Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (22 μέλη και 30 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Βρε άντε γαμήσου όλη μέρα εδώ μέσα τη βγάζεις πλύστρα του Κούλη. Το παλιομαλάκας πήγαινε σε σένα αν δεν κατάλαβες.
Στ αρχιδια σου ο πρώην της κυρίας και η γνώμη του, στ αρχιδια σου η γνώμη του χαροκαμένου πατέρα ρε καθίκι του κερατά;;;

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.571
Πόντοι
5.506
Και συνεχίζω και γελάω ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, που σου γράφει ο άλλος πως έχει βρεθεί σε μετωπική τρένων και μόλις πήγε να το προχωρήσει με αποδείξεις όπως έλεγε, έκανες πίσω και καλά έκανες, αλλά πέταξες την ΠΑΠΑΤΖΑ ότι "έχεις βρεθεί σε τρεις μάλιστα συντριβες αεροσκαφών" και ακόμα είσαι ανάμεσα μας και γράφεις. ΚΕΦΑΛΑ.
GkTXWCxWAAABcJp.jpeg

σωπα σωπα....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.719
Πόντοι
2.606
Οπότε αναμένουμε το καθε πρεζάκι άπλυτο ψευτοαριστερο στις 28/02 να σπαει να καίει να καταστρεφει ανενοχλητος.

Για το Μάτι καμια διαμαρτυρία φυσικά, καμια πορεία, αν θυμαμαι καλά δηλαδη.
Θυμαμαι καλά;
για το ματι ,δεν θα σε βρισω επειδη εισαι ο ζικος του σαη ,να κανουν πορεια για πιο λογο ρε τυπε....που τους καψανε ζωντανους και τον αχρηστο διοικητη της πυροσβεστικης η νδ τον αναβαθμισε....που το μοιραιο οικοπεδο που χαθηκαν ποσοι ανθρωποι το ειχε περιφραξει αδερφος νεοδημοκρατη υπουργου παρανομα και δεν ειχε αφησει διαδρομους προς την θαλασσα και την σωτηρια,που ολο το πρωι οι φλογες εγλυφαν τα διυληστηρια ασπροπυργου και τρεχανε να τα σωσουν γιατι οπως ειπαν στην δικη "τα διυληστηρια ειναι διυληστηρια του νατο"...να κανουν πορειες γιατι τα μουνοπανα της μεταπολιτευσης επι 40χρονια αφηναν τον κοσμο να χτιζει αναρχα μεσα στο δασος και του πουλουσαν εκδουλευση και παπατζα....ξερεις ρε μουνοπανα γελειε ποσα ματια ακομα υπαρχουν που περιμενουν να συμβουν σε αυτη την χωρα της παπατζας....γνωριζεις ρε μαλακα οτι ακομα και μετα το ματι ,τιποτα δεν αλλαξε στην εκτος σχεδιου αναρχη δομηση,βλκα ε βλακα....εδω μπετοβλακα φτασανε εν ετη 2025 να χτισουν 5στερο στο σαρακηνικο ρε μαλακα στα μουλωχτα....αυτοι ειστε μαλακα....και στο ματι και στην ηλεια και στα τεμπη εσεις καψατε τον κοσμακη ....ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ......Το μονο λαθος των γελοιων του συριζα -αν θες να στα πω να τελειωνει η μαλακια -ειναι οτι μολις εμαθαν για την εκατομβη νεκρων χεστηκαν πανω τους,κυριολεκτικα σκορπισανε ,γιατι κυριως δεν ειχαν χρονια στην πουστια και την παπατζα.....τι να πουνε ....τι δικαιολογια να ξεστομιζαν τοτε...

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.370
Πόντοι
206
Τωρα κάθεσαι και ασχολείσαι με τον Πιπα που ελεγε πως ο Κασελακης θα ξαναβγεί αρχηγός στο Συριζα και θα έδιωχνε ολους οσους δεν τον ηθελαν... Τελικα ο Κασελακης πηρε τα αρχιδια μου και βολοδερνει στο 2.4%
Βρε πανηλίθιε άεργε μαζί με τον βλάκα τον @barock πήρατε γραμμή από τα ορφανά του Καρατζαφέρη για φουλ επίθεση, δολοφονία χαρακτήρων ακόμα και των γονιών που χάσανε τα παιδιά τους; Ρε πίσω στις τρύπες σας!

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Τωρα κάθεσαι και ασχολείσαι με τον Πιπα που ελεγε πως ο Κασελακης θα ξαναβγεί αρχηγός στο Συριζα και θα έδιωχνε ολους οσους δεν τον ηθελαν... Τελικα ο Κασελακης πηρε τα αρχιδια μου και βολοδερνει στο 2.4%
Δεν ασχολούμαι με τον πίπα τύπε, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤ, ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ γιατί είναι "δικός τους".

ΤΕΤΟΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.119
Πόντοι
3.656
λοιπον επειδη ειναι ολοφανερο οτι εισαι μυρωδιας απο τετοιες μαζικες συγκεντρωσεις....σε τετοια σκηνικα ο κοσμος ειναι πολυς...και ταυτοχρονα οτι να ναι...απο συνειδητοποιημενους και ενεργους πολιτες στα κοινα μεχρι ποζεραδες -εγω ηρθα για τη σελφι....τοσο μεγαλες κινητοποιησεις λοιπον που δεν εχουν κατι κοινο τα συμμετεχοντα μελη μεταξυ τους και ειναι τα πληθη τοσο ετεροκλητα ,απο ακροαριστερους μεχρι νεοφασιστες-ολο το φασμα των πολιτικων αποχροσεων δηλαδη(και πασοκ και νδ και κκε θα ειναι παροντες)....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΡΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΟΥΝ......Αν εσυ πιστευεις οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του απλου κοσμου που θα παρευρεθει ,θα κουνηθει εναντιων μπαχαλων,παρακρατικων και τσεων γελιεσαι......οχι γελιεσαι απλα ,κοιμασαι και δεν πληρωνεις και ξενοδοχειο...τα γραφω σε σενα για να τα διαβασουν και οι υπολοιποι....δεν θα διστασουν να μετατρεψουν τον κοσμο σε οχλο προς το συμφερον τους ειναι.....οσοι πανε σε πορειες γενικου περιεχομενου ,αλλα οργανωμενα και κομματικα, σχεδον ποτε δεν προβαινουν ουτε τσιμπανε σε μπαχαλα....ολοι οι φορεις της κοινωνιας που ζουμε πρεπει να συμμετεχουν -ΟΛΟΙ -γιατι ζηταμε το αυτονοητο-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....
Ειδικα μαλακα επειδη βλεπω μια στοχευση στο κκε,που μεχρι σημερα ,απο την αρχη της υποθεσης μεχρι τωρα εχει αξιεπαινη και αταλλαντευτη σταση να λες λιγα...το κκε πιεσε ολα τα μεγαλα εργατικα σωματεια να κυρηξουν γενικη απεργια ,αλλιως θα κανανε τους κινεζους να ξερεις....και αλλα πολλα που δεν τα μαθαινει ο κοσμος...εσεις το χαβα σας ,θα σας παρει το κκε το κακο τα σπιτια...μπαγλαμαδες.....Η ζωη στην κοινωνια ειναι θελεις -δε θελεις, θελουμε δε -θελουμε πολιτικες αποφασεις κυριως......εννοειται πως σε καμια περιπτωση -για να σε προλαβω επειδη εισαι παπατρεχας -δεν εννοω καπηλευση των συγκεντρωσεων.....το αντιθετο μαλιστα...οσο πιο οργανωμενα συμμετασχει ο καθε φορεας απο ολα τα μετεριζια της κοινωνιας -ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!
Ελπιζω να κατανοησες το σκεπτικο απο πανω γιατι μαλακιασμενο δεν θα ξαναγραψω σεντονι επι του θεματος!

1. Δεν κατάλαβες τι έγραψα. Έγραψα ότι πάντα μέσα από τις πορείες υπάρχουν οι προβοκάτσιες που γίνονται για λόγους άσχετους με την διαμαρτυρία. Δεν έγραψα ότι θα χειραγωγηθεί κανένα πλήθος...ότι κάποιοι με την προβοκάτσια θα προσπαθήσουν να στρεβλώσουν το νόημα της διαμαρτυρίας έγραψα.

Το τι θα κάνει ο κόσμος....εγώ έγραψα την γνώμη μου ξεκάθαρα : Πούτσα και ξύλο σε κάθε μπαχαλάκια.

Όσο για τα κόμματα....θα με αφήσεις να έχω άλλη άποψη φαντάζομαι. Εγώ δεν συμφωνώ με την οργανωμένη παρουσία κανενός κόμματος....και καμία στόχευση του ΚΚΕ (γιατί μυγιάστηκες τύπε? έγραψα και για τους ζαίους - χέστε μας με τα κόμματα σας επιτέλους)

Επειδή εσύ είσαι παπατρέχας...εγώ δεν έγραψα πουθενά αν έχει βοηθήσει ή όχι το ΚΚΕ. Όλη η αντιπολίτευση έχει βοηθήσει...περισσότερο από όλους ο ζαίος ευρωβουλευτής έχω την εντύπωση....και η κωνσταντοπούλου ακόμα και οι σιχαμεροί πασόκοι έχουν πιέσει. Καλά κάνουν μπράβο τους.

Αν ενδιαφέρονται πραγματικά να κατέβουν στην διαδήλωση χωρίς πανό για το κόμματους....οι νεκροί δεν έχουν κόμμα και η δικαιοσύνη επίσης δεν έχει κόμμα. Και όχι στην ζωή δεν είναι τα πάντα πολιτικές αποφάσεις...αν η διαδήλωση είχε ένα ενωτικό στοιχείο αυτή ήταν ο κόσμος χωρίς κόμματα. Θες δε θες το κάθε ΚΚΕ ή το κάθε κόμμα είναι μέρος του πολιτικού συστήματος που τρώει τον κόπο σου. Εσύ και εγώ δεν είμαστε μέρος τους. Πάρε μπρος

Ελπίζω να κατανοείς και εσύ τι θέλω να πω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.119
Πόντοι
3.656
Κάτσε, τώρα θα πιάσει τον Πλακιά, που του καλαρεσε οσο δεν ταυτιζόταν με την Καρυστιανού.
Τώρα που βρίζει το Βορίδη, δεν τον βλέπω καλά. Έρχεται η ώρα του για στόλισμα, του απολιτικ πατέρα.
Αποκλείεται αφού σέβεται όλους τους γονείς εκτός από την καρυστιανού :undecided:

• Like
Αντιδράσεις: resp

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.370
Πόντοι
206
Στ αρχιδια σου ο πρώην της κυρίας και η γνώμη του, στ αρχιδια σου η γνώμη του χαροκαμένου πατέρα ρε καθίκι του κερατά;;;
Τι σχέση έχουν τα οικογενειακά τους με το γεγονός βρε μαλάκα. Δε με ενδιαφέρει γιατί χώρισαν. Θες να στο ξαναπώ, στα αρχίδια μου! Τελεία. Άντε τράβα να δεις τις πρωινατζούδες τώρα να διαμορφώσεις άποψη.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.571
Πόντοι
5.506
οι μονοι που γαυγιζουν εδω ειναι οι εραστες του σκατου του κουλη που αργοσβηνει....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.719
Πόντοι
2.606
οσοι φορεις ,οσα κωμμΑτα ,οσες συλλογικοτητες ,οσοι κατεβουν στις πορειες ανα την ελλαδα ,να κατεβουν οργανωμενα,να ξερει ο καθενας τον διπλανο του,ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ .....ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ-ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ -ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ.....ΤΟ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ......ΟΛΟΙ ΜΑΣ ,ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΤΣΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ,ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΘΕΛΩ.....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ...ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ...ΤΕΛΟΣ!ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ....ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΧΙΛΙΑ!

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.370
Πόντοι
206
για το ματι ,δεν θα σε βρισω επειδη εισαι ο ζικος του σαη ,να κανουν πορεια για πιο λογο ρε τυπε....που τους καψανε ζωντανους και τον αχρηστο διοικητη της πυροσβεστικης η νδ τον αναβαθμισε....που το μοιραιο οικοπεδο που χαθηκαν ποσοι ανθρωποι το ειχε περιφραξει αδερφος νεοδημοκρατη υπουργου παρανομα και δεν ειχε αφησει διαδρομους προς την θαλασσα και την σωτηρια,που ολο το πρωι οι φλογες εγλυφαν τα διυληστηρια ασπροπυργου και τρεχανε να τα σωσουν γιατι οπως ειπαν στην δικη "τα διυληστηρια ειναι διυληστηρια του νατο"...να κανουν πορειες γιατι τα μουνοπανα της μεταπολιτευσης επι 40χρονια αφηναν τον κοσμο να χτιζει αναρχα μεσα στο δασος και του πουλουσαν εκδουλευση και παπατζα....ξερεις ρε μουνοπανα γελειε ποσα ματια ακομα υπαρχουν που περιμενουν να συμβουν σε αυτη την χωρα της παπατζας....γνωριζεις ρε μαλακα οτι ακομα και μετα το ματι ,τιποτα δεν αλλαξε στην εκτος σχεδιου αναρχη δομηση,βλκα ε βλακα....εδω μπετοβλακα φτασανε εν ετη 2025 να χτισουν 5στερο στο σαρακηνικο ρε μαλακα στα μουλωχτα....αυτοι ειστε μαλακα....και στο ματι και στην ηλεια και στα τεμπη εσεις καψατε τον κοσμακη ....ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ......Το μονο λαθος των γελοιων του συριζα -αν θες να στα πω να τελειωνει η μαλακια -ειναι οτι μολις εμαθαν για την εκατομβη νεκρων χεστηκαν πανω τους,κυριολεκτικα σκορπισανε ,γιατι κυριως δεν ειχαν χρονια στην πουστια και την παπατζα.....τι να πουνε ....τι δικαιολογια να ξεστομιζαν τοτε...
Τα είπες όλα φίλε, χίλια λάικ να μπορούσα να σου βάλω!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.659
Πόντοι
6.256
Για να θυμομαστε ποιοι πονανε πραγματικα και δεν εργαλειοποιουν κομματικα θανατους ανθρωπων.Αθωες,γλυκες υπαρξεις,αδολες,παρεξηγημενες:coffee::confused::confused::confused:
20230202-DELTIO12-VAREMENOS-KARAMANLH.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Το μάτι ο κουλής το μπουμπουνηξε.

Συντονιστική κκε
21/2/2025

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.585
Πόντοι
2.356
Και συνεχίζω και γελάω ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, που σου γράφει ο άλλος πως έχει βρεθεί σε μετωπική τρένων και μόλις πήγε να το προχωρήσει με αποδείξεις όπως έλεγε, έκανες πίσω και καλά έκανες, αλλά πέταξες την ΠΑΠΑΤΖΑ ότι "έχεις βρεθεί σε τρεις μάλιστα συντριβες αεροσκαφών" και ακόμα είσαι ανάμεσα μας και γράφεις. ΚΕΦΑΛΑ.
Οπότε συνοψίζουμε νυφουλα μου. Όχι μόνο πίσω δεν έκανα, αλλά πήρα ως υπόθεση εργασίας ότι εννοει τα Τέμπη, γιατί ποτέ δε μας είπε ποια εννοεί.
Έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα και του είπα ότι όσα λέει είναι κουταμαρες.
Γιατί αυτό έλεγε. Κουταμαρες.
Και φτάνουμε στο επίμαχο σημείο.
Εσύ κι άλλα δύο ξεκωλιασμενα πουστρακια γελαγατε με ένα ατύχημα που στοίχισε τη ζωή τριών πιλότων της ΠΑ. Παρόλο που μίλησα για χαμό ψυχών και το οτι η παρουσία μου σε αυτο δε με καθιστά ειδικό σε αεροπορική καταστροφή.
Να το βάλω το ποστ, να δούμε ακριβώς τι έγραψα, αν έχεις κάποια αντίρρηση.
Αλλά ξέρεις ότι δε χρειάζεται.
Το δεδομένο είναι ότι εσύ και άλλα δύο ξεκωλιασμένα πουστρακια, που λες κι εσύ, γελαγατε με το χαμό αυτών των ανθρώπων.

Κι αφού έφαγες το γνωστό και αγαπημένο σου ξεβρακωμα, πες μας τώρα και για το έγκλημα. Βάλε μας την έννοια από κάποιο λεξικό.
Και μην αγχώνεσαι. Ο μόνος με τα χαλια του οποίου γελάμε εδώ μέσα είσαι εσύ.
Ναυάγιο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.719
Πόντοι
2.606
1. Δεν κατάλαβες τι έγραψα. Έγραψα ότι πάντα μέσα από τις πορείες υπάρχουν οι προβοκάτσιες που γίνονται για λόγους άσχετους με την διαμαρτυρία. Δεν έγραψα ότι θα χειραγωγηθεί κανένα πλήθος...ότι κάποιοι με την προβοκάτσια θα προσπαθήσουν να στρεβλώσουν το νόημα της διαμαρτυρίας έγραψα.

Το τι θα κάνει ο κόσμος....εγώ έγραψα την γνώμη μου ξεκάθαρα : Πούτσα και ξύλο σε κάθε μπαχαλάκια.

Όσο για τα κόμματα....θα με αφήσεις να έχω άλλη άποψη φαντάζομαι. Εγώ δεν συμφωνώ με την οργανωμένη παρουσία κανενός κόμματος....και καμία στόχευση του ΚΚΕ (γιατί μυγιάστηκες τύπε? έγραψα και για τους ζαίους - χέστε μας με τα κόμματα σας επιτέλους)

Επειδή εσύ είσαι παπατρέχας...εγώ δεν έγραψα πουθενά αν έχει βοηθήσει ή όχι το ΚΚΕ. Όλη η αντιπολίτευση έχει βοηθήσει...περισσότερο από όλους ο ζαίος ευρωβουλευτής έχω την εντύπωση....και η κωνσταντοπούλου ακόμα και οι σιχαμεροί πασόκοι έχουν πιέσει. Καλά κάνουν μπράβο τους.

Αν ενδιαφέρονται πραγματικά να κατέβουν στην διαδήλωση χωρίς πανό για το κόμματους....οι νεκροί δεν έχουν κόμμα και η δικαιοσύνη επίσης δεν έχει κόμμα. Και όχι στην ζωή δεν είναι τα πάντα πολιτικές αποφάσεις...αν η διαδήλωση είχε ένα ενωτικό στοιχείο αυτή ήταν ο κόσμος χωρίς κόμματα. Θες δε θες το κάθε ΚΚΕ ή το κάθε κόμμα είναι μέρος του πολιτικού συστήματος που τρώει τον κόπο σου. Εσύ και εγώ δεν είμαστε μέρος τους. Πάρε μπρος

Ελπίζω να κατανοείς και εσύ τι θέλω να πω.
ΟΧΙ ,οι αποψεις σου ειναι αχταρμας...μονος σου ρε βλακαμα ποιον μπαχαλο θα δειρεις ας πουμε,που δεις τιποτα αφηνιασμενους θα κατουρηθεις ,που θες πουτσα και ξυλο ηλιθιε....θα ψαχνεις τρυπα να κρυφτεις βλακα ,τι νομιζεις οτι θα σε ρωτησουν,ξερεις τι ατομα σκανε σε τετοια σκηνικα..μονο αν εισαι σοβαρα οργανωμενος στεκεσαι απεναντι στις προβοκατσιες ....χαζοζαζε.....ολοι πρεπει να οργανωθουμε και να βρεθουμε απο το μετεριζι μας, διπλα στην μανα και στον πατερα που πηραν τους δικους τους σε σακουλες......εμεις βλακα θα τους φυλαξουμε,ολοι μας οργανωμενα κοντρα στα παρατραγουδα των παρακρατικων!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συντονιστική κκε
21/2/2025
ρε α γαμησου και συ .....καψατε μαλακα ολη την ελλαδα απο ακρη σε ακρη εξι χρονια

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.692
Πόντοι
1.056
Ο κουλής εμένα μου κλάνει τα @@ απλά και σταράτα, δεν κάθομαι να τον ακούω Ευαγγέλιο όπως κάνετε εσείς με την απολιτίκ μάνα.

Όταν περάσω από κάμπο το ψήνεις να πιούμε καφεδάκι να δεις πόσο τσίκι τσικι με πάει;
Εννοείται πως όχι,διότι ούτε για "φιλαράκια" από δω μέσα ψάχνω και πόσο μάλλον με τις δικές σου απόψεις σε ζητήματα όπως και το συγκεκριμένο!

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.370
Πόντοι
206

Συντονιστική κκε
21/2/2025
Επί των στοιχείων έχεις να πεις κάτι ή πετάς παπαριές όπως πάντα; Ή αμφισβητείς τα στοιχεία και τα γεγονότα όπως τα παρέθεσε ο @CLOSER822 ;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Αποκλείεται αφού σέβεται όλους τους γονείς εκτός από την καρυστιανού :undecided:
Το ότι έγραψα από κάτω ότι πολύ καλώς του τα έχωσε του Βορίδη γιατί είπε τεράστια μαλακια σας βολεύει να το προσπεράσετε και 'σύ και ο άλλος που "έχει βρεθεί σε τρεις συντριβες αεροσκαφών". :jerking::jerking::jerking:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Τι σχέση έχουν τα οικογενειακά τους με το γεγονός βρε μαλάκα. Δε με ενδιαφέρει γιατί χώρισαν. Θες να στο ξαναπώ, στα αρχίδια μου! Τελεία. Άντε τράβα να δεις τις πρωινατζούδες τώρα να διαμορφώσεις άποψη.
Ποια οικογενειακά βρε κακομοίρη, ο τύπος είπε πως δεν ασχολείται "με το τι κάνει και τι λέει η Καρυστιανου" και πως "δε συμμετέχει στο σύλλογο που έχει δημιουργήσει η ίδια". Ο τύπος αυτός εκτός από χαροκαμένος πατέρας είναι και ΝΟΜΙΚΟΣ και συνήγορος κάποιων οικογενειών.

Αλλά εσένα "στ αρχιδια σου η γνώμη του"

Άντε ρε τραβά να κανείς καμία Πίπα τύπε Πίπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom