Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (19 μέλη και 43 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Γραφε κ τρολαρε για πολιτικά κ όχι για μάνες που χασαν παιδιά ανεξαρτήτως αν διαφωνείς μαζί της κ με τον τρόπο της .....
Να πχ εγώ διαφωνώ με το οικογένεια στάτους του κερατά πθ μας αλλά δεν θα θίξω με την καμία τα παιδιά του ( γαμω το μουνι που τους ξέβραζε)
Αυτά τα έχω γράψει ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ. ΚΑΙ για εκείνη και για όλους. Από τη στιγμή όμως που έγινε δημόσιο πρόσωπο μπορώ να γράφω και για εκείνη, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.692
Πόντοι
1.056
Είσαι θεοχαζος ρε παίκτη; Νομίζεις πως έξω στην κανονική ζωή κυκλοφορούν αναρχιδα πουστρακια όπως εδώ και μου κλανουν τα @@ ΟΠΩΣ ΕΔΩ; Νομίζεις πως είναι λίγοι εδώ έξω που λένε πλέον "νισάφι πια κυρία μου, ότι είναι να κανείς κάνε το αλλά φτάνει πια με τα σοσιαλ και τις συνεντεύξεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ";

Γιατί ακριβώς να πάω να πω κάτι σε οποιονδήποτε από τους άλλους ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ 57 γονείς;

Αιντε βρε κακομοίρηδες, 10 βλαμμενοι είστε που νομίζετε πως ο κόσμος γυρίζει γύρω από την αποψαρα σας που οποιοσδήποτε αντίλογος σας είναι τσοντοσινεμα, κλαουντια, τεας, στραπον, νυφουλες, χατζη...... αιντε κουραστικοί που θα σας φοβηθούμε κιόλας, είδα και τους υπόλοιπους πως τους πάτε επειδή ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΑΡΑ ΣΑΣ, σκουπίδια.
Ο Κουλης όμως που σου γρασαρει την γκροδελα,τον άκουσες λόγο;

Ποτε ξανα πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον εαυτό του ως παιδεραστής ή δολοφόνος;

Τσικι τσικι σε πάει μουνοπανά και ας τα ψωφια που μας το παίζεις παλικαράς

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Ενώ εσύ διάνοια ξέρεις εάν το παλικάρι είχε δίπλωμα, εάν ακολουθούσε συστηματικά κάποιες διαδρομές γιατί εργαζόταν ή είχε άλλη μόνιμη δραστηριότητα και μπορούσε να οργανωθεί κάτι παρόμοιο με τους εργαζόμενους του ΟΣΕ; Εάν είσαι τόσο σίγουρος ότι οδηγούσε ή είχε δικό του όχημα, πως αντλείς τις συγκεκριμένες πληροφορίες ?

Εμείς προς το παρόν αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Εσύ πως αποκλείεις εγκληματική ενέργεια ;

Εγώ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Αλλά δεν κάθομαι να γράφω ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ για έγκλημα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΜΠΗ.

Κατανοητή η διαφορά;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.115
Πόντοι
3.656
Ντροπή σου να γράφεις τέτοια για έναν χαροκαμμενο πατέρα.
Δεν γράφω για τον πατέρα...για σένα που τον επικαλείσαι λες και είστε κολλητοί και στο εκμυστηρεύτηκε το λέω. Αλλά τρύπιος είσαι γιαυτό το παρουσιάζεις έτσι.

Όσο για τα άλλα που γράφεις παραπάνω....μόνο ένας ψυχικά άρρωστος θα είχε πρεμούρα να σχολιάζει συνέχεια κάποια άγνωστη όπως εσύ.

Στην τελική τι σου έκανε ρε ξεφτίλα? Σου έφαγε το μεροκάματο ή σου χάλασε τις δουλειές? Τι σε ενοχλεί και έχεις την ανάγκη να ''σταματήσει επιτέλους να βγαίνει στα κανάλια''?

Εσύ επίτηδες γράφεις για να σε βρίσουν...δεν έχεις άποψη έχεις ανάγκη από μαδομούνια.

Και αν υπάρχουν και άλλοι μαλάκες σαν εσένα στην κοινωνία σε καλή μεριά να κάνετε παρέα όλα τα κομματόσκυλα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
@petheropliktos αγόρι μου, κλίνω το γόνυ.
Ο,τι πιο δομημένο και λογικό έχω διαβάσει στα μπουρδέλα εδώ και χρόνια.
Μην περιμένεις να σε καταλάβουν οι δεξιοί κι οι αριστεροί ουρακοτάγκοι.
Δεν τους αξίζεις...
Ένα θεματάκι με τις οικογένειες έχει αλλά το συγκεκριμένο σεντόνι έχει πολλές αλήθειες και ρεαλισμό σε σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Εντάξει ...τέρμα καμένος!

Δεν θέλει και δεν έχει βρίσει κανέναν αυτή η μάνα...

Φυλακή τους υπεύθυνους της δολοφονίας του παιδιού της θέλει!

Αλλά που να ξέρεις εσύ από τέτοια όταν γλύφεις όλη μέρα για 0,60€ το ποστ
Το μισό κοινοβούλιο και επιστήμονες που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση έχει κατηγορήσει και συνεχίζει, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Αν θέλει δικαίωση ας κόψει λίγο τα σοσιαλ, ας αναλάβουν οι νομικοί της ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Ούτε καν νομικός δεν είναι αν δεν απατώμαι.

Όπως κάνουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω στο ξαναειπα γαμαω και γεροντοπουστες δεν εχω προβλημα οποτε θελεις ελα να σου καθαρισω τον κωλο
Δεν το ήξερα, άρα σκατοπουστας με τη βούλα είσαι εσύ, μάλιστα, δεν είναι τυχαίο τίποτα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Είναι????????????????????????????????????????????????????????????????
Καλά, ο συγκεκριμένος είναι καμμενος από κούνια αλλά αν θέλαμε να το δούμε χιουμοριστικά, πλάκα θα είχε να μην έστελνε αστυνομία ο κουλης, να σκοτωθούν μεταξύ τους οι ουνοι και να σπάσουν τη μισή Αθήνα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.528
Πόντοι
12.056
Δεν το ήξερα, άρα σκατοπουστας με τη βούλα είσαι εσύ, μάλιστα, δεν είναι τυχαίο τίποτα.
παντα :wink: μουνοπανο τελευταιας υποσταθμης για αυτο θα κανω την ψωλη μου σχοινοκαθαριστηρα να στην καθαρισω την σουφρα

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
499
Πόντοι
26
Εγώ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Αλλά δεν κάθομαι να γράφω ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ για έγκλημα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΜΠΗ.

Κατανοητή η διαφορά;

Εσύ αν δεν κάνω λάθος απέκλεισες συγκάλυψη και οποιαδήποτε σύνδεση του πρωθυπουργού με το συγκεκριμένο περιστατικό. Φαντάζομαι έχεις αποδείξεις για τα παραπάνω σε σχέση με τους "ψεκες" που απλά δεν πιστεύουν στις "συμπτώσεις".

Δεν πιστεύω οι αποδείξεις σου να είναι το γεγονός πως οι πολιτικοί άρχισαν να χτυπιούνται έξαλλοι στα δελτία πως δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη ;

:coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Ο Κουλης όμως που σου γρασαρει την γκροδελα,τον άκουσες λόγο;

Ποτε ξανα πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον εαυτό του ως παιδεραστής ή δολοφόνος;

Τσικι τσικι σε πάει μουνοπανά και ας τα ψωφια που μας το παίζεις παλικαράς
Ο κουλής εμένα μου κλάνει τα @@ απλά και σταράτα, δεν κάθομαι να τον ακούω Ευαγγέλιο όπως κάνετε εσείς με την απολιτίκ μάνα.

Όταν περάσω από κάμπο το ψήνεις να πιούμε καφεδάκι να δεις πόσο τσίκι τσικι με πάει;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.447
Πόντοι
1.706
Καλά, ο συγκεκριμένος είναι καμμενος από κούνια αλλά αν θέλαμε να το δούμε χιουμοριστικά, πλάκα θα είχε να μην έστελνε αστυνομία ο κουλης, να σκοτωθούν μεταξύ τους οι ουνοι και να σπάσουν τη μισή Αθήνα.
Βρε εγώ ρωτώ αν είναι το γνωστό βλαμμένο :rolleyes:
Μπα, και το 2008 κατέβηκαν και πάντα είναι υποχρεωμένοι να κατεβαίνουν.
Τώρα για τις εντολές, ίδωμεν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Δεν γράφω για τον πατέρα...για σένα που τον επικαλείσαι λες και είστε κολλητοί και στο εκμυστηρεύτηκε το λέω. Αλλά τρύπιος είσαι γιαυτό το παρουσιάζεις έτσι.

Όσο για τα άλλα που γράφεις παραπάνω....μόνο ένας ψυχικά άρρωστος θα είχε πρεμούρα να σχολιάζει συνέχεια κάποια άγνωστη όπως εσύ.

Στην τελική τι σου έκανε ρε ξεφτίλα? Σου έφαγε το μεροκάματο ή σου χάλασε τις δουλειές? Τι σε ενοχλεί και έχεις την ανάγκη να ''σταματήσει επιτέλους να βγαίνει στα κανάλια''?

Εσύ επίτηδες γράφεις για να σε βρίσουν...δεν έχεις άποψη έχεις ανάγκη από μαδομούνια.

Και αν υπάρχουν και άλλοι μαλάκες σαν εσένα στην κοινωνία σε καλή μεριά να κάνετε παρέα όλα τα κομματόσκυλα
Είδες κάνοντας παρέα με μαλακές ποσό μαλακάς έχεις καταντήσει και 'σύ;;; Ποιος κολλητός και τι μου εκμυστηρεύτηκε ρε κεφάλα;;;

Έλα όμως αγαθιάρη που δε σχολιάζω "μια άγνωστη", μια δημόσια περσονα σχολιάζω που δεν έχει το ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ όταν βγαίνει και λέει ότι της κατέβει. Συγνώμη κιόλας, ε; Εσάς τι σας είναι και έχετε οργανώσει σταυροφορία ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ;;

Ξέρεις που είναι γραμμένη η άποψη σου αλλά έχεις ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ να τη διατυπώνεις, ακριβώς επειδή ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

Και όσο νομίζεις πως όσοι δεν είναι συνομοσιολογοι είναι απαραίτητα κομματόσκυλα, άλλαξε πλευρό και μην ξεχάσεις να πάρεις ζακέτα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
παντα :wink: μουνοπανο τελευταιας υποσταθμης για αυτο θα κανω την ψωλη μου σχοινοκαθαριστηρα να στην καθαρισω την σουφρα
Τύπε, δε μιλάω με ανώμαλους, πούστηδες και ναυάγια, σορρυ, συνέχισε μόνος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ αν δεν κάνω λάθος απέκλεισες συγκάλυψη και οποιαδήποτε σύνδεση του πρωθυπουργού με το συγκεκριμένο περιστατικό. Φαντάζομαι έχεις αποδείξεις για τα παραπάνω σε σχέση με τους "ψεκες" που απλά δεν πιστεύουν στις "συμπτώσεις".

Δεν πιστεύω οι αποδείξεις σου να είναι το γεγονός πως οι πολιτικοί άρχισαν να χτυπιούνται έξαλλοι στα δελτία πως δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη ;

:coffee:
Λάθος κανεις.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.528
Πόντοι
12.056

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Βρε εγώ ρωτώ αν είναι το γνωστό βλαμμένο :rolleyes:
Μπα, και το 2008 κατέβηκαν και πάντα είναι υποχρεωμένοι να κατεβαίνουν.
Τώρα για τις εντολές, ίδωμεν.
Όχι ρε, ο άλλος ξεβρακώνεται σε 5-10 ποστ ποιος βλαμμένος είναι. Αυτό πρέπει να είναι άλλο φρούτο, εκτός αν έχει αλλάξει το φορματ τώρα. :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.115
Πόντοι
3.656
Είδες κάνοντας παρέα με μαλακές ποσό μαλακάς έχεις καταντήσει και 'σύ;;; Ποιος κολλητός και τι μου εκμυστηρεύτηκε ρε κεφάλα;;;

Έλα όμως αγαθιάρη που δε σχολιάζω "μια άγνωστη", μια δημόσια περσονα σχολιάζω που δεν έχει το ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ όταν βγαίνει και λέει ότι της κατέβει. Συγνώμη κιόλας, ε; Εσάς τι σας είναι και έχετε οργανώσει σταυροφορία ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ;;

Ξέρεις που είναι γραμμένη η άποψη σου αλλά έχεις ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ να τη διατυπώνεις, ακριβώς επειδή ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

Και όσο νομίζεις πως όσοι δεν είναι συνομοσιολογοι είναι απαραίτητα κομματόσκυλα, άλλαξε πλευρό και μην ξεχάσεις να πάρεις ζακέτα.
Ρε εμετέ.....κολλητοί είστε και σου εκμυστηρεύτηκε την άποψη του? Θα κάτσω εγώ να πάρω θέση και να σχολιάσω τι λέει ο άνθρωπος που έχασε το παιδί του?

Εσύ είσαι κυρακατίνα...και κάθεσαι και σκαλίζεις άρθρα....για να υποστηρίξεις την γνώμη σου. Γλίτσα.

Κάθε μάνα που έχει χάσει το παιδί της έχει το ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΡΕ ΚΤΗΝΟΣ....ακόμα και στον αρχαίο κόσμο που έσφαζαν για πλάκα...αυτά τα πράγματα ήταν ιερά. Και ήρθες εσύ ο κωλομπαράς να πεις για σταρ και τηλεπερσώνες γαμώ την σκατοψυχιά σου.

μαλάκα....αν έρθει να σε ενοχλήσει να πεις δεν έχει το ακαταλόγιστο....σε πείραξε κανένας από αυτούς????

Δεν σε φίμωσε κανένας...την γνώμη σου λες ελεύθερα και εμείς είμαστε ελέυθεροι να την κατουρήσουμε αν δεν μας αρέσει.

Όσο για τις γνώμες...είσαι Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ που όταν γράφει κάποιος κάτι σκας παράθεση με σπόντες για σκουπίδιασμα. Με μένα το έκανες εκτεταμένα πριν σε αρχίσω στο κυνήγι.

Δεν φταίω εγώ που έχεις ακολουθήσει την εξελικτική πορεία της αμοιβάδας.

Ούρουκ Χάι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.556
Πόντοι
6.056
Fe7XR1AXgAEWtz-.jpg