You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 261K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.255
- Πόντοι
- 2.606
Τεραστιες καταστροφες βλεπω,πεντε κεφαλοσκαλα στο μεγαλη βρεταννια σπασμενα,βιβλικη σκηνη ,αρμαγεδδων...![]()
Εικόνες καταστροφής από το κέντρο της Αθήνας - Δείτε τα μάρμαρα ξενοδοχείου που ξήλωσαν οι κουκουλοφόροι
Δείτε βίντεο - Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού της πόληςwww.protothema.gr
![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 80.304
- Πόντοι
- 12.756
Τεραστιες καταστροφες βλεπω,πεντε κεφαλοσκαλα στο μεγαλη βρεταννια σπασμενα,βιβλικη σκηνη ,αρμαγεδδων...
Πέρασα από εκεί .. 5 σκαλιά γαμησαν .. μέχρι το απόγευμα θα τα έχουν φτιάξει

CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.255
- Πόντοι
- 2.606
αν εχει σβερκο ο γειτονας δεν θα γινει δουλιτσα...αν ο γειτονας που στειλατε δεν εχει σβερκο ομως ,τοτε η δουλεια ειναι δεδομενη!έχουμε στείλει τον γνωστό περίεργο γείτονα να του μιλήσει .. να τον ρωτήσει αν φιλοξενεί κάνα φοιτητή συγγενή του και τέτοια ..
Εύχομαι να καταλάβει την μπηχτή αλλιώς θα αποκτήσει προβλήματα![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 80.304
- Πόντοι
- 12.756
τα εχει ο βιρλας με τον βερυκιο?![]()
Για την Τσιμτσιλή λέω ρε μπαχαλάκια , ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΤΣΙΛΟ

troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 34.057
- Πόντοι
- 5.506
δημοσια δαπανη μαν?Πέρασα από εκεί .. 5 σκαλιά γαμησαν .. μέχρι το απόγευμα θα τα έχουν φτιάξει![]()
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.255
- Πόντοι
- 2.606
το αρθρο το διαβασες παρακατω....που γραφει για την τσιμτσιλη και το δραμα που περασε με την φωτο παπαρατσι και την κοιλια της που πετουσε επειδη ηταν λεχωνα....αυτα ειναι ρε μαλακες τραγωδιες,αυτα ειναι δραματα....εβλεπε ο αργυροτοξος στη μενεμενη την κοιλια της και δεν μπορουσε να τον παιξει ,η τηλεθεαση στο ναδιρ ,θα μπορουσε να εχει απολυθει η γυναικα...νιωστε!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 80.304
- Πόντοι
- 12.756
δημοσια δαπανη μαν?![]()
Τρίτη στην Βουλιαγμένη έχουμε κηδεία Αλέξη , δεν θα πάμε νεκροταφείο μόνο εκκλησία , φόρα κάτι καλό γιατί θα είναι κόσμος και κάμερες

12 η ώρα !!!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 80.304
- Πόντοι
- 12.756
το αρθρο το διαβασες παρακατω....που γραφει για την τσιμτσιλη και το δραμα που περασε με την φωτο παπαρατσι και την κοιλια της που πετουσε επειδη ηταν λεχωνα....αυτα ειναι ρε μαλακες τραγωδιες,αυτα ειναι δραματα....εβλεπε ο αργυροτοξος στη μενεμενη την κοιλια της και δεν μπορουσε να τον παιξει ,η τηλεθεαση στο ναδιρ ,θα μπορουσε να εχει απολυθει η γυναικα...νιωστε!
Μωρή πουτανα το ξεκοκάλισες το σάιτ

ναι το διάβασα .. και εγώ αυτό σκέφτηκα

pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.105
- Πόντοι
- 4.655
Φιδέμπορας ο κωλο-γεροςΣου είπα, τον στείλανε σε αυτό το αστυνομικό τμήμα, τον πληρώνανε κανονικά, αυτός δεν έδινε λογαριασμό σε κανένα. Η μόνη σχέση που είχε ο διοικητής του τμήματος με αυτόν ήταν όταν έπρεπε να πάει στο τμήμα που τον κάνανε προσαγωγή και να τον βγάλει.
Π
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα οι αριστεροι ειναι το παρακράτοςΞαναρωταω πως γίνεται εδω και 40 χρονια να μην εχουν καταφέρει αριστεροί και κομμουνιστές να πιάσουν εστω και ΕΝΑΝ μπατσο-μπαχαλακια και να αποδείξουν ετσι τον παρακρατικό μηχανισμό που δρα μεσα στις πορειες και στις συγκεντρώσεις... εκτος αν βολεύει και αυτούς να υπάρχει παρακράτος!!
Π
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.255
- Πόντοι
- 2.606
αν ειχες να διαβασεις γιατι εκλαψε ο βερυκοκος και το δραμα με την ασχημη φωτο παπαρατσι της σταματινας τι θα διαβαζες,ειλικρινα....και να ξερεις τελικα δεν διαβασα γιατι εκλαψε ο βερυκοκος....Μωρή πουτανα το ξεκοκάλισες το σάιτ
ναι το διάβασα .. και εγώ αυτό σκέφτηκα![]()

Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 80.304
- Πόντοι
- 12.756
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 80.304
- Πόντοι
- 12.756
αν ειχες να διαβασεις γιατι εκλαψε ο βερυκοκος και το δραμα με την ασχημη φωτο παπαρατσι της σταματινας τι θα διαβαζες,ειλικρινα....και να ξερεις τελικα δεν διαβασα γιατι εκλαψε ο βερυκοκος....![]()
Και τα 2

θέλω να είμαι ενημερωμένος

Δεν συγχωρούν εδώ τα μέλη

Άμα σε πιάσουν αδιάβαστο σε

Διαγραμμένο μέλος 254666
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2025
- Like
- 331
- Πόντοι
- 21
Έφυγε έστω τελευταία στιγμή από τον ΣΥΡΙΖΑ ο δικός σου ούτε που το κουνάει γαμω τη Πουτανα του.Από την καρέκλα δεν κουνήθηκε ούτε να πάει για κατούρημα. Όταν τον παραίτησαν άλλη ιστορία.
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.105
- Πόντοι
- 4.655
Ήταν μία ειρηνική διαδήλωση, που εάν εξαιρέσεις το λοβοτομημένους αναρχες της πλάκας, έδωσε ένα σωστό στίγμα. Είτε θα πέσουν κεφάλια για τα Τέμπη (ΟΣΕ κυρίως) είτε η κυβέρνηση ΝΔ δε θα βγει με αυτοδυναμία το 2027.
Είναι ξεκάθαρο πιστεύω. Και σωστό.
Φυσικά, να εννοηθεί οτι επι ΣΥΡΙΖΑ, μία τέτοια διαδήλωση θα είχε καταλήξει στο να θρηνήσουμε θύματα διαδηλωτών.
Τέλος, χαίρομαι που η Ελληνική κοινωνία εξελίσσεται και η δημοκρατία μάς, μας επιτρέπει ειρηνικές διαδηλώσεις τέτοιου μεγέθους να λαμβάνουν χώρα ΧΩΡΙΣ κομματικό πρόσημο. Well done!!
Δεν είμαι ειρωνικός εκτός απ' το ότι ο Resp να φέρει πίσω τα Lego....να τα πλύνει όμως πρώτα
Π
Είναι ξεκάθαρο πιστεύω. Και σωστό.
Φυσικά, να εννοηθεί οτι επι ΣΥΡΙΖΑ, μία τέτοια διαδήλωση θα είχε καταλήξει στο να θρηνήσουμε θύματα διαδηλωτών.
Τέλος, χαίρομαι που η Ελληνική κοινωνία εξελίσσεται και η δημοκρατία μάς, μας επιτρέπει ειρηνικές διαδηλώσεις τέτοιου μεγέθους να λαμβάνουν χώρα ΧΩΡΙΣ κομματικό πρόσημο. Well done!!
Δεν είμαι ειρωνικός εκτός απ' το ότι ο Resp να φέρει πίσω τα Lego....να τα πλύνει όμως πρώτα
Π
Διαγραμμένο μέλος 254666
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2025
- Like
- 331
- Πόντοι
- 21
Δε διάβαζα τα ποστ σου ξέρεις για να ξέρω τι είσαι.Απλα ξέρω ότι όποιος βρίζει τον Τσίπρα τώρα ίσον υποστηρίζει τον άλλον.Αποδεικνύω;
Δλδ πρέπει να είμαι κάπου βαμμένος ντε και καλά;
Αυτό σου μάθανε;
Εγκληματίας ο ένας, εγκληματίας και ο άλλος.
Άιντε κάνε μας τη χάρη πρωι πρωί
Edit: τον Νόθο τον έχω πει 1000αδες φορές αρχηγό ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
Την επόμενη μαλάκια που θα πεις, χαρακτηρισμό με ταμπέλα του στυλ πασοκος, νεοδημοκρατης, συριζαιος, χρυσαυγιτης, θα βρεθούμε να τα πούμε όμορφα και ωραία από κοντά. Κατανοητός;
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.255
- Πόντοι
- 2.606
κατσε καλα, μπορει να μπει ο γιαννης 100 ξαφνικα και να μας βαλει απροειδοποιητο διαγωνισμα σωουμπιζ να μας πιασει αδιαβαστους το μουνι,εχεις τα δικια σου αλλα και παλι προτιμω να διαβασω εισαγωγη στην κβαντικη φυσικη παρα για τον βερυκοκο....το παραδεχομαιΚαι τα 2
θέλω να είμαι ενημερωμένος
Δεν συγχωρούν εδώ τα μέλη
Άμα σε πιάσουν αδιάβαστο σε![]()

Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.856
- Πόντοι
- 8.346
And the Oscar goes to...Πάγωσαν όλοι στον αέρα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Βερύκιος, έσκυψε το κεφάλι η Τσιμτσιλή – «Αχ, σε ξέρω 11 χρόνια, ποτέ δεν σε έχω δει έτσι…»
![]()
Πάγωσαν όλοι στον αέρα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Βερύκιος, έσκυψε το κεφάλι η Τσιμτσιλή – «Αχ, σε ξέρω 11 χρόνια, ποτέ δεν σε έχω δει έτσι…»
Συγκίνηση στον αέρα του Happy Day για τα δύο χρόνια της τραγωδίας των Τεμπών. Ο Δήμος Βερύκιος στο φινάλε της εκπομπής ξέσπασε σε κλάματα για την μαύρη επέwww.enimerotiko.gr
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.255
- Πόντοι
- 2.606
και συ το διαβασες δηλαδη,τι γινετε ρε ,ολοι οι διαβαστεροι εδω μεσα ειστε....And the Oscar goes to...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 31K