Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (18 μέλη και 28 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Οπότε συνοψίζουμε νυφουλα μου. Όχι μόνο πίσω δεν έκανα, αλλά πήρα ως υπόθεση εργασίας ότι εννοει τα Τέμπη, γιατί ποτέ δε μας είπε ποια εννοεί.
Έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα και του είπα ότι όσα λέει είναι κουταμαρες.
Γιατί αυτό έλεγε. Κουταμαρες.
Και φτάνουμε στο επίμαχο σημείο.
Εσύ κι άλλα δύο ξεκωλιασμενα πουστρακια γελαγατε με ένα ατύχημα που στοίχισε τη ζωή τριών πιλότων της ΠΑ. Παρόλο που μίλησα για χαμό ψυχών και το οτι η παρουσία μου σε αυτο δε με καθιστά ειδικό σε αεροπορική καταστροφή.
Να το βάλω το ποστ, να δούμε ακριβώς τι έγραψα, αν έχεις κάποια αντίρρηση.
Αλλά ξέρεις ότι δε χρειάζεται.
Το δεδομένο είναι ότι εσύ και άλλα δύο ξεκωλιασμένα πουστρακια, που λες κι εσύ, γελαγατε με το χαμό αυτών των ανθρώπων.

Κι αφού έφαγες το γνωστό και αγαπημένο σου ξεβρακωμα, πες μας τώρα και για το έγκλημα. Βάλε μας την έννοια από κάποιο λεξικό.
Και μην αγχώνεσαι. Ο μόνος με τα χαλια του οποίου γελάμε εδώ μέσα είσαι εσύ.
Ναυάγιο.
ΚΡΑΚ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Εννοείται πως όχι,διότι ούτε για "φιλαράκια" από δω μέσα ψάχνω και πόσο μάλλον με τις δικές σου απόψεις σε ζητήματα όπως και το συγκεκριμένο!
Νο Χαρντ φιλινγκς.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.370
Πόντοι
206
Ποια οικογενειακά βρε κακομοίρη, ο τύπος είπε πως δεν ασχολείται "με το τι κάνει και τι λέει η Καρυστιανου" και πως "δε συμμετέχει στο σύλλογο που έχει δημιουργήσει η ίδια". Ο τύπος αυτός εκτός από χαροκαμένος πατέρας είναι και ΝΟΜΙΚΟΣ και συνήγορος κάποιων οικογενειών.

Αλλά εσένα "στ αρχιδια σου η γνώμη του"

Άντε ρε τραβά να κανείς καμία Πίπα τύπε Πίπα.
Έλα να στο ξαναπώ μπας και το εμπεδώσεις, στα αρχίδια μου! Καλά κάνει και έφτιαξε το δικό του σύλλογο. Να πας να γίνεις μέλος. Όπως φαίνεται το πρόβλημα σου είναι όσοι μιλάνε και αντιδρούν στο σύστημα Κούλη. Όσοι έχουν βουβό πόνο είναι καλοί. Βρε ουστ παπάρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Επί των στοιχείων έχεις να πεις κάτι ή πετάς παπαριές όπως πάντα; Ή αμφισβητείς τα στοιχεία και τα γεγονότα όπως τα παρέθεσε ο @CLOSER822 ;
Ποιων στοιχείων ρε κεφάλα μέσα στο κομμουνιστικό παραλήρημα του κλοκλο;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.581
Πόντοι
2.356
Ναι, ναι, το βλέπω. Έβαλες κωλοδάχτυλο να πας από αδηλο αναπνοή.
Οπότε κρατάμε ότι πετάς παπαριές και οταν στις τρίβουν στη μάπα το γυρίζεις στον καλαματιανό.
Επόμενο παρατράγουδο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.567
Πόντοι
5.506
και μια που ειπα παπας.....
η εκκλησια ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΟΛΑ Ε? να χοντραινουν ξερουν μονο και να φορανε χρυσα...α και να κρινουν το χτενισμα της καρυστιανου γιατι οιλοι οι μπουστηδες εχουν μια ταση να τους αρεσει το χτενισμα...αρχιπαπα εσυ θα παρεις καμμια θεση? μπα ε ? σαν τον τσιπρα και εσυ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.719
Πόντοι
2.606
ΤΕΤΟΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
επειδη γαμιεσαι να βγεις μιστερ μαλακας ,αλλα τελικα ερχεσαι δευτερος απο μαλακια σου....
θα προσπαθησω να μη σε βρισω ,να γραψω κανονικα......Οταν εγινε το μοιραιο ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,χωρις χρονοτριβη παραιτουσε τον υπουργο και τον οδηγουσε σε δικη,εψαχνε να βρει ποιος γαμιδης ειναι αυτος που εβαλε τον αχρηστο σταθμαρχη βυσματικα στη θεση ,ανεθετε σε εισαγγελεις να μπουκαρουν στην εταιρεια και το υπουργειο να μαζεψουν ολα τα εγγραφα και τις επικοινωνιες,εψαχνε να βρει γιατι η τηλεδιοικηση δεν εχει προχωρησει παρα την σπαταλη δις ,εστελναν ειδικους στο σημειο να ελεγξουν και αφου εβρισκαν την παραμικρη υποννοια λαμογιας να μαζευαν βιντεο απο ολη την διαδρομη και το φορτωμα του μοιραιου εμπορικου και να εξεταζαν τα σεναρια λαθραιων ενεργειων .....αν ολα αυτα τα εκαναν ,μαλακα ,τις πρωτες μερες και εβρισκαν τους ενοχους-γιατι θα τους εβρισκαν- μεχρι και στον πολεμο πας με τετοια κυβερνηση,που ψαχνει τους ενοχους -παρα το πολιτικο κοστος- και δειχνει αποφασισμενη να εξαλειψει καθε τετοια λαμογια στο μελλον......
τι εκαναν ρε μπινε λοιπον αυτοι οι μουνηδες που εχουν μουτρα και υπαρχουν ακομα και απειλουν.......εβγαλαν φωτο απο υπουργικο μουτρωμενοι,πεταξαν λουλουδια στα καμμενα,μας ειπε ο πρθ φταει ο μαλακας ,διορισαν τον ντογιακο πρωτη στιγμη "ανθρωπο ειδικων αποστολων",ξηλωσαν με εταιρεια φαντασμα το χωρο του εγκληματος,πεταξαν τα μπαζα μαζι και τα λειψανα νεκρων και οποιες αποδειξεις,τσιμενταρησαν τον χωρο....εξαφανισαν καθε βιντεο...παπατζωναν στα καναλια ,νταξει μωρε τραγωδια αλλα ο κοσμος εχει πιο σημαντικα ,εστησαν επιτροπη παρωδια στη βουλη δηθεν διερευνησης με κατι αληταραδες που χασκογελαγαν μεταξυ τους και εβαλαν καπακι τον ιδιο μπινε υπουργο ξανα υποψηφιο για βολευτη και πανηγυριζαν μετα την εκλογη του.......καπακι και παραλληλα αρχισαν κατι περιεργα....κατι μυστηριοι θανατοι σιδηροδρομικων απο ατυχημα σε λιγες μερες διαστημα,κατι υποψιες για παρανομα φορτια που εκαψαν ανθρωπους που ειχαν επιζησει της συγκρουσης ζωντανους ...κατι περιεργες συμπεριφορες ανακριτων ,ιατροδικαστων,αρχισαν να βγαινουν κατι πραγματογνωμοσυνες που εδειχναν σοβαρη εμπλοκη στο ατυχημα ....κατι ουσιες λαθραιες ,πραγματα που δεν θελαμε κανεις νομιζω να πιστεψει......και τι εκαναν ,τιποτα δυο χρονια ,βγηκε απο το καναλι του χοντρου οτι αυτα που ακουσαμε στην τβ ηταν μονταρισμενα ,ετρεξαν με κατι μνμ να τα βρουμε και ετσι,τα ξεχνας ρε μαλακα,εσκασε η εξαφανιση του γιου της εισαγγελεως που ασκησε διωξη για το μπαζωμα ,ηρθε η εκθεση κοκοτσακη στην επιφανεια ,ηρθαν καπακι κατι μυστηρια βιντεο απο χρονοταξιδιωτες για γνησια,καπακι βρεθηκε νεκρος ο γιος της εισαγγελεως....μαλακα και ποσα ακομα που ξεχναω.....ΠΟΣΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΣΥ......
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΑΒΓΙΖΟΥΜΕ...Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.370
Πόντοι
206
Ποιων στοιχείων ρε κεφάλα μέσα στο κομμουνιστικό παραλήρημα του κλοκλο;
Ένα προς ένα μπορώ να σου αποδείξω ότι ισχύουν όσα λέει. Οποιοσδήποτε με απλό ψάξιμο τα βρίσκει στο διαδίκτυο από έγκυρες και επίσημες πηγές.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.567
Πόντοι
5.506
εγω συμφωνω μεχρι τελειας στα δυο τελευταια ποστ του κλο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.719
Πόντοι
2.606
Ο κουλής εμένα μου κλάνει τα @@ απλά και σταράτα, δεν κάθομαι να τον ακούω Ευαγγέλιο όπως κάνετε εσείς με την απολιτίκ μάνα.

Όταν περάσω από κάμπο το ψήνεις να πιούμε καφεδάκι να δεις πόσο τσίκι τσικι με πάει;
Η ΜΑΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ .......ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΕΙΣ, Ε ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΔΗ.....Ε αυτη η γυναικα βρηκε τη δυναμη ,το κουραγιο ,ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ,ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ...Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ........ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Έλα να στο ξαναπώ μπας και το εμπεδώσεις, στα αρχίδια μου! Καλά κάνει και έφτιαξε το δικό του σύλλογο. Να πας να γίνεις μέλος. Όπως φαίνεται το πρόβλημα σου είναι όσοι μιλάνε και αντιδρούν στο σύστημα Κούλη. Όσοι έχουν βουβό πόνο είναι καλοί. Βρε ουστ παπάρα.
Έλα να σου το ξαναπώ να το εμπεδώσεις και 'σύ, όσο πονάει η κυρία απολιτίκ τόσο πονάει και ο κύριος Ψαρόπουλος. Κανένα δικό του σύλλογο δεν έφτιαξε αυτός, νομικός είναι, το δίκιο του ψάχνει, είναι και συνήγορος ΚΑΠΟΙΩΝ από τις οικογένειες, όπως λέει, μαϊντανός δεν έγινε ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, λόγω επαγγέλματος. Κανένα πρόβλημα δεν έχω με κανέναν, δεν ορίζουν αυτοί τη ζωή μου, δεν το έκαναν ποτέ, ούτε πρόκειται να αφήσω να το κάνουν. Αλλά άποψη και γνώμη έχω και δεν πρόκειται να πάω ποτέ με τους πολλούς ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ. Ότι βλέπω και ακούω λεω. Καλοί μπορεί να είναι όλοι απλά κάποιοι δε μπορούν να μυριστούν τι συμβαίνει γύρω τους, ποιοι τους πλευρίζουν, που αποσκοπούν, άλλοι μπορεί να ψωνίζονται με τη δημοσιότητα, χίλια δυο μπορεί.

Τέλος, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Ναι, ναι, το βλέπω. Έβαλες κωλοδάχτυλο να πας από αδηλο αναπνοή.
Οπότε κρατάμε ότι πετάς παπαριές και οταν στις τρίβουν στη μάπα το γυρίζεις στον καλαματιανό.
Επόμενο παρατράγουδο.
Πες μας λοιπόν αφού έχεις προσωπική εμπειρία, πωε είναι να στουκαρουν δυο αεροσκάφη;

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.567
Πόντοι
5.506
η μονη αρρωστια της κοινωνιας ειναι εσυ ο αδωνις και ο βοριδης...ουτε καν ο μουλος αυτος ειναι απλα εγκληματιας

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.719
Πόντοι
2.606
Έλα να σου το ξαναπώ να το εμπεδώσεις και 'σύ, όσο πονάει η κυρία απολιτίκ τόσο πονάει και ο κύριος Ψαρόπουλος. Κανένα δικό του σύλλογο δεν έφτιαξε αυτός, νομικός είναι, το δίκιο του ψάχνει, είναι και συνήγορος ΚΑΠΟΙΩΝ από τις οικογένειες, όπως λέει, μαϊντανός δεν έγινε ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, λόγω επαγγέλματος. Κανένα πρόβλημα δεν έχω με κανέναν, δεν ορίζουν αυτοί τη ζωή μου, δεν το έκαναν ποτέ, ούτε πρόκειται να αφήσω να το κάνουν. Αλλά άποψη και γνώμη έχω και δεν πρόκειται να πάω ποτέ με τους πολλούς ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ. Ότι βλέπω και ακούω λεω. Καλοί μπορεί να είναι όλοι απλά κάποιοι δε μπορούν να μυριστούν τι συμβαίνει γύρω τους, ποιοι τους πλευρίζουν, που αποσκοπούν, άλλοι μπορεί να ψωνίζονται με τη δημοσιότητα, χίλια δυο μπορεί.

Τέλος, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΞΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ...ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ....δεν ειναι το θεμα ουτε ο κουμμουνισμος ουτε τα ιντερνετικα κιλομπαιτ τα δικα μου...ψηφιακος θορυβος ειμαστε βλακα σε μια αβυσσο.....ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ Η ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
θα προσπαθησω να μη σε βρισω ,να γραψω κανονικα......
:new_shocked::new_shocked:

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ
Α γεια σου.

Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.567
Πόντοι
5.506
εχυσε ο μπαροκ με τα μπινελικια....τελικα ειναι μελιτζανας καλα τα λεγατε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Ένα προς ένα μπορώ να σου αποδείξω ότι ισχύουν όσα λέει. Οποιοσδήποτε με απλό ψάξιμο τα βρίσκει στο διαδίκτυο από έγκυρες και επίσημες πηγές.
Και 'γώ λέω ότι τα περισσότερα ισχύουν. Το ότι καταλήγει πως οι καημένοι του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που έκαναν ήταν να εξαφανιστούν γιατί "δεν ήταν χρόνια στα κοζια και δεν ήξεραν τι να κάνουν", ποσό κομμουνιστικό το βλέπεις;

Με λίγα λόγια μας έγραψε ότι το μάτι το μπουμπουνηξαν όλοι οι υπόλοιποι εκτός του ΣΥΡΙΖΑ. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Αλλά κλο είναι αυτός, έχει το ακαταλόγιστο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η ΜΑΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ .......ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΕΙΣ, Ε ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΔΗ.....Ε αυτη η γυναικα βρηκε τη δυναμη ,το κουραγιο ,ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ,ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ...Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ........ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Ο πατέρας;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΞΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ...ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ....δεν ειναι το θεμα ουτε ο κουμμουνισμος ουτε τα ιντερνετικα κιλομπαιτ τα δικα μου...ψηφιακος θορυβος ειμαστε βλακα σε μια αβυσσο.....ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ Η ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ?
Αυτό δεν καταλαβαίνεται βρε ΖΩΑΔΙΑ, εγώ είμαι με το δίκιο, εσείς είστε ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΠΟΥΣΤΗ".
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πες μας εσύ καλύτερα σκουπίδι που το βρήκες ξεκαρδιστικό.
Εσύ έγραψες ότι βγήκες ατσαλάκωτος από τρία αεροπορικά, όχι εγώ.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom