nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Αυτο δεν το ξερω,αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι στο Μπου τα γνωριζουμε ολα .γαμημενη παγκοσμιοποιηση.....ο λουραντος τα ξερει αυτα;
Αυτο δεν το ξερω,αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι στο Μπου τα γνωριζουμε ολα .γαμημενη παγκοσμιοποιηση.....ο λουραντος τα ξερει αυτα;
Χωρις να θελω να παρω καποιο στον λαιμο μου το πιο αποτελεσματικο μεσο για τις αρρωστιες ,βλενορια,κονδυλοματα,μυκητες,χλαμυδια κτλ ειναι το ρωσικο Μιραμιστιν . Το κακο ειναι οτι δεν σε προφυλάσει απο Ειτζ,Ηπατιτιδα,και Ερπι .Δεν λεμε για σεξ χωρις προφυλαξη,αλλα σε περιπτωση θραυσης του προφυλακτικου ειναι αποτελεσματικο μεσο .Το χρησιμοποιω αρκετα χρονια και ουδεποτε ειχα προβλημα με αφροδισια νοσηματα .
πάνε σε ιδιωτικά εργαστήρια...Εσεις που πατε συχνα στις τανες, θα λετε τωρα....αφου τα κοριτσια μας λεγανε οτι πανε στο γιατρο και περνανε απο ελενχο, δλδ μας ελεγαν ψεματα. :o
εγω είμαι πιο ασφαλης που γαμαω πουτανα με καποτα από αυτόν που γαμαει τη γυναικα του η τη γκομενα ακαποτα,απλα δε θελουν να το καταλαβουν, εχουν παντρευτει ολοι τα αγγελούδια βλεπεις
Εσυ που το νομιζεις αυτο εισαι εντελως μαλακας.
Μονο ενας μαλακας μεσα στο bourdela.com θα ελεγε τετοια παπαρια και θα πιστευε οτι ισχυει κιολας.
Εσυ που το νομιζεις αυτο εισαι εντελως μαλακας.
Μονο ενας μαλακας μεσα στο bourdela.com θα ελεγε τετοια παπαρια και θα πιστευε οτι ισχυει κιολας.
Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιου είδους βιβλιάριο υγείας που σφραγίζεται από το δημόσιο μετά από εργαστηριακές εξετάσεις και γυναικολογική εξέταση του ιατρού της αρμόδιας υπηρεσίας (Περιφέρεια).Τι σημαίνει το μοναδικό στο είδος του για όλο τον νομό ? εννοεί μήπως το μοναδικό δημόσιο στο είδος του ? γιατί άν κοιτάξει κάποιος τα χαρτιά ( αληθινά ή μουσαντό ! ) τών περισσότερων κοριτσιών όπως αυτά προβάλλωνται στα σάιτ τών στούντιο , ειδικά της γερμανικής αλυσίδας , τα περισσότερα είναι απο άλλα νοσοκομεία ακόμα καί ιδιωτικά ιατρεία......
η αλήθεια είναι πώς όσοι πηδάνε τις διαφορετικές γκόμενες ξεπέτες επειδή τις ξέρουν όπως λένε από κύκλους και χωρίς καπότα αυτοί είναι και οι πιο επικίνδυνοι. Τι πάει να πει τη ξέρω... Η γκομενά σου είναι; Απλώς γαμιέστε...Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιου είδους βιβλιάριο υγείας που σφραγίζεται από το δημόσιο μετά από εργαστηριακές εξετάσεις και γυναικολογική εξέταση του ιατρού της αρμόδιας υπηρεσίας (Περιφέρεια).
Εν τω μεταξύ το τσίμπησαν και από αλλού το θέμα
Οι ίδιες οι κοπέλες καταγγέλουν το ζήτημα μέσω του συλλόγου τους. Μπράβο τους! Δεν το περίμενα...
οΑδωνηςΜπουμπουκος τι λεει για ολα αυτα ?
Εκεί θα μας πάνε. Εξάλου κοστίζουν και οι πουτάνες (επαγγελματίες) κοστίζουν και οι γκόμενες. Και με τέτοιους μισθούς που παίρνουν οι περισσότεροι έχει πέσει πολύ μεγάλη αγαμία. Αυτό παρατηρώ και βλέπω γύρω μου. Ελάχιστοι κάνουν σεξ.Όποιος δε γαμάει να μη φοβάται.
Συμφωνώ και δεν μιλάμε για περιπτώσεις όπως είναι ο ιός HIV αλλά και για άλλα αφροδίσια νοσήματα, του τύπου κονδυλώματα κλπ. Πολλές γυναίκες έχουν, είναι γεγονός. Είναι γνωστό βέβαια ότι και σε οίκους ανοχής όπως και να το κάνεις φοβάσαι... Γιατί κάποια νοσήματα μεταδίδονται απλώς με άγγιγμα και επαφή δερματική. Δεν μιλάω για σοβαρά πράγματα, σύφιλες κλπ αλλα μια ταλαιπωρία σε δερματολόγους κρεμες ή ακόμα και καυτηριασμούς μπορεί κάποιος να έχει...Τις εξω να φοβαστε μαγκες.εκει που δεν εισαι σε ετοιμοτητα το κολλας παρασημο
οι πιθανοτητες και εξω απο τα μπουρδελα πανω κατω ιδιες ειναιΣυμφωνώ και δεν μιλάμε για περιπτώσεις όπως είναι ο ιός HIV αλλά και για άλλα αφροδίσια νοσήματα, του τύπου κονδυλώματα κλπ. Πολλές γυναίκες έχουν, είναι γεγονός. Είναι γνωστό βέβαια ότι και σε οίκους ανοχής όπως και να το κάνεις φοβάσαι... Γιατί κάποια νοσήματα μεταδίδονται απλώς με άγγιγμα και επαφή δερματική. Δεν μιλάω για σοβαρά πράγματα, σύφιλες κλπ αλλα μια ταλαιπωρία σε δερματολόγους κρεμες ή ακόμα και καυτηριασμούς μπορεί κάποιος να έχει...
Γιατι κολλησες κανενα παρασημο ?Τυπε αυτο μου το εβαλε μια Ρωσιδα. Στανταρ εξοπλισμος για τουρισμο, αλλα δεν μου φαινεται να προστατευει τιποτα. Ψυχολογικη η στηριξη.
Γιατι κολλησες κανενα παρασημο ?
Αρα κανει δουλειαΕσπασε καποτα! :S