Νέα

Δεν εξετάζονται οι ιερόδουλες στην Αθήνα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
η λυση ειναι μια !!ζητω η μαλακια!!και τερμα το σεξ!!!!!

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Χωρις να θελω να παρω καποιο στον λαιμο μου το πιο αποτελεσματικο μεσο για τις αρρωστιες ,βλενορια,κονδυλοματα,μυκητες,χλαμυδια κτλ ειναι το ρωσικο Μιραμιστιν . Το κακο ειναι οτι δεν σε προφυλάσει απο Ειτζ,Ηπατιτιδα,και Ερπι .Δεν λεμε για σεξ χωρις προφυλαξη,αλλα σε περιπτωση θραυσης του προφυλακτικου ειναι αποτελεσματικο μεσο .Το χρησιμοποιω αρκετα χρονια και ουδεποτε ειχα προβλημα με αφροδισια νοσηματα .

Τυπε αυτο μου το εβαλε μια Ρωσιδα. Στανταρ εξοπλισμος για τουρισμο, αλλα δεν μου φαινεται να προστατευει τιποτα. Ψυχολογικη η στηριξη.  :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Εσεις που πατε συχνα στις τανες, θα λετε τωρα....αφου τα κοριτσια μας λεγανε οτι πανε στο γιατρο και περνανε απο ελενχο, δλδ μας ελεγαν ψεματα.  :o  :2funny:
πάνε σε ιδιωτικά εργαστήρια...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εγω είμαι πιο ασφαλης που γαμαω πουτανα με καποτα από αυτόν που γαμαει τη γυναικα του η τη γκομενα ακαποτα,απλα δε θελουν να το καταλαβουν, εχουν παντρευτει ολοι τα αγγελούδια βλεπεις

Εσυ που το νομιζεις αυτο εισαι εντελως μαλακας.

Μονο ενας μαλακας μεσα στο bourdela.com θα ελεγε τετοια παπαρια και θα πιστευε οτι ισχυει κιολας.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ο Αδωνης Μπουμπουκος τι λεει για ολα αυτα ?  :think:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.759
Πόντοι
41.129
Εσυ που το νομιζεις αυτο εισαι εντελως μαλακας.

Μονο ενας μαλακας μεσα στο bourdela.com θα ελεγε τετοια παπαρια και θα πιστευε οτι ισχυει κιολας.

ναι είμαι μαλακας αλλα εσυ που γαμας γκομενακια ή την γυναικα σου ακαποτα πηγαινε κανε καμμια εξεταση γιατι εισαι επικίνδυνος, μπορει να μεταδίδεις καποιο ΣΜΝ και να μην το ξερεις

OP
OP
M

mito

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Τι σημαίνει το μοναδικό στο είδος του για όλο τον νομό ? εννοεί μήπως το μοναδικό  δημόσιο στο είδος  του ? γιατί άν κοιτάξει κάποιος τα χαρτιά ( αληθινά ή μουσαντό  :think: ! ) τών περισσότερων κοριτσιών όπως αυτά προβάλλωνται στα σάιτ τών στούντιο , ειδικά της γερμανικής αλυσίδας , τα περισσότερα είναι απο άλλα νοσοκομεία ακόμα καί ιδιωτικά ιατρεία......
Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιου είδους βιβλιάριο υγείας που σφραγίζεται από το δημόσιο μετά από εργαστηριακές εξετάσεις και γυναικολογική εξέταση του ιατρού της αρμόδιας υπηρεσίας (Περιφέρεια).
Εν τω μεταξύ το τσίμπησαν και από αλλού το θέμα
Οι ίδιες οι κοπέλες καταγγέλουν το ζήτημα μέσω του συλλόγου τους. Μπράβο τους! Δεν το περίμενα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιου είδους βιβλιάριο υγείας που σφραγίζεται από το δημόσιο μετά από εργαστηριακές εξετάσεις και γυναικολογική εξέταση του ιατρού της αρμόδιας υπηρεσίας (Περιφέρεια).
Εν τω μεταξύ το τσίμπησαν και από αλλού το θέμα
Οι ίδιες οι κοπέλες καταγγέλουν το ζήτημα μέσω του συλλόγου τους. Μπράβο τους! Δεν το περίμενα...
η αλήθεια είναι πώς όσοι πηδάνε τις διαφορετικές γκόμενες ξεπέτες επειδή τις ξέρουν όπως λένε από κύκλους και χωρίς καπότα αυτοί είναι και οι πιο επικίνδυνοι. Τι πάει να πει τη ξέρω... Η γκομενά σου είναι; Απλώς γαμιέστε...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Όποιος δε γαμάει να μη φοβάται.
Εκεί θα μας πάνε. Εξάλου κοστίζουν και οι πουτάνες (επαγγελματίες) κοστίζουν και οι γκόμενες. Και με τέτοιους μισθούς που παίρνουν οι περισσότεροι έχει πέσει πολύ μεγάλη αγαμία. Αυτό παρατηρώ και βλέπω γύρω μου. Ελάχιστοι κάνουν σεξ.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τις εξω να φοβαστε μαγκες.εκει που δεν εισαι σε ετοιμοτητα  το κολλας παρασημο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Τις εξω να φοβαστε μαγκες.εκει που δεν εισαι σε ετοιμοτητα  το κολλας παρασημο
Συμφωνώ και δεν μιλάμε για περιπτώσεις όπως είναι ο ιός HIV  αλλά και για άλλα αφροδίσια νοσήματα, του τύπου κονδυλώματα κλπ. Πολλές γυναίκες έχουν, είναι γεγονός. Είναι γνωστό βέβαια ότι και σε οίκους ανοχής όπως και να το κάνεις φοβάσαι... Γιατί κάποια νοσήματα μεταδίδονται απλώς με άγγιγμα και επαφή δερματική. Δεν μιλάω για σοβαρά πράγματα, σύφιλες κλπ αλλα μια ταλαιπωρία σε δερματολόγους κρεμες ή ακόμα και καυτηριασμούς μπορεί κάποιος να έχει...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Συμφωνώ και δεν μιλάμε για περιπτώσεις όπως είναι ο ιός HIV  αλλά και για άλλα αφροδίσια νοσήματα, του τύπου κονδυλώματα κλπ. Πολλές γυναίκες έχουν, είναι γεγονός. Είναι γνωστό βέβαια ότι και σε οίκους ανοχής όπως και να το κάνεις φοβάσαι... Γιατί κάποια νοσήματα μεταδίδονται απλώς με άγγιγμα και επαφή δερματική. Δεν μιλάω για σοβαρά πράγματα, σύφιλες κλπ αλλα μια ταλαιπωρία σε δερματολόγους κρεμες ή ακόμα και καυτηριασμούς μπορεί κάποιος να έχει...
οι πιθανοτητες και εξω απο τα μπουρδελα πανω κατω ιδιες ειναι

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τυπε αυτο μου το εβαλε μια Ρωσιδα. Στανταρ εξοπλισμος για τουρισμο, αλλα δεν μου φαινεται να προστατευει τιποτα. Ψυχολογικη η στηριξη.  :grin:
Γιατι κολλησες κανενα παρασημο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom