Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (8 μέλη και 10 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.666
Πόντοι
6.056
Φιλε ρεζνοβ γνωμη σου για γκολ σαματα
φιλε μπαροκ αν και εισαι σε αγνοηση να σου πω οτι καποιες μπαλαδοφατσες ηθελαν να ψησουν τον ιβαν να φερει τον ιανουαριο κανονικη μεταγραφη (για 3φορα) τον τσουμπα ακπομ

να τους εχεις εκει και τους 3 μαζι τσαλοφ σαματα ακπομ και να μην ξερεις δλδ ποιος ειναι πιο αχρηστος

οποτε ειπα να πα να γαμηθουν για φετος θα τυφλωθουμε που θα τυφλωθουμε ας στηριξουμε και λιγο απολλωναρα καλαμαριας :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.247
Πόντοι
2.306
afoy δεν τον γαμανε τον παλιοπουστα ..ελεεινος βρωμιαρης
Μου αρεσει που υπαρχει και νημα εδω: «θα κανατε σχεση με ιεροδουλη?» Το σωστο ερωτημα θα επρεπε να ειναι : « θα κανατε σχεση με δημοσιογραφο σε κρατικο ή φιλοκυβενητικο καναλι?».
Εκει σε θελω…..

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.601
Πόντοι
12.056
Μου αρεσει που υπαρχει και νημα εδω: «θα κανατε σχεση με ιεροδουλη?» Το σωστο ερωτημα θα επρεπε να ειναι : « θα κανατε σχεση με δημοσιογραφο σε κρατικο ή φιλοκυβενητικο καναλι?».
Εκει σε θελω…..
ετσι οπως τα ειπε αυτος ο εξαιρετος δημοσιογραφος:vomit: το επομενο ειναι να γινει ενα αεροπορικο δυστυχημα να πεσει το πρωθυπουργικο αεροσκαφος μπας και επιτελους αλλαξουμε πρωθυπουργο ...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.789
Πόντοι
6.056
Εκει σε θελω…..
αν είναι καλό το μουνί κάνεις

μη νομίζεις πως πιστεύουν όσα λένε , δουλειά είναι ..έχουν αφεντικά κ ακολουθούν γραμμή

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.247
Πόντοι
2.306
αν είναι καλό το μουνί κάνεις

μη νομίζεις πως πιστεύουν όσα λένε , δουλειά είναι ..έχουν αφεντικά κ ακολουθούν γραμμή
Προφανως τυπε, αντιπαραβολη κανω. Θεωρω αρκετες ιεροδουλες απειρως πιο ειλικρινεις στον επαγγελματικο και προσωπικο τους βιο απο κατι ιεριες της δημοσιογραφιας.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506
φιλε μπαροκ αν και εισαι σε αγνοηση να σου πω οτι καποιες μπαλαδοφατσες ηθελαν να ψησουν τον ιβαν να φερει τον ιανουαριο κανονικη μεταγραφη (για 3φορα) τον τσουμπα ακπομ

να τους εχεις εκει και τους 3 μαζι τσαλοφ σαματα ακπομ και να μην ξερεις δλδ ποιος ειναι πιο αχρηστος

οποτε ειπα να πα να γαμηθουν για φετος θα τυφλωθουμε που θα τυφλωθουμε ας στηριξουμε και λιγο απολλωναρα καλαμαριας :coffee:
Ο τοργκελε και το αλλο το αλανι ο Αγγλος κοκκινομαγουλος με το σκεμπεδακι που ειχες φερει καποτε μοιαζουν γαργαρο νερο σε διψασμενο ταξιδιωτη στην ερημο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.866
Πόντοι
6.256
παντως εγω περιμενω να μας πει αν ηταν αυτος που πηγαινε την κυρια χατζη σε δειπνο και στο ιδιο τραπεζι καθονταν ο συντροφος της ελενας ετρωγε επινε τζαμπα και αυτος σαλιαριζε με την ελενα
Και cuckhold ο Τρυπιος;:2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.866
Πόντοι
6.256
Ξεροχυνω με επικο ασαλειωτο γαμησι που εριξε ο Rob στον πισωγλεντη Barock....να κανουμε μια σουμα για την ανθρωπινη κουραδα Μπαροκ γιατι θα χασουμε τη μπαλα.

Πακοχυσοδοχειο
Παρανυφακι
Στραπονιασμενος
Δακτυλιασμενος
Cuckhold
Αιωνιος 2ος Μιστερ Μαλακας

Αμα ξεχναω τιποτα συμπληρωστε....

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.866
Πόντοι
6.256

Εχεις ξαναδει μεγαλυτερο σουργελο απο αυτον εδω μεσα;Μπεσα τωρα....:tooth:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.528
Πόντοι
9.931

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.502
Πόντοι
5.565
Ναι και γιατί πρέπει να το πιστέψουμε ως αληθές;
η πίστη είναι το τελευταίο, κατώτατο σκαλοπάτι της γνώσης.

μπορείς να το δεχτείς, να το αναζητήσεις ή να το ξεπεράσεις, δε σε πιέζει κάποιος.

από την άλλη, έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση και οι πρακτικές που έλαβαν χώρα μέχρι τώρα στη χώρα για πολλά διαφορετικά πράγματα, δεν με αφήνουν άναυδο για κάτι τέτοιο. Έχει όλα τα φόντα της βιασύνης, του κουκουλώματος, της λαμογιάς και στο βάθος ¨δουλίτσες¨ κι εξυπηρετήσεις. Μπροστά σε άλλα κι άλλα, αυτό μοιάζει πταίσμα, αν και πολλά μικρά και μεγαλύτερα φτιάχνουν τη γενική εικόνα σαπίλας. Γνώριμο περιβάλλον της παρούσας εξ-ουσίας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506
η πίστη είναι το τελευταίο, κατώτατο σκαλοπάτι της γνώσης.

μπορείς να το δεχτείς, να το αναζητήσεις ή να το ξεπεράσεις, δε σε πιέζει κάποιος.

από την άλλη, έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση και οι πρακτικές που έλαβαν χώρα μέχρι τώρα στη χώρα για πολλά διαφορετικά πράγματα, δεν με αφήνουν άναυδο για κάτι τέτοιο. Έχει όλα τα φόντα της βιασύνης, του κουκουλώματος, της λαμογιάς και στο βάθος ¨δουλίτσες¨ κι εξυπηρετήσεις. Μπροστά σε άλλα κι άλλα, αυτό μοιάζει πταίσμα, αν και πολλά μικρά και μεγαλύτερα φτιάχνουν τη γενική εικόνα σαπίλας. Γνώριμο περιβάλλον της παρούσας εξ-ουσίας.
Ναι αλλα μην ξεχνας οτι μεσα στην πολλη πληροφορηση υπαρχει και παραπληροφορηση οποτε καλο ειναι να ειμαστε επιφυλακτικοί με οτι ακουμε και διαβαζουμε ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.601
Πόντοι
12.056
Πες μας τωρα για το φιστινγκ που ειναι το αγαπημενο σου χομπυ
ρε τελειωμενη πουστρα στο ξαναειπα αυτο εγω ουτε για πλακα δεν αφηνω τετοια υπονοουμενα....αποδειξεις εχεις??? οχι οποτε εισαι αναρχιδο πουστρακι σαν αυτους που εχω γαμησει την ψυχουλα...τωρα θα ασχοληθω και με την δικη σου

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.502
Πόντοι
5.565
Ναι αλλα μην ξεχνας οτι μεσα στην πολλη πληροφορηση υπαρχει και παραπληροφορηση οποτε καλο ειναι να ειμαστε επιφυλακτικοί με οτι ακουμε και διαβαζουμε ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ.
η πλάστιγγα του ψεύδους γέρνει πάντα στην πλευρά που έχει το πλέον οικονομικό συμφέρον. Κι αυτό ισχύει στο ακέραιο για πολλά δεινά, πολέμους, σκοτωμούς, εγκλήματα όπως αυτό. Ακολουθώντας το ίχνος του χρήματος (όταν αυτό είναι εφικτό) μπορεί να αναγνωριστεί το σκόπιμο ενδιαφέρον ατόμων με ίδια συμφέροντα και να απαντηθούν πολλά.
Για αυτή την εταιρία ¨φάντασμα¨ υπάρχει υλικό που διατίθεται δημοσίως. Όποιος θέλει το αναζητά κι από κει και πέρα ότι μπορεί να συμπεράνει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506
ρε τελειωμενη πουστρα στο ξαναειπα αυτο εγω ουτε για πλακα δεν αφηνω τετοια υπονοουμενα....αποδειξεις εχεις??? οχι οποτε εισαι αναρχιδο πουστρακι σαν αυτους που εχω γαμησει την ψυχουλα...τωρα θα ασχοληθω και με την δικη σου
Αυτα ποιος τα εγραφε ρε ξεφτιλα;
Έχει γίνει θέατρο μέχρι και εκεί... δύο δύο πεφτανε τα δάχτυλα.... για Στραπον δεν μου είπε κάτι

Ποιος είναι πουστριγκος το ξέρουν όλοι στραπονιαρη

Σου το ειπα και την προηγουμενη φορα που σε ειχαν ξεσκισει στο νημα του μαλακα και συνεχιζουν να ακουγονται πολλα, πως ΕΓΩ σαν αυτους που καθονται και γραφουν παπαριες για ανθρωπους που δεν ξερω δεν προκειται να γινω. Εσυ προτιμησες να ακολουθησεις την αγελη με τα μουνοπανα, επιλογη σου.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.601
Πόντοι
12.056
Αυτα ποιος τα εγραφε ρε ξεφτιλα;

Σου το ειπα και την προηγουμενη φορα που σε ειχαν ξεσκισει στο νημα του μαλακα και συνεχιζουν να ακουγονται πολλα, πως ΕΓΩ σαν αυτους που καθονται και γραφουν παπαριες για ανθρωπους που δεν ξερω δεν προκειται να γινω. Εσυ προτιμησες να ακολουθησεις την αγελη με τα μουνοπανα, επιλογη σου.
εχεις αποδειξεις??? παντως με αναρχιδα πουστρακια σαν του λογου σου κολεγια δεν κανω στραπονιαρη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506
η πλάστιγγα του ψεύδους γέρνει πάντα στην πλευρά που έχει το πλέον οικονομικό συμφέρον. Κι αυτό ισχύει στο ακέραιο για πολλά δεινά, πολέμους, σκοτωμούς, εγκλήματα όπως αυτό. Ακολουθώντας το ίχνος του χρήματος (όταν αυτό είναι εφικτό) μπορεί να αναγνωριστεί το σκόπιμο ενδιαφέρον ατόμων με ίδια συμφέροντα και να απαντηθούν πολλά.
Για αυτή την εταιρία ¨φάντασμα¨ υπάρχει υλικό που διατίθεται δημοσίως. Όποιος θέλει το αναζητά κι από κει και πέρα ότι μπορεί να συμπεράνει.
Το ιδιο ισχυει και γι αυτους που προσπαθουν να αποκομισουν τα μεγιστα οικονομικα οφελη απο την υποθεση. ΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ και βαλε δικηγορους, συμβουλους, εμπειρογνωμονες, ασφαλειες. Ειναι πολλα τα λεφτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom