Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
σε προλαβα φαε σκονηΨυχολογία Αθήνας και εσείς προφανώς....με ενδιαφέρει πολύ η άποψη σας συνεχίστε παρακαλώ. Τα καλύτερα κομμάτια τραβάω....
σε προλαβα φαε σκονηΨυχολογία Αθήνας και εσείς προφανώς....με ενδιαφέρει πολύ η άποψη σας συνεχίστε παρακαλώ. Τα καλύτερα κομμάτια τραβάω....
καθε φορα που θα λες την ατακα μου γαμιολη θα πληρωνεις 100 ευρω δικαιωματαδυστυχως αυτοδιδακτος με κερδισε το μεροκαματο
ΕΓΩ ειμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣκαθε φορα που θα λες την ατακα μου γαμιολη θα πληρωνεις 100 ευρω δικαιωματα
ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!!! Δεχομεθα και επιδόματα βενζινηςΕΓΩ ειμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ
3 μερες σερι ξυσοπουτσι ρεΕΓΩ ειμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ
λιγα....ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!!! Δεχομεθα και επιδόματα βενζινης
τωρα ξεκουραστηκα λιγο3 μερες σερι ξυσοπουτσι ρε
ρε μουνη εχθες ελεγες οτι εισαι σερι 19 ωρες στη δουλειαλιγα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τωρα ξεκουραστηκα λιγο
Ψυχολογία Αθήνας και εσείς προφανώς....με ενδιαφέρει πολύ η άποψη σας συνεχίστε παρακαλώ. Τα καλύτερα κομμάτια τραβάω....
.....και συνεχιζω αλλα κανω και κανα διαλειμμαρε μουνη εχθες ελεγες οτι εισαι σερι 19 ωρες στη δουλεια
μια μερα δουλευεις μία οχι ... μια χαρα σε κόβω.....και συνεχιζω αλλα κανω και κανα διαλειμμα
μακαρι να ηταν ετσι..10 δουλευω μια καθομαιμια μερα δουλευεις μία οχι ... μια χαρα σε κόβω
εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικούμακαρι να ηταν ετσι..10 δουλευω μια καθομαι
ναι γαμωτοεκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού
να καλεσω την επιθεωρηση εργασιας για να βαλει μια ταξη? χα χα χαναι γαμωτο
Εσύ τρως το ίδιο φαι κάθε μέρα? Κατά περιόδους αλλάζουν αυτά που μας εξιταρουν...Ρε συ Βούλα...
Λύσε μου μια απορία. Τα σουινγκεράδικα, και τα επιτυχημένα πάρτυ που διοργάνωνες γιατί δεν σε καλύπτουν πιά και στράφηκες σε "τυφλή" αναζήτηση για επιβήτορες;
Εσύ τρως το ίδιο φαι κάθε μέρα? Κατά περιόδους αλλάζουν αυτά που μας εξιταρουν...
η επιστημονικη ομας του μπου αποφανθηκερε παιδια συγνωμη μια ερωτηση για να καταλαβω ! Η Βουλα ειναι Βουλης τελικα?
δεν ειναι πια αυτο το θεμα του νηματος τυπε...το θεμα ειναι γιατι ξυνει τα παπαρια του ολη μερα ο αθηναιος και δεν παει να δουλεψειρε παιδια συγνωμη μια ερωτηση για να καταλαβω ! Η Βουλα ειναι Βουλης τελικα?
περιμενει το επομενο επιδομα του Κουλη και της παρεας του ! οποτε που να τρεχει τωρα για δουλεια !δεν ειναι πια αυτο το θεμα του νηματος τυπε...το θεμα ειναι γιατι ξυνει τα παπαρια του ολη μερα ο αθηναιος και δεν παει να δουλεψει