Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.434
- Πόντοι
- 3.656
Λογικό αλλά γιατί είχε την μακλάρεν στο γκαράζ και όχι το σαξό?ο αθηναιος για να μην φορτωνει το σαξο χλμ
Λογικό αλλά γιατί είχε την μακλάρεν στο γκαράζ και όχι το σαξό?ο αθηναιος για να μην φορτωνει το σαξο χλμ
πορσε καρερα 4 καμπριο στην κυψελη θελεις να δεις ?μακλαρεν στο .... βύρωνα .........
ρε χαζος εισαι? το σαξο το παιρνει σπιτιΛογικό αλλά γιατί είχε την μακλάρεν στο γκαράζ και όχι το σαξό?![]()
παίζουν δεν λέω ..... τα πάντα όλα ...........πορσε καρερα 4 καμπριο στην κυψελη θελεις να δεις ?
ρε χαζος εισαι? το σαξο το παιρνει σπιτι
φιλε μου εδω εχω εναν γειτονα με 6αρα καμπριο και προχθες εβαζε 5 ευρω βενζινηπαίζουν δεν λέω ..... τα πάντα όλα ...........
απλά σχολιάζω το ταιριαστό του πράγματος ......
το σαξό πρέπει να διαφυλαχθεί σε κάποια κατάσταση εγώ θα έπαιρνα σπίτι την μακλάρεν και θα έβαζα στο γκαράζ το χάλκινο βέλος για να μην μου το κουτσουλάνε τα περιστέριαρε χαζος εισαι? το σαξο το παιρνει σπιτι
τυπε νομιζω οτι σε για κατι τετοιους σουρουκλεμεδες ο νομοθετης εχει προβλεψει να του κραταει το αμαξι ο βενζινας επιτοπου...φιλε μου εδω εχω εναν γειτονα με 6αρα καμπριο και προχθες εβαζε 5 ευρω βενζινη
τυπε νομιζω οτι σε για κατι τετοιους σουρουκλεμεδες ο νομοθετης εχει προβλεψει να του κραταει το αμαξι ο βενζινας επιτοπου...
Εσύ να μη καρφώνεσαι και δείχνεις πόσο νδουλης είσαι.Ρε, μην καρφώνεσαι έτσι, κάντο λίγο πιο διακριτικά![]()
δηλαδη δεν τον διωξατε ,τοσο πονοψυχοι ειστε ρε συ ,τι γειτονια θα στην καταντησουν σε λιγο κερατσινι ετσι χαλαροι που ειστε...θα σου φερουν κανα αξεντ και κανα ξαρα τον επομενο μηνα και αντε να τους μαζεψεις μετα!Εμάς εδώ κάτω γίνεται θέμα αν έχει κανείς κάνα φθηνό αυτοκίνητο .. προχθές πήρε ένας ένα Χιουντάι και η γειτονιά ήταν συγκλονισμένη
Άλλο λίγο και θα μαζεύαμε υπογραφές για να τον διώξουμε ναπουμε ...![]()
βαλε λινκ,ολη μερα ψωλαρμενιζω εδω μεσα και δεν εχω επαφη με γιγαντες της ελληνικης δημοσιογραφιας!Είδες Βερύκιο που έκλαιγε για τα Τεμπη ;;![]()
Έλεγε ότι είναι, δεν ήταν..
βαλε λινκ,ολη μερα ψωλαρμενιζω εδω μεσα και δεν εχω επαφη με γιγαντες της ελληνικης δημοσιογραφιας!
αυτα που εγραψα ,αν του τραβουσε ο παρουσιαστης οταν κομπαζε δυο μπουνιδια ,θα γινομασταν λεει ο εθνικος δευτερομαλακας β.κορεια...η ανοχη στη μαλακια ειναι ομως αυτη που θα μας καταντησει τελικα Β.ΚΟΡΕΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ!ρε παλιοπουστα νο2 μαλακα ακου αυτον τον πατερα και βγαλε τον σκασμο βρωμιαρη
ΠΛΑΝΤΑΞΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!! ΣΤΑΜΑΤΑ!Πάγωσαν όλοι στον αέρα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Βερύκιος, έσκυψε το κεφάλι η Τσιμτσιλή – «Αχ, σε ξέρω 11 χρόνια, ποτέ δεν σε έχω δει έτσι…»
![]()
Πάγωσαν όλοι στον αέρα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Βερύκιος, έσκυψε το κεφάλι η Τσιμτσιλή – «Αχ, σε ξέρω 11 χρόνια, ποτέ δεν σε έχω δει έτσι…»
Συγκίνηση στον αέρα του Happy Day για τα δύο χρόνια της τραγωδίας των Τεμπών. Ο Δήμος Βερύκιος στο φινάλε της εκπομπής ξέσπασε σε κλάματα για την μαύρη επέwww.enimerotiko.gr