sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 48.928
- Πόντοι
- 26.141
Αγαπάμε λιακο ....και ΚανέλληΌτι πεις ορφανό φασιστακι του Κασιδα.
Μάς χάρισαν μοναδικές στιγμές
Αγαπάμε λιακο ....και ΚανέλληΌτι πεις ορφανό φασιστακι του Κασιδα.
Εχει κουμπωσει οπισθεν και γαμαει οτι βρει με τον κωλο τουΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ , ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ![]()
Μπαρόκ κ Άλεξ είναι τα μεγαλύτερα τρολΕχει κουμπωσει οπισθεν και γαμαει οτι βρει με τον κωλο του
Στην Κρήτη ; Μόνο στο μπου.κομ αυτά.συστήνεται σαν μεγαλοεπιχειρηματίας σε νησί.....
Καθεσαι και μιλας σοβαρα σε μια πουστρα που πλενει τα σωβρακα του πεθερου την μερα και το βραδυ ανακουφιζει λαθροΕγω σου ειπα να πιστεψεις τους ειδικους, Πανεπιστημιακους και εν τελει αυτα που θα δεχθει η Διακαιοσυνη ως τεκμηρια.
Εσυ τωρα λες τα δικα σου.
Για τους Τριαντοπουλο, Ξιφαρα και τις ενεργειες τους ποιν προτεινεις να πιστεψουμε ?
Εγω θα ελεγα και παλι τη Δικαιοσυνη, αν δωσουμε βεβαιως την ευκαιρια να παραμεφθουν με ολα τα επιβαρυντικα στοιχεια που εχουν μαζευτει.
Μονο που υπαρχει ενα προβλημα: ΔΕΝ παραπεμπονται διοτι το κυβερνων κομμα χρηδιμοποιει την πλειοψηφια για να μην τους παραπεμψει.
Να σου θυμισω τι εκανε η Δικαιοσυνη (και ορθως) για τον Παππα και για τις μεθοδευσεις του σε σχεση με τα τηλεοπτικα δικαιωματα. Τον Παππα τον εστειλε στο δικαστηριο η πλεοψηφια της Βουλης.
Εδω εχουμε τοσα νεα παιδια νεκρα και η ΙΔΙΑ πλειοψηφια παραβλεπει την ευθυνη των υπουργν της, Γιατι ολο αυτο μου κανει σαν καταλυση της δημοκρατιας?
Ξέχασες το στράπον ....Λόγω μαλακίας όπως με τον Μίχο έτσι και με τα Τέμπη γίνονται ξεφτίλες , ίσως βέβαια να το κάνουν επίτηδες...
να τους αρέσει το κατούρημα οι ροχάλες και η απαξίωση ..
Έχει τζιπ υβριδικό ο Μπαρόκ και σκάφος παντωςΤιποτα δεν παιρνει....απλα ειναι ενας σκατοψυχος αποκληρος της ζωης.
Λαθρο οχιΚαθεσαι και μιλας σοβαρα σε μια πουστρα που πλενει τα σωβρακα του πεθερου την μερα και το βραδυ ανακουφιζει λαθρο
Μπαρόκ δεν είναι τρόλΜπαρόκ κ Άλεξ είναι τα μεγαλύτερα τρολ
Άλλες είναι εδώ μέσα οι πραγματικές γαλάζιες γλιτσες![]()
Μύστη δεν μπορώ να σταματήσω να γελαω,να σαι πάντα καλαΕιναι τοσο μπινες και αχρηστος που τον εχω ικανο να μην κονομαει τιποτα και απλα να γλυφει τη κωλοτρυπιδα του Μητσοτακη γιατι ετσι του εχουν πει να κανει....μιλαμε για τερμα ηλιθιο πουστη.
O @barock είναι κρυφοκομμουνιστήςΜπαρόκ δεν είναι τρόλ
Είναι απλά μλκας στο τετράγωνο
Ησουν και εσυ απο εκεινους που χαιροταν οταν πρωθυπουργος της ΝΔ επαιρνε τηλεφωνο τον Παναθηναικακια να κλεισει στην φυλακη κοσμο επειδη του εκοβαν ψηφαλακια?
Τωρα γιατι σκουζεις που η Δικαιοσυνη κανει θεληματα της Κυβερνησης?
Θα σου τη γκαμησω τη μπουφανΜπαρόκ δεν είναι τρόλ
Είναι απλά μλκας στο τετράγωνο
Η Δικαιοσυνη που φυλακιζει οσους κοβουν ψηφαλακια απο τα αφεντικα της, νομοτελειακα θα σφυριζει αδιαφορα οταν τα ιδια αφεντικα παρανομουν. Αν στηριξες το πρωτο σκελος, εβαλες την υπογραφη σου και στο δευτεροαπό αυτούς είμαι:
![]()
Βλάκα Ε βλάκα μήπως θέλεις να γράψω το νησί.... άιντε ζώων την Χατζή την είχες καλέσει για διακοπές...Αυτά μόνο στο αρρωστημένο μυαλό σου Κομανέτσι.
τι να πω ρε φίλε ?
μήπως παίρνει κανένα κοκταίηλ από φάρμακα που του δημιουργούν παρενέργειες στον ψυχισμό και την πνευματική του διαύγεια ?
και δεν ξέρει τι λέει κ δεν θυμάται τι γράφει ?
το πιθανότερο βέβαια να είναι εκ γενετής σκατόπλασμα
παντως εγω περιμενω να μας πει αν ηταν αυτος που πηγαινε την κυρια χατζη σε δειπνο και στο ιδιο τραπεζι καθονταν ο συντροφος της ελενας ετρωγε επινε τζαμπα και αυτος σαλιαριζε με την ελεναΤιποτα δεν παιρνει....απλα ειναι ενας σκατοψυχος αποκληρος της ζωης.
εκτος αν το τρενο κουβαλουσε καμμια ομαδα αναρχικων και εριξαν μολοτωφ να το καψουνΔεύτερο ερώτημα
Πόσες φιάλες γκαζιού είχε το κιλικιο?
Διαφέρει έκρηξη αν είχε πχ μια μισό άδεια η δύο μισό γεμάτες...
Η Δικαιοσυνη που φυλακιζει οσους κοβουν ψηφαλακια απο τα αφεντικα της, νομοτελειακα θα σφυριζει αδιαφορα οταν τα ιδια αφεντικα παρανομουν. Αν στηριξες το πρωτο σκελος, εβαλες την υπογραφη σου και στο δευτερο
Μην παραπονιεσαι λοιπον
στο δείπνο σαλιάριζε , δεν είναι ικανός για κάτι άλλοπαντως εγω περιμενω να μας πει αν ηταν αυτος που πηγαινε την κυρια χατζη σε δειπνο και στο ιδιο τραπεζι καθονταν ο συντροφος της ελενας ετρωγε επινε τζαμπα και αυτος σαλιαριζε με την ελενα