Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
Δεν έχω θέμα. Από την πρώτη στιγμή έγραψα, την ώρα που τα γνωστά άγνωστα καθίκια εδώ μέσα έγραφαν το μακρύ και το κοντό τους, κάποιοι έκαναν και πλακιτσες εν μέσω ενημέρωσης πως ο πρώτος ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ που έστειλε τα τρένα στην κόλαση και κατά επέκταση ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ των τελευταίων 20 ετών που δεν εκσυγχρόνιζαν τον οργανισμό. Το ότι έγινε το δυστύχημα τη συγκεκριμένη περίοδο ήταν απλά θέμα τύχης-ατυχιας, όπως και ότι δεν έγιναν πολλά περισσότερα όλα αυτά τα χρόνια με αυτές τις συνθήκες. Για μπαζώματα, συγκαλύψεις και αλλά τέτοια δε μπορώ να γνωρίζω, αυτά τα ξέρουν μόνο αυτοί που τα έκαναν, αν τα έκαναν, θεωρίες συνομωσίας άπειρες, εξιτάρουν άλλωστε το πόπολο, αν είναι αλήθεια ή όχι λίγοι γνωρίζουν και μάλλον ποτέ δε θα μάθουμε.

Για ΟΛΟΥΣ τους γονείς θυμάτων εγώ δε μπορώ να πω κουβέντα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα και τραγωδία να χάνει κάποιος το παιδί του, είναι ενάντια στη ζωή και τη συνέχεια. Από την άλλη όμως, όταν υπάρχουν 114 γονείς και μόνο μια, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ, έχει γίνει πιόνι και την έχουν αναγάγει σε σταρ, συγνώμη, απλώς τη λυπάμαι. Αυτά περί αγώνα και μαχήτρια και μόνη ενάντια σε όλα που και κάποια φυντάνια εδώ μέσα βαυκαλίζονται τα ακούω βερεσέ, όλα αυτά θα είχαν ακόμα περισσότερη επιτυχία και αποτελέσματα αν γινόντουσαν μακρυά από τη δημοσιότητα και πίσω από τις κάμερες.

Ελπίζω να μπορώ να εκφέρω τη γνώμη μου, ακόμα και αν δεν αρέσει, γιατί κάποια ΔΙΠΟΔΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ εδώ μέσα θυμούνται ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ τη δημοκρατία που "τους χάλασε ο Κουλης".
Σκασε πουστη....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.684
Πόντοι
5.506
ρε πρέπει να βρω τα ποστ σου τι έλεγες 2 χρόνια τώρα......να τα βάλω σε μια σειρά...και μετά να κοτσάρω από κάτω αυτό που είπες ''εμείς τα λέγαμε για τον μητσοτάκη''

θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι....
θα χαλας ωρα και πληκτρολογιο ρε σαουλ....δεν αξιζει μια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
ρε πρέπει να βρω τα ποστ σου τι έλεγες 2 χρόνια τώρα......να τα βάλω σε μια σειρά...και μετά να κοτσάρω από κάτω αυτό που είπες ''εμείς τα λέγαμε για τον μητσοτάκη''

θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι....
Τύπε, έχεις συλληφθεί πολλές φορές να μην έχεις την ικανότητα της ανάγνωσης και της καταννοησης όποτε μη μπεις άδικα στον κόπο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
  • Like

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
δεν πειθεις κανεναν....εισαι χαζος και για λυπηση
τα χαιρετησματα μου αν νομιζεις οτι ο χοντρος ειναι για εμενα οτι κουλης για εσενα...
αντε στο καλο και να προσεχεις εκτος απον παντελο και τον κουλη σου
Όχι, δεν κατάλαβες, ο χοντρός είναι πολύ παραπάνω για σένα απ ότι είναι ο κουλής για μένα, μην έχουμε παρεξηγήσεις.

Θέλεις λίγο να μου κανείς ταληρακια αυτό;

οχι την μανα σου. αστην απεξω να κονομησει σκατοψυχε δουλε

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.684
Πόντοι
5.506
μην βριζετε...
βριζεις καποιον που τον θεωρεις ισοτιμο οχι ανιοθους γλυφωκωλαριους

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.003
Πόντοι
7.046
κτήνος.png

ΚουλοΚαμόρα.png
Ποιοί τα κάνουν αυτά, άραγε; Έχουν ανθρώπους για τέτοια; Μυστικές υπηρεσίες δικές μας, ξένες; Σαν εκείνο τον φουκαρά με το C4I, και άλλα παρόμοια, πάντα "τυχαία" με θανατικά, που ΠΑΝΤΑ όμως είναι μάρτυρες κλειδιά σε καίριες υποθέσεις. Μιλάμε για υπόκοσμο και λέμε διάφορα, μήπως όμως υπάρχει και πραγματικός υπόκοσμος σε κρατικούς μηχανισμούς; Σίγουρα.

Φυσικά και ΔΕΝ ήταν ΤΥΧΑΙΟ που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ 2 πρόσωπα ΚΛΕΙΔΙΑ τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.584
Πόντοι
3.656
Τύπε, έχεις συλληφθεί πολλές φορές να μην έχεις την ικανότητα της ανάγνωσης και της καταννοησης όποτε μη μπεις άδικα στον κόπο.
μπορεί και να μπω.....και για να μας πεις μετά πως νιώθεις ως Μρ. Παπαγάλος 2023-2025. Καλά τώρα αυτό για την ικανότητα κατανόησης όσων διαβάζεις το το θες εσύ??? γελάει ο κόσμος :2funny:
θα χαλας ωρα και πληκτρολογιο ρε σαουλ....δεν αξιζει μια
του τα έχω μαζεμένα για τα τέμπη γιατί είναι θέμα σοβαρό δεν είναι για γαργάρες στον κυριάκο

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
Ο Πλακιάς λέει κι ότι ο Σταθμάρχης είναι βύσμα του Μαξίμου.
Κι όποιος λέει ότι ηταν Πασοκοσυνδικαλιστής λέει μαλακίες.
Τι λέει; Να τον πιστέψουμε; Ή όχι, γιατί τον πιστεύουμε μόνον όταν βολεύει το κόμμα του Κυριάκου και σε κάθε άλλη περίπτωση μαλλον αυτός δεν ξέρει....;
Με αφορμή το ποστ σου, επειδή τώρα διάβασα ολόκληρη τη δήλωση του Πλακια, ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΛΑΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ.

Το τι χρώματος βύσμα ήταν το αρχιδι ο σταθμάρχης είναι παντελώς αδιάφορο, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΚΕΙ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
Με αφορμή το ποστ σου, επειδή τώρα διάβασα ολόκληρη τη δήλωση του Πλακια, ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΛΑΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ.

Το τι χρώματος βύσμα ήταν το αρχιδι ο σταθμάρχης είναι παντελώς αδιάφορο, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΚΕΙ.
ΨΟΦΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!:2funny:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.684
Πόντοι
5.506
μπορεί και να μπω.....και για να μας πεις μετά πως νιώθεις ως Μρ. Παπαγάλος 2023-2025. Καλά τώρα αυτό για την ικανότητα κατανόησης όσων διαβάζεις το το θες εσύ??? γελάει ο κόσμος :2funny:

του τα έχω μαζεμένα για τα τέμπη γιατί είναι θέμα σοβαρό δεν είναι για γαργάρες στον κυριάκο
κοιτα σαουλ...ο πατερας μου εμενα μου ειπε...
αν ενας σε πει μαλακα πλακωσε τον στο ξυλο,αν στο πουνε δυο βριστους αν στο πουν 3 αρχισε να σκεφτεσαι τι δεν κανεις καλα.....
αν στο λεει το 99% της ομηγυρης (δεν μου το ειπε αυτο) ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!
αλλα ενα σκουπιδι ποτε δεν κανει αυτοκριτικη γιαυτο του το λενε ολοι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.329
Πόντοι
6.056

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
προχτές ειρωνευόταν τον Πλακιά ο γκέι μούλος

ας δούμε μερικά που έλεγε και για την μητέρα ο γαλάζιος σκατιάρης

κουραδόσπερμα.png

κουραδόσπερμα 1.png
Τωρα σοβαρα περιμενεις απο εναν τρυπιο να εχει μπεσα;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.584
Πόντοι
3.656
κοιτα σαουλ...ο πατερας μου εμενα μου ειπε...
αν ενας σε πει μαλακα πλακωσε τον στο ξυλο,αν στο πουνε δυο βριστους αν στο πουν 3 αρχισε να σκεφτεσαι τι δεν κανεις καλα.....
αν στο λεει το 99% της ομηγυρης (δεν μου το ειπε αυτο) ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!
αλλα ενα σκουπιδι ποτε δεν κανει αυτοκριτικη γιαυτο του το λενε ολοι

δεν χαμπαριάζουν μαν....μιλάμε για παπαγάλους employer of the month....ακόμα και για τα αυτονόητα...

τώρα για να φτάνουν στο σημείο να λένε την μάνα που παλεύει για το παιδί της ότι θέλει να κατέβει σε κόμμα γιαυτό φωνάζει...μιλάμε για σκατίλα στο τετράγωνο...

γιαυτό το φχαριστήθηκα τώρα που γύρισε η μπιφτέκα και φάνηκε ότι τελικά οι ψεκασμένοι ήταν αυτοί που παπαγάλιζαν.....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
Οχι βεβαια οτι περιμεναμε απο αυτο εδω το νημα να καταλαβουμε το ποσο τιποτενιος ειναι ο συγκεκριμενος....δεν πειραζει η καταδικη του ειναι αυτη να ειναι κοινωνικα ανυπαρκτος και ολη μερα να τη βγαζει στο μπορντελα ντοτ κομ να τον βριζουν οι παντες και να παρακαλαει πουτανες.:wanker:

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.329
Πόντοι
6.056
Τωρα σοβαρα περιμενεις απο εναν τρυπιο να εχει μπεσα;
η περίπτωση του είναι σπάνια....
τέτοιος κακιασμένος πούστης και μαλάκας ταυτόχρονα ,σπανίζει ...άριστο ΚΟΥΛΟΚΟΥΡΑΔΟΣΠΕΡΜΑ:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
δεν χαμπαριάζουν μαν....μιλάμε για παπαγάλους employer of the month....ακόμα και για τα αυτονόητα...

τώρα για να φτάνουν στο σημείο να λένε την μάνα που παλεύει για το παιδί της ότι θέλει να κατέβει σε κόμμα γιαυτό φωνάζει...μιλάμε για σκατίλα στο τετράγωνο...

γιαυτό το φχαριστήθηκα τώρα που γύρισε η μπιφτέκα και φάνηκε ότι τελικά οι ψεκασμένοι ήταν αυτοί που παπαγάλιζαν.....

Τι λες ρε κεφάλα; ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 56 ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑΔΕΣ;;;;

Αιντε ρε σούργελα.

5 τενεκέδες εδώ μέσα φωνάζετε 24/7 στο σάιτ και νομίζετε ότι κάνατε κάτι.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.684
Πόντοι
5.506

γαμηστε τον τοτε...μην του απανταει κανενας να ψοφησει απο υπερβοληκη δοση βαλιουμ...ζαναξ μαντραξ η οτι στον πουτσο του εδωσε ο μουρλογιατρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom