Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.957
Πόντοι
456
στην εισαγγελέα Αδαναντία Οικονόμου αναφέρεσαι; που είχε προτείνει την αθώωσή τους; σε εκείνον τον θηλυκό φύρερ;

στην ίδια δικαιοσύνη που έκανε τα στραβά μάτια όταν έβγαινε ο χάρος παγανιά και έσφαζε μετανάστες, πρόσφυγες, αλληλέγγυους, αριστερό και προοδευτικό κόσμο;

αν δεν είχε κινητοποιηθεί ο κόσμος δεν θα είχαν καταδικαστεί οι ναζιστές ως εγκληματική οργάνωση

όταν μιλάμε για διαφθορά του ελληνικού κράτους συμπεριλαμβάνουμε στον όρο χρυσαυγίτες μπάτσους, το αστυνομικό τμήμα ομόνοιας -ολογράφως-, πολιτευτές μαφιόζους, δικαστικούς που χαϊδεύουν τα μπάσταρδα κοπρόσκυλα που ακόμα επιβιώνουν σε αυτή τη χώρα

μην ακκίζεσαι με τα αρχίδια, ο φασισμός είναι κατ'εξοχήν συστημικό φαινόμενο
Στον Παναθηναικακια αναφερομαι που υπακουσε στο τηλεφωνημα του πθ
Τωρα δεν σου αρεσουν τα τηλεφωνηματα απο πθ σε εισαγγελεις ετσι?

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
215
Πόντοι
21
Στον Παναθηναικακια αναφερομαι που υπακουσε στο τηλεφωνημα του πθ
Τωρα δεν σου αρεσουν τα τηλεφωνηματα απο πθ σε εισαγγελεις ετσι?

τι θες να πεις βρε μαλάκα;
ότι είμαι ίδιος με τα μούτρα σου;

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
215
Πόντοι
21
για να εμπεδώσετε καλύτερα τι σημαίνει συστημικότητα:

αν ήταν κανένας αναρχικός θα είχαν βγει όλα τα μέσα στα κάγκελα για τον "τρομοκράτη" και την "γιάφκα" του

τώρα είναι απλά δευτέρα

IMG_3106.jpeg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.600
Πόντοι
12.056
στο δείπνο σαλιάριζε , δεν είναι ικανός για κάτι άλλο

αλλά στο δωμάτιο μετά ?
λες να ντυνόταν νυφούλα cuckold και να τον καλαφάτιζαν η χατζή παρέα με τον σύντροφο της ?:confused:
Δεν μπαίνω σε τέτοιες λεπτομέρειες γιατί αναγουλιαζω με κάτι τέτοιους συλλέκτες εμπειριών

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.785
Πόντοι
6.056
ξέχασα να αναφέρω την ελας που αποτελεί τον νο1 προαγωγό της χώρας
ξανασκέψου το !!!
αν ήσουν υπουργός προ.πο. τακτοποιούσες σε 24ωρο τις κλίκες στην αστυνομία κ τους επίορκους που τα παίρνουνε ?
Λέω ΝΑΙ !!!
Το επόμενο 24ωρο εξαφάνιζες την οργανωμένη εγκληματικότητα-ασυδοσία που μαστίζει την χώρα ? ΕΥΚΟΛΑ !!!!

Το συμπέρασμα είναι πως το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει ,από την κυβέρνηση δηλαδή , η εκάστοτε κυβέρνηση είναι το κεφάλι
Η κυβέρνηση είναι ο μαέστρος και η αστυνομία τα μπουζούκια :2funny:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
215
Πόντοι
21
ξανασκέψου το !!!
αν ήσουν υπουργός προ.πο. τακτοποιούσες σε 24ωρο τις κλίκες στην αστυνομία κ τους επίορκους που τα παίρνουνε ?
Λέω ΝΑΙ !!!
Το επόμενο 24ωρο εξαφάνιζες την οργανωμένη εγκληματικότητα-ασυδοσία που μαστίζει την χώρα ? ΕΥΚΟΛΑ !!!!

Το συμπέρασμα είναι πως το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει ,από την κυβέρνηση δηλαδή , η εκάστοτε κυβέρνηση είναι το κεφάλι
Η κυβέρνηση είναι ο μαέστρος και η αστυνομία τα μπουζούκια :2funny:

δεν παίζουν τον ίδιο σκοπό οι εκάστοτε κυβερνήσεις
-άλλες είναι απλώς ανίκανες και άλλες συνένοχες

γιατί η ακροδεξιά κι ο φασισμός αποτελούν οργανική συνέχεια της δεξιάς στο κράτος

άρα δεν μπορούμε να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι αριστερά και δεξιά, όσο κι αν θες με την κυβίστησή σου να τις εξισώσεις

ο φασισμός είναι παιδί της εθνικοφροσύνης κι εσείς τα μπάσταρδα τους

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
215
Πόντοι
21
δε θα βρείτε αριστερούς μπάτσους να εμπλέκονται στο κύκλωμα τράφικινγκ
ούτε άλλους που βιάζουν γυναίκες μέσα στο αστυνομικό τμήμα ομόνοιας

ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εσάς όλα αυτά τελειώνουν με μια σφαίρα στον κρόταφο, πώς να το κάνουμε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.785
Πόντοι
6.056
δεν παίζουν τον ίδιο σκοπό οι εκάστοτε κυβερνήσεις
-άλλες είναι απλώς ανίκανες και άλλες συνένοχες

γιατί η ακροδεξιά κι ο φασισμός αποτελούν οργανική συνέχεια της δεξιάς στο κράτος

άρα δεν μπορούμε να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι αριστερά και δεξιά, όσο κι αν θες με την κυβίστησή σου να τις εξισώσεις

ο φασισμός είναι παιδί της εθνικοφροσύνης κι εσείς τα μπάσταρδα τους
ηρέμησε τυπάκο ....μη χαρακτηρίζεις χωρίς να ξέρεις , εκτός αν θες να ακούσεις τίποτα καντήλια

Ποιά είναι η κυβίστηση μου, εξίσωση ?

δεν μίλησα για αριστερά-δεξιά , είπα για κυβερνήσεις και η χώρα δεν κυβερνήθηκε ποτέ από την αριστερά
Λες ο συριζα να ήταν αριστερά ? ε δεν ήταν !!!!
να μου πείς πως ήταν καλύτερη κυβέρνηση από την νουδούλα να το συζητήσουμε !!!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.600
Πόντοι
12.056
ηρέμησε τυπάκο ....μη χαρακτηρίζεις χωρίς να ξέρεις , εκτός αν θες να ακούσεις τίποτα καντήλια

δεν μίλησα για αριστερά-δεξιά , είπα για κυβερνήσεις και η χώρα δεν κυβερνήθηκε ποτέ από την αριστερά
φερτε πισω τον τσιπρα...ο ανθρωπος που εσωσε την χωρα .....

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
215
Πόντοι
21

άσε τις υποδείξεις σε μένα βρε μαλάκα, που θα μου πεις τι να κάνω

τις κυβιστήσεις με τη λογική των δύο άκρων πούλησέ τες σε κανένα χάπατο που καβλώνει με περικεφαλαίες

ή τη διαφθορά του πολιτικού κόσμου που μας ζώνει ασφυκτικά και ως εκ τούτου πρέπει να "ξεβρωμίσει ο τόπος"

η βρωμιά είστε εσείς, τα μπάσταρδα της εθνικοφροσύνης, οι διεφθαρμένοι και έκνομοι μπάτσοι που λυμαίνονται το μονοπώλιο της βίας,

κόπανε

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.666
Πόντοι
6.056
στο δείπνο σαλιάριζε , δεν είναι ικανός για κάτι άλλο

αλλά στο δωμάτιο μετά ?
λες να ντυνόταν νυφούλα cuckold και να τον καλαφάτιζαν η χατζή παρέα με τον σύντροφο της ?:confused:
εγω σκεφτομαι λιγο και τον φιλο @Νίπλης που εκανε ολοκληρη κεντα να παρει την διοργανωση μρ.μαλακας2025 απο την κλικα του αγιου και ο αλλος τον αδειασε στην ακρη και εχει παρει το τροπαιο σπιτι του απο τον φεβρουαριο

σαν να αγορασε αστυνομικο βιβλιο με τιτλο "ο αντρας της την σκοτωσε"

ψιλοαμαρτια ξερω-γω:undecided:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.785
Πόντοι
6.056
άσε τις υποδείξεις σε μένα βρε μαλάκα, που θα μου πεις τι να κάνω

τις κυβιστήσεις με τη λογική των δύο άκρων πούλησέ τες σε κανένα χάπατο που καβλώνει με περικεφαλαίες

ή τη διαφθορά του πολιτικού κόσμου που μας ζώνει ασφυκτικά και ως εκ τούτου πρέπει να "ξεβρωμίσει ο τόπος"

η βρωμιά είστε εσείς, τα μπάσταρδα της εθνικοφροσύνης, οι διεφθαρμένοι και έκνομοι μπάτσοι που λυμαίνονται το μονοπώλιο της βίας,

κόπανε
για Κουλόπανο νουδούλα σε κόβω
Δεν έχω δεί αριστερό να είναι τόσο μαλάκας , το παίζεις μαλάκας και αριστερός
Εκτός αν είσαι σε κανά ψυχιατρείο ,μπούλη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506
παντως εγω περιμενω να μας πει αν ηταν αυτος που πηγαινε την κυρια χατζη σε δειπνο και στο ιδιο τραπεζι καθονταν ο συντροφος της ελενας ετρωγε επινε τζαμπα και αυτος σαλιαριζε με την ελενα
Ε ρε δουλεμα που εχεις φαει κατα φαντασια νταβατζακο, προφανως σε καταλαβε και η Χατζη τι μπινες εισαι.
Συνεχισε να γραφεις παπαριες, απλα επιβεβαιωνεις οσα γραφονται για την παρτη σου.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.600
Πόντοι
12.056
Ε ρε δουλεμα που εχεις φαει κατα φαντασια νταβατζακο, προφανως σε καταλαβε και η Χατζη τι μπινες εισαι.
Συνεχισε να γραφεις παπαριες, απλα επιβεβαιωνεις οσα γραφονται για την παρτη σου.
εσενα ποτε θα σε βγαλω στην βιζιτα???
σαλτα τωρα και πηγαινε να γλυψεις καμια κουραδα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.600
Πόντοι
12.056
εσυ κανονισε να μας κλεισει το εμπορευματικο λιμανι

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506
εσενα ποτε θα σε βγαλω στην βιζιτα???
σαλτα τωρα και πηγαινε να γλυψεις καμια κουραδα
Οταν σε δουλευουν ψιλο γαζι οι «φιλες σου που πινετε καφεδακι» και σε εχει βγαλει το σαιτ καρτα οτι εισαι γλιτσα που προσπαθεις να κανεις τον προμοτορα λες να μπορεις να πλησιασεις εμενα Τασο; Αληθεια, ο Τασος πως πηρε πουλο τελικα κλωναρακο;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.461
Πόντοι
6.056
εγω σκεφτομαι λιγο και τον φιλο @Νίπλης που εκανε ολοκληρη κεντα να παρει την διοργανωση μρ.μαλακας2025 απο την κλικα του αγιου και ο αλλος τον αδειασε στην ακρη και εχει παρει το τροπαιο σπιτι του απο τον φεβρουαριο

σαν να αγορασε αστυνομικο βιβλιο με τιτλο "ο αντρας της την σκοτωσε"

ψιλοαμαρτια ξερω-γω:undecided:
Δεν δινεις λεπτομερειες Ρεζ και θα εχουν αποριες τα μελη:coffee::confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.600
Πόντοι
12.056
Οταν σε δουλευουν ψιλο γαζι οι «φιλες σου που πινετε καφεδακι» και σε εχει βγαλει το σαιτ καρτα οτι εισαι γλιτσα που προσπαθεις να κανεις τον προμοτορα λες να μπορεις να πλησιασεις εμενα Τασο; Αληθεια, ο Τασος πως πηρε πουλο τελικα κλωναρακο;
βγαλε μια που να υποστηριξει αυτο το πραγμα....
Αν δεν βγαλεις εισαι ενα αναρχιδο πουστρακι σαν κατι αλλους...

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
215
Πόντοι
21

καλά έκανες και το σταμάτησες με ad hominem επιχείρημα γιατί δεν βρίσκομαι σε διατεταγμένη υπηρεσία να πληρώνομαι για να κάθομαι μπροστά σε μια οθόνη

από χόμπι κι από συνείδηση σας γαμάω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom