πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 80.513
- Πόντοι
- 12.056
ο μπακαλης τσακωνονταν με τον ζηκοΠου ακουσες τους Ποκαχόντας μπακαλης μπαροκ?? Τους έδειξαν στις ειδήσεις?
ο μπακαλης τσακωνονταν με τον ζηκοΠου ακουσες τους Ποκαχόντας μπακαλης μπαροκ?? Τους έδειξαν στις ειδήσεις?
Το ινδαλμα τους ειδα στο γνωστο αντικειμενικο καναλι ΣΚΑΙ...αυτον τον αμορφωτο γραφικο φασιστα που εχει αναδειχθει σε τεραστια μορφη της πολιτικης σκηνης χαρις στα ζωα που τον ψηφιζουν.Που ακουσες τους Ποκαχόντας μπακαλης μπαροκ?? Τους έδειξαν στις ειδήσεις?
Μη δειτε σοβαρό επιστήμονα με δεξια ερεθίσματα, σχέσεις με υπουργους, βουλευτές κτλ. , κατευθείαν να τν πείτε εγκαθετο της κυβέρνησης. ΨεκιαΩΠΑ ωπα ωπα!
![]()
Λάρισα: Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση Βασίλη Καλογήρου - Παραιτήθηκε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα
Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές σε ότι αφορά την υπόθεση θανάτου του Λαρισαίου Βασίλη Καλογήρου. Κατά πληροφορίες πριν λίγη ώρα, η ιατροδικαστής Ρουμπίνηwww.onlarissa.gr
Σαν σήμερα, το 2023, μία εβδομάδα πριν το έγκλημα στα Τέμπη, ο Κώστας Α. Καραμανλής, απαντώντας σε ερώτηση της αντιπολίτευσης για τους σιδηροδρόμους, λέει το περίφημο "είναι ντροπή και ντρέπομαι που θέτετε θέματα ασφαλείας".
![]()
Ευχόμαστε τα χειρότερα σ αυτά τα μουνοπανα!![]()
δηλαδή μέσα στον πανικό του ομολογεί έμμεσα πως γίνανε παρανομίες που συνιστούν συγκάλυψηΠαιδια ακυρο μην κατεβει κανενας την επομενη Παρασκευη οσοι κατεβουν στηριζουν την Κωνσταντοπουλου συμφωνα με τον πουτανας γιο Αδωνη....
![]()
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»www.newsit.gr
την καταδικη του...εχει να μαζευει ροχαλες οπου πηγαινειτι ΠΝΠ πρόκειται να ετοιμάσουν για να ψηφίσει η μαριονέτα πρόεδρος για τις 28 Φεβ, ...άραγε;
δεν προκειτε να κατεβασει κανεις βιτρινες οι συγκεντρωσεις πρεπει να ειναι ειρηνικες και προς θεου οχι κομματικεςΤα ρολά δε τα κατεβάζουν για να στήριξη αλλά επειδή φοβούνται ότι θα τους κατεβάσουν τις βιτρίνες.
Το ξέρωδεν προκειτε να κατεβασει κανεις βιτρινες οι συγκεντρωσεις πρεπει να ειναι ειρηνικες και προς θεου οχι κομματικες
οτι προβοκατσια και να προσπαθησουν να κανουν αν εχει παρα πολυ κοσμο θα κατσουν κοτες και η αστυνομιαΤο ξέρω
αλλά επίσης ξέρω τι προβοκάτσια έχει να πέσει
κοίτα στο χέρι μας είναι....αν π πρώτος μπαχαλάκιας που εμφανιστεί πάει γαμιώντας μέχρι τον πειραιά....οι υπόλοιπου μπορεί να το ξανασκεφτούν.
Το ίδιο ισχύει και για τα κόμματα....κανονικά πανό από κόμμα πρέπει να μπαίνει κατευθείαν κωλοτρυπίδι. Κάτι ζαίοι και κάτι κκε που πάνε να εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις δηλαδή
Ναι, ναι, καλά τα λες είναι γνωστό πως είναι ίδια τα δεδομένα και το ταμπεραμέντο Ελβετών με Έλληνες, πως δεν το σκέφτηκα.Ναι πως.
Οι έλβετοι που ειναι πολιτισμένοι εκπολιτίστικαν μονοι τους...
Εφαγαν το γαμησι τους απο τους κυβερνώντες και εστρωσαν.
Στο κουλισταν που για δεκαετιες ηταν άφαντη η αστυνομία ανακαλυψαμε οτι οδηγαμε μεθυσμενοι και ξεκινησαν ελεγχους το 2025..
Ναι, ναι, καλά τα λες είναι γνωστό πως είναι ίδια τα δεδομένα και το ταμπεραμέντο Ελβετών με Έλληνες, πως δεν το σκέφτηκα.
Στέλνεις και εκεί κοπέλες;;παιχτη ενταξει παντως αν χρειαστεις βοηθεια εχω τις ακρες μου στο δαφνι
ψηνεσαι ? αν θελεις εχουν και στραπονΣτέλνεις και εκεί κοπέλες;;
Το επόμενο Σάββατο θα έχουμε το ντερμπυ "ήτανε 30 χιλιάδες κόσμος" vs "ήταν 2 δισεκατομμύρια τρις κόσμος" και "τα επεισόδια τα ξεκίνησε η αστυνομία" vs "δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο". Όπως σου το γράφω.Οκ, μια εβδομάδα έμεινε.
Το επόμενο Σάββατο το ξανασυζητάμε.
Με συγχωρείς, δεν είναι μόνο η κυρία Μαρία χαροκαμμενη μάνα. Συνέχισε τώρα.Δε χρειάζεται να το ξανασυζητησουμε.
Και το επόμενο Σάββατο η γνώμη μου ίδια θα είναι.
Τα κόμματα να πάνε να γαμηθούν. Δε θα κατεβώ γι αυτά στο δρόμο.
Κι αν πάνε να το καπηλευτουν ροχαλο θα φάνε. Από μένα σίγουρα και θέλω να πιστεύω από την πλειονότητα του κόσμου.
Όσο για τα πιθηκια που έγραψες, συμφωνώ ότι κυκλοφορούν παντού, δεξιά κι αριστερά, μονο που τα μεγαλύτερα είναι αυτά που πάνε να συκοφαντήσουν χαροκαμμένους γονείς για κομματικούς λόγους.
Έχει κι εδώ μέσα 4-5.
Ο χαμένος κρίκος με το ανθρώπινο είδος.