Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.349
- Πόντοι
- 6.256
Συνεχιζε να δινεις αξια στο μπασταρδακι τυπε....εσυ και οι πουτανες του εχουν απομεινει.Γιατί το λες αυτό![]()
Συνεχιζε να δινεις αξια στο μπασταρδακι τυπε....εσυ και οι πουτανες του εχουν απομεινει.Γιατί το λες αυτό![]()
Και ο ΛάκηςΣυνεχιζε να δινεις αξια στο μπασταρδακι τυπε....εσυ και οι πουτανες του εχουν απομεινει.
Κομμουνιστής κομμουνιστή μάτι δε βγάζει, έχεις δίκιο.ποιος συριζα ρε μαλακα τωρα ,ελα τωρα ρε ποιος συριζα.....που ηρθε ενας τυπος με μαγιω και τους πηρε το κωμμα ...ποιος συριζα,ουτε οι ιδιοι καταλαβαν πως εγιναν κυβερνηση....δηλαδη ρε μαλακα τι εκανε ο συριζα στο ματι.....ο συριζα ,ο ανυπαρκτος συριζα αφηνε επι δεκαετιες τον κοσμακη να χτιζει τσατρα πατρα μεσα στο δασος αναρχα χωρις διοδους διαφυγης???ο συριζα κρατουσε τοσες χιλιαδες ιδιοκτητες ομηρους με παπατζες προεκλογικες για τις περιουσιες τους ,ο συριζα ειχε διοικητη ,αυτον που εσεις μετα -αφου ηρθατε στην εξουσια -αναβαθμησατε...αληθεια γιατι αυτο,τοσο ευχαριστημενοι απο την αποδοση του στο ματι ησασταν ....στη δικη ειδες τι δηλωσανε??πως τρεχανε να σβησουν το διυληστηριο γιατι ειναι το διυληστηριο του νατο στην νοτιοανατολικη πτερυγα με οτι συνεπαγετε αυτο....θυμασαι τι εγινε εκεινη τη μερα πριν φτασει στη τραγωδια....τα ξεχνας ρε μαλακα....φορας παντελονια εσυ δηλαδη...να μην αναφερω την αντιπολιτευτικη τακτικη μετα στην ουσια αυτων που επι των κυβερνησεων τους χτιστηκε το ματι ακι το καθε ματι ανα την χωρα.....
που μιλατε και εχετε μουτρα για το ματι.....και στο ματι και στην ηλεια και στα τεμπη και στην πυλο και παντου εσεις ειστε παρων ρε ξεκωλιαρηδες ,γιατι θεσμικα για σας προτεραιοτητα εχει το κερδος και οχι οι ζωες μας
Εβαλα και εγω μπασταρδακι στο chat gpt την περιγραφη σου και μου εβγαλε αυτο.....Αυτό εδώ το βίντεο το έβαλε ο τύπος Καλλίμαχος ο οποίος ως γνωστόν έχει συγκεκριμένες θεωρίες περί κουλη, μπαζωματος, ξυλολιου, δολοφονίας κλπ κλπ
Κάθισα να το δω από περιέργεια και βλέπω έναν ψιλοαγραμματο τύπο που έχει πει τρεις φορές "ατύχημα" και ψάχνει να βρει απαντήσεις στο chatgpt.
Και το chatgpt απαντάει.
![]()
![]()
Αν μια (πολλές) στο εκατομμύρια αποδειχθεί αληθινό το chatgpt που λέει ότι η "ηλεκτρική ενέργεια από ένα δίκτυο υψηλής τάσης μπορεί να προκαλέσει μια μεγάλη έκρηξη"....
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΝ;;;
ΚΑΝΕΙΣ.
Το προσπαθείτε σκληρά ώστε να μην το πιστέψει κανείς και τα πάτε περίφημαΑυτό εδώ το βίντεο το έβαλε ο τύπος Καλλίμαχος ο οποίος ως γνωστόν έχει συγκεκριμένες θεωρίες περί κουλη, μπαζωματος, ξυλολιου, δολοφονίας κλπ κλπ
Κάθισα να το δω από περιέργεια και βλέπω έναν ψιλοαγραμματο τύπο που έχει πει τρεις φορές "ατύχημα" και ψάχνει να βρει απαντήσεις στο chatgpt.
Και το chatgpt απαντάει.
![]()
![]()
Αν μια (πολλές) στο εκατομμύρια αποδειχθεί αληθινό το chatgpt που λέει ότι η "ηλεκτρική ενέργεια από ένα δίκτυο υψηλής τάσης μπορεί να προκαλέσει μια μεγάλη έκρηξη"....
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΝ;;;
ΚΑΝΕΙΣ.
μ αρέσει που τα βρίσκετε οι τρελοί και ανταλάσσετε φιλοφρονήσεις μεταξύ σαςηγέτης Χελ , τίποτε άλλο !!!!![]()
Μαλακα μου έκλαψα!Εβαλα και εγω μπασταρδακι στο chat gpt την περιγραφη σου και μου εβγαλε αυτο.....
![]()
Καλυτερα τρελος τυπε μου παρα ανεγκεφαλος ραγιας....μ αρέσει που τα βρίσκετε οι τρελοί και ανταλάσσετε φιλοφρονήσεις μεταξύ σας
Και ο Barock τσιμπησε μια μελιντζανα στη κωλαρα του....τσιμπαμε ρε μαλακα![]()
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ Βορίδη.Θα ψηφίσεις Βορίδη;
Αν ναι τι σημασία έχει τι είπες;
Τον πεθανες τωρα...του πεταξες τον Χιο.Θα αρχισει νεο παραλληρημα....
Πλευρό μην αλλάξεις. Άλλωστε το λέτε μόνοι σας, είναι απολιτίκ η συγκέντρωση, θα είναι και οι ΝΔκρατες.Το ότι αναφέρεσαι στους "πολλούς" για όσους πάρουν μέρος την άλλη παρασκευή είναι μια καλή αρχή τους τέλους της ΝΔ!
Εύγε νέε μου!
Δεν σου το χα
ρε συ τι καψούλια είναι αυτοί οι κούληδες ? μιλάμε αν τους αθροίσεις το iq όλων μαζί φτάνει δε φτάνει το 80Τον πεθανες τωρα...του πεταξες τον Χιο.Θα αρχισει νεο παραλληρημα....![]()
με την άδεια σας μιά μικρή συμπλήρωσηεναι εναντιον της κυβερνησης του μουλου δολοφονου...ναι θα ειναι και παρα πολλοι που ήταν ΝΔ και σιχάθηκαν
Θυμιζεις λιγο Αδωνι παντως...Εννοω με τον ζηλο που υπερασπιζεσαι την ΝΔ.Δεν έχω ψηφίσει ποτέ Βορίδη.