Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (17 μέλη και 24 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
όχι γιατι στην έξω ζωή αυτές τις μαλακίες ντρέπονται να της πουν για να μην τους περάσουν για μαλάκες και τους κάνουν πέρα

εδώ ανώνυμα έρχονται να βγάλουν χολή για μια χαροκαμένη μάνα

γιαυτό μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με αυτά.
Δεν χρειαζεται να σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι....με σκουπιδια σαν τον Μαξιμο,Πουστικη κιθαρα,Barock δεν πιανουν κουβεντα ουτε τους δινουν σημασια.Στο εχω ξαναπει οτι ο τυπος ειναι οτι πιο ηλιθιο και τιποτενιο εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας.

Μονο σαλτα γαμησου και ψοφα....τιποτα αλλο.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
109
Πόντοι
0
εδώ δείτε ρεζιλίκια
ποιος ταξιδεύει με τρένο ήθελα να 'ξερα

Χίλια θαυμαστικά στον Χρηστάρα Αβραμίδη, ο κυβερνητικός μπαγλαμάς συνεχίζει να εκτίθεται. Ούτε τα βασικά δε γνωρίζει. Στόκος μιλάμε.

• Like
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.684
Πόντοι
5.506
Γιατί μπαρόκ τα λες αυτά; Γιατί λες θεωρίες συνωμοσίας συνωμοσίας δεν έχεις άποψη δεν έχεις μάτια δεν βλέπεις εσύ στο βίντεο μία τεράστια πύρινη σφαίρα δεν διαβάζεις για δύο νεκρούς υπεύθυνους ήδη από τροχαία; Και μια εξαφάνιση συγγενή δικαστικού; Γιατί μας μιλάς για θεωρίες συνομωσίας;
τυπε αυτος ειναι ψοφιμι τυπου αδονι.....
υποθετικο σεναριο...αυριο παει φυλακη ο μητσοτακης και γινετε προεδρος η καρυστιανου,αντιπροεδρος ο πλακιας.....
θα λενε σας τα ειπα και θα πανε με γλωσα εξω να πιασουν κωλοτρυπιδα....σκουλικια ερπετα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
ξεκάθαρα....εκτός αν νομίζουν κάποιοι ότι είναι εύκολο να ψάξεις με δικά σου μέσα και χρήματα...απέναντι σε ένα βαθύ παρακράτος...το θέμα....

και να έχεις όλες τις δυνάμεις της χώρας εναντίων σου....
Υποκλινομαι στη κυρια αυτη...οι περισσοτεροι στη θεση της και απολυτα δικαιολογημενα αμα ειχαν χασει το παιδι τους με τοσο φρικιαστικο τροπο απο ενα κρατος δολοφονο δεν θα μπορουσαν ουτε να κουνηθουν.

Θελει τεραστια δυναμη ψυχης να βγεις μπροστα μετα απο μια τετοια απωλεια και να τα βαλεις μονη σου με το τη πιο βρωμικη συμμορια που εχει κυβερνησει ποτε αυτη τη χωρα γνωριζοντας πολυ καλα οτι θα στοχοποιηθεις απο τα ελεγχομενα ΜΜΕ και θα δεχτεις τονους λασπης.

Και οχι μονο να μην λυγιζεις ουτε δευτερολεπτο αλλα στο τελος να τους ΓΑΜΑΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ και να αποκαλυπτεται η αληθεια!!!

Υποκλινομαι στο μεγαλειο σου κυρια μου!!!Μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι ανθρωποι σαν και σενα σε αυτη τη γελοια χωρα...αλλα δυστυχως το μονο που αφθονει ειναι ΤΡΥΠΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ σαν τον barock.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.323
Πόντοι
6.056
Δεν χρειαζεται να σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι....με σκουπιδια σαν τον Μαξιμο,Πουστικη κιθαρα,Barock δεν πιανουν κουβεντα ουτε τους δινουν σημασια.Στο εχω ξαναπει οτι ο τυπος ειναι οτι πιο ηλιθιο και τιποτενιο εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας.

Μονο σαλτα γαμησου και ψοφα....τιποτα αλλο.
είναι βλαμμένο στην νιοστή ο πίθηκας ..
τάχα δεν είπε για τους γονείς ενώ έχει δεκάδες υβριστικά ποστ σκατοψυχίας , τελειωμένος εσχατόπουστας

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.957
Πόντοι
6.030
Παιδες ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχει συγκάλυψη στα Τέμπη και ποιος φταίει για τους άδικους θανάτους.
Ο κουλης και η ληστρική του κυβέρνηση πρέπει να φύγουν ετσι και αλλιως. Τα έχουν καλει ολα μπάχαλο.
Από εκεί κι έπειτα σεβασμός κ και συμπόνια στον αβάσταχτο πόνο των συγγενών των αδικοχαμενων ανθρώπων.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
μπράβο..και εσύ είσαι τοσο μάγκας που βγάζεις όλη σου την κριτική και την χολή στην ''κυρία αυτή''.....πρέπει να είσαι πολύ μάγκας για να το κάνεις αυτό....

και πολύ κυρακατίνα βέβαια....για να σχολιάζεις ποιος θα κάτσει στον πόνο του βουβά και ποιος όχι...αλλά χωριάτης είσαι τι να κάνεις???

1.000.000 Έλληνες βγήκαν σε όλη την Ελλάδα μπούφο...λες να βγήκαν για να στηρίξουν το αφήγημα της μαφίας?????

Υπάρχει πιο ψυχιατρική περίπτωση από αυτόν που για να πάρει την αποδοχή αγνώστων στο ίντερνετ καταδέχεται να ξεφτιλίζεται όπως εσύ????

Γιατί το συνεχίζεις αφού ξέρεις ότι λες μαλακίες???
Πάμε ξανά από την αρχή τραχανακο. Αν εσύ είσαι εδώ μέσα για να πάρεις αποδοχή από αγνώστους κάτι έχεις κάνει πολύ λάθος.

Εγώ δεν το παίζω μάγκας, εσείς εδώ μέσα προσπαθείτε να κάνετε τους κουραδομαγκες που τα ξέρουν όλα, έχουν πάντα το απόλυτο δίκιο και δεν αλλάζουν γνώμη ούτε απέναντι στο Θεό τον ίδιο.

1 εκατομμύριο Έλληνες βγήκαν στους δρόμους λες εσύ και εγώ θα σου πω ότι 2 εκατομμύρια ψήφισαν ΝΔ 3 μήνες μετά το δυστύχημα. Και μεθαύριο, ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΛΛΟΥ κάπου τόσοι θα ξαναψηφίσουν.

Τέλος αν σε ενοχλεί η κριτική μου, στα παπαρια μου, εγώ απλά σου ξαναλέω πως όσο εσύ και το σινάφι σου θα λέτε για τη Μητέρα Καρυστινού άλλο τόσο οι υπόλοιποι θα αναφέρουμε τους υπόλοιπους 113 γονείς (μαζί με το σύζυγό της) που έχουμε διαφορετική οπτική των πραγμάτων. Αν δε σου αρέσει, δικό σου πρόβλημα.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.684
Πόντοι
5.506
μονος εισαι και μονος θα ψοφησεις σκατοψυχε καημενε

• Like
Αντιδράσεις: riding

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.323
Πόντοι
6.056
Υποκλινομαι στη κυρια αυτη...οι περισσοτεροι στη θεση της και απολυτα δικαιολογημενα αμα ειχαν χασει το παιδι τους με τοσο φρικιαστικο τροπο απο ενα κρατος δολοφονο δεν θα μπορουσαν ουτε να κουνηθουν.

Θελει τεραστια δυναμη ψυχης να βγεις μπροστα μετα απο μια τετοια απωλεια και να τα βαλεις μονη σου με το τη πιο βρωμικη συμμορια που εχει κυβερνησει ποτε αυτη τη χωρα γνωριζοντας πολυ καλα οτι θα στοχοποιηθεις απο τα ελεγχομενα ΜΜΕ και θα δεχτεις τονους λασπης.

Και οχι μονο να μην λυγιζεις ουτε δευτερολεπτο αλλα στο τελος να τους ΓΑΜΑΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ και να αποκαλυπτεται η αληθεια!!!

Υποκλινομαι στο μεγαλειο σου κυρια μου!!!Μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι ανθρωποι σαν και σενα σε αυτη τη γελοια χωρα...αλλα δυστυχως το μονο που αφθονει ειναι ΤΡΥΠΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ σαν τον barock.
η ΚΥΡΙΑ αυτή ,αυτή η υπέροχη ΜΗΤΕΡΑ,
είναι ο αστάθμητος παράγοντας που καμία συμμορία, κανένα ΑΙ μπορεί να προβλέψει
Θα την στηρίξουμε μέχρι την τελική δικαίωση !!!!!!!!!

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.684
Πόντοι
5.506
ενταξει ρε σεις...πηρε την ωρα διασημοτητας Ο ΜΑΛΑΚΑΣ....αστε τον να παει στο πουτσο να ψοφησει μονος του

• Αγάπη
Αντιδράσεις: riding

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
Γιατί μπαρόκ τα λες αυτά; Γιατί λες θεωρίες συνωμοσίας συνωμοσίας δεν έχεις άποψη δεν έχεις μάτια δεν βλέπεις εσύ στο βίντεο μία τεράστια πύρινη σφαίρα δεν διαβάζεις για δύο νεκρούς υπεύθυνους ήδη από τροχαία; Και μια εξαφάνιση συγγενή δικαστικού; Γιατί μας μιλάς για θεωρίες συνομωσίας;
Ναι, βλέπω μια τεράστια πύρινη σφαίρα που αν διαβάσεις τις πρώτες 100 σελίδες του δυστυχήματος, όλοι αυτοί οι ταξιτζήδες εδώ μέσα χαμπάρι δεν πήραν και καμία αναφορά για κάτι ύποπτο δεν έκαναν. Εγώ απλά έχω τα @@ να λέω και τώρα πως δεν έχω καμία ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΔΕΑ πως μπορεί να προκλήθηκε πέρα από αυτά που διαβάζουμε, πλέον. Δυο νεκροί από τροχαία, όταν κάθε μέρα έχουμε δεκάδες, μπορεί να είναι και τυχαία, μπορεί και όχι. Εσύ είσαι 1000% σίγουρος ότι τα δυο τροχαία είναι δολοφονίες; Η εξαφάνιση του γιου της δικαστικού τα ίδια, δε μπορώ να είμαι σίγουρος και αν θέλεις και την αντίθετη άποψη, γιατί να εξαφανίσουν τον γιο και να μη "καθαρίσουν τη δικαστικό σε ακόμα ένα τροχαίο";

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.954
Πόντοι
3.656
Kαι λοιπον; Φοβασαι μην μεινει η χωρα ακυβερνητη; Μηπως και σταματησει το κρατος να δουλευει; Μηπως και σταματησεις να πληρωνεις τους φορους σου και δεν θα εχει το κρατος να δινει pass στο ποπολο, που θα καταληγουν στις τσεπες των καρτελ;
Τοσο αχριστοι ειναι 2 εκατομμυρια τουλαχιστον Νεοδημοκρατες και αλλα 8 οι υπολοιποι Ελληνες που ο κυριος Κυριακος ειναι ο λιγοτερο αχρηστος και κακος;;;

Δεν εχεις καταλαβει οτι μετα τον κορονοιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, καθε περσι και καλυτερα, κατασταση μη αναστρεψιμη, ποσο μαλλον εδω στην Ελλαδα που προηγηθηκε και μια χρεωκοπια;
Γερο μου προσωπικα δεν εχω να φοβηθω κατι..ισα ισα που απο τοτε που εγινε οτι εγινε με τις τραπεζες εχω λαβει πολυ περισσοτερο τα μετρα μου ετσι ωστε να μην μπορει να με επηρεασει κανενα ψυχακι που θα νομιζει οτι ειναι ο σουπερμαν και θα τα βαλει με την παγκοσμια οικονομια και θα κερδισει..Τωρα μου κανει το ιδιο ειτε τον λενε κουλη ειτε κουτσουμπα ειτε λατινοπουλου...και παπαδοπουλο να τον λενε στα παπαρια μου..
Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στο πολιτικο μας συστημα...
Σε 2 μερες το πολυ εχω γινει κατοικος Τουλουμ χωρις κανενα αγχος για οτιδηποτε..
Επισης να σου πω οτι για μενα,μετα τον κορονοιο καθε του χρονου και καλυτερα...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.584
Πόντοι
3.656
Πάμε ξανά από την αρχή τραχανακο. Αν εσύ είσαι εδώ μέσα για να πάρεις αποδοχή από αγνώστους κάτι έχεις κάνει πολύ λάθος.

Εγώ δεν το παίζω μάγκας, εσείς εδώ μέσα προσπαθείτε να κάνετε τους κουραδομαγκες που τα ξέρουν όλα, έχουν πάντα το απόλυτο δίκιο και δεν αλλάζουν γνώμη ούτε απέναντι στο Θεό τον ίδιο.

1 εκατομμύριο Έλληνες βγήκαν στους δρόμους λες εσύ και εγώ θα σου πω ότι 2 εκατομμύρια ψήφισαν ΝΔ 3 μήνες μετά το δυστύχημα. Και μεθαύριο, ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΛΛΟΥ κάπου τόσοι θα ξαναψηφίσουν.

Τέλος αν σε ενοχλεί η κριτική μου, στα παπαρια μου, εγώ απλά σου ξαναλέω πως όσο εσύ και το σινάφι σου θα λέτε για τη Μητέρα Καρυστινού άλλο τόσο οι υπόλοιποι θα αναφέρουμε τους υπόλοιπους 113 γονείς (μαζί με το σύζυγό της) που έχουμε διαφορετική οπτική των πραγμάτων. Αν δε σου αρέσει, δικό σου πρόβλημα.
Φαντάσου ότι τα λες όλα αυτά και η γαλάζια αποδοχή δεν έρχεται ποτέ γιατί σε γράφουν όλοι στα @@ τους όπως και τον ντάιμα με τα σεντόνια. Τραγικό αυτό μαν

Δεν κάνεις κριτική..παπαγαλίζεις ότι ακούς και τώρα που γύρισε η μπιφτέκα έχεις αποπροσανατολιστεί και δε ξέρεις τι να υποστηρίξεις και τι όχι.

Τέλος αυτό το τελευταίο που είπες για τον άντρα της καρυστιανού επιβεβαιώνει πόσο κυρα-κατίνα είσαι....έμαθες εσύ τι περνάνε αυτοί...και τάχθηκες και μαζί του και συμφωνείτε...γιατί δεν πας να τον ρωτήσεις από κοτνά να του πεις ότι η γυναίκα του ενδιαφέρεται να εκμεταλλευθεί πολιτικά το θέμα αυτό...

να δούμε αν θα συμφωνήσει πολιτισμένα μαζί σου.

Και εις ανώτερα είσαι υπόδειγμα ανθρώπου.:jerking::jerking::jerking:

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
423
Πόντοι
21

Ρε μη μιλάς ρε σκουπίδι λέμε!

Τα σκουπίδια δε μιλάνε!

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.684
Πόντοι
5.506
Γερο μου προσωπικα δεν εχω να φοβηθω κατι..ισα ισα που απο τοτε που εγινε οτι εγινε με τις τραπεζες εχω λαβει πολυ περισσοτερο τα μετρα μου ετσι ωστε να μην μπορει να με επηρεασει κανενα ψυχακι που θα νομιζει οτι ειναι ο σουπερμαν και θα τα βαλει με την παγκοσμια οικονομια και θα κερδισει..Τωρα μου κανει το ιδιο ειτε τον λενε κουλη ειτε κουτσουμπα ειτε λατινοπουλου...και παπαδοπουλο να τον λενε στα παπαρια μου..
Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στο πολιτικο μας συστημα...
Σε 2 μερες το πολυ εχω γινει κατοικος Τουλουμ χωρις κανενα αγχος για οτιδηποτε..
Επισης να σου πω οτι για μενα,μετα τον κορονοιο καθε του χρονου και καλυτερα...
θα ερθω και εγω τουλουμ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
μονος εισαι και μονος θα ψοφησεις σκατοψυχε καημενε
Για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι ποσό κακομοίρηδες ψεύτες; και υποκριτές είστε.

Ακόμα μου απαντάς σε αυτό.

Θέλεις λίγο να μου κανείς ταληρακια αυτό;

οχι την μανα σου. αστην απεξω να κονομησει σκατοψυχε δουλε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
Φαντάσου ότι τα λες όλα αυτά και η γαλάζια αποδοχή δεν έρχεται ποτέ γιατί σε γράφουν όλοι στα @@ τους όπως και τον ντάιμα με τα σεντόνια. Τραγικό αυτό μαν

Δεν κάνεις κριτική..παπαγαλίζεις ότι ακούς και τώρα που γύρισε η μπιφτέκα έχεις αποπροσανατολιστεί και δε ξέρεις τι να υποστηρίξεις και τι όχι.

Τέλος αυτό το τελευταίο που είπες για τον άντρα της καρυστιανού επιβεβαιώνει πόσο κυρα-κατίνα είσαι....έμαθες εσύ τι περνάνε αυτοί...και τάχθηκες και μαζί του και συμφωνείτε...γιατί δεν πας να τον ρωτήσεις από κοτνά να του πεις ότι η γυναίκα του ενδιαφέρεται να εκμεταλλευθεί πολιτικά το θέμα αυτό...

να δούμε αν θα συμφωνήσει πολιτισμένα μαζί σου.

Και εις ανώτερα είσαι υπόδειγμα ανθρώπου.:jerking::jerking::jerking:
Άρες μέρες κουκουνάρες, κρίνεις εξ ίδιων τα αλλοτρια. Καλή αποδοχή σου εύχομαι εδώ μέσα, έχεις γίνει ήδη αποδεκτός σε μια μεγάλη μάζα αυτιστικών παπαγάλων, σε περιμένω και 'γώ με ενδιαφέρον να πας να πεις τα ίδια σε όλους αυτούς που στολίζεις κάθε μέρα ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ να δούμε πως θα πάει.

Μάλλον δε σου άρεσε που σου θύμισα πως και ο ίδιος ο σύζυγος και πατέρας (όλο και κάτι παραπάνω από σένα θα ξέρει) αντιτάχθηκε στις πρακτικές της Κυρίας.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.378
Πόντοι
1.056
Ναι, βλέπω μια τεράστια πύρινη σφαίρα που αν διαβάσεις τις πρώτες 100 σελίδες του δυστυχήματος, όλοι αυτοί οι ταξιτζήδες εδώ μέσα χαμπάρι δεν πήραν και καμία αναφορά για κάτι ύποπτο δεν έκαναν. Εγώ απλά έχω τα @@ να λέω και τώρα πως δεν έχω καμία ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΔΕΑ πως μπορεί να προκλήθηκε πέρα από αυτά που διαβάζουμε, πλέον. Δυο νεκροί από τροχαία, όταν κάθε μέρα έχουμε δεκάδες, μπορεί να είναι και τυχαία, μπορεί και όχι. Εσύ είσαι 1000% σίγουρος ότι τα δυο τροχαία είναι δολοφονίες; Η εξαφάνιση του γιου της δικαστικού τα ίδια, δε μπορώ να είμαι σίγουρος και αν θέλεις και την αντίθετη άποψη, γιατί να εξαφανίσουν τον γιο και να μη "καθαρίσουν τη δικαστικό σε ακόμα ένα τροχαίο";
Εντάξει ρε μαλακα τι δεν ξέρεις και δεν είσαι ειδικός...

Αφού προχθές μας έλεγες πως τράκαραν τα δύο τρένα και ταρακουνήθηκαν τα πετρέλαια...οι βετζινες...μια τέτοια μαλακια μια χαρά έγραψες ενώ τα τρένα είναι ηλεκτρικά!

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom