Νέα

Δεν εξετάζονται οι ιερόδουλες στην Αθήνα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Ευτυχώς έκανα σήμερα εξέταση για hiv και βγήκε καθαρή! Πουτάνες σταμάτησα να πηγαίνω περισσότερο για αυτό το λόγο και αν η δικιά μου δεν κάνει και αυτή την εξέταση, θα την στείλω σπιτάκι της! Ξηγημένα πράγματα!  :sunglasses:
τα κονδυλωματα σου περασαν ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ευτυχώς έκανα σήμερα εξέταση για hiv και βγήκε καθαρή! Πουτάνες σταμάτησα να πηγαίνω περισσότερο για αυτό το λόγο και αν η δικιά μου δεν κάνει και αυτή την εξέταση, θα την στείλω σπιτάκι της! Ξηγημένα πράγματα!  :sunglasses:
γιατι εκανες εξεταση ρε τυπε αφου εχεις σταματησει με το αθλημα δεν λες :think:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
γιατι εκανες εξεταση ρε τυπε αφου εχεις σταματησει με το αθλημα δεν λες :think:
Γιατί έκανα την μαλακία να πάω με την δικιά μου χωρίς και το είχα βάρος, αλλά ευτυχώς την σκαπουλάραμε

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ωραιος τυπε ας ειναι καλα ο καφες,πινεις ακομα απο αυτον τον καφε  :think:
Ναι πίνω μόνο αυτόν τον καφέ γιατί οι άλλοι μου προκαλούν ταχυκαρδία και γενικά δεν ήμουν ποτέ του καφέ, αλλά αυτός κάνει και καλό

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ο καφεs ειναι ο πρασινοs που λενε??

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ο καφεs ειναι ο πρασινοs που λενε??
Όχι είναι της Organo gold με το μανιτάρι γανόδερμα. Συγνώμη για την διαφήμιση, αλλά δεν ασχολούμαι με τις πωλήσεις πλέον, απλά τον απολαμβάνω σαν καταναλωτής

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ναι πίνω μόνο αυτόν τον καφέ γιατί οι άλλοι μου προκαλούν ταχυκαρδία και γενικά δεν ήμουν ποτέ του καφέ, αλλά αυτός κάνει και καλό
GREEN.JPG

αυτον πινεις τυπε :think:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
ειχες κονδυλωματα και πηγαινες στα μπουρδελα να εξαπλωσεις την ασθενεια ?
Δεν τα κόλλησα από σεξουαλική επαφή, αλλά από κόψιμο από σκουριασμένο ξυραφάκι.Τα κονδυλώματα τα έχουν όλες οι πουτάνες. Ποιες να κολλήσω τι κολλημένες?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Όχι είναι της Organo gold με το μανιτάρι γανόδερμα. Συγνώμη για την διαφήμιση, αλλά δεν ασχολούμαι με τις πωλήσεις πλέον, απλά τον απολαμβάνω σαν καταναλωτής

αυτος τυπε :think:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Χωρις να θελω να παρω καποιο στον λαιμο μου το πιο αποτελεσματικο μεσο για τις αρρωστιες ,βλενορια,κονδυλοματα,μυκητες,χλαμυδια κτλ ειναι το ρωσικο Μιραμιστιν . Το κακο ειναι οτι δεν σε προφυλάσει απο Ειτζ,Ηπατιτιδα,και Ερπι .Δεν λεμε για σεξ χωρις προφυλαξη,αλλα σε περιπτωση θραυσης του προφυλακτικου ειναι αποτελεσματικο μεσο .Το χρησιμοποιω αρκετα χρονια και ουδεποτε ειχα προβλημα με αφροδισια νοσηματα .

Συνημμένα

• sprej-infamed-miramistin_3.jpg
    sprej-infamed-miramistin_3.jpg
    21,3 KB · Εμφανίσεις: 28

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Χωρις να θελω να παρω καποιο στον λαιμο μου το πιο αποτελεσματικο μεσο για τις αρρωστιες ,βλενορια,κονδυλοματα,μυκητες,χλαμυδια κτλ ειναι το ρωσικο Μιραμιστιν . Το κακο ειναι οτι δεν σε προφυλάσει απο Ειτζ,Ηπατιτιδα,και Ερπι .Δεν λεμε για σεξ χωρις προφυλαξη,αλλα σε περιπτωση θραυσης του προφυλακτικου ειναι αποτελεσματικο μεσο .Το χρησιμοποιω αρκετα χρονια και ουδεποτε ειχα προβλημα με αφροδισια νοσηματα .
140 ευρω τυπε :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom