Τα εξυπνότερα παιδιά ελκυω...Δηλαδή στα πάρτυ και στα σουινγκεράδικα το κάνατε συνέχεια με τους ίδιους και τους ίδιους, και τώρα θέλετε να διευρύνετε τον κύκλο σας;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν γαμάει κανείς;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Voula
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.979
- Πόντοι
- 12.756
αν παει η επιθεωρηση το πιο πιθανο ειναι να μεινει χωρίς δουλεια αυτοςνα καλεσω την επιθεωρηση εργασιας για να βαλει μια ταξη? χα χα χα
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.208
- Πόντοι
- 3.656
για να τον φας πας τυπε η για το πουλιτζερ?Τα εξυπνότερα παιδιά ελκυω...
Κρυφό ταλέντο και αυτό, άργησε να εκδηλωθεί, για πες....για να τον φας πας τυπε η για το πουλιτζερ?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
Τα εξυπνότερα παιδιά ελκυω...
Δεν το αμφισβητώ, αλλά δεν μου απαντήσατε σε αυτό που σας ρώτησα. Γιατί καταφύγατε στο να βάλετε αγγελία εδώ (που λίγο-πολύ γνωρίζατε τόσο το κλίμα, όσο και την χαζομάρα) και δεν στραφήκατε στους εξειδικευμένους ιστότοπους τους οποίους χρησιμοποιούν οι σουίνγκερς για αυτού του είδους τις αναζητήσεις;
Είσαι εξυπνότερος από ότι νόμιζα, με χαρά ακούω συνέχισεΔεν το αμφισβητώ, αλλά δεν μου απαντήσατε σε αυτό που σας ρώτησα. Γιατί καταφύγατε στο να βάλετε αγγελία εδώ (που λίγο-πολύ γνωρίζατε τόσο το κλίμα, όσο και την χαζομάρα) και δεν στραφήκατε στους εξειδικευμένους ιστότοπους τους οποίους χρησιμοποιούν οι σουίνγκερς για αυτού του είδους τις αναζητήσεις;
Συμφωνώ απόλυτα!!!! Δεν σε πειράζει να μοιραστώ την ανάρτηση με φίλες μου? Από τις κορυφαίες, ευχαριστώΤο έργον είναι γνωστό και χιλιοπαιγμένο. Η Βούλα είναι Βουλος κατά 99 τα εκατό. Θα δώσει κανει κινητό, θα έχει θυληπρεπη φωνή, θα πιάσει το μπλα μπλα πως εισαι,ποσο χρόνων είσαι,πόσο την έχεις και στο τέλος οταν σπάσει ο πάγος θα το ξεφουρνίσει . 'Δεν θα σ αρεσω..' εννοώντας ότι δεν είναι γυναίκα.
Αν ένα τα εκατό η Βούλα είναι γυναίκα,η απάντηση είναι απλή γαμάμε αβέρτα ΜΟΝΟ πουτανες πλέον. Πότε ξανά να 'τα δώσουμε όλα για να περάσει αυτή κι Εμείς καλά'. Μετά να μείνουμε Εμείς ρεστοι με το πουλί στο χέρι και αυτή να περάσει στον επόμενο που θα τα δώσει όλα . Αμερικανάκια Δεν είμαστε. Πλέον.Μεγαλώσαμε και κάτι μάθαμε . Πότε ξανά.
Γαμαμε αβέρτα πουτανες, που και ομορφότερες είναι,μουνί δίνουν και στην ουσία κοστίζουν πολύ λιγότερο. Γλιτώνουμε τα λεφτά απ τις βόλτες,τις βενζίνες τα κεράσματα τις μασαμπουκες τα δώρα κτλ. Τα τρώμε για την πάρτυ μας μονο. Για την προσωπικη μας ευχαρίστηση. Όχι για το ψωνιο της κάθε μιας που νομίζει ότι αυτή είναι και άλλη Δεν υπάρχει.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
Είσαι εξυπνότερος από ότι νόμιζα, με χαρά ακούω συνέχισε
Ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση, αλλά δεν έχω κάτι να προσθέσω, εφόσον δεν μου έχεις απαντήσει.
ΚρίμαΕυχαριστώ για τη φιλοφρόνηση, αλλά δεν έχω κάτι να προσθέσω, εφόσον δεν μου έχεις απαντήσει.
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.559
- Πόντοι
- 456
γαμανε οσοι παιρνουν επιδομα ρευματος και βενζινης ! οι υπολοιποι τον μπουλον !Το έργον είναι γνωστό και χιλιοπαιγμένο. Η Βούλα είναι Βουλος κατά 99 τα εκατό. Θα δώσει κανει κινητό, θα έχει θυληπρεπη φωνή, θα πιάσει το μπλα μπλα πως εισαι,ποσο χρόνων είσαι,πόσο την έχεις και στο τέλος οταν σπάσει ο πάγος θα το ξεφουρνίσει . 'Δεν θα σ αρεσω..' εννοώντας ότι δεν είναι γυναίκα.
Αν ένα τα εκατό η Βούλα είναι γυναίκα,η απάντηση είναι απλή γαμάμε αβέρτα ΜΟΝΟ πουτανες πλέον. Πότε ξανά να 'τα δώσουμε όλα για να περάσει αυτή κι Εμείς καλά'. Μετά να μείνουμε Εμείς ρεστοι με το πουλί στο χέρι και αυτή να περάσει στον επόμενο που θα τα δώσει όλα . Αμερικανάκια Δεν είμαστε. Πλέον.Μεγαλώσαμε και κάτι μάθαμε . Πότε ξανά.
Γαμαμε αβέρτα πουτανες, που και ομορφότερες είναι,μουνί δίνουν και στην ουσία κοστίζουν πολύ λιγότερο. Γλιτώνουμε τα λεφτά απ τις βόλτες,τις βενζίνες τα κεράσματα τις μασαμπουκες τα δώρα κτλ και Το σπάσιμο αρχιδιών. Τα τρώμε για την πάρτυ μας μονο. Για την προσωπικη μας ευχαρίστηση. Όχι για το ψωνιο της κάθε μιας που νομίζει ότι αυτή είναι και άλλη Δεν υπάρχει.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
Γιατί;
Είχα την εντύπωση πως κάνουμε διάλογο, και ότι δεν γράφει ο καθείς μια έκθεση ιδεών όπως ο παραπάνω.
Εξ άλλου, τι σε δυσκολεύει στο να απαντήσεις στο ερώτημά μου, εφόσον είσαι έμπειρη στο θέμα;
Ευχαριστώ πολύ, εάν έχεις κάτι άλλο να πεις, ανυπομονώΒάλτο και στην εφημερίδα αν θες
Αλήθεια? για ανέλυσεΛίγο πολύ τα πα,ακολουθώ ψυχρή υπολογιστική πλέον. Τι θα δώσω τι θα πάρω.Μέσα στο πνεύμα και τη γυναικεία νοοτροπία της εποχής.
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
Αυτό που μας λες είναι πως αναζητάς boy toys τα οποία δεν πληρούν τις προδιαγραφές. Το ερώτημα μου λοιπόν αυτό αποτυπώνεται ως προς το κομμάτι της υγιεινής, της εμφάνισης γενικότερα περιλαμβάνοντας π.χ. branded ρουχισμό, γυμναστηριακό σώμα ή απλά περιμένεις περισσότερα βάσει στερεοτυπικής αντίληψης πως ένας νέος επειδή θέλει εμπειρίες θα τις αναζητήσει και πιο έντονα; Θα θέσω ένα δεύτερο ερώτημα το οποίο είναι ο τρόπος με τον οποίο αναζητάς τα εν λόγω άτομα, αλλά και τους περιορισμούς που τους θέτεις από την αρχή.Γεια σε όλους, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση ενός νεαρού άντρα( ή και δύο) υγιή ευπαρουσίαστου που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριους απεριποίητους και χλιαρούς.....
Επειδή θα αρχίσετε τα σχόλια για εμφάνιση δική μου κτλ αν βρεθώ ποτέ με κανένας από εδώ μέσα ας γράψει εντυπώσεις.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως σου προσφέρεται μια εντυπωσιακή γυναίκα και συ δεν κάνεις τα πάντα για την ικανοποιήσεις/ικανοποιηθείς ........
Αυτό που μας λες είναι πως αναζητάς boy toys τα οποία δεν πληρούν τις προδιαγραφές. Το ερώτημα μου λοιπόν αυτό αποτυπώνεται ως προς το κομμάτι της υγιεινής, της εμφάνισης γενικότερα περιλαμβάνοντας π.χ. branded ρουχισμό, γυμναστηριακό σώμα ή απλά περιμένεις περισσότερα βάσει στερεοτυπικής αντίληψης πως ένας νέος επειδή θέλει εμπειρίες θα τις αναζητήσει και πιο έντονα; Θα θέσω ένα δεύτερο ερώτημα το οποίο είναι ο τρόπος με τον οποίο αναζητάς τα εν λόγω άτομα, αλλά και τους περιορισμούς που τους θέτεις από την αρχή.
Αγχώθηκα, τι πρέπει να απαντήσω! ..... Απλά αυτοί στους οποίους απευθύνομαι δεν έχουν αυτές τις απορίες.Αυτό που μας λες είναι πως αναζητάς boy toys τα οποία δεν πληρούν τις προδιαγραφές. Το ερώτημα μου λοιπόν αυτό αποτυπώνεται ως προς το κομμάτι της υγιεινής, της εμφάνισης γενικότερα περιλαμβάνοντας π.χ. branded ρουχισμό, γυμναστηριακό σώμα ή απλά περιμένεις περισσότερα βάσει στερεοτυπικής αντίληψης πως ένας νέος επειδή θέλει εμπειρίες θα τις αναζητήσει και πιο έντονα; Θα θέσω ένα δεύτερο ερώτημα το οποίο είναι ο τρόπος με τον οποίο αναζητάς τα εν λόγω άτομα, αλλά και τους περιορισμούς που τους θέτεις από την αρχή.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.208
- Πόντοι
- 3.656
με απαξιωνεις..ημουν ο πρωτος που σου εδωσα συγχαρητηρια για το coming outΚρυφό ταλέντο και αυτό, άργησε να εκδηλωθεί, για πες....
Αν και βαθιά στερεοτυπική ωραία ανάλυση!!!!Η γιαγιά μου έλεγε ότι τη θέα από την κορυφή του βουνού την ξέρουν μόνο όσοι έχουν πάει, οι υπόλοιποι την φαντάζονται..... έτσι και εσύ...Δεν έχω ώρα τώρα άλλα τις γενικές γραμμές τις είπα. Είναι στάνταρ πως ξεκινάει και πως τελειώνει. Στην αρχή κυνήγι,βολτες,κεράσματα, αν σου κάτσει πάθος σεξ ,περναμε Καλά, με κόστος της τσέπης μας βέβαια,μόλις περάσει το πάθος, μένουν τα κεράσματα,οι μασαμπουκες ,τα μαλώματα και αυτή απλά φεύγει για άλλα πάθη αφήνοντας τον κακομοίρη ρακο οικονομικά σωματικα και ηθικά. Βέβαια αυτό εξαρτάται κι από τον καθένα το ποσό αλώβητος θα φύγει. Και όλα αυτά για το ποιο λόγο, για κάποια που θα ναι πιθανώς και μέτριας εμφάνισης. Οπότε παρακάμπτω όλα αυτά και τα χώνω σε μια πουτανάρα εκδιδόμενη πανέμορφη και ελέγχω και πόσα θα δώσω. Δεν έχω λεφτά δεν πάω. Τα παραπάνω έχουν και παραλλαγές άλλα λίγο πολύ το ίδιο.
Beyond RepairΔεν κατάλαβες Εγώ πηγα στο βουνό. Και σου ξαναλέω και ο μικρός Θ πληρώνει. Γιατί να το κάνει αυτό με μια μεγαλύτερη του; το κέρνα είναι της εποχης. το χρυσό μόυνι έχει αυτή;
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
Ημουν σιγουρος και για το συντομο της απαντησης, αλλα και για το περιεχομενο. Το πλοβλημα δεν ειναι αιτιακο, αλλα αυτοαναφορικο. Καλη συνεχεια.Αγχώθηκα, τι πρέπει να απαντήσω! ..... Απλά αυτοί στους οποίους απευθύνομαι δεν έχουν αυτές τις απορίες.
Ωραίες λέξεις, συγχαρητήρια για το περιεχόμενο!Ημουν σιγουρος και για το συντομο της απαντησης, αλλα και για το περιεχομενο. Το πλοβλημα δεν ειναι αιτιακο, αλλα αυτοαναφορικο. Καλη συνεχεια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις