The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.472
- Πόντοι
- 25.467
Ψαρολογία ιχθυόσκαλα Ιστιαίας.Ψυχολογία Αθήνα τελείωσες?
Ψαρολογία ιχθυόσκαλα Ιστιαίας.Ψυχολογία Αθήνα τελείωσες?
ΔυστηχώςΕπτά χρόνια είσαι εδώ μέσα, και μόλις τώρα κατάλαβες τι παίζει;
Δυστηχώς
πολυ σκληρη καρχιαΔυστηχώς
Κάνω συνέχεια μασαζ αλλά όχι αυτό που εννοείςΓια τα μασατζίδικα... Τι γνώμη έχεις;
πολυ σκληρη καρχια
Οσα δεν φθάνει η ΑλεπούΌτι πρόκειται περί σκληρού καργιόλη, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία.
Κάνω συνέχεια μασαζ αλλά όχι αυτό που εννοείς
Κοίτα ατυχία , να μην έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα....Κυριε Βουλα...αλλαξε το ρουν...
εσενα σε εχει στη μπουκα, κατι της εχεις κανει μαλλονΌτι πρόκειται περί σκληρού καργιόλη, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία.
προσπαθω να της κανω καθαρισμο στα τσακρα εδω και 5 λεπτα και ανακατευθυνση ενεργειακων ροων...θα τα καταφερω πιστευω αν και θα κουραστω πολυΚυριε Βουλα...αλλαξε το ρουν...
Φίλε λέγοντας με καλέ μου, γιατί δεν μπορεί η μικρή σου ψυχή να διαχειριστεί την κατάσταση, μην το αφήσεις θα σε βγάλει σε άσχημες καταστάσειςΔεν υπονοώ κάτι, καλέ μου!
Εκτός αν είχες τη μύγα και μαρτυράς χωρίς ξύλο για δεύτερη φορά σήμερα.
δικιά μου ατάκα ειναι αυτη , θα σε γαμησωεκει θα ημουν αλλα με κερδισε το μεροκαματο
Εσύ πάντως δεν πηδάς/γαμάςΠηδάει και τα πιάνει.
εσενα σε εχει στη μπουκα, κατι της εχεις κανει μαλλον
ωωωωω τι του ειπες τωωωρα ???Εσύ πάντως δεν πηδάς/γαμάς
πάλι καλά να λες που έχεις και την δουλεια σου να σε ξεκουράζει παραλληλαπροσπαθω να της κανω καθαρισμο στα τσακρα εδω και 5 λεπτα και ανακατευθυνση ενεργειακων ροων...θα τα καταφερω πιστευω αν και θα κουραστω πολυ