Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (14 μέλη και 18 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.275
Πόντοι
12.756
δηλαδη δεν τον διωξατε ,τοσο πονοψυχοι ειστε ρε συ ,τι γειτονια θα στην καταντησουν σε λιγο κερατσινι ετσι χαλαροι που ειστε...θα σου φερουν κανα αξεντ και κανα ξαρα τον επομενο μηνα και αντε να τους μαζεψεις μετα!

έχουμε στείλει τον γνωστό περίεργο γείτονα να του μιλήσει .. να τον ρωτήσει αν φιλοξενεί κάνα φοιτητή συγγενή του και τέτοια ..
Εύχομαι να καταλάβει την μπηχτή αλλιώς θα αποκτήσει προβλήματα :coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.916
Πόντοι
2.606
Τεραστιες καταστροφες βλεπω,πεντε κεφαλοσκαλα στο μεγαλη βρεταννια σπασμενα,βιβλικη σκηνη ,αρμαγεδδων...

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.983
Πόντοι
5.506

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.275
Πόντοι
12.756
Τεραστιες καταστροφες βλεπω,πεντε κεφαλοσκαλα στο μεγαλη βρεταννια σπασμενα,βιβλικη σκηνη ,αρμαγεδδων...

Πέρασα από εκεί .. 5 σκαλιά γαμησαν .. μέχρι το απόγευμα θα τα έχουν φτιάξει :coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.916
Πόντοι
2.606
έχουμε στείλει τον γνωστό περίεργο γείτονα να του μιλήσει .. να τον ρωτήσει αν φιλοξενεί κάνα φοιτητή συγγενή του και τέτοια ..
Εύχομαι να καταλάβει την μπηχτή αλλιώς θα αποκτήσει προβλήματα :coffee:
αν εχει σβερκο ο γειτονας δεν θα γινει δουλιτσα...αν ο γειτονας που στειλατε δεν εχει σβερκο ομως ,τοτε η δουλεια ειναι δεδομενη!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.916
Πόντοι
2.606
το αρθρο το διαβασες παρακατω....που γραφει για την τσιμτσιλη και το δραμα που περασε με την φωτο παπαρατσι και την κοιλια της που πετουσε επειδη ηταν λεχωνα....αυτα ειναι ρε μαλακες τραγωδιες,αυτα ειναι δραματα....εβλεπε ο αργυροτοξος στη μενεμενη την κοιλια της και δεν μπορουσε να τον παιξει ,η τηλεθεαση στο ναδιρ ,θα μπορουσε να εχει απολυθει η γυναικα...νιωστε!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.275
Πόντοι
12.756
δημοσια δαπανη μαν?:confused:

Τρίτη στην Βουλιαγμένη έχουμε κηδεία Αλέξη , δεν θα πάμε νεκροταφείο μόνο εκκλησία , φόρα κάτι καλό γιατί θα είναι κόσμος και κάμερες :coffee:
12 η ώρα !!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.275
Πόντοι
12.756
το αρθρο το διαβασες παρακατω....που γραφει για την τσιμτσιλη και το δραμα που περασε με την φωτο παπαρατσι και την κοιλια της που πετουσε επειδη ηταν λεχωνα....αυτα ειναι ρε μαλακες τραγωδιες,αυτα ειναι δραματα....εβλεπε ο αργυροτοξος στη μενεμενη την κοιλια της και δεν μπορουσε να τον παιξει ,η τηλεθεαση στο ναδιρ ,θα μπορουσε να εχει απολυθει η γυναικα...νιωστε!

Μωρή πουτανα το ξεκοκάλισες το σάιτ :tooth::tooth::tooth::tooth:

ναι το διάβασα .. και εγώ αυτό σκέφτηκα :tooth::tooth::tooth:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.047
Πόντοι
4.655
Σου είπα, τον στείλανε σε αυτό το αστυνομικό τμήμα, τον πληρώνανε κανονικά, αυτός δεν έδινε λογαριασμό σε κανένα. Η μόνη σχέση που είχε ο διοικητής του τμήματος με αυτόν ήταν όταν έπρεπε να πάει στο τμήμα που τον κάνανε προσαγωγή και να τον βγάλει.
Φιδέμπορας ο κωλο-γερος

Π
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξαναρωταω πως γίνεται εδω και 40 χρονια να μην εχουν καταφέρει αριστεροί και κομμουνιστές να πιάσουν εστω και ΕΝΑΝ μπατσο-μπαχαλακια και να αποδείξουν ετσι τον παρακρατικό μηχανισμό που δρα μεσα στις πορειες και στις συγκεντρώσεις... εκτος αν βολεύει και αυτούς να υπάρχει παρακράτος!!
Μα οι αριστεροι ειναι το παρακράτος

Π

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.916
Πόντοι
2.606
Μωρή πουτανα το ξεκοκάλισες το σάιτ :tooth::tooth::tooth::tooth:

ναι το διάβασα .. και εγώ αυτό σκέφτηκα :tooth::tooth::tooth:
αν ειχες να διαβασεις γιατι εκλαψε ο βερυκοκος και το δραμα με την ασχημη φωτο παπαρατσι της σταματινας τι θα διαβαζες,ειλικρινα....και να ξερεις τελικα δεν διαβασα γιατι εκλαψε ο βερυκοκος....:2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.275
Πόντοι
12.756
@κωλο-γερος :confused::confused::confused::confused:

new york kiss GIF by F*CK, THAT'S DELICIOUS

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.275
Πόντοι
12.756
αν ειχες να διαβασεις γιατι εκλαψε ο βερυκοκος και το δραμα με την ασχημη φωτο παπαρατσι της σταματινας τι θα διαβαζες,ειλικρινα....και να ξερεις τελικα δεν διαβασα γιατι εκλαψε ο βερυκοκος....:2funny:

Και τα 2 :coffee:
θέλω να είμαι ενημερωμένος :coffee:
Δεν συγχωρούν εδώ τα μέλη :coffee:
Άμα σε πιάσουν αδιάβαστο σε :zfuck:

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Από την καρέκλα δεν κουνήθηκε ούτε να πάει για κατούρημα. Όταν τον παραίτησαν άλλη ιστορία.
Έφυγε έστω τελευταία στιγμή από τον ΣΥΡΙΖΑ ο δικός σου ούτε που το κουνάει γαμω τη Πουτανα του.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.047
Πόντοι
4.655
Ήταν μία ειρηνική διαδήλωση, που εάν εξαιρέσεις το λοβοτομημένους αναρχες της πλάκας, έδωσε ένα σωστό στίγμα. Είτε θα πέσουν κεφάλια για τα Τέμπη (ΟΣΕ κυρίως) είτε η κυβέρνηση ΝΔ δε θα βγει με αυτοδυναμία το 2027.

Είναι ξεκάθαρο πιστεύω. Και σωστό.

Φυσικά, να εννοηθεί οτι επι ΣΥΡΙΖΑ, μία τέτοια διαδήλωση θα είχε καταλήξει στο να θρηνήσουμε θύματα διαδηλωτών.

Τέλος, χαίρομαι που η Ελληνική κοινωνία εξελίσσεται και η δημοκρατία μάς, μας επιτρέπει ειρηνικές διαδηλώσεις τέτοιου μεγέθους να λαμβάνουν χώρα ΧΩΡΙΣ κομματικό πρόσημο. Well done!!

Δεν είμαι ειρωνικός εκτός απ' το ότι ο Resp να φέρει πίσω τα Lego....να τα πλύνει όμως πρώτα

Π

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Αποδεικνύω;
Δλδ πρέπει να είμαι κάπου βαμμένος ντε και καλά;
Αυτό σου μάθανε;
Εγκληματίας ο ένας, εγκληματίας και ο άλλος.
Άιντε κάνε μας τη χάρη πρωι πρωί

Edit: τον Νόθο τον έχω πει 1000αδες φορές αρχηγό ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Την επόμενη μαλάκια που θα πεις, χαρακτηρισμό με ταμπέλα του στυλ πασοκος, νεοδημοκρατης, συριζαιος, χρυσαυγιτης, θα βρεθούμε να τα πούμε όμορφα και ωραία από κοντά. Κατανοητός;
Δε διάβαζα τα ποστ σου ξέρεις για να ξέρω τι είσαι.Απλα ξέρω ότι όποιος βρίζει τον Τσίπρα τώρα ίσον υποστηρίζει τον άλλον.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.916
Πόντοι
2.606
Και τα 2 :coffee:
θέλω να είμαι ενημερωμένος :coffee:
Δεν συγχωρούν εδώ τα μέλη :coffee:
Άμα σε πιάσουν αδιάβαστο σε :zfuck:
κατσε καλα, μπορει να μπει ο γιαννης 100 ξαφνικα και να μας βαλει απροειδοποιητο διαγωνισμα σωουμπιζ να μας πιασει αδιαβαστους το μουνι,εχεις τα δικια σου αλλα και παλι προτιμω να διαβασω εισαγωγη στην κβαντικη φυσικη παρα για τον βερυκοκο....το παραδεχομαι :coffee:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.617
Πόντοι
8.346

Πάγωσαν όλοι στον αέρα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Βερύκιος, έσκυψε το κεφάλι η Τσιμτσιλή – «Αχ, σε ξέρω 11 χρόνια, ποτέ δεν σε έχω δει έτσι…»​

And the Oscar goes to...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom