Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (17 μέλη και 42 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Ρε εμετέ.....κολλητοί είστε και σου εκμυστηρεύτηκε την άποψη του? Θα κάτσω εγώ να πάρω θέση και να σχολιάσω τι λέει ο άνθρωπος που έχασε το παιδί του?

Εσύ είσαι κυρακατίνα...και κάθεσαι και σκαλίζεις άρθρα....για να υποστηρίξεις την γνώμη σου. Γλίτσα.

Κάθε μάνα που έχει χάσει το παιδί της έχει το ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΡΕ ΚΤΗΝΟΣ....ακόμα και στον αρχαίο κόσμο που έσφαζαν για πλάκα...αυτά τα πράγματα ήταν ιερά. Και ήρθες εσύ ο κωλομπαράς να πεις για σταρ και τηλεπερσώνες γαμώ την σκατοψυχιά σου.

μαλάκα....αν έρθει να σε ενοχλήσει να πεις δεν έχει το ακαταλόγιστο....σε πείραξε κανένας από αυτούς????

Δεν σε φίμωσε κανένας...την γνώμη σου λες ελεύθερα και εμείς είμαστε ελέυθεροι να την κατουρήσουμε αν δεν μας αρέσει.

Όσο για τις γνώμες...είσαι Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ που όταν γράφει κάποιος κάτι σκας παράθεση με σπόντες για σκουπίδιασμα. Με μένα το έκανες εκτεταμένα πριν σε αρχίσω στο κυνήγι.

Δεν φταίω εγώ που έχεις ακολουθήσει την εξελικτική πορεία της αμοιβάδας.

Ούρουκ Χάι.
1200px-Crack-cocaine-2-grams.jpeg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.528
Πόντοι
12.056
Τι είναι αυτό αποξηραμένα φλόκια τα τρως για απογευματινό? :tooth:
ντροπη ρε τι τον περασες για πουστη :confused: μαλακας και σκατοψυχος ειναι τα φλοκια ειναι απλος το χομπι του

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
500
Πόντοι
26

Επίσης να σε ρωτήσω για Τρίτη και τελευταία φορά, αφού είναι όλοι μπετόν αρμέ και έχουν κάνει το τέλειο έγκλημα και συγκάληψη πως βγήκε στη δημοσιότητα ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ;

Ναι τύπε σε μπερδεύω με κάποιον άλλον ο οποίος απέκλεισε από την πρώτη στιγμή πιθανή συγκάλυψη των πραγματικών γεγονότων από πολιτικά πρόσωπα.

:coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.578
Πόντοι
2.356
Ρε εμετέ.....κολλητοί είστε και σου εκμυστηρεύτηκε την άποψη του? Θα κάτσω εγώ να πάρω θέση και να σχολιάσω τι λέει ο άνθρωπος που έχασε το παιδί του?

Εσύ είσαι κυρακατίνα...και κάθεσαι και σκαλίζεις άρθρα....για να υποστηρίξεις την γνώμη σου. Γλίτσα.

Κάθε μάνα που έχει χάσει το παιδί της έχει το ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΡΕ ΚΤΗΝΟΣ....ακόμα και στον αρχαίο κόσμο που έσφαζαν για πλάκα...αυτά τα πράγματα ήταν ιερά. Και ήρθες εσύ ο κωλομπαράς να πεις για σταρ και τηλεπερσώνες γαμώ την σκατοψυχιά σου.

μαλάκα....αν έρθει να σε ενοχλήσει να πεις δεν έχει το ακαταλόγιστο....σε πείραξε κανένας από αυτούς????

Δεν σε φίμωσε κανένας...την γνώμη σου λες ελεύθερα και εμείς είμαστε ελέυθεροι να την κατουρήσουμε αν δεν μας αρέσει.

Όσο για τις γνώμες...είσαι Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ που όταν γράφει κάποιος κάτι σκας παράθεση με σπόντες για σκουπίδιασμα. Με μένα το έκανες εκτεταμένα πριν σε αρχίσω στο κυνήγι.

Δεν φταίω εγώ που έχεις ακολουθήσει την εξελικτική πορεία της αμοιβάδας.

Ούρουκ Χάι.
Μην ασχολείσαι με το ναυάγιο.
Εν τω μεταξύ στο βίντεο ο άνθρωπος λέει το Γεωργιάδη ξεκάθαρα ψεύτη. Κι ότι δεν του έχει κάνει καμία μήνυση η τρελή η Ζωίτσα. Κατά τα άλλα όποιος πάει στη συγκέντρωση ενισχύει την Κωνσταντοπούλου, που του έχει κάνει ένα σωρό αγωγές υποτίθεται, σύμφωνα με τις τσιριδες του Μπουμπουκου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.116
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ στο βίντεο ο άνθρωπος λέει το Γεωργιάδη ξεκάθαρα ψεύτη. Κι ότι δεν του έχει κάνει καμία μήνυση η τρελή η Ζωίτσα. Κατά τα άλλα όποιος πάει στη συγκέντρωση ενισχύει την Κωνσταντοπούλου, που του έχει κάνει ένα σωρό αγωγές υποτίθεται, σύμφωνα με τις τσιριδες του Μπουμπουκου.
Ε ναι γιατί κάτι ξερατά όπως αυτός ενοχλούνται από την Καρυστιανού που βγαίνει στα κανάλια

αλλά δεν έχουν κανένα θέμα να ψηφίσουν τον Άδωνη που έχει κάνει την δημόσια παπάτζα επάγγελμα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.557
Πόντοι
6.056

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Ναι τύπε σε μπερδεύω με κάποιον άλλον ο οποίος απέκλεισε από την πρώτη στιγμή πιθανή συγκάλυψη των πραγματικών γεγονότων από πολιτικά πρόσωπα.

:coffee:
Τύπε, εγώ δεν είμαι απόλυτος για κανένα συμβάν που δεν έχω προσωπικά γνώση για κάθε λεπτομέρεια. Όποτε ναι, απέναντι σε όλους αυτούς τους ξερόλες που έχουν δημιουργήσει/πιστέψει κάθε θεωρία πιθανή/απίθανη/συνομωσίας. Το τι ισχύει στην πραγματικότητα δεν το γνωρίζει κανείς, ίσως ελάχιστοι, πάντως σίγουρα ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΑ πετάνε τις κουταμάρες τους, ειδικά εδώ μέσα. Αν τυχόν ξέρουν περισσότεροι τότε κάποιος/κάπου/κάποτε θα μιλήσει, ποτέ δε μπορεί να κρατηθεί τέτοιο μυστικό για πολύ καιρό από πολλούς. Ελπίζω πριν απ αυτούς να το ανακαλύψουν οι ειδικοί και η δικαιοσύνη.
Ελπίζω να σε κάλυψα και να μη συνεχίσεις να γράφεις τα ίδια και τα ίδια.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.578
Πόντοι
2.356
Ε ναι γιατί κάτι ξερατά όπως αυτός ενοχλούνται από την Καρυστιανού που βγαίνει στα κανάλια

αλλά δεν έχουν κανένα θέμα να ψηφίσουν τον Άδωνη που έχει κάνει την δημόσια παπάτζα επάγγελμα.
Κάτσε, τώρα θα πιάσει τον Πλακιά, που του καλαρεσε οσο δεν ταυτιζόταν με την Καρυστιανού.
Τώρα που βρίζει το Βορίδη, δεν τον βλέπω καλά. Έρχεται η ώρα του για στόλισμα, του απολιτικ πατέρα.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Εσύ ακόμα περιμένω να μου εξηγήσεις με ποια συντριβή αεροσκαφών γελούσα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Κάτσε, τώρα θα πιάσει τον Πλακιά, που του καλαρεσε οσο δεν ταυτιζόταν με την Καρυστιανού.
Τώρα που βρίζει το Βορίδη, δεν τον βλέπω καλά. Έρχεται η ώρα του για στόλισμα, του απολιτικ πατέρα.
Μια χαρά του τα είπε, ακόμα και έτσι να πιστεύει ο Βορίδης έκανε μεγάλη μαλάκια να ξεστομίσει τέτοιες παπαριες, τέτοια εποχή.

Ξέρω, σου γαμησα το αφήγημα αλλά τι να κάνουμε.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.578
Πόντοι
2.356
Εσύ ακόμα περιμένω να μου εξηγήσεις με ποια συντριβή αεροσκαφών γελούσα.
Όσο μου εξηγησες εσύ τον ορισμό της λέξης εγκλημα σε οποιοδήποτε λεξικό ή το αν τα συστήματα πυρασφάλειας επιλέγουν ποια φωτιά θα σβήσουν.
Αμε μου στο διάολο σκουπίδι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.414
Πόντοι
6.256
Οπότε αναμένουμε το καθε πρεζάκι άπλυτο ψευτοαριστερο στις 28/02 να σπαει να καίει να καταστρεφει ανενοχλητος.

Για το Μάτι καμια διαμαρτυρία φυσικά, καμια πορεία, αν θυμαμαι καλά δηλαδη.
Θυμαμαι καλά;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.731
Πόντοι
9.931
Οπότε αναμένουμε το καθε πρεζάκι άπλυτο ψευτοαριστερο στις 28/02 να σπαει να καίει να καταστρεφει ανενοχλητος.

Για το Μάτι καμια διαμαρτυρία φυσικά, καμια πορεία, αν θυμαμαι καλά δηλαδη.
Θυμαμαι καλά;
Τρελος εισαι τυπε!!;; Αριστεροί να κάνουν πορεία εναντια σε αριστερη κυβερνηση;;;
Ενω εδω που σκοτώθηκαν επι δεξιάς φατε πορείες και συγκεντρώσεις.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom