Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.149
Πόντοι
3.656
).Ηταν ετοιμοι και για τα εγκαινια της δηθεν τηλεδιοικησης και αντι να ζητησουν συγνωμη αρχισαν την σπεκουλα προς τους συγγενεις(τι ψηφιζουν,τι φορανε,τι σκεπτονται)
Εξήγησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι αν το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένας καλός υπάλληλος η ΕΕ δεν θα είχε εκταμιεύσει 700 μύρια για τα δικά μας έργα....τα οποία αντί για έργα έγιναν μίζεNς και offshore....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.626
Πόντοι
6.056
Είπα στα χαρτιά...στην εφαρμογή προφανώς δεν ήταν τέτοια.

Τώρα για να μην λέμε υπερβολές...δικτατορία πραγματική είναι του Κιμ. Θα μπορούσες να πεις εκσυγχρονισμένη δικτατορία το καθεστώς του Πούτιν.

Εδώ εμείς....μια χαρά βγάζαμε τον απατεώνα τον Αντρέα με τα τσαρούχια...γιατί μοίραζε χαρτί...από αυτά τα πακέτα.....και δεν ρωτάγαμε τίποτα...

και το 90% από αυτούς που τώρα σκούζουν...κάτι λάκιδες και κάτι τέτοιοι....από αυτά τα λεφτά τα φαγωμένα έμαθαν στην χωριατοζωάρα και τώρα λένε που είναι τα καλά τα χρόνια με τα λεφτά.

Φαντάσου πόσο χούντα είναι για κάποιον στην ηλικία μου που θα πληρώνω για όλη μου την ζωή την ζωάρα τους?

Δεν λέω ότι ήταν ανιδιοτελείς...αλλά και εμείς δεν ήμασταν καλύτεροι...
ναί ,
είπα στη πορεία μεταλλάχθηκαν σε μέγαιρα ..γνώμη μου πως από την αρχή ήταν στημένο το γκέιμ αλλά πάμε στη μετεξέλιξη
Τα τελευταία χρόνια υπήρχε κάτι δημοκρατικό σε όσα αποφάσιζε η κομισιόν ?
Εάν υπήρχε κάτι θετικό δεν θα ξεσηκωνόντουσαν όλοι οι λαοί της ευρώπης , όλοι στα κάγκελα ήταν !!!
δες Γαλλία,Ιταλία που κυβερνούσαν μαριονέτες κούληδες,δεν βρήκαν τη ψήφο τους...και στα δικά μας σύντομα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.676
Πόντοι
6.256
Εξήγησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι αν το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένας καλός υπάλληλος η ΕΕ δεν θα είχε εκταμιεύσει 700 μύρια για τα δικά μας έργα....τα οποία αντί για έργα έγιναν μίζεNς και offshore....
Ελλειψη επιχειρηματων και αβασιμοι ισχυρισμοι,ισως να αλλαζες διατροφη?:confused::confused::confused::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.149
Πόντοι
3.656
ναί ,
είπα στη πορεία μεταλλάχθηκαν σε μέγαιρα ..γνώμη μου πως από την αρχή ήταν στημένο το γκέιμ αλλά πάμε στη μετεξέλιξη
Τα τελευταία χρόνια υπήρχε κάτι δημοκρατικό σε όσα αποφάσιζε η κομισιόν ?
Εάν υπήρχε κάτι θετικό δεν θα ξεσηκωνόντουσαν όλοι οι λαοί της ευρώπης , όλοι στα κάγκελα ήταν !!!
δες Γαλλία,Ιταλία που κυβερνούσαν μαριονέτες κούληδες,δεν βρήκαν τη ψήφο τους...και στα δικά μας σύντομα
Εξαρτάται πως ορίζεις το δημοκρατικό.

Πχ για μένα δημοκρατικό δεν θα ήταν αν δεν γίνονταν εκλογές. Από την στιγμή που γίνονται....δημοκρατικό είναι.

Δημοκρατικό δεν είναι όταν εκφράζεσαι κατά της κυβέρνησης και πεθαίνεις από το κρύο σε ένα γκούλαγκ :confused:

Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο....η κομισιόν έχει γραμμένη την δημοκρατία στην πράξη....απλά οι λαοί της ευρώπης φέρουν ευθύνη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.919
Πόντοι
12.756

Πχ για μένα δημοκρατικό δεν θα ήταν αν δεν γίνονταν εκλογές. Από την στιγμή που γίνονται....δημοκρατικό είναι.

Δημοκρατικό δεν είναι όταν εκφράζεσαι κατά της κυβέρνησης και πεθαίνεις από το κρύο σε ένα γκούλαγκ :confused:

Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο....η κομισιόν έχει γραμμένη την δημοκρατία στην πράξη....απλά οι λαοί της ευρώπης φέρουν ευθύνη.

εσυ δηλαδη παλι φταίς :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.919
Πόντοι
12.756
πάω να φτιάξω διπλό εσπρέσσο με καινούριο μύλο και καλαθάκι :sunglasses:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγώ είμαι απλό τεπελένι δεν είμαι ευρωπαίος :wanker:

κατάλαβα

hqdefault.jpg

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.676
Πόντοι
6.256
πάω να φτιάξω διπλό εσπρέσσο με καινούριο μύλο και καλαθάκι :sunglasses:
Πες τι μαλακια θα κανεις,γιατι αποκλειεται να τα κανεις ολα σωστα.Θα βαλεις πχ ξυσμα απο αβοκαντο μεσα,κατι τετοιο ψιλιαζομαι:confused::confused::confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.626
Πόντοι
6.056

Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο....η κομισιόν έχει γραμμένη την δημοκρατία στην πράξη....απλά οι λαοί της ευρώπους φέρουν ευθύνη.
δε βγάζει πουθενά η συζήτηση αυτή , σα να λέμε πως έχουμε δημοκρατία με νδ+πασοκ+λατινο δηλαδή 3 σε ένα ...
Η Κομισιόν πριμοδοτούσε τα δικά της κόμματα, όταν οι λαοί αντέδρασαν , άρχισε τα χουντιλίκια...

Δες την ομιλία του Βανς και βρες ένα λάθος που είπε να το κουβεντιάσουμε

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.153
Πόντοι
3.846
δεν είναι έτσι ακριβώς ..
όντως έδωσε στις αρχές πολλά τσουβάλια ευρώ αλλά σου έλεγε δεν μου αρέσει η τάδε σοδειά , βάλε κάτι άλλο ...
Στην πορεία και μετά την πτώση του κομμουνισμού μεταλλάχθηκε σε κάτι κακάσχημο
Μπορούμε να πούμε πως επέβαλλε μια εκσυγχρονισμένη δικτακτορία , τελευταίο χουντοπαράδειγμα η Ρουμανία
Υπάρχουν πλείστα άλλα θέματα που οι ευρωπαικοί λαοί δεν ρωτήθηκαν ας ήταν πλειοψηφία ,οπότε τέτοια "δημοκρατία" να τη βράσω
Τους τα είπε ένα χεράκι ο Βανς
έκανε όμως και δημοψήφισμα σε Ιρλανδία και Ολλανδία για ευρωσύνταγμα. Οι χώρες μπήκαν στην ΕΕ είτε μέσα απο δημοψήφισμα ,είτε μετά από αίτηση της κυβέρνησης. Και για το ευρώ χώρες όπως η Σουηδία έκαναν δημοψήφισμα.

Στην Ελλάδα το 2015 το δημοψήφισμα ήταν για γέλια οργανωμένο απο μία κυβέρνηση που αυτοσχεδίαζε στις πλάτες μας. Καλύτερα τελικά να είχε κάνει ο ΓΑΠ το δικό του δημοψήφισμα.

Η ΕΕ συμφέρει τις φτωχές χώρες ,στην Ελλάδα όλα τα δημόσια έργα με κοινοτικούς πόρους γίνονται. Χωρίς ΕΣΠΑ ούτε περίπτερο δεν ανοίγει. Κάτι γραφικοί πίστευαν ότι αν γυρίσουμε στη δραχμή θα γυρίσουμε πίσω στην ευμάρεια του 1998 επειδή έτσι ήθελαν να πιστεύουν οι ίδιοι, όχι επειδή αυτός ο ισχυρισμός έχει κάποια λογική.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.919
Πόντοι
12.756
έκανε όμως και δημοψήφισμα σε Ιρλανδία και Ολλανδία για ευρωσύνταγμα. Οι χώρες μπήκαν στην ΕΕ είτε μέσα απο δημοψήφισμα ,είτε μετά από αίτηση της κυβέρνησης. Και για το ευρώ χώρες όπως η Σουηδία έκαναν δημοψήφισμα.

Στην Ελλάδα το 2015 το δημοψήφισμα ήταν για γέλια οργανωμένο απο μία κυβέρνηση που αυτοσχεδίαζε στις πλάτες μας. Καλύτερα τελικά να είχε κάνει ο ΓΑΠ το δικό του δημοψήφισμα.

Η ΕΕ συμφέρει τις φτωχές χώρες ,στην Ελλάδα όλα τα δημόσια έργα με κοινοτικούς πόρους γίνονται. Χωρίς ΕΣΠΑ ούτε περίπτερο δεν ανοίγει. Κάτι γραφικοί πίστευαν ότι αν γυρίσουμε στη δραχμή θα γυρίσουμε πίσω στην ευμάρεια του 1998 επειδή έτσι ήθελαν να πιστεύουν οι ίδιοι, όχι επειδή αυτός ο ισχυρισμός έχει κάποια λογική.

Ναι, αν δεν τα τρωγανε και αυτα :coffee:
Τιποτα δεν θα μείνει , ενα τσουβάλι λεφτα και θα γινουν τα ελάχιστα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.149
Πόντοι
3.656
Πες τι μαλακια θα κανεις,γιατι αποκλειεται να τα κανεις ολα σωστα.Θα βαλεις πχ ξυσμα απο αβοκαντο μεσα,κατι τετοιο ψιλιαζομαι:confused::confused::confused:
όχι...έχω πάρει κόκκους σωστούς ματσαρισμένους με τον μύλο και με την μηχανή τους έχω ζυγίσει σε διακριβωμένη ζυγαριά....έχω αλλάξει το καλαθάκι με νον πρεσουραιζντ και έχω ρυθμίσει την μηχανή να τρέχει ακριβώς όσο πρέπει για να πετύχω το 1:2 ρέσιο :coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.180
Πόντοι
3.656
Θα βουτηξει ρυζογκοφρετα στο καιμακι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.626
Πόντοι
6.056

τύπε δεν συζητάμε για 1990-1998 που μπορεί και να έχεις δίκιο

Στην Ελλάδα μιά χαρά έργα γινόντουσαν πριν πέσουν οι ακρίδες στα ταμεία , και ΜΟΜΑ είχαμε κ αερομεταφορέα κ ισχυρό νόμισμα
και μικρομάγαζα κ περίπτερα που κλείσανε
Δεν ξέρω για ποιό λόγο βοηθά η αναφορά σου στο δημοψήφισμα του 2015
Προσωπικά ΝΑΙ ψήφισα αλλά σαν δημοκράτη με ενόχλησε που δεν υπερίσχυσε η γνώμη της πλειοψηφίας και ας διαφωνούσα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.149
Πόντοι
3.656
δε βγάζει πουθενά η συζήτηση αυτή , σα να λέμε πως έχουμε δημοκρατία με νδ+πασοκ+λατινο δηλαδή 3 σε ένα ...
Η Κομισιόν πριμοδοτούσε τα δικά της κόμματα, όταν οι λαοί αντέδρασαν , άρχισε τα χουντιλίκια...

Δες την ομιλία του Βανς και βρες ένα λάθος που είπε να το κουβεντιάσουμε
Σήμερα τα πράγματα είναι πιο ακραία από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια που οι λαοί της ευρώπης έπρεπε να έχουν ξυπνήσει.

Σήμερα η Δημοκρατία είναι σε δεύτερη μοίρα...και η Ευρώπη πάει να μπει σε τρίτη μοίρα γενικά.

Για εμένα η πραγματική συζήτηση είναι το αν θα πρέπει η ευρώπη να αναπτύξει @@ απέναντι στις ΗΠΑ ή όχι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.626
Πόντοι
6.056
Σήμερα τα πράγματα είναι πιο ακραία από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια που οι λαοί της ευρώπης έπρεπε να έχουν ξυπνήσει.

Σήμερα η Δημοκρατία είναι σε δεύτερη μοίρα...και η Ευρώπη πάει να μπει σε τρίτη μοίρα γενικά.

Για εμένα η πραγματική συζήτηση είναι το αν θα πρέπει η ευρώπη να αναπτύξει @@ απέναντι στις ΗΠΑ ή όχι.
ε τώρα γίνεσαι προσβλητικός κ σεξιστής....
@@ στον κούλη κ τον μακρόν ? θα μας μαλώσει το πάπι Σβαμπ :2funny:

είμαι υπερ να τα βρούνε όλοι , γι αυτό ανέφερα πως ο Τραμπ έκανε τη μαγκιά να συναντήσει Κιμ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.149
Πόντοι
3.656
είμαι υπερ να τα βρούνε όλοι , γι αυτό ανέφερα πως ο Τραμπ έκανε τη μαγκιά να συναντήσει Κιμ
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί τα συμφέροντα των χωρών δεν ευθυγραμμίζονται με τίποτα.

Όχι με τον τρόπο ζωής μας τουλάχιστον.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
277
Πόντοι
21
τα μεγάλα αφεντικά συζητούν εδώ μέσα, ο βάκης με τον σαύλο, για το αν πρέπει η ευρώπη να κάνει τα κουμάντα της με τον τραμπ.
μπορεί και να σηκώσουν κεφάλι, πού ξέρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom