Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (10 μέλη και 10 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.944
Πόντοι
456

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.928
Πόντοι
26.141

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.810
Πόντοι
6.056
συστήνεται σαν μεγαλοεπιχειρηματίας σε νησί.....
Στην Κρήτη ; Μόνο στο μπου.κομ αυτά.
Έξω στην πιάτσα, κρήτη , αν πουλήσει μούρη τέτοιο ρεζίλι σιτεμένος σώγαμπρος ξεβράκωτος,
δεν θα ξέρουν αν θα τον κάνουν μικρό σάκο ... ή μεγάλο . Σίγουρα ένα από τα δύο πάντως.

Τσαμπικονήσι ή κυκλάδες ... ίσως ...

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.944
Πόντοι
456
Εγω σου ειπα να πιστεψεις τους ειδικους, Πανεπιστημιακους και εν τελει αυτα που θα δεχθει η Διακαιοσυνη ως τεκμηρια.
Εσυ τωρα λες τα δικα σου.
Για τους Τριαντοπουλο, Ξιφαρα και τις ενεργειες τους ποιν προτεινεις να πιστεψουμε ?
Εγω θα ελεγα και παλι τη Δικαιοσυνη, αν δωσουμε βεβαιως την ευκαιρια να παραμεφθουν με ολα τα επιβαρυντικα στοιχεια που εχουν μαζευτει.
Μονο που υπαρχει ενα προβλημα: ΔΕΝ παραπεμπονται διοτι το κυβερνων κομμα χρηδιμοποιει την πλειοψηφια για να μην τους παραπεμψει.
Να σου θυμισω τι εκανε η Δικαιοσυνη (και ορθως) για τον Παππα και για τις μεθοδευσεις του σε σχεση με τα τηλεοπτικα δικαιωματα. Τον Παππα τον εστειλε στο δικαστηριο η πλεοψηφια της Βουλης.
Εδω εχουμε τοσα νεα παιδια νεκρα και η ΙΔΙΑ πλειοψηφια παραβλεπει την ευθυνη των υπουργν της, Γιατι ολο αυτο μου κανει σαν καταλυση της δημοκρατιας?
Καθεσαι και μιλας σοβαρα σε μια πουστρα που πλενει τα σωβρακα του πεθερου την μερα και το βραδυ ανακουφιζει λαθρο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.810
Πόντοι
6.056
Λόγω μαλακίας όπως με τον Μίχο έτσι και με τα Τέμπη γίνονται ξεφτίλες , ίσως βέβαια να το κάνουν επίτηδες...
να τους αρέσει το κατούρημα οι ροχάλες και η απαξίωση ..
Ξέχασες το στράπον ....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.174
Πόντοι
3.656
Τιποτα δεν παιρνει....απλα ειναι ενας σκατοψυχος αποκληρος της ζωης.
Έχει τζιπ υβριδικό ο Μπαρόκ και σκάφος παντως
Ίσως δανεικά, πάντως ταχει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καθεσαι και μιλας σοβαρα σε μια πουστρα που πλενει τα σωβρακα του πεθερου την μερα και το βραδυ ανακουφιζει λαθρο
Λαθρο οχι
Λάθος πληροφόρηση

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.174
Πόντοι
3.656

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
61
Like
2.014
Πόντοι
8.245
Ειναι τοσο μπινες και αχρηστος που τον εχω ικανο να μην κονομαει τιποτα και απλα να γλυφει τη κωλοτρυπιδα του Μητσοτακη γιατι ετσι του εχουν πει να κανει....μιλαμε για τερμα ηλιθιο πουστη.
Μύστη δεν μπορώ να σταματήσω να γελαω,να σαι πάντα καλα

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
214
Πόντοι
21
Ησουν και εσυ απο εκεινους που χαιροταν οταν πρωθυπουργος της ΝΔ επαιρνε τηλεφωνο τον Παναθηναικακια να κλεισει στην φυλακη κοσμο επειδη του εκοβαν ψηφαλακια?
Τωρα γιατι σκουζεις που η Δικαιοσυνη κανει θεληματα της Κυβερνησης?

από αυτούς είμαι:
IMG_3105.jpeg

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.944
Πόντοι
456
από αυτούς είμαι:
IMG_3105.jpeg
Η Δικαιοσυνη που φυλακιζει οσους κοβουν ψηφαλακια απο τα αφεντικα της, νομοτελειακα θα σφυριζει αδιαφορα οταν τα ιδια αφεντικα παρανομουν. Αν στηριξες το πρωτο σκελος, εβαλες την υπογραφη σου και στο δευτερο
Μην παραπονιεσαι λοιπον

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.803
Πόντοι
6.515
Μια απλή απάντηση δεν έχω ακούσει
Στα συντρίμμια βρέθηκαν οι λαμαρίνες που φαίνονται στο βιντεο?
Οι λαμαρίνες δεν καίγονται από τη φωτιά, το πολύ να στραβωσουν λίγο...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.803
Πόντοι
6.515
Δεύτερο ερώτημα
Πόσες φιάλες γκαζιού είχε το κιλικιο?
Διαφέρει έκρηξη αν είχε πχ μια μισό άδεια η δύο μισό γεμάτες...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.597
Πόντοι
12.056

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.597
Πόντοι
12.056
τι να πω ρε φίλε ?
μήπως παίρνει κανένα κοκταίηλ από φάρμακα που του δημιουργούν παρενέργειες στον ψυχισμό και την πνευματική του διαύγεια ?
και δεν ξέρει τι λέει κ δεν θυμάται τι γράφει ?

το πιθανότερο βέβαια να είναι εκ γενετής σκατόπλασμα
Τιποτα δεν παιρνει....απλα ειναι ενας σκατοψυχος αποκληρος της ζωης.
παντως εγω περιμενω να μας πει αν ηταν αυτος που πηγαινε την κυρια χατζη σε δειπνο και στο ιδιο τραπεζι καθονταν ο συντροφος της ελενας ετρωγε επινε τζαμπα και αυτος σαλιαριζε με την ελενα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.597
Πόντοι
12.056
Δεύτερο ερώτημα
Πόσες φιάλες γκαζιού είχε το κιλικιο?
Διαφέρει έκρηξη αν είχε πχ μια μισό άδεια η δύο μισό γεμάτες...
εκτος αν το τρενο κουβαλουσε καμμια ομαδα αναρχικων και εριξαν μολοτωφ να το καψουν

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
214
Πόντοι
21
Η Δικαιοσυνη που φυλακιζει οσους κοβουν ψηφαλακια απο τα αφεντικα της, νομοτελειακα θα σφυριζει αδιαφορα οταν τα ιδια αφεντικα παρανομουν. Αν στηριξες το πρωτο σκελος, εβαλες την υπογραφη σου και στο δευτερο
Μην παραπονιεσαι λοιπον

στην εισαγγελέα Αδαναντία Οικονόμου αναφέρεσαι; που είχε προτείνει την αθώωσή τους; σε εκείνον τον θηλυκό φύρερ;

στην ίδια δικαιοσύνη που έκανε τα στραβά μάτια όταν έβγαινε ο χάρος παγανιά και έσφαζε μετανάστες, πρόσφυγες, αλληλέγγυους, αριστερό και προοδευτικό κόσμο;

αν δεν είχε κινητοποιηθεί ο κόσμος δεν θα είχαν καταδικαστεί οι ναζιστές ως εγκληματική οργάνωση

όταν μιλάμε για διαφθορά του ελληνικού κράτους συμπεριλαμβάνουμε στον όρο χρυσαυγίτες μπάτσους, το αστυνομικό τμήμα ομόνοιας -ολογράφως-, πολιτευτές μαφιόζους, δικαστικούς που χαϊδεύουν τα μπάσταρδα κοπρόσκυλα που ακόμα επιβιώνουν σε αυτή τη χώρα

μην ακκίζεσαι με τα αρχίδια, ο φασισμός είναι κατ'εξοχήν συστημικό φαινόμενο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.778
Πόντοι
6.056
παντως εγω περιμενω να μας πει αν ηταν αυτος που πηγαινε την κυρια χατζη σε δειπνο και στο ιδιο τραπεζι καθονταν ο συντροφος της ελενας ετρωγε επινε τζαμπα και αυτος σαλιαριζε με την ελενα
στο δείπνο σαλιάριζε , δεν είναι ικανός για κάτι άλλο

αλλά στο δωμάτιο μετά ?
λες να ντυνόταν νυφούλα cuckold και να τον καλαφάτιζαν η χατζή παρέα με τον σύντροφο της ?:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom