Εσπασε καποτα! :S Μήπως καί κάποια άλλη....συνέπεια :think: :think: ;D ;D ?
DON GIOVANNI Μέλος Εγγρ. 21 Σεπ 2011 Μηνύματα 3.562 Like 6 Πόντοι 16 9 Απρ 2014 #81 Lucent51 έγραψε: Εσπασε καποτα! :S Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μήπως καί κάποια άλλη....συνέπεια ? Συνημμένα epilegontas_karotsi_590_b.jpg 31,2 KB · Εμφανίσεις: 38
Lucent51 Τιμημένος Εγγρ. 14 Σεπ 2008 Μηνύματα 14.679 Κριτικές 36 Like 151 Πόντοι 2.046 9 Απρ 2014 #82 nukteros έγραψε: Αρα κανει δουλεια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Το μωρο ηταν καθαρο. Ειχε κανει προσφατα εξετασεις και μου τις εδειξε. Το προβλημα ηταν δεν καταλαβαινα τιποτα γιατι ηταν στα Ρωσικα. Δεν πιστευω οτι τετοια σκευασματα προστατευουν απο ΣΜΝ αλλα βοηθουν ψυχολογικα! ;)
nukteros έγραψε: Αρα κανει δουλεια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Το μωρο ηταν καθαρο. Ειχε κανει προσφατα εξετασεις και μου τις εδειξε. Το προβλημα ηταν δεν καταλαβαινα τιποτα γιατι ηταν στα Ρωσικα. Δεν πιστευω οτι τετοια σκευασματα προστατευουν απο ΣΜΝ αλλα βοηθουν ψυχολογικα! ;)
nukteros Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2010 Μηνύματα 5.340 Κριτικές 8 Like 2.255 Πόντοι 506 9 Απρ 2014 #83 Lucent51 έγραψε: Το μωρο ηταν καθαρο. Ειχε κανει προσφατα εξετασεις και μου τις εδειξε. Το προβλημα ηταν δεν καταλαβαινα τιποτα γιατι ηταν στα Ρωσικα. Δεν πιστευω οτι τετοια σκευασματα προστατευουν απο ΣΜΝ αλλα βοηθουν ψυχολογικα! ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Φαρμακο ειναι που ενδεικνυται για αυτη την χρηση . Κυκλοφορει σε αρκετες χωρες . Ποσο αποτελεσματικο ειναι δεν ξερω.
Lucent51 έγραψε: Το μωρο ηταν καθαρο. Ειχε κανει προσφατα εξετασεις και μου τις εδειξε. Το προβλημα ηταν δεν καταλαβαινα τιποτα γιατι ηταν στα Ρωσικα. Δεν πιστευω οτι τετοια σκευασματα προστατευουν απο ΣΜΝ αλλα βοηθουν ψυχολογικα! ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Φαρμακο ειναι που ενδεικνυται για αυτη την χρηση . Κυκλοφορει σε αρκετες χωρες . Ποσο αποτελεσματικο ειναι δεν ξερω.
B billy13 Τιμημένος Εγγρ. 23 Μαρ 2008 Μηνύματα 29.142 Κριτικές 123 Like 205 Πόντοι 3.090 13 Ιαν 2015 #84 Erotiaris26 έγραψε: Δεν τα κόλλησα από σεξουαλική επαφή, αλλά από κόψιμο από σκουριασμένο ξυραφάκι.Τα κονδυλώματα τα έχουν όλες οι πουτάνες. Ποιες να κολλήσω τι κολλημένες? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βρωμιάρη,διάβασα την κριτική σου....
Erotiaris26 έγραψε: Δεν τα κόλλησα από σεξουαλική επαφή, αλλά από κόψιμο από σκουριασμένο ξυραφάκι.Τα κονδυλώματα τα έχουν όλες οι πουτάνες. Ποιες να κολλήσω τι κολλημένες? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βρωμιάρη,διάβασα την κριτική σου....
denexwonoma Μέλος Εγγρ. 5 Δεκ 2013 Μηνύματα 382 Like 1 Πόντοι 1 13 Ιαν 2015 #85 Ξεχάσατε να συμπεριλάβετε τον erotiaris26 στο πάνθεον των σκληρών πόρνων.