Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (10 μέλη και 15 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.200
Πόντοι
5.506
ΩΠΑ ωπα ωπα!

Για να δούμε ποιον θα βρίζει τώρα η κυρία απολιτίκ μάνα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.108
Πόντοι
3.656
Με συγχωρείς, δεν είναι μόνο η κυρία Μαρία χαροκαμμενη μάνα. Συνέχισε τώρα.
σου έχει γίνει εμμονή το να πιάνεις στο στόμα σου μια χαροκαμένη μάνα και να αμολάς σκατοψυχιές.

να πας σε έναν ψυχολόγο και να τον ρωτήσεις ''γιατρέ γιατί είμαι μαλάκας''?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.200
Πόντοι
5.506

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.200
Πόντοι
5.506
σου έχει γίνει εμμονή το να πιάνεις στο στόμα σου μια χαροκαμένη μάνα και να αμολάς σκατοψυχιές.

να πας σε έναν ψυχολόγο και να τον ρωτήσεις ''γιατρέ γιατί είμαι μαλάκας''?
Μην το παίρνετε προσωπικά, την τηλεσταρ πιάνω στο στόμα μου, όχι την χαροκαμμενη μάνα. Έχει άλλες 57 (πλέον) χαροκαμμενες μάνες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.200
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξύ, ούτε ένα ψεκι μια διάνοια εδώ μέσα δε λέει να μας εξηγήσει γιατί ο Κουλης έβαλε τους δολοφόνους να τρέχουν στις ερημιές μες το κρύο να κουβαλάνε το πτώμα και δεν παρήγγειλε άλλο ένα "τροχαίο" τώρα που έχει και το νοου χαου και θα μπορούσε να πάρει και τιμές χονδρικής.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.108
Πόντοι
3.656
Μην το παίρνετε προσωπικά, την τηλεσταρ πιάνω στο στόμα μου, όχι την χαροκαμμενη μάνα. Έχει άλλες 57 (πλέον) χαροκαμμενες μάνες.
Είσαι πολύ μάγκας πίσω από την ανωνυμία σου να ειρωνεύεσαι κάποια που έχασε το παιδί της.

Γιατί δεν βγαίνεις έξω στην κανονική σου ζωή να το πεις αυτό? Γιατί θα πέσουν οι χλέπες βροχή.

Η ακόμα καλύτερα γιατί δεν πας να το πεις αυτό δημόσια σε κανέναν από τους άλλους 57 γονείς?

Πρέπει να έχεις τεράστια ψυχολογικά προβλήματα για να είσαι τόσο γιγάντιος παπάρας. :piss::piss::piss::piss::piss:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.570
Πόντοι
2.356
Με συγχωρείς, δεν είναι μόνο η κυρία Μαρία χαροκαμμενη μάνα. Συνέχισε τώρα.
Πως το πες κι εσύ;
επειδη θα πεταχτουν και τα ξεκωλιασμενα πουστρακια που τρεχουν πισω απο τα ποστ μου
Να, καλή ώρα εσύ κι η άλλη μαϊμού η Ποκαχόντας, που όλο πίσω από τα ποστ μου τρέχετε και όλο στο χαβα σας έχω.
Να σου πω λίγο κάτι, που σου διαφεύγει.
Η συντριβή αεροσκαφών που γελούσες μαζί με τις άλλες δύο μαϊμούδες, βάλε και το ξεκωλιασμενο πουστρακι τον Ανεμοδουρα μέσα μαζί με σας τις δυο, ήταν πολεμικά της Αεροπορίας που καρφώθηκαν σε βουνό και χάθηκαν τρεις πιλότοι. Με το χαμό αυτών των παλληκαριων γελούσες χιμπαντζή.
Βάλε τώρα μία μπανάνα στον κώλο σου να στανιαρεις και τράβα παρακάτω.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.491
Πόντοι
12.056
Είσαι πολύ μάγκας πίσω από την ανωνυμία σου να ειρωνεύεσαι κάποια που έχασε το παιδί της.

Γιατί δεν βγαίνεις έξω στην κανονική σου ζωή να το πεις αυτό? Γιατί θα πέσουν οι χλέπες βροχή.

Η ακόμα καλύτερα γιατί δεν πας να το πεις αυτό δημόσια σε κανέναν από τους άλλους 57 γονείς?

Πρέπει να έχεις τεράστια ψυχολογικά προβλήματα για να είσαι τόσο γιγάντιος παπάρας. :piss::piss::piss::piss::piss:
ρε ενα σκουπιδι ειναι καλα και του δινουμε μερικη σημασια αλλιως θα ειχε αυτοκτονησει

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
616
Πόντοι
81
Έγραψα ένα σεντονάκι πριν μερικές σελίδες αλλά πήγε χαμένο μέσα στον κατακλυσμό των ποστ. Πάντως έλεγα ότι δεν μας οφελεί να κυνηγάμε κάθε θεωρία που προκύπτει. Περισσότερο μας αποπροσανατολίζει και μας κάνει να κυνηγάμε τον λάθος λαγό και να χάνουμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο:

Ακόμα κι αν αποδειχτεί ότι τον 39χρονο τον σκότωσαν άσχετοι με τα Τέμπη, όλη η υπόλοιπη υπόθεση είναι ΗΔΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ μια τραγική διαχείριση/χειραγώγηση του δυστυχήματος από την κυβέρνηση. Δεν χρειάζεται να έστειλε ο Κούλης σαμουράι να σκότωσαν τον γιο μιας εισαγγελέως. Όποιος κυνηγά αυτόν τον "λαγό" πιθανότατα θα φάει τα μούτρα του ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ για όλα τα υπόλοιπα που κατηγορεί την κυβέρνηση.

Ομοίως και με το ξυλόλιο ή οτιδήποτε εύφλεκτο μεταφερόταν παράνομα:
Έστω ότι δε μεταφερόταν ΤΙΠΟΤΑ λαθραίο. Θα αθωωνόταν η κυβέρνηση για το έγκλημα της σύγκρουσης και τις μετέπειτα κωμικοτραγωδίες; Ή η Hellenic Train ; Μα, όλα τα υπόλοιπα που οδήγησαν στο δυστύχημα ήταν δική τους ευθύνη. Και όλη η διαχείριση από εκεί κι έπειτα επίσης ήταν τραγική, με ευθύνη της κυβέρνησης, της δικαιοσύνης και της hellenic train. Να χάνονται ή να μην υπάρχουν βίντεο; Να καταστρέφονται στοιχεία; Να μην γίνονται εξονυχιστικές νεκροτομές;

Ή έστω ότι μεταφερόταν κάτι λαθραίο και εύφλεκτο, αλλά χωρίς να το γνωρίζει η hellenic train ή η κυβέρνηση. Πήγε ο Μπίρδας και ο Μίρδας και λάδωσαν πέντε υπαλλήλους και φόρτωσαν ένα κοντέηνερ με κάτι λαθραίο. Αυτό θα σήμαινε μεν ότι -ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ- κυβέρνηση και hellenic train δε θα ήταν ένοχοι με δόλο αλλά ένοχοι εξ αμελείας, η μεν hellenic train λόγω πλημμελούς επιτήρησης, το δε κράτος ένοχο λόγω μη επιβολής ικανών ελέγχων.

Δεν χρειάζεται ο Κούλης να έστειλε πέντε τόνους ξυλόλιο στην αδερφούλα του με τα διυλιστήρια (μεταξύ των άλλων). Ούτε να το έκανε για τον Βαρδινογιάννη π.χ . Μας φτάνει που, όποιος και να φόρτωσε οτιδήποτε, όποιος και να σκότωσε οποιονδήποτε, εν έτει 2023 βρέθηκε ένα ολόκληρο δίκτυο τραίνων υψηλής ταχύτητας να λειτουργεί με μοναδικό εν λειτουργία πρωτόκολλο ασφαλείας το ίδιο που είχαν το '80, και μάλιστα με ΡΗΤΗ εντολή να μη δίνουν σημασία στους ερυθρούς σηματοδότες οι μηχανοδηγοί. Μας φτάνει που, εν έτει 2023, γίνεται ένα δυστύχημα τέτοιας έκτασης και μπαζώνεται το μέρος και μεταφέρονται υλικά. Μας φτάνει που καταστρέφονται τα δείγματα αίματος και δεν γίνονται εξονυχιστικές νεκροτομές. Μας φτάνει που χάνονται βίντεο και ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ αν βρεθούν κάποια βίντεο δύο χρόνια μετά σε έναν κάδο ανακύκλωσης.

Μην το παρατραβάτε με τις υποθέσεις, χάνουμε το νόημα. Μακάρι κάποτε να διαλευκανθεί όλο το θέμα. ΕΑΝ τότε προκύπτει τέτοιο χολυγουντιανό σενάριο με λαθρεμπόριο καυσίμων, ναρκωτικά, φόνους κλπ, να το κάνουν ταινία να μάθει όλη η γη τι κωλομπουρδέλο ήμασταν. Μέχρι τότε, μην χάνετε το δίκιο σας εστιάζοντας από εδώ κι από εκεί. Το ξεπούλημα του ΟΣΕ με τους όρους που έγινε, ήταν ΣΚΑΝΔΑΛΟ από μόνο του. Η συνεχιζόμενη παρακμή στα χέρια της Hellenic Train ήταν ΣΚΑΝΔΑΛΟ από μόνο του. Το ότι επιτρεπόταν να κουβαλάμε ανθρώπους σε τέτοια τραίνα με τέτοιο δίκτυο ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ από μόνο του. Η σύγκρουση ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ από μόνο του. Οι χειρισμοί του κρατικού μηχανισμού και της δικαιοσύνης είναι ΕΓΚΛΗΜΑ από μόνοι τους.

Ενδεχόμενοι φόνοι, λαθρεμπόριο, προσπάθειες συγκάλυψης είναι ξεχωριστά εγκλήματα, που αν σχετίζονται με την κυβέρνηση μας φτιάχνουν ένα απίστευτο κατηγορητήριο, αλλά αν δεν σχετίζονται ΠΑΛΙ δεν την αθωώνουν σε ΤΙΠΟΤΑ από τα υπόλοιπα.

Προσέξτε τους μαλάκες που σπεύδουν να τα βάλουν όλα μαζί στο ίδιο καζάνι.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.491
Πόντοι
12.056
Πως το πες κι εσύ;

Να, καλή ώρα εσύ κι η άλλη μαϊμού η Ποκαχόντας, που όλο πίσω από τα ποστ μου τρέχετε και όλο στο χαβα σας έχω.
Η συντριβή αεροσκαφών που γελούσες μαζί με τις άλλες δύο μαϊμούδες, βάλε και το ξεκωλιασμενο πουστρακι τον Ανεμοδουρα μέσα μαζί με σας τις δυο, ήταν πολεμικά της Αεροπορίας που καρφώθηκαν σε βουνό και χάθηκαν τρεις πιλότοι. Με το χαμό αυτών των παλληκαριων γελούσες χιμπαντζή.
αν η μπανανα ειναι dole μην την χαραμισουμε θα στειλω εγω απο την κηπο κολοκυθια και μελιτζανες

• Χαχα
Αντιδράσεις: resp

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.200
Πόντοι
5.506
Ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού αναφέρθηκε στα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πριν μερικές ημέρες, λέγοντας πως δεν πρόκειται για υλικό που δίνει στοιχεία για τα αίτια της ανάφλεξης και τόνισε πως ο χρόνος εμφάνισης των βίντεο γεννά πολλά ερωτήματα.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον λόγο που δεν τον έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα να βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας Καρυστιανού στον αγώνα που κάνει για την κόρη τους, ο Αντώνης Ψαρόπουλος απέφυγε να σχολιάσει λέγοντας: «Δε θέλω να το σχολιάσω» και αποκάλυψε ότι εκπροσωπεί κάποιους άλλους γονείς.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Αντώνης Ψαρόπουλος δεν είναι στον σύλλογο που έχει δημιουργήσει η Μαρία Καρυστιανού, γιατί, όπως είπε σε προηγούμενες δηλώσεις του, δεν ήθελε.

Αυτός ΠΟΛΛΑ παραπάνω ξέρει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.200
Πόντοι
5.506
Πως το πες κι εσύ;

Με ποια συντριβή αεροσκαφών γελούσα ρε καθυστερημένε;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.444
Πόντοι
1.706
Το επόμενο Σάββατο θα έχουμε το ντερμπυ "ήτανε 30 χιλιάδες κόσμος" vs "ήταν 2 δισεκατομμύρια τρις κόσμος" και "τα επεισόδια τα ξεκίνησε η αστυνομία" vs "δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο". Όπως σου το γράφω.
Μπαααααααααααααα, αυτά τα ντέρμπυ θα ξεκινήσουν από Παρασκευή και δεν είναι και τίποτα ουσιαστικό.
Από το Σάββατο το απόγευμα που θα κυκλοφορήσουν οι κυριακάτικες θα μετράμε μπηχτές.

Άστη την άλλη να λέει τα δικά της, καλιά να λέει κάποιος που έχει άμεση σχέση 5-10 πράγματα και ας είναι τραβηγμένα ή ακόμα και λάθος παρά να βγαίνουν τα ψεκασμένα να γράφουν τα δικά τους.
Αυτή κακό δεν κάνει, τα άλλα θα κάνουν.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
616
Πόντοι
81
Ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού αναφέρθηκε στα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πριν μερικές ημέρες, λέγοντας πως δεν πρόκειται για υλικό που δίνει στοιχεία για τα αίτια της ανάφλεξης και τόνισε πως ο χρόνος εμφάνισης των βίντεο γεννά πολλά ερωτήματα.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον λόγο που δεν τον έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα να βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας Καρυστιανού στον αγώνα που κάνει για την κόρη τους, ο Αντώνης Ψαρόπουλος απέφυγε να σχολιάσει λέγοντας: «Δε θέλω να το σχολιάσω» και αποκάλυψε ότι εκπροσωπεί κάποιους άλλους γονείς.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Αντώνης Ψαρόπουλος δεν είναι στον σύλλογο που έχει δημιουργήσει η Μαρία Καρυστιανού, γιατί, όπως είπε σε προηγούμενες δηλώσεις του, δεν ήθελε.

Αυτός ΠΟΛΛΑ παραπάνω ξέρει.
Ο δικός σου ο μπαμπάκας άραγε πόσα ξέρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom