Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.144
Πόντοι
3.656
Παρακαλω να αποφεύγουμε τις προσωπικές επιθέσεις που το μονο που κανει ειναι να δυναμιτίζουν αυτη την αγνη ατμόσφαιρα δημοκρατικου διαλόγου που υπάρχει στο νημα :coffee:
Καμία προσωπική επίθεση η πρόθεση μου δεν είναι να προσβάλλω τον αγαπητό Κο Μπαρόκ εγώ απλά περιγράφω την κατάσταση του

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.916
Πόντοι
12.756
Καμία προσωπική επίθεση η πρόθεση μου δεν είναι να προσβάλλω τον αγαπητό Κο Μπαρόκ εγώ απλά περιγράφω την κατάσταση του

Η κατασταση του δεν εχει καμία απολύτως σημασία
Τα επιχειρήματα του πρεπει να αντικρουσεις .. αλλά εσυ λες μόνο για ενδείξεις :coffee::coffee:
Ενω ο φίλος Μπαροκ εχει επιχειρηματα μπετό :coffee:

Καλά σας τα λέει ο Νταιμάς :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.144
Πόντοι
3.656
Η κατασταση του δεν εχει καμία απολύτως σημασία
Τα επιχειρήματα του πρεπει να αντικρουσεις .. αλλά εσυ λες μόνο για ενδείξεις :coffee::coffee:
Ενω ο φίλος Μπαροκ εχει επιχειρηματα μπετό :coffee:

Καλά σας τα λέει ο Νταιμάς :coffee:
Τα επιχειρήματα του έχουν άμεση σύνδεση με την κατάσταση του κατά την οποία τα μπετά έχουν μεγαλύτερο iq από τον εξαίρετο φίλο μπαρόκ

υπό αυτή την έννοια είναι πράγματι μπετό τα επιχειρήματα

από αυτό το καλό που έβαλαν στο στέγαστρο του καλατράβα :coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.505
Πόντοι
26.141
κραταω μια ουδετερη σταση για το καλό του έθνους
Την αλήθεια πες την αλήθεια
Όταν κάτι έγινε με το noor1 κυνήγησαν έναν χοντρό εφοπλιστή κ τον Ολυμπιακό
Τώρα που η πουστροοικογενεια έκανε εμπόριο νόθευση χρόνια ,δεν κουνιέται φύλλο

Την αλήθεια πες ρε την αλήθεια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.916
Πόντοι
12.756
Τα επιχειρήματα του έχουν άμεση σύνδεση με την κατάσταση του κατά την οποία τα μπετά έχουν μεγαλύτερο iq από τον εξαίρετο φίλο μπαρόκ

υπό αυτή την έννοια είναι πράγματι μπετό τα επιχειρήματα

από αυτό το καλό που έβαλαν στο στέγαστρο του καλατράβα :coffee:

συνεχιζεις τους χαρακτηρισμους και αυτο υποδηλώνει αδυναμία επιχειρημάτων... :coffee:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
277
Πόντοι
21
τρένο συνεχίζει να τους πηγαίνει ο μπάροκ, πράγμα που εξηγείται μεταξύ άλλων και από την ανάγκη να νιώσει ο καθένας πως υπάρχουνε και χειρότερα –όπως καλή ώρα ο μπάροκ, που έχει αφομοιώσει όλο τον σεξισμό που θα μπορούσε να αφομοιώσει άνθρωπος, παίζοντας εδώ μέσα τον ρόλο της πούστρας. διότι μόνο μία ξεφτιλισμένη πούστρα θα μπορούσε να στηρίζει έτσι ξεδιάντροπα τον κούλη. οι αυγενάκηδες τηρούν σιγή ιχθύος γιατί είναι λεβέντες και παλικάρια.

για να επανέλθουμε όμως στο θέμα των σιδηρόδρομων, ας ρίξουμε μια ματιά στους πόρους που διέθεσε η χώρα από το ταμείο ανάκαμψης την τελευταία διετία, σε σύγκριση με κάποιες άλλες, για τον εκσυγχρονισμό τους. αντιγράφω :

170 εκ. από το Ταμείο Ανάκαμψης για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο

Θα μπορούσαν, ωστόσο, να είχαν γίνει – αυτή τη διετία – περισσότερα για τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρόμου προκειμένου να αποκατασταθεί, σε ένα βαθμό τουλάχιστον, το αίσθημα ασφάλειας αλλά και ο Σταϊκούρας να εμφανίζεται πιο…άνετος στις δηλώσεις του; Το Ταμείο Ανάκαμψης (ΤΑΑ) έδινε αυτή την ευχέρεια, ωστόσο τα κονδύλια του πήγαν αλλού.

Η Ελλάδα διοχέτευσε 170 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχούν μόλις στο 0,4% των συνολικών πόρων του προγράμματός της, για την αναβάθμιση του ελληνικού σιδηροδρόμου.

Οι συγκρίσεις, με άλλες χώρες, είναι απαγορευτικές. Η Ιταλία διοχέτευσε 28 δισ. ευρώ, που αντιστοιχούν στο 15%, για τον δικό της σιδηρόδρομο, η Ισπανία αξιοποιεί 6,3 δισ. ευρώ (9%), η Πορτογαλία διοχετεύει 870 εκατ. ευρώ (5%).

350 εκ. από το Ταμείο Ανάκαμψης για δυο εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων

Λεφτά υπάρχουν όμως – τουλάχιστον περισσότερα – για δυο εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Η Olympic (Avis) του τουρκικού ομίλου Κοτς δανείζεται 200 εκατ. από το ΤΑΑ για την ανανέωση του στόλου της και η Autohellas του Ευτύχη Βασιλάκη άλλα 150 εκατ. ευρώ. Σύνολο 350 εκατομμύρια ευρώ, παραπάνω από τα διπλάσια που προορίζονται για τον ελληνικό σιδηρόδρομο.

Παρεμπιπτόντως για την ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό των Νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα θα αξιοποιηθούν, μόλις 317 εκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης. Η «Ελλάδα 2.0» πάει…τρένο.

--- ---

το άρθρο θα το βρείτε εδώ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.144
Πόντοι
3.656
συνεχιζεις τους χαρακτηρισμους και αυτο υποδηλώνει αδυναμία επιχειρημάτων... :coffee:
Το βασικό επιχείρημα μου παραμένει ότι ο εγκέφαλος του δεν μπορεί να επεξεργαστεί τα επιχειρήματα.

Την τελευταία φορά που συνέβη αυτό το glitch ο νίο πήρε το χάπι για να βγει από το matrix :coffee:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.507
Πόντοι
2.886
celebrations-in-soho-the-day-of-the-royal-wedding-of-william-and-kate-CMWMWF.jpg

τέτοια ονειρεύεται η νυφούλα η Μπαρόκα - barock
γκέι γάμο με πλούσια λούγκρα

Ο γελωτοποιός του σαη barock
σκούζει καθημερινά και χαρίζει γέλιο με τις μπουρδίτσες του
και ελπίζει να παντρευτεί με πλούσιο γκέι, ελπίζει η Μπαρόκα

luther-a-fool-you-decide.webp

΄Όμως η Μπαρόκα είναι μια γρια λούγκρα , μια σταφιδιασμε΄νη
γρια λούγκρα στην Κρήτη, και είναι αμόρφωτη και αστοιχείωτη
σερβιτόρα , και στο στενό κοινωνικό κύκλο στην Κρήτη
κρύβει ότι είναι μια λυσσάρα γρια και
πηγαίνει σε τσοντοσινεμάδες και ανακουφίζει λάθρο και γέρους
και επισκέπτεται την Αθήνα για να πιπώσει λάθρο
στις φυλλωσιές στους κήπους στο Ζάππειο

118_R7212.jpg

Επιτελεί κοινωνικό έργο η Μπαρόκα η ανακουφίστρια !
Ρουφάει τα φλόκια και ανακουφίζει αγχωμε΄νους γέρους και νέους.

Το πρόβλημα είναι ότι η Μπαρόκα πάσχει
από ομοφυλοφιλία δυστονική προς το εγώ

Μηχανή του Χρόνου Εγω-δυστονική ομοφυλοφιλία : Ρεπορτάζ, ιστορίες, τελευταία νέα και ειδήσεις
για Εγω-δυστονική ομοφυλοφιλία από την Μηχανή του Χρόνου.
τις Η.Π.Α. Γιατί ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ απαγόρευσε στους ομοφυλόφιλους να εργάζονται στο δημόσιο...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/tag/ego-distoniki-omofilofilia/

δεν θέλει να παραδεχτεί ότι είναι γρια λούγκρα
ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος που το λέει ότι είναι γκέι είναι συμπαθητικός

b_25565_or_TAKIS-ZACHARATOS.jpg

Συνεχίστε να διασκεδάζετε με τις μπουρδίτσες της αμόρφωτης
λοβοτομημένης λούγκρας της Μπαρόκας !

Να κάνουμε και ένα έρανο, να βοηθήσουμε οικονομικά την Μπαρόκα
να μπορέσει να κάνει πλαστική στο στήθος να αποκτήσει βυζιά
με σιλικόνη, από τα έλαια σιλικόνης που περίσσεψαν.

Πείστηκε ότι δεν πιάνουν φωτιά τα έλαια σιλικόνης,
δεν φοβάται μήπως πιάσουν φωτιά τα βυζιά της και ο κώλος
της γριας λούγκρας Μπαρόκας.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.593
Πόντοι
2.356
Μάγιστρέ μου ξέρεις το σεβασμό που σου τρέφω.
Όχι μόνον εγώ βέβαια. Όλη η στοά.
Λύσε μου μια απορία αν θέλεις.
Γιατί το μπραδερίνι σου λέει ότι σε πήγε αίμα και έσπασες και μετά το ΚΡΑΚ είστε όλο αγάπες και φιλιά;
Έχω χάσει επεισόδια.... :confused:

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
2.055
Πόντοι
456
Καθημερινή = ψεκ

Για να χρησιμοποιήσουμε τη δική του ορολογία, πρέπει να πούμε ότι «δεν απείχαν μακριά από την αλήθεια» όσα είπε για την υπόθεση των Τεμπών ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης (ΣΚΑΪ, 20.2.2025). Το πρόβλημα είναι ότι απείχαν εξίσου από το ψεύδος. Για την ακρίβεια, ανέμειξε αλήθειες και ψεύδη τόσο αριστοτεχνικά, σε σημείο που δεν έπεισε τους ακροατές (φάνηκε από τα μηνύματα που διάβαζε ο κ. Αρης Πορτοσάλτε), αλλά μπέρδεψε κάποιους.

«Ο κ. Κώστας Καραμανλής παραιτήθηκε από υπουργός. Τι άλλο να κάνει;» ρώτησε ο κ. Γεωργιάδης. Βεβαίως, θα μπορούσε να διευκολύνει το κόμμα του αρνούμενος να είναι υποψήφιος όταν το αίμα 57 ανθρώπων ήταν ακόμη νωπό, αλλά ας το προσπεράσουμε· οι νεοδημοκράτες των Σερρών ψήφισαν και τώρα συχνάζει στα ορεινά της Βουλής. «Ο κ. Καραμανλής δεν διορίστηκε βουλευτής, εξελέγη», είπε ο υπουργός. Σωστό, αλλά ολόκληρη η αλήθεια είναι ότι, πριν εκλεγεί, διορίστηκε υποψήφιος από τον πρωθυπουργό.

Αυτό όμως που θύμωσε και ψηφοφόρους της Ν.Δ. δεν είναι όσα παρέλειψε ο κ. Καραμανλής. Είναι αυτά που δεν έκανε η «γαλάζια» κοινοβουλευτική πλειοψηφία, εκείνοι οι συνάδελφοί του που τον χειροκροτούσαν όρθιοι, αντί να ξεκινήσουν τη διαδικασία ελέγχου όσων του καταλόγιζε το πόρισμα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας. Το εξοργιστικό είναι η απόρριψη της προανακριτικής διαδικασίας που ζήτησε το ΠΑΣΟΚ, η οποία ούτε απαγγελία κατηγορητηρίου είναι ούτε καν ανάκριση. Οπως μαρτυρεί η λέξη, είναι ένα στάδιο πριν από την ανάκριση· ελέγχεται αν οι καταγγελίες είναι βάσιμες.

Ο κ. Γεωργιάδης απάλλαξε τη Βουλή από το βάρος ελέγχου όσων καταλόγισε στον κ. Χρήστο Σπίρτζη και στον κ. Κώστα Καραμανλή η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, βγάζοντας ο ίδιος το πόρισμα: «Η Ευρωπαία εισαγγελέας», είπε, «δεν ασχολήθηκε με το δυστύχημα (σ.σ.: ορθόν), ασχολήθηκε με τη μη ολοκλήρωση της σύμβασης 717, ενός προγράμματος ΕΣΠΑ. Ξέρετε πόσα προγράμματα ΕΣΠΑ δεν έχουν ολοκληρωθεί;».

Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι, παρά τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού, πολλά προγράμματα ΕΣΠΑ καθυστερούν. Αν όμως οι εισαγγελείς ασχολούνταν με τις καθυστερήσεις, θα χρειάζονταν πέντε ζωές για να συντάσσουν πορίσματα. Συνεπώς, κάτι περισσότερο είδε η Ευρωπαία εισαγγελέας στη μη υλοποίηση του προγράμματος για την τηλεδιοίκηση των σιδηροδρόμων. Γι’ αυτό ζήτησε περαιτέρω διερεύνηση, η οποία ωστόσο δεν έγινε διότι η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. αρνήθηκε να δώσει την άδεια, όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Θα συνεχίσουμε αύριο, διότι οι μισές αλήθειες και τα ολόκληρα ψεύδη που είπε ο κ. Γεωργιάδης, είναι η κεντρική γραμμή της κυβέρνησης· μια τακτική που βαθαίνει τον λάκκο στον οποίο σήμερα βρίσκεται.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.930
Πόντοι
4.546
Καλημερίζω την πιο αγαπημένη μεταξυ τους παρέα του σαιτ :coffee::coffee:

Ξυπνησα μόλις και διαβάζω τα μηνυματα αγαπης μεταξύ σας :coffee::coffee:

Πάμε για άλλη μία μέρα υποδειγματικού διαλόγου :rockon::rockon:
Εγώ να ρωτήσω γιατί ξύπνησες τέτοια ώρα? Δε σου δίνανε την είσπραξη και το ξενύχτησες να κυνηγάς τον κάσμο? :coffee:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.952
Πόντοι
2.046
Να κάνουμε και ένα έρανο, να βοηθήσουμε οικονομικά την Μπαρόκα
να μπορέσει να κάνει πλαστική στο στήθος να αποκτήσει βυζιά
με σιλικόνη, από τα έλαια σιλικόνης που περίσσεψαν.

Πείστηκε ότι δεν πιάνουν φωτιά τα έλαια σιλικόνης,
δεν φοβάται μήπως πιάσουν φωτιά τα βυζιά της και ο κώλος
της γριας λούγκρας Μπαρόκας.
Μικρά διόρθωση,,,,ΔΕΝ πείστηκε ότι δεν πιάνουν φωτιά κλπκλπ

Δεν τον ξέρω τον τύπο καθ δεν έχω ιδέα αν είναι ότι του καταλογίζουν αλλά ρε μλκ εσύ έχεις τρελλό ταλέντο σάτυρα κέτσ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.612
Πόντοι
6.056
Μικρά διόρθωση,,,,ΔΕΝ πείστηκε ότι δεν πιάνουν φωτιά κλπκλπ

Δεν τον ξέρω τον τύπο καθ δεν έχω ιδέα αν είναι ότι του καταλογίζουν αλλά ρε μλκ εσύ έχεις τρελλό ταλέντο σάτυρα κέτσ.
o Κώστας έχει κάνει το ακριβές ψυχογράφημα της γεροντομπαροκούλας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.916
Πόντοι
12.756
Εγώ να ρωτήσω γιατί ξύπνησες τέτοια ώρα? Δε σου δίνανε την είσπραξη και το ξενύχτησες να κυνηγάς τον κάσμο? :coffee:

Καποιοι εχουν και κοινωνική ζωή τυπε μου :coffee:
Τωρα εσεις πυτζαμάκια και υπνο για να κανετε και οικονομία , για να μην πουμε οτι δεν εχουν ουτε για τυροπιτα απο τον Σκλαβενιτη :coffee:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.952
Πόντοι
2.046
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.930
Πόντοι
4.546
Καποιοι εχουν και κοινωνική ζωή τυπε μου :coffee:
Τωρα εσεις πυτζαμάκια και υπνο για να κανετε και οικονομία , για να μην πουμε οτι δεν εχουν ουτε για τυροπιτα απο τον Σκλαβενιτη :coffee:
Σου έχω χειρότερο, να μαζεύουμε τα χάλκινα κέρματα για να αγοράσουμε ένα σουβλάκι :undecided-old:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.916
Πόντοι
12.756
Μάγιστρέ μου ξέρεις το σεβασμό που σου τρέφω.
Όχι μόνον εγώ βέβαια. Όλη η στοά.
Λύσε μου μια απορία αν θέλεις.
Γιατί το μπραδερίνι σου λέει ότι σε πήγε αίμα και έσπασες και μετά το ΚΡΑΚ είστε όλο αγάπες και φιλιά;
Έχω χάσει επεισόδια.... :confused:

Με εχει χτυπησει η έλλειψη του Αλεξουκου κολλητε μου .. μου στοίχισε..:coffee:
Με το καλό τον πιάνω τον "φιλο" μας , αν μας φυγει και αυτος ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ;;; :coffee::coffee:
Για σας δουλευω αλλα δεν το εχετε παρει χαμπάρι
Παλάτι χωρίς Αρλεκίνο δεν ειναι παλάτι .. γυφτος χωρις αρκουδα δεν μαζευει λεφτα , πεφτει σε καταθλιψη , μονος του με το ντεφι δεν βγάζει μέρα ..

Βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει , κοιτατε "μπροστα" , ετσι χτιζονται οι επιχειρησεις :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom