Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (11 μέλη και 31 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.596
Πόντοι
6.056
τα ψυχολογικά συμπτώματα των κρίσεων πανικού που βιώνουν οι μπραβοκούληδες και που βλέπουμε στο νήμα:coffee:

Φόβος να χάσουνε τον έλεγχο ή να τρελαθούνε λόγω της επικείμενης πτώσης (Τέμπη εσωτερικά-Βατερλώ στα εξωτερικά):uglykiss:
Αίσθημα απομάκρυνσης από την πραγματικότητα :zombie:
Έντονα συναισθήματα τρόμου ή καταστροφής για την απώλεια της καρέκλας:D:
Αίσθηση επικείμενου κινδύνου ή βλάβης στην καρέκλα :2funny:
Αίσθηση φόβου, η οποία είναι τόσο ισχυρή ώστε να κυριαρχεί ή να αποτρέπει τον λόγο και τη λογική σκέψη (σαλτάρισμα):crazy:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.593
Πόντοι
2.356
Με εχει χτυπησει η έλλειψη του Αλεξουκου κολλητε μου .. μου στοίχισε..:coffee:
Με το καλό τον πιάνω τον "φιλο" μας , αν μας φυγει και αυτος ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ;;; :coffee::coffee:
Για σας δουλευω αλλα δεν το εχετε παρει χαμπάρι
Παλάτι χωρίς Αρλεκίνο δεν ειναι παλάτι .. γυφτος χωρις αρκουδα δεν μαζευει λεφτα , πεφτει σε καταθλιψη , μονος του με το ντεφι δεν βγάζει μέρα ..

Βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει , κοιτατε "μπροστα" , ετσι χτιζονται οι επιχειρησεις :coffee:
Η αλήθεια είναι οτι έχει κι άλλα αξιόλογα κυβερνητικα καρναβάλια εδώ μέσα.
Αλλά σαν αυτόν κανείς.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.129
Πόντοι
3.656
και τι θέλετε δηλαδή? αφού δεν υπάρχει άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα

το είπε και ο Άδωνης...αν πέσει ο μητσοτάκης το χάος

προ των πυλών πριν ψηφίσουν έκτακτο νομοσχέδιο για να θέσουν την χώρα σε έκτακτη ανάγκη....θα καταργήσουν τις εκλογές για για να διαφυλάξουν την Δημοκρατία μας

:wanker::wanker::wanker::wanker:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.915
Πόντοι
12.756
Η αλήθεια είναι οτι έχει κι άλλα αξιόλογα καρναβάλια εδώ μέσα.
Αλλά σαν αυτόν κανείς.

ο Αλεξ ηταν το απολυτο :coffee:
Ειχε αυτο το μπλεντ του επαγγελματία με σπουδές και ταυτόχρονα IQ αχιβάδας , με σωστη γραμματική στα γραπτά του και μία εντονη κλίση προς την σχιζοφρένια στα επιχειρήματά του :coffee:

"πουλαγε" το σκατό , που ηταν η σκεψη του και η αποψη του , στο καλυτερο περιτύλιγμα, με το πιο αστραφτερό χαρτι , τον πιο ωραίο φιόγκο ..

Εχουν εξαφανιστεί τέτοια νικς πιά :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.915
Πόντοι
12.756

προ των πυλών πριν ψηφίσουν έκτακτο νομοσχέδιο για να θέσουν την χώρα σε έκτακτη ανάγκη....θα καταργήσουν τις εκλογές για για να διαφυλάξουν την Δημοκρατία μας

Εγω θελω Λουκά Παπαδήμο και Στουρναρα στο τιμόνι της χωρας :rockon::rockon::rockon:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.946
Πόντοι
2.046
τα ψυχολογικά συμπτώματα των κρίσεων πανικού που βιώνουν οι μπραβοκούληδες και που βλέπουμε στο νήμα:coffee:

Φόβος να χάσουνε τον έλεγχο ή να τρελαθούνε λόγω της επικείμενης πτώσης (Τέμπη εσωτερικά-Βατερλώ στα εξωτερικά):uglykiss:
Αίσθημα απομάκρυνσης από την πραγματικότητα :zombie:
Έντονα συναισθήματα τρόμου ή καταστροφής για την απώλεια της καρέκλας:D:
Αίσθηση επικείμενου κινδύνου ή βλάβης στην καρέκλα :2funny:
Αίσθηση φόβου, η οποία είναι τόσο ισχυρή ώστε να κυριαρχεί ή να αποτρέπει τον λόγο και τη λογική σκέψη (σαλτάρισμα):crazy:
control freaks απ' τη μια και καθήλωση στο πρωκτικό στάδιο κατά μεσιέ λε docteur Freud...κάποια σχέση δεν έχουν αυτά τα δυό;

Κάτι έχει πάρει το μάτι μου παλιότερα σε αρθρογραφία αλλά ίσως ο αγαπητός πανεπιστήμων @Κώστας Λαδάκης να έχει κάτι πρόχειρο επί τού θέματος μιας που τα βρίσκει με περισσή ευκολία!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.129
Πόντοι
3.656
Εγω θελω Λουκά Παπαδήμο και Στουρναρα στο τιμόνι της χωρας :rockon::rockon::rockon:
Και εγώ θέλω πίσω τις καλές αυτές εποχές που όλα ήταν φτηνά και αν πήγαινες να νοικιάσεις επαγγελματικούς χώρους σου έκανα δώρο 6 μήνες και την γυναίκα τους για άλλους 6 :undecided-old:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.593
Πόντοι
2.356
ο Αλεξ ηταν το απολυτο :coffee:
Ειχε αυτο το μπλεντ του επαγγελματία με σπουδές και ταυτόχρονα IQ αχιβάδας , με σωστη γραμματική στα γραπτά του και μία εντονη κλίση προς την σχιζοφρένια στα επιχειρήματά του :coffee:

"πουλαγε" το σκατό , που ηταν η σκεψη του και η αποψη του , στο καλυτερο περιτύλιγμα, με το πιο αστραφτερό χαρτι , τον πιο ωραίο φιόγκο ..

Εχουν εξαφανιστεί τέτοια νικς πιά :coffee:
Άλεξ τη μυριστηκε νωρίς τη δουλειά.
Μόλις πήγε το 41% στο 28% έκοψε λάσπη.
Άφησε τους κατιμάδες στο πόδι του για να γελάει ο κόσμος κι ο ίδιος κουρτινάκιας. Κι ένα ποστ για τον Κασσελάκη που έκανε ξημερώματα, πάνω στη χαρμάνα του, το έστειλε αδιαβαστο μόλις πήρε την πρώτη τζούρα.
Και μείναμε τώρα εμείς με όλα τα καρναβάλια. :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.915
Πόντοι
12.756
Άλεξ τη μυριστηκε νωρίς τη δουλειά.
Μόλις πήγε το 41% στο 28% έκοψε λάσπη.
Άφησε τους κατιμάδες στο πόδι του για να γελάει ο κόσμος κι ο ίδιος κουρτινάκιας. Κι ένα ποστ για τον Κασσελάκη που έκανε ξημερώματα, πάνω στη χαρμάνα του, το έστειλε αδιαβαστο μόλις πήρε την πρώτη τζούρα.
Και μείναμε τώρα εμείς με όλα τα καρναβάλια. :confused:

ο Αλεξ ηταν το ΑΠΟΛΥΤΟ !!
Γι αυτο σου λεω , μην χάσουμε και αυτο που μας εχει μεινει .. με ποιον θα τα βαζει ο Rob ;; ο Χελ ;;; και ολοι οι αλλοι :coffee:
Λειτουργεί σας κοινωνικος αποσβέστηρας το μπραδερίνι μου :coffee::coffee: :rockon::rockon::rockon:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.946
Πόντοι
2.046

Άλεξ βγες απ' τόν Σαούλη
:zombie:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.129
Πόντοι
3.656
δεν είναι σωστό να υπαινίσσεστε ότι ο μπαρόκ είναι ένα φτηνό κακέκτυπο του άλεξ. :coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.137
Πόντοι
6.056
Ο πωλητης κηραλοιφων ειναι παραφωνια τωρα και χαιρει χλευασμου,ο πωλητης βιβλιων με βαση το βαρος τους που πετουσε λασπη αριστερα και δεξια εγινε αξιοσεβαστο μελος της κοινωνιας:confused::confused::confused:
Η ΝΔ και η Εκάλη, δίνουν prestige ....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.915
Πόντοι
12.756
δεν είναι σωστό να υπαινίσσεστε ότι ο μπαρόκ είναι ένα φτηνό κακέκτυπο του άλεξ. :coffee:

Δεν ειναι κακεκτυπο , ειναι ξεχωριστό μοντέλο με δική του σκεψη και άποψη :coffee:
Πως λενε οτι τα Σκοντα ειναι το Βολκςβαγκεν η το Αουντι του φτωχου ;; κάπως έτσι :coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.593
Πόντοι
2.356
ο Αλεξ ηταν το ΑΠΟΛΥΤΟ !!
Γι αυτο σου λεω , μην χάσουμε και αυτο που μας εχει μεινει .. με ποιον θα τα βαζει ο Rob ;; ο Χελ ;;; και ολοι οι αλλοι :coffee:
Λειτουργεί σας κοινωνικος αποσβέστηρας το μπραδερίνι μου :coffee::coffee: :rockon::rockon::rockon:
Άλεξ είχε στυλ κομματικού ευπατρίδη.
Πως ήταν στην ταινία ο Τσαγανέας, τότε που τον είχαν μαντρωμενο και γυρναγε με τις μπιστολες και το βιβλίο του Ταβερνιέ;
Έτσι ακριβώς.
Αριστοκρατικότατος μέσα στον κυβερνητικό παραλογισμό του.
Ξεχώριζε σαν τη μύγα μεσ' το γάλα.

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
427
Πόντοι
26
Είμαι οπαδός της Λατινοπούλου και πιστεύω πως η καρυστιανου έχει αρχίσει να πολιτευεται. Μια συγκυβέρνηση Κυριάκου και Αφροδίτης θα σώσει την Ελλάδα από τον Κομμουνισμό

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.129
Πόντοι
3.656
Αντι να ζηλεύεις δουλεψε τον ευατο σου για να γίνεις καλύτερος :coffee:
ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσω τον τυπά είναι να κάνω λοβοτομή στον εαυτό μου και πάλι δεν θα έπιανα στον στόχο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.593
Πόντοι
2.356
Γι αυτο σου λεω , μην χάσουμε και αυτο που μας εχει μεινει .. με ποιον θα τα βαζει ο Rob ;; ο Χελ ;;;
Ε, ναι! Ναι, έχεις απόλυτο δικιο!
Ποιός αλλος σε ποστ "ο αγωγός απέχει 100 μέτρα από τη γραμμή" θα έμπαινε από κάτω να σχολιάσει "Αυτό γιατί δεν το ανέφερες συντροφε; Ο αγωγός βρίσκεται 100 μέτρα από τη γραμμή".
Μόνο το μπραδερινι σου. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom