Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (13 μέλη και 16 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.083
Πόντοι
5.506
Και έχεις και τον ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ το Σαουλ να μου κουνάει το δάχτυλο και να ζητάει από μένα να φέρω τα δελτία φορτωτικής που αρχικά πίστευε πως είναι τα βίντεο φόρτωσης και μετά μας έγραφε πως ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ δελτία φορτωτικής, όλη η εμπορική ήταν λαθραία, τρένο φάντασμα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-09, 17.22.21.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-09, 17.22.49.png

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.083
Πόντοι
5.506
Ρε βλάχο....δεν υπάρχει ούτε φορτωτική (δελτία αποστολής) ούτε βίντεο από την ώρα της φόρτωσης....αλλά εσύ είπες ''όπως φαίνεται μπορεί και όχι'' άντε πες μας...που είναι ηφροτωτική εσύ την έχεις????

για όλα τα υπόλοιπα και για αυτό...κάνε γαργάρα.....ντάιμας έχεις καταντήσει
Καμαρώστε ταξιτζή εδώ πέρα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.529
Πόντοι
266
Το γιατί το έβγαλαν στην δημοσιότητα τώρα είναι το θέμα και με πιο δικαίωμα.

άκουσα ότι πρώτος πρώτος το ανέβασε στο τουίτερ του ο πρωκτός.
Έχει απαντήσει ο πλακιάς που εσύ πιστεύεις τους συγγενείς των θυμάτων
Από τον ιούλιο του 2024

Και λέει ότι αυτά που λέγονται είναι ψέματα

Σου ξαναβάζω τι έγραφε
Κι ότι από τότε έχει 7 βίντεο στην κατοχή του που θα πει περισσότερα όταν τα εξετάσει ο ανακριτής
Και λέει και για τα βαγόνια και για τα κοντέινερ

Βέβαια τελικά όλα θα τα κρίνει το αποτέλεσμα της δίκης
Screenshot_2025-02-09-18-19-55-365_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2025-02-09-18-19-45-559_com.android.chrome.jpg

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.247
Πόντοι
2.306
Επειδή πολλοί πιστεύουν τους συγγενείς των θυμάτων

Να τη έχει γράψει ο πλακιάς

Για το συγκεκριμένο
Έχει δώσει 7 βίντεο στον ανακριτή από τον ιούλιο του 24

Όχι ο καπερνάρος ο πλακιάς

Και δεν μπαίνω στην ουσία ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι

Για τη λέει και πολλά άλλα πράγματα
Που όλα θα τα κρίνει ο ανακριτής και το αποτέλεσμα θα το βγάλει η δίκη
Screenshot_2025-02-09-17-23-20-319_com.twitter.android.jpg
Screenshot_2025-02-09-17-22-38-221_com.twitter.android.jpg
Τυπε μου δεν ειπα ποτε οτι πρεπει να κατσπιουμε αμασητα οτι λενε οι συγγεινεις, ενας ή πολλοι εξ’ αυτων.
Λεω οτι πρεπει να ακουσουμε τους ειδικους.
Σημερα τρια ειδικα Πανεπιστημιακα ιδρυματα της αλοδαπης λενε οτι η προκληθεισα εκρηξη ΔΕΝ εξηγειται με το υπαρχον, ως δηλωμενο, φορτιο..
Οπως πολλοι απο εσας δινετε «αλλα« κινητρα για τις ενεργειες και δηλωσεις της Καρυστιανου, δεν καταλαβαινω γιατι να δεχομαστε αμασητες τις αποψεις αλλων συγγενων.
Προφανως ο σεβασμος για τον πονο τους ειναι δεδομενος.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.529
Πόντοι
266
Το γιατί το έβγαλαν στην δημοσιότητα τώρα είναι το θέμα και με πιο δικαίωμα.

άκουσα ότι πρώτος πρώτος το ανέβασε στο τουίτερ του ο πρωκτός.
Από τον ιούλιο του 2024

Σου ξαναβάζω τι έγραφε
Κι ότι από τότε έχει 7 βίντεο στην κατοχή του που θα πει περισσότερα όταν τα εξετάσει ο ανακριτής

Βέβαια τελικά όλα θα τα

Τυπε μου δεν ειπα ποτε οτι πρεπει να κατσπιουμε αμασητα οτι λενε οι συγγεινεις, ενας ή πολλοι εξ’ αυτων.
Σημερα τρια ειδικα Πανεπιστημιακα ιδρυματα της αλοδαπης λενε οτι η προκληθεισα εκρηξη ΔΕΝ εξηγειται με το υπαρχον, ως δηλωμενο, φορτιο..
Οπως πολλοι απο εσας δινετε «αλλα« κινητρα για τις ενεργειες και δηλωσεις της Καρυστιανου, δεν καταλαβαινω γιατι να δεχομαστε αμασητες τις αποψεις αλλων συγγενων.
Δεν έχω πει εγώ εναντίον της καρυστιανού ότι έχει άλλα κίνητρα

Όμως δεν είναι δυνατόν σε εκατοντάδες
Σελίδες αυτή τη συζήτησης να γράφεται μόνο η μία άποψη

Το τελικό αποτέλεσμα έχω πει επανειλημμένως και το ξαναλέω θα κριθεί από τη δίκη

Που βέβαια ο ανακριτής θα έχει αυτά που λέει ο πλακιάς
Δηλαδή ότι σε κανένα βαγόνι δεν υπήρχε καύσιμο υλικό
Και σε κανένα κοντέινερ
Και το έλεγξε και η αστυνομία και οι δικαστικές αρχές και ήταν παρόντες και συγγενείς των θυμάτων

Αν αυτό είναι αλήθεια
Τι πρέπει να πιστέψουμε;

Που βέβαια και μετά το αποτέλεσμα της δίκης θα υπάρχουν παράπονα για υπερβολικές αθωωσεις όπως υπήρχαν και στο μάτι

Που βέβαια για αυτήν καμιά διαδήλωση δεν έγινε

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.247
Πόντοι
2.306
Από τον ιούλιο του 2024

Σου ξαναβάζω τι έγραφε

Βέβαια τελικά όλα θα τα

Το τελικό αποτέλεσμα έχω πει επανειλημμένως και το ξαναλέω θα κριθεί από τη δίκη

Που βέβαια και μετά το αποτέλεσμα της δίκης θα υπάρχουν παράπονα για υπερβολικές αθωωσεις όπως υπήρχαν και στο μάτι

Δεν ειδα να γρσφετσι μονο η μια αποψη.
Ειναι παντως απολυτως λογικο να υπαρχουν αμφιβολιες για τα περι μη ύπαρξης παρανομου φορτιου διοτι, σου θυμιζω , και ο Μητσοτσκης ο ιδιος εκανε πισω στην προσφατη συνεντευξη του απο την απολυτη απορριψη περι λαθραιου φορτιου ,ως «θεωρια συνομωσιας» οπως ειχε αρχικα υποστηριξει.
Επιπλεον οι ενεργειες του υφυπουργου παρα τω πρωθυπουργω που οδηγησαν σε αλλοιωση του πεδιου, ειναι απο μονη της εγκληματικη ενεργεια και εγειρει τεραστιες ευθυνες για την Κυβερνηση που δεν δεχτηκε να κληθει καν στην προεξεταστικη επιτροπη του Μαρκοπουλου.
Εδψ μιλαμε για σειρα ενεργειων ΜΕΤΑ το ατυχημα που θετουν μελη της κυβερνησης προ ποινικων ευθυνων. Για τις οποιες η Κυβερνηση εχει κανει μεχρι τωρς οτι μπορει για να μην τους αποδοθουν.
Αυτα δεν μπορουν να κριθουν σε δικη αν η Βουλη δεν στειλει τους υπευθυνους στη Δικαιοσυνη.
Αφου λοιπον εχεις πιστη στη Δικαιοσυνη, δεν συμφωνεις οτι ολοι οι βουλευτες, υπουργοι που ενεπλακησαν μετα το ατυχημα συν τον Καραμανλη που ελεγε αυτα που ελεγε, πρεπει να κριθουν απο αυτη?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.836
Πόντοι
6.056

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.083
Πόντοι
5.506
Προφανως ο σεβασμος για τον πονο τους ειναι δεδομενος.
Κάτσε ρε τύπε μου, εδώ διαβάζουμε εκατοντάδες σελίδες που όλοι καταπίνουν αμάσητα ότι ανεβάζει ο τελευταίος τουιτερας και πλέον και τα φυλακοβια καθίκια, οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. Και να μην πιστέψουμε κάποιον από τους συγγενείς, που προφανώς έχουν τον πρώτο λόγο και τη δυνατότητα να ξέρουν και να μπορούν να αναζητήσουν πράγματα ως άμεσα ενδιαφερόμενοι; Και τι λες δηλαδή, να μην πιστέψω τον συγκεκριμένο όταν λέει ότι υπάρχουν πολλά ψέματα (112 νεκροί-ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΨΕΜΑ) και ότι έχει στην κατοχή του διαφορά βίντεο ή βρέθηκε ως άμεσα ενδιαφερόμενος στους πρώτους ελέγχους των τρενων; Και να πιστέψω τους ταξιτζήδες εδώ μέσα που άκουσαν-διαβασαν-εμαθαν πως ΔΕΝ έγιναν τέτοιοι έλεγχοι;

Για να σε προλάβω, ακόμα και η Καρυστιανου να βάλει στοιχεία για το δυστύχημα, θα την πιστέψω γιατί είναι ανάμεσα σε αυτούς που πρώτοι θα έχουν ενημέρωση ως άμεσα ενδιαφερόμενη. Άλλο είναι το θέμα με την Καρυστιανου (για μένα).

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.918
Πόντοι
8.346
Που είναι ο μπογιας να τους μαζεψει.. εξω τα σκουπίδια από το νήμα. Ας πάνε αλλού να γλείψουν τον αφέντη τους

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.247
Πόντοι
2.306
Κάτσε ρε τύπε μου, εδώ διαβάζουμε εκατοντάδες σελίδες που όλοι καταπίνουν αμάσητα ότι ανεβάζει ο τελευταίος τουιτερας και πλέον και τα φυλακοβια καθίκια, οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. Και να μην πιστέψουμε κάποιον από τους συγγενείς, που προφανώς έχουν τον πρώτο λόγο και τη δυνατότητα να ξέρουν και να μπορούν να αναζητήσουν πράγματα ως άμεσα ενδιαφερόμενοι; Και τι λες δηλαδή, να μην πιστέψω τον συγκεκριμένο όταν λέει ότι υπάρχουν πολλά ψέματα (112 νεκροί-ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΨΕΜΑ) και ότι έχει στην κατοχή του διαφορά βίντεο ή βρέθηκε ως άμεσα ενδιαφερόμενος στους πρώτους ελέγχους των τρενων; Και να πιστέψω τους ταξιτζήδες εδώ μέσα που άκουσαν-διαβασαν-εμαθαν πως ΔΕΝ έγιναν τέτοιοι έλεγχοι;
Εγω σου ειπα να πιστεψεις τους ειδικους, Πανεπιστημιακους και εν τελει αυτα που θα δεχθει η Διακαιοσυνη ως τεκμηρια.
Εσυ τωρα λες τα δικα σου.
Για τους Τριαντοπουλο, Ξιφαρα και τις ενεργειες τους ποιν προτεινεις να πιστεψουμε ?
Εγω θα ελεγα και παλι τη Δικαιοσυνη, αν δωσουμε βεβαιως την ευκαιρια να παραμεφθουν με ολα τα επιβαρυντικα στοιχεια που εχουν μαζευτει.
Μονο που υπαρχει ενα προβλημα: ΔΕΝ παραπεμπονται διοτι το κυβερνων κομμα χρηδιμοποιει την πλειοψηφια για να μην τους παραπεμψει.
Να σου θυμισω τι εκανε η Δικαιοσυνη (και ορθως) για τον Παππα και για τις μεθοδευσεις του σε σχεση με τα τηλεοπτικα δικαιωματα. Τον Παππα τον εστειλε στο δικαστηριο η πλεοψηφια της Βουλης.
Εδω εχουμε τοσα νεα παιδια νεκρα και η ΙΔΙΑ πλειοψηφια παραβλεπει την ευθυνη των υπουργν της, Γιατι ολο αυτο μου κανει σαν καταλυση της δημοκρατιας?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.631
Πόντοι
12.056
Εν τω μεταξύ εκτός από αναρχιδος ψεύτης και Κατίνα έχεις καταφέρει μια lose lose κατάσταση καθώς, πέρα που γράφεις παπαριες και είσαι βαθιά νυχτωμένος, για να κανείς το κομμάτι σου στους πανηλιθιους εδώ μέσα παραδέχεσαι πως είτε γνωρίζεις προσωπικά εργαζόμενες, κανονικά προφανώς ως νικνειμ, και κάθεσαι και κανείς κουτσομπολιά για τρίτους ή που τελικά όντως μπορεί να παίζουν και ανταλλάγματα είτε χρηματικά ή δωράκια.

Τέτοιος βλαξ είσαι. Τώρα, ποιον δουλεύουν οι εργαζόμενες κάτσε και ψάξτε εσύ, εγώ δεν χρειάζεται, ξέρω.
Ρε παλιοξεφτιλα εγώ στο ξαναειπα δεν με γνώριζε καμία. . μόνο εάν και όταν έβαζα κριτική.... εσύ συστήνοσουν είμαι ο μπαρόκ και γουστάρω το ξεφτιλικι.... άιντε πανιβλακα κακιασμενη λουγκρα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.793
Πόντοι
3.656
Καμαρώστε ταξιτζή εδώ πέρα.
Στο δίνω...δεν το είχα διαβάσει.

Όχι το είχες διαβάσει εσύ βέβαια γιατί θα το πόσταρες εχτές και όχι σήμερα.

Το βίντεο της φόρτωσης θα το βρουν και αυτό? Γιατί αυτό έχει σημασία.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.793
Πόντοι
3.656
Από τον ιούλιο του 2024

Σου ξαναβάζω τι έγραφε

Βέβαια τελικά όλα θα τα

Που βέβαια ο ανακριτής θα έχει αυτά που λέει ο πλακιάς
Δηλαδή ότι σε κανένα βαγόνι δεν υπήρχε καύσιμο υλικό
Και σε κανένα κοντέινερ
Και το έλεγξε και η αστυνομία και οι δικαστικές αρχές και ήταν παρόντες και συγγενείς των θυμάτων

Αν αυτό είναι αλήθεια
Τι πρέπει να πιστέψουμε;

Τι έχει απαντήσει?

Αυτός επιλέγει πότε θα βγουν τα βίντεο στην δημοσιότητα από τα κανάλια???

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.631
Πόντοι
12.056
Δεν είναι ένας απλός μαλάκας.
Μην τον υποβαθμίζεις.

Είναι Nr 2 Mr Malakas.
Να σέβεστε.
Έχει άλλου την πρωτοκαθεδρία ο γλιτσας.... συστήνεται σαν μεγαλοεπιχειρηματίας σε νησί..... ακόμη κλαίω από τα γέλια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.795
Πόντοι
6.056
Πώς έγινε η έκρηξη; Ήρθαν οι εξωγήινοι και έγινε;
Στο βίντεο που βλέπουμε υπάρχει χώρος που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τις ποσότητες που ψάχνουμε
Πλακιάς: «Να ανοίξουν τα τηλέφωνα όσων ενεπλάκησαν στο μπάζωμα»

Ο Νίκος Πλακιάς, μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στα νέα επίμαχα βίντεο: «Είναι για γέλια. Δύο χρόνια περίμεναν να βγει ο κόσμος έξω, να ασκηθεί πίεση και ξαφνικά σε μία εβδομάδα έκαναν ό,τι δεν έγινε τα προηγούμενα δύο χρόνια; 24 μήνες ψάχναμε ένα βίντεο και στοιχείο, ό,τι έχει βγει είναι από εμάς., Έχουμε γίνει ντεντέκτιβ εμείς. Γιατί δεν μας έδωσαν αυτά τα βίντεο πριν από 10 μήνες για να συνεχίζουμε την έρευνα σε άλλο επίπεδο. Πάνε να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και την κοινή γνώμη. Εγώ ήμουν σίγουρος πως υπήρχε βίντεο», είπε ο κ. Πλακιάς.

Όπως είπε, από την αρχή το ερώτημα για το εάν υπήρχε ύποπτο φορτίο δεν έχει απαντηθεί ακόμα.

«Πώς έγινε η έκρηξη; Ήρθαν οι εξωγήινοι και έγινε; Το θέμα της εκρήξεως θα μείνει κενό και θα μας απασχόλει. Στη δικογραφία θα μπει το από πού προήλθε η έκρηξη; Γιατί δεν ανοίγουμε τα τηλέφωνα των υπεύθυνων για το μπάζωμα και να μην πάμε σε καμία Προανακριτική; Έχουμε κάνει αίτημα να γίνει αυτό».

Τέμπη: Αντιδράσεις για τα νέα αποκαλυπτικά βίντεο - Τι απαντά η εταιρεία security

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.918
Πόντοι
8.346
Έχει άλλου την πρωτοκαθεδρία ο γλιτσας.... συστήνεται σαν μεγαλοεπιχειρηματίας σε νησί..... ακόμη κλαίω από τα γέλια
Μεγαλοεπιχειρηματίας που τρώει στον Οβελίξ στην Χαλκιδική σε πλαστικές καρέκλες ο Ταμτάκος

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.631
Πόντοι
12.056
Πώς έγινε η έκρηξη; Ήρθαν οι εξωγήινοι και έγινε;
Στο βίντεο που βλέπουμε υπάρχει χώρος που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τις ποσότητες που ψάχνουμε
Πλακιάς: «Να ανοίξουν τα τηλέφωνα όσων ενεπλάκησαν στο μπάζωμα»

Ο Νίκος Πλακιάς, μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στα νέα επίμαχα βίντεο: «Είναι για γέλια. Δύο χρόνια περίμεναν να βγει ο κόσμος έξω, να ασκηθεί πίεση και ξαφνικά σε μία εβδομάδα έκαναν ό,τι δεν έγινε τα προηγούμενα δύο χρόνια; 24 μήνες ψάχναμε ένα βίντεο και στοιχείο, ό,τι έχει βγει είναι από εμάς., Έχουμε γίνει ντεντέκτιβ εμείς. Γιατί δεν μας έδωσαν αυτά τα βίντεο πριν από 10 μήνες για να συνεχίζουμε την έρευνα σε άλλο επίπεδο. Πάνε να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και την κοινή γνώμη. Εγώ ήμουν σίγουρος πως υπήρχε βίντεο», είπε ο κ. Πλακιάς.

Όπως είπε, από την αρχή το ερώτημα για το εάν υπήρχε ύποπτο φορτίο δεν έχει απαντηθεί ακόμα.

«Πώς έγινε η έκρηξη; Ήρθαν οι εξωγήινοι και έγινε; Το θέμα της εκρήξεως θα μείνει κενό και θα μας απασχόλει. Στη δικογραφία θα μπει το από πού προήλθε η έκρηξη; Γιατί δεν ανοίγουμε τα τηλέφωνα των υπεύθυνων για το μπάζωμα και να μην πάμε σε καμία Προανακριτική; Έχουμε κάνει αίτημα να γίνει αυτό».

Τέμπη: Αντιδράσεις για τα νέα αποκαλυπτικά βίντεο - Τι απαντά η εταιρεία security
Φίλε εάν δεν κινηθεί και τώρα ο Έλληνας 28 Φεβρουαρίου θα είναι άξιος της μοίρας του

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.529
Πόντοι
266
Τι έχει απαντήσει?

Αυτός επιλέγει πότε θα βγουν τα βίντεο στην δημοσιότητα από τα κανάλια???
Απάντησε ότι έχει 7 βίντεο από τον ιούλιο του 24
Και είπε σαφώς ότι θα πει περισσότερα μετά τον ανακριτή ριο

Και όπως βλέπεις στο κείμενο που έβαλα οι απαντήσεις του είναι ότι κανένα είτε βαγόνι είτε κοντέινερ δεν είχε έυφλεκτο υλικό
Και ότι αυτό το είδαν αμέσως μετά το δυστύχημα της πρώτες μέρες
Και αστυνομία και δικαστικές αρχές και συγγενείς θυμάτων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom