troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.623
- Πόντοι
- 5.506
ΝΑΙΤο κόμμα της Αφροδίτης δεν είναι παραμαγαζο της ΝΔ αλλά ένα υπεύθυνο πατριωτικό κόμμα
ΝΑΙΤο κόμμα της Αφροδίτης δεν είναι παραμαγαζο της ΝΔ αλλά ένα υπεύθυνο πατριωτικό κόμμα
Πάνω που λέγανε ότι δεν βγαίνουν καλύτεροι τριμαλακες από τον 71 ποσταρες το από πάνω....Θα αφήσουμε την αριστερά να κυβερνήσει;;; Ή Λατινοπούλου θα σπρώξει τον Μητσοτάκη σε πιο δεξιά στο μεταναστευτικο κλπ θέματα. Δεν είμαι Μητσοτάκικος αλλά λατινοπουλικος.
Κάπως χτυπάει περίεργα αυτός ο πληθυντικός....Να η παγιδα.
τι εννοείς μίλα ξεκάθαραΝα η παγιδα.
Μήπως είσαι οσφπ στη μπάλα και βαζελος στο μπάσκετ τυπε?Που ξέρετε αν ξένες δυνάμεις είναι πίσω από την αναμπουμπουλα;
ψηφίζουμε σωστά για να φύγει η σκοτεινιά και η Κουλαμάρα ,Όχι στους κομμουνιστές που οργανώνουν τη συγκέντρωση. Η Ελλάδα ανήκει στους αληθινούς Έλληνες της λογικής
Που ξέρετε αν ξένες δυνάμεις είναι πίσω από την αναμπουμπουλα;
δεν είναι , έχω επαφές με KGB CIA MIT & MOSSADΠου ξέρετε αν ξένες δυνάμεις είναι πίσω από την αναμπουμπουλα;
dpg εσύ?Θα αφήσουμε την αριστερά να κυβερνήσει;;; Ή Λατινοπούλου θα σπρώξει τον Μητσοτάκη σε πιο δεξιά στο μεταναστευτικο κλπ θέματα. Δεν είμαι Μητσοτάκικος αλλά λατινοπουλικος.
σφίξανε τα γάλατα κ λωλάθηκαν ....καταλαβαίνουν όσο κ να μη θέλουν να το πιστέψουν πως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση ...Μαλααααααάκα μου....
Λάλησαν οι ΝεοΔημοκρατες...
@whiteman μήπως ψάχνεις να αναπαραχθείς από κωλο και συ σαν τα γατιά;
άστον να γελάσουμε μωρέ ...οι κινέζοι θα έπρεπε να στηρίζουν με τα τσαρούχκια καθεστώς μητσοτάκη
αφού είναι μόνος που φοβάται πραγματικά ο Τραμπ![]()
με αριστερά θα απαλλοτριώσω το διαμέρισμα του Τζοχατζό με θέα Ακρόπολη ,Θα πέσει πείνα αν κυβερνήσει η αριστερά.