Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (1 μέλη και 0 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.796
Πόντοι
6.256
που να παρουσιαστεί μπροστά σου το κρεμπιεδιασμένο ΚΟΥΡΑΔΟΣΠΕΡΜΑ ? αστειεύεσαι ?
Τωρα κατσε θα το γραψει ξανα με ακομα πιο μεγαλα γραμματα για να δειξει τι σκληρο πουστρακι ειναι...:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.076
Πόντοι
5.506
Μεγαλη μπουκια φαε.....
θα παρουμε τον πειραια και θα φυγουμε ρε μουνια και στα αρχιδια μας τα κωλοτρενα σας και θα μεινετε χωρις λιμανι....50 λεπτα θα το παιρνετε απο το τεμου 50 ευρω θα σας το φερνουμε .....θα σας τηγανησουμε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.015
Πόντοι
6.056
Τωρα κατσε θα το γραψει ξανα με ακομα πιο μεγαλα γραμματα για να δειξει τι σκληρο πουστρακι ειναι...:confused:
η γαλάζια ευλογιά των πιθήκων ,το ΚΟΥΡΑΔΟΣΠΕΡΜΑ του τσοντοσινεμά τσουτσουρεύεται :effemine::2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.311
Πόντοι
12.756
θα παρουμε τον πειραια και θα φυγουμε ρε μουνια και στα αρχιδια μας τα κωλοτρενα σας και θα μεινετε χωρις λιμανι....50 λεπτα θα το παιρνετε απο το τεμου 50 ευρω θα σας το φερνουμε .....θα σας τηγανησουμε

ο Πειραιας πια κολλητε μου ειναι των Κινεζων , αυτοι κανουν κουμαντο
Και οχι απλα κανουν κουμαντο , εχουν κανει το λιμάνι νομιζω 3 στην Ευρωπη , και πανε να το κανουν ακομα καλυτερο..
Και το πηραν τσαμπα , μαγκες..

Οσο για το αλλο που λεει ο Μπιρλας , ειναι σωστο , εχει ακουστει αυτος .. αλλα να μου πεις ολοι ακουγονται , απλα επειδη
αυτον ειναι που φοβαται πιο πολυ ο Κυριακος και προσπαθει να σωσει την κατασταση

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
171
Πόντοι
1
Δεν τα θυμάσαι καλά… Αυτή η παρωδία συνέντευξης δεν έγινε από τους αρχηγούς. Έγινε και πρωταγωνίστησε σε αυτή το τότε δεξί χέρι του άχαστου ο Παππάς… Αυτός ο τσόγλανος που με δήθεν ψαρωτικό ύφος ανακοίνωνε ότι είχε δώσει εντολή στην ΕΥΠ να συλλέξει δορυφορικές εικόνες που τάχα μου θα έδειχναν την εμπλοκή ξένης δύναμης στην πυρκαγιά… Μιλάμε για τόννους σανό και θράσος μαζί…

Και φυσικά μην ξεχνάμε την άλλη παράσταση του ίδιου του άχαστου τα μεσάνυχτα της ημέρας της φωτιάς στο συντονιστικό που έκανε γαργάρα το ότι στο λιμάνι της Ραφήνας ήδη οι σάκοι με τα πτώματα είχαν σχηματίσει βουνό και ρωτούσε τάχα μου γεμάτος αγωνία τον αρχηγό της Πυροσβεστικής αν το πρωί θα έχουμε πυροσβεστικά αεροπλάνα – για μια φωτιά που είχε σβήσει μόνη της φθάνοντας στην θάλασσα ήδη 3 ώρες πριν…

Τί έχουμε ζήσει Θεέ μου και ζούμε ακόμα σε αυτήν την χώρα δεν λέγεται…
τυπε ειμαι σε μια ηλικια που δεν μπορώ να γράφω ψέματα και μαλακιες βάλε το βιντεο που λες εσύ εγώ βάζω αυτό που είδα εγώ και όλη η Ελλάδα. δεν μπορώ να μιλάω στον βρόντο και να γράφω παπαριες να γραφω ψέματα τα θυμάμαι πάρα πολύ καλά βάλε να δούμε και το βίντεο που λές εσύ, προφανώς δοθηκαν πολλές συνεντεύξεις αργότερα αλλά μπερδεύτηκες η πρώτη αρχική συνέντευξη:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.796
Πόντοι
6.256

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.015
Πόντοι
6.056
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.076
Πόντοι
5.506
Και οχι απλα κανουν κουμαντο , εχουν κανει το λιμάνι νομιζω 3 στην Ευρωπη , και πανε να το κανουν ακομα καλυτερο..

Οσο για το αλλο που λεει ο Μπιρλας , ειναι σωστο , εχει ακουστει αυτος .. αλλα να μου πεις ολοι ακουγονται , απλα επειδη
αυτον ειναι που φοβαται πιο πολυ ο Κυριακος και προσπαθει να σωσει την κατασταση
γαμησε την κουβεντα ο μαλακας και τρολαρω και εγω.....
οχι για την ανεξαρτητοποιηση του πειραια σε αυτο ειμαι σοβαρος

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
339
Πόντοι
21
για να λέμε την αλήθεια πάντως είναι δύσκολο να τα ισοπεδώσεις όλα όταν σύνολη η αντιπολίτευση έχει εξαερωθεί
μόνο ο κόσμος δίνει ελπίδα στον κόσμο κι αυτό δεν είναι καθόλου λίγο
κι από τις διαδηλώσεις μέχρι τις όποιες εκλογές είναι πολλά και διάφορα τα βήματα που μπορεί να γίνουν

όπως σχολίασε ένα μέλος μερικές σελίδες πιο πίσω δημοκρατία δεν είναι μόνο οι εκλογές

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.796
Πόντοι
6.256
ειδικά η απειλή ήταν η επιβεβαίωση-ομολογία
του πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι ο ταγαρομπινεδάκος ,το ΚΟΥΡΑΔΟΣΠΕΡΜΑ:2funny:
Επιασε στο στομα του η λεκανατζου που ολη μερα τη βγαζει σε ενα σαιτ για πουτανες για να τρωει μπινελικια και να παρακαλαει τις πουτανες να του μιλησουν μια χαροκαμενη μανα που ξεχειλιζει αξιοπρεπεια και δυναμικοτητα.

Ποιος;Το ανυπαρκτο μυγοχεσμα της ζωης ο τρυπιος που γουσταρει να ντυνεται παρανυφακι και τρωει Π-αστιτσαδες!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.796
Πόντοι
6.256

Πουτσες μπλε ως συνηθως...εχει τοσα καραβια και χρειαζεται να φερει παρανομα υλικα με τον μουντζουρη του ΟΣΕ.Πολυ βολικο που ακουγεται τωρα που ειναι σε κοντρα με τον αυτιστικο μαλακα που τρεμει ο Μπιρλας και ο καθε Μπιρλας μην χασει την εξουσια...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.015
Πόντοι
6.056
τυπε ειμαι σε μια ηλικια που δεν μπορώ να γράφω ψέματα και μαλακιες βάλε το βιντεο που λες εσύ εγώ βάζω αυτό που είδα εγώ και όλη η Ελλάδα. δεν μπορώ να μιλάω στον βρόντο και να γράφω παπαριες να γραφω ψέματα τα θυμάμαι πάρα πολύ καλά βάλε να δούμε και το βίντεο που λές εσύ, προφανώς δοθηκαν πολλές συνεντεύξεις αργότερα αλλά μπερδεύτηκες η πρώτη αρχική συνέντευξη:
αρχηγέ τι ποστάρεις περασμένα ?
τότε είχαμε τραγωδία λόγω άχρηστων στον κρατικό μηχανισμό...

το ίδιο και σήμερα ,
με την διαφορά ότι γίνεται συγκάλυψη , αυτό είναι το επί πλέον που εξοργίζει τον κόσμο , η συγκάλυψη ..
και λογικά συμβαίνει συγκάλυψη διότι επωφελούνταν στην κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.015
Πόντοι
6.056
Πουτσες μπλε ως συνηθως...εχει τοσα καραβια και χρειαζεται να φερει παρανομα υλικα με τον μουντζουρη του ΟΣΕ.Πολυ βολικο που ακουγεται τωρα που ειναι σε κοντρα με τον αυτιστικο μαλακα που τρεμει ο Μπιρλας και ο καθε Μπιρλας μην χασει την εξουσια...
μα χωρίς Κούλη πως θα ρολάρει η ζωή ? :confused:

θυμίζουν θρησκευτική αίρεση μερικοί , γιεχωβάδες του κούλη :2funny:
Όμως είμαι σίγουρος πως ακόμη κι αυτοί που κομψί κομψά ψιλοστηρίζουν κούλη ,
αν τον είχανε στην παρέα τους θα τον τρελαίνανε στο μπούλιγκ κ τη φάπα..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.342
Πόντοι
5.506
Που σαι Αλεξ71 να με δεις να υποστηρίζω Κυριάκο και να μου κανει λαικ και το μπραδερινι ο Μπαροκ :rockon::rockon::rockon:
Αυτά που γράφεις εσύ για τον Κυριακο τα έχουμε γράψει πολλές φορές εμείς αλλά δε λέτε να τα καταλάβετε και θα τον λουστείτε καμία 20ρια 4ετιες ακόμη.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.076
Πόντοι
5.506
ελεος ρε μαλακα ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!!!
γαμω τον γαμια σας ρε πουστη μου μου....ποσο σας αρεσει η κωλοτρυπιδα του πια

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
171
Πόντοι
1
αρχηγέ τι ποστάρεις περασμένα ?
τότε είχαμε τραγωδία λόγω άχρηστων στον κρατικό μηχανισμό...

το ίδιο και σήμερα ,
με την διαφορά ότι γίνεται συγκάλυψη , αυτό είναι το επί πλέον που εξοργίζει τον κόσμο , η συγκάλυψη ..
και λογικά συμβαίνει συγκάλυψη διότι επωφελούνταν στην κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας
τύπε δεν ποστάρω για πλάκα ή να δείξω ότι και ο συριζα ήταν για τον πουτσο. ποστάρω γιατί σύντομα θα έχουμε και άλλα με τα μυαλά που κουβαλάμε:
Για το σοβαρό ενδεχόμενο κατάρρευσης του ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας ενόψει μάλιστα και της νέας τουριστικής περιόδου προειδοποιεί η Ενωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τα απαρχαιωμένα συστήματα και την έλλειψη προσωπικού, η οποία σε κρίσιμες δομές φτάνει έως και το 40%.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.015
Πόντοι
6.056
τύπε δεν ποστάρω για πλάκα ή να δείξω ότι και ο συριζα ήταν για τον πουτσο. ποστάρω γιατί σύντομα θα έχουμε και άλλα με τα μυαλά που κουβαλάμε:
Για το σοβαρό ενδεχόμενο κατάρρευσης του ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας ενόψει μάλιστα και της νέας τουριστικής περιόδου προειδοποιεί η Ενωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τα απαρχαιωμένα συστήματα και την έλλειψη προσωπικού, η οποία σε κρίσιμες δομές φτάνει έως και το 40%.
τυπάρα μου συμφωνούμε

ποιά εναέρια κυκλοφορία ? εδώ εξαφάνισαν την αστυνομία που είναι πλέον για να κόβει μανιασμένα κλήσεις και να στήνει προβοκάτσιες
και κάνανε το ΚΕΒΕΙΣ για να ΜΗΝ εξυπηρετείται ο ραγιάς ,παρά μόνον να πληρώνει ..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.342
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξύ όλες αυτές οι ΚΟΥΡΑΔΕΣ που χτυπιούνται στα πληκτρολόγια γιατί στην πραγματική ζωή τρέμει το φυλλοκάρδι τους, τις ίδιες παπαριες, κατάρες, μπινελικια έγραφαν από την πρώτη σελίδα χωρίς να υπάρχουν "Καρυστιανου-Πλακιας-εμπειρογνωμονες-στημενοι εμπειρογνώμονες-στρατιες δικηγόρων-δημοσιογραφων-ξυλολια-επιταχυντες-λαθραια υγρά-συγκαληψη-παραιτησεις-εκλογες".

Τα ίδια και χειρότερα με πρώτο απ όλα το "Μητσοτάκη γαμιεσαι". Και ακόμα μυαλό δεν έβαλαν. Άλλες 10 4ετιες μπόνους με τη μαλακια που σας δέρνει.

Stories

Νέο!
Top Bottom