο οτι είναι άπλυτος, στον τρίτο οτι δεν γαμάει καλά, στον τέταρτο οτι βρωμάνε τα πόδια του κλπ.
Με τι όρεξη να σου απαντήσει κάποιος όταν ξέρει οτι κατά 99% θα τον κράξεις; και γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία όταν με 50-100 ευρώ βρίσκει κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά με κορμιά λαμπάδες που θα του κάνουν ότι τους ζητήσει, χωρίς μα και μου και χωρίς την παρουσία του cuckold;
Τα παραπάνω τα γράφω χωρίς καμία πρόθεση να "σου την πω", αλλά αν θέλεις να βρεις κάτι αξιόλογο, θα πρέπει να επιλέξεις λίγο ευγενικότερη προσέγγιση.
Έλα γαμαει τον άντρα της και νομίζει ότι θα βρει εδώ πολλούς τέτοιους.....ας πάει στα τραβελονηματα να γράψει η κυρά-κύριος βούλα

OP
OP
V

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Έξυπνη και πουτανα δεν υπάρχει.....από έναν ηλιθιο όπως είπες χαχαχα....σαν και σένα τις έχω για προθέρμανση....
Σωστά!!!!!!!! Ο νεκρός και ο ηλιθιος ξέρεις τι κοινο έχουν.......το ξέρουν όλοι οι άλλοι εκτός από αυτούς...Οπότε ζήσε εσύ ευτυχισμένος και ξέρουμε οι υπόλοιποι!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Σωστά!!!!!!!! Ο νεκρός και ο ηλιθιος ξέρεις τι κοινο έχουν.......το ξέρουν όλοι οι άλλοι εκτός από αυτούς...Οπότε ζήσε εσύ ευτυχισμένος και ξέρουμε οι υπόλοιποι!

βουλα μην το παρεξηγησεις αυτο που θα ρωτησω αλλα ο αντρα σου πως νιωθει που δεν βρισκεις να σε γαμησουν ουτε σε σαιτ για μπουρδελα?

OP
OP
V

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
βουλα μην το παρεξηγησεις αυτο που θα ρωτησω αλλα ο αντρα σου πως νιωθει που δεν βρισκεις να σε γαμησουν ουτε σε σαιτ για μπουρδελα?
Απογοήτευση για το φύλο σας...γυναίκες για τρίο έχουμε βρει αρκετές και ωραία κορίτσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom