KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 13.001
- Πόντοι
- 6.166
Ναι και γιατί πρέπει να το πιστέψουμε ως αληθές;πολλοί το αναφέρουν
ας πούμε η εφημερίδα των συντακών της 5ης Μαρτίου 2024
αλλά κι άλλοι ακόμη.
Το έπαιξε και το χαζοκούτι προ καιρού. Νομίζω Star.
Έτσι πουτανακι μου, θα με παρακολουθείς και θα κρατάς αρχείο με όλα τα ποσταρισματα μου. Γιατί είσαι ένας χυσοζητιανος που βρωμάνε τα χνώτα του σπέρματος, έτσι ΜΑΛΑΚΑ μου στην ουρά μαζί με τα υπόλοιπα μπαροκογαμημενα.σκούπισε τα χύσια από τη μάπα σου μωρή βλαμμένη ,πουτανόσπερμα ψεύτη ,κουραδόψυχη ψωλορουφήχτρα
![]()
![]()
![]()
Ησουν και εσυ απο εκεινους που χαιροταν οταν πρωθυπουργος της ΝΔ επαιρνε τηλεφωνο τον Παναθηναικακια να κλεισει στην φυλακη κοσμο επειδη του εκοβαν ψηφαλακια?ευτυχώς που οι φασίστες συνεχίζουν να τρώνε γερές φάπες στο δρόμο και τα όπλα θα τα πάρει η σωστή πλευρά της ιστορίας.
Εισαι εμετικοςΈτσι πουτανακι μου, θα με παρακολουθείς και θα κρατάς αρχείο με όλα τα ποσταρισματα μου. Γιατί είσαι ένας χυσοζητιανος που βρωμάνε τα χνώτα του σπέρματος, έτσι ΜΑΛΑΚΑ μου στην ουρά μαζί με τα υπόλοιπα μπαροκογαμημενα.
τι να γαμήσεις μωρή μαλάκω ? ελαττωματικέ σε σώμα ,μυαλό κ ψυχή ?Έτσι πουτανακι μου, θα με παρακολουθείς και θα κρατάς αρχείο με όλα τα ποσταρισματα μου. Γιατί είσαι ένας χυσοζητιανος που βρωμάνε τα χνώτα του σπέρματος, έτσι ΜΑΛΑΚΑ μου στην ουρά μαζί με τα υπόλοιπα μπαροκογαμημενα.
Στα παπαρια μου η γνώμη σου φασιστακο.Εισαι εμετικος
πολύ light σχόλιο για τον δηλωμένο οπισθογεμή, εστεμμένο μαλάκα κ πιστοποιημένο κουραδόψυχοΕισαι εμετικος
Όπου πουσταριο μόλις διάβασα λεπτομερώς τι ακριβώς είχε συμβεί στην προκειμένη με τον Πλακιά αναίρεσα και παραδέχθηκα πως ανενημέρωτος έβγαλα λάθος συμπέρασμα. Τώρα βάλε το ποστάρισμα που αθώωσα τον παιδοβιαστη του Κολωνου ρε χυσοδοχειο.τι να γαμήσεις μωρή μαλάκω ? ελαττωματικέ σε σώμα ,μυαλό κ ψυχή ?
Είδα ρε Κουλοκούραδο που έλεγες στον @teaserman ψέμματα
και θυμήθηκα πως πριν λίγες μέρες σε συζήτηση μαζί μου , έλεγες τα αντίθετα
Παίρνεις φάρμακα ρε ομοφυλόφιλε βλακοκουλοταλιμπάνε ? ή από κούνια εντρύφησες σε φλόκια κ περιττώματα ?
χαζοσκατόπουστα![]()
Και 'σύ δηλωμένο αναρχιδο πουσταριο είσαι αλλά δεν το κάνουμε θέμα τόσο καιρό.πολύ light σχόλιο για τον δηλωμένο οπισθογεμή, εστεμμένο μαλάκα κ πιστοποιημένο κουραδόψυχο
Δεν ειναι ολοι σαν τα μουτρα σου μωρη κακιασμενη αδερφαραΚαι 'σύ δηλωμένο αναρχιδο πουσταριο είσαι αλλά δεν το κάνουμε θέμα τόσο καιρό.
αναίρεσες και για την ΚΥΡΙΑ Καρυστιανού μωρή χαζοστραπονιάρα ?Όπου πουσταριο μόλις διάβασα λεπτομερώς τι ακριβώς είχε συμβεί στην προκειμένη με τον Πλακιά αναίρεσα και παραδέχθηκα πως ανενημέρωτος έβγαλα λάθος συμπέρασμα. Τώρα βάλε το ποστάρισμα που αθώωσα τον παιδοβιαστη του Κολωνου ρε χυσοδοχειο.
δεν χορταίνεις φλόκια ,Και 'γω δηλωμένο αναρχιδο πουσταριο είμαι αλλά δεν το κάνουμε θέμα τόσο καιρό.
αναίρεσες και για την ΚΥΡΙΑ Καρυστιανού μωρή χαζοστραπονιάρα ?
άνοιξε το στόμα σου μωρή σκατόψυχη σαύρα , κάνε αααααα![]()
Ότι έχει καταντήσει τηλεσταρ και πιόνι των βελοπουλων;
Περιμένω το ποστάρισμα για τον παιδοβιαστη αναρχιδο πουστρακι.
βάλε στον κώλο σου καμιά μελιτζάνα και θα έχεις και το ποστ , κίναιδεΌτι έχει καταντήσει τηλεσταρ και πιόνι των βελοπουλων;
Περιμένω το ποστάρισμα για τον παιδοβιαστη αναρχιδο πουστρακι.
Έχει δίκιο όμωςΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ , ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ![]()
Ότι πεις ορφανό φασιστακι του Κασιδα.Δεν ειναι ολοι σαν τα μουτρα σου μωρη κακιασμενη αδερφαρα