CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.915
- Πόντοι
- 2.606
και συ το διαβασες δηλαδη,τι γινετε ρε ,ολοι οι διαβαστεροι εδω μεσα ειστε....And the Oscar goes to...
και συ το διαβασες δηλαδη,τι γινετε ρε ,ολοι οι διαβαστεροι εδω μεσα ειστε....And the Oscar goes to...
Αα οχι. Είδα βερυκοκος , δάκρυα.. δε θέλει πολύκαι συ το διαβασες δηλαδη,τι γινετε ρε ,ολοι οι διαβαστεροι εδω μεσα ειστε....
Λοιπόν, στείλε μου διεύθυνση, να σου στείλω ένα ωραίο δωράκι. Θα σε βοηθήσει να αυτοκτονήσεις.Δε διάβαζα τα ποστ σου ξέρεις για να ξέρω τι είσαι.Απλα ξέρω ότι όποιος βρίζει τον Τσίπρα τώρα ίσον υποστηρίζει τον άλλον.
Πρέπει να το δει και ο @Μπιρλας αυτό ,.. δεν μπορεί να κλαίει η δικιά του και να μην είναι ενήμερος![]()
τα εχει ο βιρλας με τον βερυκιο?![]()
Moνο ΑΝΑΦΟΡΑ σας αξιζει παλιοκαριοληδες!!!!Για την Τσιμτσιλή λέω ρε μπαχαλάκια , ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΤΣΙΛΟ![]()
Χαλαρά φίλε δε είπα κάτιΛοιπόν, στείλε μου διεύθυνση, να σου στείλω ένα ωραίο δωράκι. Θα σε βοηθήσει να αυτοκτονήσεις.
Είναι κατεπείγον.
Δε έχει ελπίδα ο Κούλης σου τελειώσατε και αυτός και οι ψηφοφόροι του είστε ελάχιστοι πλέον.Οι βολεμενοι μόνο.Καλά, θύμισε μου να σου την πω γι αυτό το ποστ στις επόμενες εκλογές. Και για τους "υπόλοιπους ανθρώπους".
Δηλαδή εσύ είδες πως "τα νούμερα υπάρχουν", αυτό κατάλαβες από εχθές. Για να δούμε........τι θα αποφασίσει ο πάνσοφος.
Moνο ΑΝΑΦΟΡΑ σας αξιζει παλιοκαριοληδες!!!!
Τυπε γύρισε και πήρε το μνμ η κυβέρνηση του!Γύρισε ο μουλος απ τα Εμιρατα η ακομα λιαζεται
με πόσες παραπάνω κούρσες καλύπτει την αύξηση στην ημερήσια δόση του καφέ ο φίλος ταρίφας @celebre ?o ταρίφας του @celebreΑπό σήμερα ξεκίνησε η κάρτα στην εστίαση , μέτρα μαγαζιά που θα κλείσουν , καφέ κτλ
ήδη με την τιμή που έχει ανέβει στον καφέ έχουν πάθει κοκομπλοκο τα μαγαζια
σκέψου τώρα που θα πρέπει να βάζουν και φάουλ ένσημα
Έρχεται Αρμαγεδδών![]()
Θα καταντησει να ζητιανευει καφε οπως ο @athinaios44 χοχλιους και λαδια και ζαρζαβατικα...με πόσες παραπάνω κούρσες καλύπτει την αύξηση στην ημερήσια δόση του καφέ ο φίλος ταρίφας @celebre ?![]()
Μολις επιασαν ασφαλιτη ντυμενο 13χρονο. Δειαδωστε
Όπως λέει και ο Νίπλης, η μνήμη χρυσόψαρου είναι ζει και βασιλεύει στην ελληνική κοινωνία. Ας ελπίσουμε ότι δε θα λειτουργήσει την ώρα της κρίσης. Γιατί όπως λέει και το ρητό η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, αλλά πεθαίνει.Ήταν μία ειρηνική διαδήλωση, που εάν εξαιρέσεις το λοβοτομημένους αναρχες της πλάκας, έδωσε ένα σωστό στίγμα. Είτε θα πέσουν κεφάλια για τα Τέμπη (ΟΣΕ κυρίως) είτε η κυβέρνηση ΝΔ δε θα βγει με αυτοδυναμία το 2027.
Είναι ξεκάθαρο πιστεύω. Και σωστό.
Φυσικά, να εννοηθεί οτι επι ΣΥΡΙΖΑ, μία τέτοια διαδήλωση θα είχε καταλήξει στο να θρηνήσουμε θύματα διαδηλωτών.
Τέλος, χαίρομαι που η Ελληνική κοινωνία εξελίσσεται και η δημοκρατία μάς, μας επιτρέπει ειρηνικές διαδηλώσεις τέτοιου μεγέθους να λαμβάνουν χώρα ΧΩΡΙΣ κομματικό πρόσημο. Well done!!
Δεν είμαι ειρωνικός εκτός απ' το ότι ο Resp να φέρει πίσω τα Lego....να τα πλύνει όμως πρώτα
Π
Τύπε θα πεθάνεις με τα θέλω σου...δεν....μπαααΘέλω να πάνε φυλακή ολοι οι υπεύθυνοι για αυτό. Το μουνοπανο τν Μητσοτάκη να τν σβήσουν από τα βιβλία της ιστορίας κ άρση βουλευτικής ασυλίας. Να φοβούνται όλοι, αν δν κάνεις σωστά την δουλειά σου το μπουλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε τρομοκρατία ζεις 6 χρόνια τώρα. Λεκτική τρομοκρατία
Και συ είσαι οκ με αυτό;Τύπε θα πεθάνεις με τα θέλω σου...δεν....μπααα
Κι όσο δεν υπάρχει αντιπολίτευση με μητσοτάκη θα πορεύεσαι.
2030 κάτι το κόβω...
Αυτά ανέκαθεν γινόντουσαν. Ας μην κοροϊδευόμαστε, και ο Κυριάκος να φύγει και να έρθει κάποιος άλλος, αυτά τα γεγονότα θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. Η διαφορά έγκειται στο σημείο πόσο απροκάλυπτα τα κάνεις και σε ποιο βαθμό.Και συ είσαι οκ με αυτό;
Να βιάζουν τα γαλάζια στελέχη,να κάνουν μπίζνες στην πλάτη πολιτών και να κρύβονται πίσω απ την βουλευτική ασυλία;
Φτιάχνεσαι;