athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.438
- Πόντοι
- 12.756
γαμημενα τρολια το κανατε μπουρδελο το νημα της κυριας Βουλας...ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ
Σε ένα κόσμο γεμάτο γυναίκες γίνε Χρήστος Σαββίδης, όχι πυρφόρος.ειναι στην διαλογη ρε μαν ακομα περιμενε να κατασταλλαξει
Απορω ρε μυστηδες ....
τα ιδια γραφατε και πριν λιγο καιρο στην redhead ....
τι να πω ???
αντε καλη τυχη στο νημα ... .
αδυνατω να το παρακολουθησω πλεον ...
ευχαριστω κυραβουλα μαςΞέρουν αυτοί
Δεν περιμενε
Ξέρουν αυτοί
Κυρια Βουλα.......Προφανώς Πανεπιστήμονες έχετε δίκιο....Μάνο που δεν σας είπα πως ότι κάνω είναι παρουσία του άντρα μου και δεν έχουν κομπλάρει λίγοι....
εισαι πιο κοντός απο τον νιαουρίνο ; αυτο πες μας μόνοΚαι για να έχουμε και καλό ρώτημα... πως γνώριζες ότι είμαι πολύ κοντός; Διάβαζες κι εσύ χρόνια το σάη και αποφάσισες να γράψεις τώρα τελευταία;
εισαι πιο κοντός απο τον νιαουρίνο ; αυτο πες μας μόνο![]()
ω να σου γαμησω , οδηγεις με μαξιλαρι στο καθισμα ?1,53 με παπούτσια![]()
Μια ώρα έχει ανοίξει το thread και έχουν γραφτεί ήδη 12 σελίδες
Τύπε voula ποιο είναι το μυστικό σου?![]()
Εριξα άδεια και επιασα γεμάταΚαι για να έχουμε και καλό ρώτημα... πως γνώριζες ότι είμαι πολύ κοντός; Διάβαζες κι εσύ χρόνια το σάη και αποφάσισες να γράψεις τώρα τελευταία;
ω να σου γαμησω , οδηγεις με μαξιλαρι στο καθισμα ?
Γιατί ευχαριστείς?ευχαριστω κυραβουλα μας![]()
Εριξα άδεια και επιασα γεμάτα
που κανατε τις επιλογες σας.Γιατί ευχαριστείς?
μελανιάζεις εύκολα;Γεια σε όλους, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση ενός νεαρού άντρα( ή και δύο) υγιή ευπαρουσίαστου που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριους απεριποίητους και χλιαρούς.....
Επειδή θα αρχίσετε τα σχόλια για εμφάνιση δική μου κτλ αν βρεθώ ποτέ με κανένας από εδώ μέσα ας γράψει εντυπώσεις.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως σου προσφέρεται μια εντυπωσιακή γυναίκα και συ δεν κάνεις τα πάντα για την ικανοποιήσεις/ικανοποιηθείς ........
Το ακριβως αντιστροφο με τη σεξουαλικη σου ζωη τυπε....Εριξα άδεια και επιασα γεμάτα