πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 80.550
- Πόντοι
- 12.056
οταν γεννηθηκε κερνουσε ολο τα καφενειο δεν ηξερε τι μαλακας θα βγει στηνν πορειαΟ δικός σου ο μπαμπάκας άραγε πόσα ξέρει.
οταν γεννηθηκε κερνουσε ολο τα καφενειο δεν ηξερε τι μαλακας θα βγει στηνν πορειαΟ δικός σου ο μπαμπάκας άραγε πόσα ξέρει.
Ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού αναφέρθηκε στα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πριν μερικές ημέρες, λέγοντας πως δεν πρόκειται για υλικό που δίνει στοιχεία για τα αίτια της ανάφλεξης και τόνισε πως ο χρόνος εμφάνισης των βίντεο γεννά πολλά ερωτήματα.
Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον λόγο που δεν τον έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα να βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας Καρυστιανού στον αγώνα που κάνει για την κόρη τους, ο Αντώνης Ψαρόπουλος απέφυγε να σχολιάσει λέγοντας: «Δε θέλω να το σχολιάσω» και αποκάλυψε ότι εκπροσωπεί κάποιους άλλους γονείς.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Αντώνης Ψαρόπουλος δεν είναι στον σύλλογο που έχει δημιουργήσει η Μαρία Καρυστιανού, γιατί, όπως είπε σε προηγούμενες δηλώσεις του, δεν ήθελε.
Αυτός ΠΟΛΛΑ παραπάνω ξέρει.
δεν προκειτε να κατεβασει κανεις βιτρινες οι συγκεντρωσεις πρεπει να ειναι ειρηνικες και προς θεου οχι κομματικες
Γραφε κ τρολαρε για πολιτικά κ όχι για μάνες που χασαν παιδιά ανεξαρτήτως αν διαφωνείς μαζί της κ με τον τρόπο της .....Για να δούμε ποιον θα βρίζει τώρα η κυρία απολιτίκ μάνα.
στο μεταξυ ειναι τοσο μαλακας και χεστης που τγρωει τοδη πσντοφλα απο τη γυναικα του που τον λεει μπουμπουκος ακου τωρα σε ποση εκτιμηση τον εχει και τι μπουχεσας ειναι ,οχι φανταζεστε να σας ελγε η γυναικα σας στα καναλια δημοσιο προσωπο μπουμπουκο και εσεις να το βουλωνατε και να σας αρεσε κιμ ολαςΕιδα οτι ο κυριος αδωνης ειπε οτι αν παμε στις συγκεντρωσεις και πεσει ο κυριος κυριακος,θα χασετε τις δουλειες σας,θα πεσει ο τουρισμος και θα φτωχυνετε!!!
νου σας....ΝΟΥ ΣΑΣ!!!
μη δίνεις σημασία στο σκατόψυχο γεροντοπουστράκιμε αυτα που σου εβαζαν στο κωλο γιατι ειχαν τελειωσει οι μελιτζανες
Αρχιδια ξέρει. Αν ήξερε δν θα τν ειχαμε τν μαλακα ανάμεσα μαςΟ δικός σου ο μπαμπάκας άραγε πόσα ξέρει.
κερνούσανε πολλοί χύστες , παρτούζα γαροταν γεννηθηκε κερνουσε ολο τα καφενειο δεν ηξερε τι μαλακας θα βγει στηνν πορεια
Είσαι θεοχαζος ρε παίκτη; Νομίζεις πως έξω στην κανονική ζωή κυκλοφορούν αναρχιδα πουστρακια όπως εδώ και μου κλανουν τα @@ ΟΠΩΣ ΕΔΩ; Νομίζεις πως είναι λίγοι εδώ έξω που λένε πλέον "νισάφι πια κυρία μου, ότι είναι να κανείς κάνε το αλλά φτάνει πια με τα σοσιαλ και τις συνεντεύξεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ";Είσαι πολύ μάγκας πίσω από την ανωνυμία σου να ειρωνεύεσαι κάποια που έχασε το παιδί της.
Γιατί δεν βγαίνεις έξω στην κανονική σου ζωή να το πεις αυτό? Γιατί θα πέσουν οι χλέπες βροχή.
Η ακόμα καλύτερα γιατί δεν πας να το πεις αυτό δημόσια σε κανέναν από τους άλλους 57 γονείς?
Πρέπει να έχεις τεράστια ψυχολογικά προβλήματα για να είσαι τόσο γιγάντιος παπάρας.![]()
Εν τω μεταξύ, ούτεένα ψεκιμια διάνοια εδώ μέσα δε λέει να μας εξηγήσει γιατί ο Κουλης έβαλε τους δολοφόνους να τρέχουν στις ερημιές μες το κρύο να κουβαλάνε το πτώμα και δεν παρήγγειλε άλλο ένα "τροχαίο" τώρα που έχει και το νοου χαου και θα μπορούσε να πάρει και τιμές χονδρικής.
Αυτό που προβληματίζει τους ιατροδικαστές είναι μία κάκωση στον λαιμότου 39χρονου και συγκεκριμένα στο υοειδές οστό. Πρόκειται για ένα εύρημα που εστάλη για ιστολογική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι προθανάτιο και άρα ο θάνατός του είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας διά στραγγαλισμού ή αν είναι μεταθανάτιο και οφείλεται στις επιθέσεις που δέχτηκε η σορός του από τα άγρια ζώα της περιοχής.
Σκαασε πουστη.Είσαι θεοχαζος ρε παίκτη; Νομίζεις πως έξω στην κανονική ζωή κυκλοφορούν αναρχιδα πουστρακια όπως εδώ και μου κλανουν τα @@ ΟΠΩΣ ΕΔΩ; Νομίζεις πως είναι λίγοι εδώ έξω που λένε πλέον "νισάφι πια κυρία μου, ότι είναι να κανείς κάνε το αλλά φτάνει πια με τα σοσιαλ και τις συνεντεύξεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ";
Γιατί ακριβώς να πάω να πω κάτι σε οποιονδήποτε από τους άλλους ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ 57 γονείς;
Αιντε βρε κακομοίρηδες, 10 βλαμμενοι είστε που νομίζετε πως ο κόσμος γυρίζει γύρω από την αποψαρα σας που οποιοσδήποτε αντίλογος σας είναι τσοντοσινεμα, κλαουντια, τεας, στραπον, νυφουλες, χατζη...... αιντε κουραστικοί που θα σας φοβηθούμε κιόλας, είδα και τους υπόλοιπους πως τους πάτε επειδή ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΑΡΑ ΣΑΣ, σκουπίδια.
δεν κανει τετοια πραγματα ρε απλος γουσταρει λιγο γυαλισμα στην κωλοτρυπιδα του και επειδη οι κοπελες δεν εχουν brasso χρησιμοποιουν στραπονκερνούσανε πολλοί χύστες , παρτούζα γαρ![]()
Δεν κρατήθηκες, ενώ έγραψες ένα σεντόνι που μπορούμε να συμφωνήσουμε σε πολλά και δεν αναιρώ το λαικ, ήθελες με φορά να δείξεις ότι και 'σύ στη συνομοταξία των μουνοπανων ανήκεις.Ο δικός σου ο μπαμπάκας άραγε πόσα ξέρει.
έκαψε φλάτζα ο μαλακιασμένος γεροντοπουστρίγκος ,στα πρόθυρα εγκεφαλικούδεν κανει τετοια πραγματε ρε απλος γουσταρει λιγο γυαλισμα στην κωλοτρυπιδα του και επειδη οι κοπελες δεν εχουν braso χρησιμοποιους στραπον
Ενώ για σένα ήξερε ήδη και γλίτωσε το κέρασμα.οταν γεννηθηκε κερνουσε ολο τα καφενειο δεν ηξερε τι μαλακας θα βγει στηνν πορεια
Εντάξει ...τέρμα καμένος!Για να δούμε ποιον θα βρίζει τώρα η κυρία απολιτίκ μάνα.
Ντροπή σου να γράφεις τέτοια για έναν χαροκαμμενο πατέρα.έχεις δίκιο μαν![]()
εγω στο ξαναειπα γαμαω και γεροντοπουστες δεν εχω προβλημα οποτε θελεις ελα να σου καθαρισω τον κωλοΕνώ για σένα ήξερε ήδη και γλίτωσε το κέρασμα.