Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.793
- Πόντοι
- 3.656
έχω σπουδάσει στο σχολείο του δρόμουΨυχολογια σπουδαζες τελικα?Δεν μας ειπες![]()
έχω σπουδάσει στο σχολείο του δρόμουΨυχολογια σπουδαζες τελικα?Δεν μας ειπες![]()
Ποσα χρονια τεβε σαν ταριφας?έχω σπουδάσει στο σχολείο του δρόμου![]()
Αυτό που είναι Γραβιας 6 στην Αγ. Παρασκευή;έχω σπουδάσει στο σχολείο του δρόμου![]()
έχω αναλάβει μόνος μου τα βάρη της ασφάλισηςΠοσα χρονια τεβε σαν ταριφας?![]()
όχι εκεί είναι για την υψηλή κοινωνίαΑυτό που είναι Γραβιας 6 στην Αγ. Παρασκευή;![]()
Ποιος το λέει τύπε εκτός από σένα;![]()
Τι λεει τυπε;Γεια σας κα σεξεργατρια...Barock μεγαλοεπιχειρηματιας σε νησι και μονιμος νο2 Μαλακας σε ενα σαι για πουτανες;Έχει άλλου την πρωτοκαθεδρία ο γλιτσας.... συστήνεται σαν μεγαλοεπιχειρηματίας σε νησί..... ακόμη κλαίω από τα γέλια
σκασμός καπριτσιόζα πουστάρα ,σκασμός γαλάζιο κουραδόφτυμαΕίναι ξεκάθαρο ότι είμαι ξεφτιλισμένο μουνοπανο. Έχω μείνει μόνη μου με την Ντάιμα τελικά. Οι άλλες γαλάζιες ανώμαλες ντρέπονται
Ο μητσοκατης θα πει ο ζαμπουνης το οδηγαγε γι αυτο εδωσα εντολη να εξιυδετερωθειΣτο τέλος θα πει ο Μητσοτάκης με είχε διαβεβαιώσει ο ίδιος ο Ζαμπούνης οτι δεν είχε ξυλόλιο το συγκεκριμένο τρένο.
Γιατί, έγραψα κάπου ότι δεν πιστεύω αυτούς που προφανώς ξέρουν περισσότερα απ όλους μας ως άμεσα ενδιαφερόμενοι; Θα δείξει το μέλλον περισσότερα, αλλά από τα διαφορά τρόλ κάθε πλευράς αυτοί πιθανότατα ξέρουν περισσότερα, τόσο απλά.
Φυσικά να ανοίξουν.
Ναι, φυσικά υπάρχει έκρηξη και θα δούμε πως θα εξηγηθεί.
Ούτε τα τρόλ του Διαδικτύου και οι ταξιτζήδες του μπου.
Τον εδωσε ο περιφερειαρχης Θεσσαλιας και στελεχος της ΝΔ, Κ. Αγοραστος. Δεν τον λες και λιγοτερο απο τον Καλογριτσα.Σου έγραψα, αλλά επιμένεις, πως αυτή η κυβέρνηση θεωρώ πως είναι η λιγότερο κακή από ότι υπάρχει διαθέσιμο. Και επίσης ακόμα και μια πολύ καλή κυβέρνηση ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ καμία ΔΕΝ είναι ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ. Άλλο τι απαιτώ και άλλο τι μπορεί να γίνει στην πραγματικότητα. Εσύ μπορείς κάλλιστα να πιστεύεις ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση που προφανώς δεν ψήφισες φταίει για όλα τα δεινά του κόσμου και τα έχει κάνει ΟΛΑ λάθος.
Καθόλου ακριβώς το ίδιο όταν δεν έχει καν τελειώσει η προανάκριση, δεν υπάρχουν όλα τα δεδομένα και δεν έχουν εξεταστεί και απορώ πως συσχετίζεις τη δήλωση ενός στελέχους της Πυροσβεστικής πως έδωσε οδηγίες χωρίς να αναφέρει αν και από ποιον πήρε εντολές ή αν λειτούργησε αυτοβούλως και δεν κατονομάζει κανέναν, ενώ ο Καλογριτσας δήλωσε πως καθοδηγήθηκε από το ίδιο το στέλεχος της κυβέρνησης και πήρε και χρήματα από συνεργάτη του υπουργού.
Όταν τελειώσει η έρευνα της δικαιοσύνης θα δούμε τις εξελίξεις.
σκούπισε τα χύσια από τη μάπα σου μωρή βλαμμένη ,πουτανόσπερμα ψεύτη ,κουραδόψυχη ψωλορουφήχτρα
![]()
![]()
![]()
Περιμενες τιποτα λιγοτερο απο μια τρυπια πουσταρα;σκούπισε τα χύσια από τη μάπα σου μωρή βλαμμένη ,πουτανόσπερμα ψεύτη ,κουραδόψυχη ψωλορουφήχτρα
![]()
![]()
![]()
τι να πω ρε φίλε ?Περιμενες τιποτα λιγοτερο απο μια τρυπια πουσταρα;
Τιποτα δεν παιρνει....απλα ειναι ενας σκατοψυχος αποκληρος της ζωης.τι να πω ρε φίλε ?
μήπως παίρνει κανένα κοκταίηλ από φάρμακα που του δημιουργούν παρενέργειες στον ψυχισμό και την πνευματική του διαύγεια ?
και δεν ξέρει τι λέει κ δεν θυμάται τι γράφει ?
το πιθανότερο βέβαια να είναι εκ γενετής σκατόπλασμα
αυτό είναι , ένας ελεεινός σκατιάςΤιποτα δεν παιρνει....απλα ειναι ενας σκατοψυχος αποκληρος της ζωης.