- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.815
- Πόντοι
- 42.697
Δειξε μου ρε Νιπλη εναν πουστη απο το 81 και μετα που δεν θα επρεπε να εχει μπει φυλακη(εκτος απο τα λιμα πικραμενους,παπαδημους και τα ρεστα)...ΕΝΑΝ καριολη π/θ που δεν επρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να φτασει να δικαστει!!!Πες μου "ο ταδε ρε μαλακα δεν εκανε κακο στη χωρα"..Ποιος δεν εφτιαξε καθεστως απο αυτους?
Ποια δικαιοσυνη??ποια τωρα??ποσα παραδικαστικα ποσους καλουσηδες ποσους παρασκευοπουλους ποσα μουνοπανα??
Σημερα ετυχε να συζητω με εναν κρητικο..κατι αρχισε να μου λεει τυπου "δεν ηθελε κανεις να συμβει αυτο με τα τραινα και ειναι ατυχος που του εσκασε στα χερια του κουλη και αλλα τετοια ωραια"..του λεω λοιπον.."ζεις στο νησι με τα περισσοτερα θανατηφορα τροχαια στη χωρα..σωστα?σωστα..αυτη η κατασταση παει τωρα 40 χρονια...σωστα?σωστα..Αρα ολοι τους ΞΕΡΟΥΝ οτι ο δρομος αυτος ειναι καρμανιολα..σωστα?σωστα!!40 χρονια ομως δεν κανουν κατι για να σωθει κανας χριστιανος..ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αλλα δεν κανουν κατι...σωστα??σωστα!!
Για εμενα λοιπον καθε θανατηφορο τροχαιο στον βοακ ειναι κρατικη δολοφονια.
Ηξεραν για τα προβληματα ασφαλειας στα τραινα?Ναι ηξεραν.
Οταν ξερεις λοιπον και δεν κανεις τιποτα τοτε η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη σου.
Το οικονομικο που λες δεν χρειαζεται να εισαι και κανα τζιμανι να το παρεις χαμπαρι..δικιο εχεις οτι αν ριξεις ενα βλεφαρο σε 5 δεικτες(οχι νταιμα) σου δειχνει που βαδιζεις..Δε θα μας αφησουν να πνιγουμε βεβαια,γνωστο αυτο..αλλα θα δωσεις λιγο κωλο και θα παιρνεις αναβολες..
Για σενα λεει Τιτικα δεν λεει ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ....κανε μας ενα σχολιο για τον τυπο Zero!Πεταξε του κανενα ΓΤΠΜ...ξερεις εσυ μωρη πουσταρα.Τι να σχολιάσω μωρή ηλίθια, το τι γράφει ο γαμιας σου ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ του σάιτ;;;;;;
Αλλά αν δεν ήσουν ηλίθια δε θα ήσουν άφραγκη λεκανατζου να κανείς πίπες εδώ μέσα στους "υπεύθυνους" (τρομάρα τους).
Δεν είσαι αναίσθητο μουλάρι φίλε μου, ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ. Σου το υπογράφω.δεν νομίζω ότι είμαστε όλοι αναίσθητα μουλάρια ..
τουλάχιστον αυτό απεδείχθη στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την ελλάδα
τα κυβερνητικά μιάσματα γεμίζουντσοντοσινεμά που θα μιλάει ο μαφιοζοΚούλις ? δεν νομίζω
Ρε μπασταρδι μαζεψου γιατι θα πω στη φαλαινα τη γυναικα να σε ξεκωλιασει....θα φας τετοιο στραπονιαρισμα που θα ξεχασεις και τη Χατζη.Θα ερωτευτεις ξανα μωρη τρυπια...Απλά ο Πλακιάς είδε τα κοζια που απολαμβάνει η Καρυστιανου και σου λέει μαλακάς είμαι να μείνω στην απέξω......
Φίλε μου καλέ εγώ με τη σειρά μου να σου ευχηθώ καλή τύχη εκεί στα ξένα.Ολοι λενε μετα τον Μητσοτακη τι ;
Η απολυτη λουμπα που εχει πεσει ο κόσμος.
Ολοι ειναι ετοιμοι να συμφωνησουν να πεσει ο Μητσοτακης , αλλα θέλουν να τους πουν αντικαταστάτη, οσο
δεν βρισκεται αυτος οτι και να κάνει ο Μητσοτακης ειναι οκ , γιατι πολυ απλα αν ηταν αλλος θα ηταν χειρότερος ..
Βεβαια ο "αλλος" ειναι στο μυαλο τους καποιους απο τους ήδη υπαρχοντες , δηλαδη Κουτσουμπες, Βαρουφακηδες ,
Κυραλοιφες , Λατινοπουλινα , ο αχαμπαρος Ανδρουλακης κτλ ..
Νομιζω, για να μην ειναι απολυτος, οτι οσο υπαρχει ο Μητσοτακης δεν προκειται να βρεθει κανένας άλλος,
οχι γιατι δεν υπαρχει ( μην μου πει κανεις οτι εμεις αυτο το μπουρδελο χωρας μας λυπηθηκε ο Θεος και μας εστειλε τον Μεσία Μητσοτακη για να μας σωσει ) αλλά γιατι δεν προκειται ο Μητσοτάκης να αφησει ( απο την θεση που ειναι και μπορει να κανονιζει
τα παντα ) να υπαρξει άλλος.
Και αρχιζω να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τυχαιο οτι εχουμε ολους αυτους τους ηλιθιους σαν εναλλακτικες,
ειμαι σχεδον βέβαιος οτι ο Μητσοτακης τους εχει αφησει να υπαρχουν. Κατι Λατινοπουλου , κατι Φαμελους, το βλημα το
αλλο ο Πασοκος ( τον ειχε υπο παρακολουθηση ηδη , ισως γιατι αυτον φοβοταν περισσότερο οι αλλοι ειναι για το πουτσο).
Αν υπηρχε καποιος που ειναι απειλη γι αυτον θα τον ειχε εξαφανισει.
Με αυτη την τακτικη, που ειναι πολυ καλη και μαγκικη οφειλω να ομολογησω, δεν ειναι αναγκη να εισαι καταπληκτικος, αρκει να εισαι καλυτερος απο τους αντιπαλους σου, και ειδικα με αυτους που τους εχει επιτρεψει να υπαρχουν , ειναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ η αληθεια να λεγετε.
Αρα, αν θελουν καποιοι να εχει αυτη η χωρα καποια ελπιδα μαλλον θα πρεπει να πεσει ο Κυριακος, αλλα μιλάμε τωρα οπως
σωστα λεει ο Μπιρλας για τουλαχιστον με βασικό IQ πολιτες , επειδη ομως απ οτι φαινεται οι χαζοι σε αυτη την χωρα ειναι
η πλειοψηφία , δεν υπαρχει σωτηρία , και το λιγοτερο χειρότερο που μπορουμε να παθουμε (με αυτους τους πολιτες) ειναι να μεινουμε με τον Κουλη..
Γιατι αυτοι οι χαζοι αν πέσει ο Κουλης ειναι ακόμα πιο επικινδυνοι στην φάση που θα ειναι μπουρδελο τα πραγματα
και θα πρεπει να αποφασισουν με σωστα κριτηρια ποιον θελουν να παρει το τιμόνι.
Καλη τυχη στην χωρα να ευχηθω
άνοιξε το στόμα σου , τέντωστο ΚΟΥΡΑΔΟΣΠΕΡΜΑ φτωχομπινέΔεν είσαι αναίσθητο μουλάρι φίλε μου, ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ. Σου το υπογράφω.
Οτι και να ναι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ και ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ κουβας με σκατα σαν και σενα να μην ειναι....σου ευχομαι ολοψυχα να ψοφησουν ολα τα στραπον του φαλαινοθηρικου που αποκαλεις γυναικα και να τη βγαζεις με τα πομολα της πορτας μεχρι να ψοφησεις.Δεν είσαι αναίσθητο μουλάρι φίλε μου, ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ. Σου το υπογράφω.
Τυπε δωσε περισσοτερο info για τον υποτακτικο Barock....γαμιεται ή γαμιεται εντελως;
ένας λεχρίτης σκατόπουστας μειωμένης νοημοσύνης , μιά κακιασμένη μαλάκω είναι που πληρώνει πάκια να του ακουμπάνε κωλάντεροΟτι και να ναι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ και ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ κουβας με σκατα σαν και σενα να μην ειναι....σου ευχομαι ολοψυχα να ψοφησουν ολα τα στραπον του φαλαινοθηρικου που αποκαλεις γυναικα και να τη βγαζεις με τα πομολα της πορτας μεχρι να ψοφησεις.
Σήκωσε λίγο το κεφαλάκι σου από τα σκέλια του Ζερο, βγάλε λίγο το πουλί του από το στόμα σου και ρώτησε τον για ποιο μέλος το έγραψε, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ, γιατί είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΟΙΒΑΔΑ να ακολουθήσεις τις παραθέσεις και να δεις σε ποιου ποστ απευθύνεται.Για σενα λεει Τιτικα δεν λεει ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ....κανε μας ενα σχολιο για τον τυπο Zero!Πεταξε του κανενα ΓΤΠΜ...ξερεις εσυ μωρη πουσταρα.
δεν είσαι εντελώς άκυρος αλλά υπάρχει μια πραγματικότητα ..
στις τελευταίες εκλογές η νδ πήρε 1,1 μύριο ψήφους , χωρίς να υπάρχει αντιπολίτευση ο κόσμος την απόρριψε ...
και την Κυριακή σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν εκατομμύρια κόσμος ,ακομμάτιστα , χωρίς αντιπολίτευση
Τα τικ τοκ και οι πατσαβούρες με τα χείλια ροφού ΔΕΝ είναι η πλειοψηφία ,
αν ήταν πλειοψηφία δεν θα έτρεμε ο Κούλης
να βγεί στο γυαλί σαν κλαμμένο μουνί.. να γυρίσει τη μπιφτέκα ...
Ρε μπασταρδι μαζεψου γιατι θα πω στη φαλαινα τη γυναικα να σε ξεκωλιασει....θα φας τετοιο στραπονιαρισμα που θα ξεχασεις και τη Χατζη.Θα ερωτευτεις ξανα μωρη τρυπια...
Τυπε εισαι ενα σκουπιδι....πραγματικα σου ευχομαι ολοψυχα τα χειροτερα.Θα συνεχιζα τη καζουρα αλλα μετα απο αυτο που εγραψες για τη χαροκαμενη μανα καλημερα θα γραφεις αντε γαμησου μουνοπανο και ψοφα θα ειναι η απαντηση.Σήκωσε λίγο το κεφαλάκι σου από τα σκέλια του Ζερο, βγάλε λίγο το πουλί του από το στόμα σου και ρώτησε τον για ποιο μέλος το έγραψε, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ, γιατί είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΟΙΒΑΔΑ να ακολουθήσεις τις παραθέσεις και να δεις σε ποιου ποστ απευθύνεται.
Αν τολμήσεις να κόψεις την πίπα στη μέση για κάτι τέτοιο ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ, πάλι γυναικωτό πουστρακι θα είσαι.
Φτάνει πια με τον καθυστερημένο Κούλη. Επιμένω ότι η χώρα θα συνεχίσει να υπάρχει χωρίς τη μαφία ΝΔ. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν χωριστά ή και μαζί να τα πάνε καλύτερα. Διατηρώ επιφυλάξεις για το ΠΑΣΟΚ που το θεωρώ το ίδιο συστημικό όπως η ΝΔ.Ολοι λενε μετα τον Μητσοτακη τι ;
Η απολυτη λουμπα που εχει πεσει ο κόσμος.
Ολοι ειναι ετοιμοι να συμφωνησουν να πεσει ο Μητσοτακης , αλλα θέλουν να τους πουν αντικαταστάτη, οσο
δεν βρισκεται αυτος οτι και να κάνει ο Μητσοτακης ειναι οκ , γιατι πολυ απλα αν ηταν αλλος θα ηταν χειρότερος ..
Βεβαια ο "αλλος" ειναι στο μυαλο τους καποιους απο τους ήδη υπαρχοντες , δηλαδη Κουτσουμπες, Βαρουφακηδες ,
Κυραλοιφες , Λατινοπουλινα , ο αχαμπαρος Ανδρουλακης κτλ ..
Νομιζω, για να μην ειναι απολυτος, οτι οσο υπαρχει ο Μητσοτακης δεν προκειται να βρεθει κανένας άλλος,
οχι γιατι δεν υπαρχει ( μην μου πει κανεις οτι εμεις αυτο το μπουρδελο χωρας μας λυπηθηκε ο Θεος και μας εστειλε τον Μεσία Μητσοτακη για να μας σωσει ) αλλά γιατι δεν προκειται ο Μητσοτάκης να αφησει ( απο την θεση που ειναι και μπορει να κανονιζει
τα παντα ) να υπαρξει άλλος.
Και αρχιζω να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τυχαιο οτι εχουμε ολους αυτους τους ηλιθιους σαν εναλλακτικες,
ειμαι σχεδον βέβαιος οτι ο Μητσοτακης τους εχει αφησει να υπαρχουν. Κατι Λατινοπουλου , κατι Φαμελους, το βλημα το
αλλο ο Πασοκος ( τον ειχε υπο παρακολουθηση ηδη , ισως γιατι αυτον φοβοταν περισσότερο οι αλλοι ειναι για το πουτσο).
Αν υπηρχε καποιος που ειναι απειλη γι αυτον θα τον ειχε εξαφανισει.
Με αυτη την τακτικη, που ειναι πολυ καλη και μαγκικη οφειλω να ομολογησω, δεν ειναι αναγκη να εισαι καταπληκτικος, αρκει να εισαι καλυτερος απο τους αντιπαλους σου, και ειδικα με αυτους που τους εχει επιτρεψει να υπαρχουν , ειναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ η αληθεια να λεγετε.
Αρα, αν θελουν καποιοι να εχει αυτη η χωρα καποια ελπιδα μαλλον θα πρεπει να πεσει ο Κυριακος, αλλα μιλάμε τωρα οπως
σωστα λεει ο Μπιρλας για τουλαχιστον με βασικό IQ πολιτες , επειδη ομως απ οτι φαινεται οι χαζοι σε αυτη την χωρα ειναι
η πλειοψηφία , δεν υπαρχει σωτηρία , και το λιγοτερο χειρότερο που μπορουμε να παθουμε (με αυτους τους πολιτες) ειναι να μεινουμε με τον Κουλη..
Γιατι αυτοι οι χαζοι αν πέσει ο Κουλης ειναι ακόμα πιο επικινδυνοι στην φάση που θα ειναι μπουρδελο τα πραγματα
και θα πρεπει να αποφασισουν με σωστα κριτηρια ποιον θελουν να παρει το τιμόνι.
Καλη τυχη στην χωρα να ευχηθω
Καλησπεριζω μπραδερινι ΜπαροκΦίλε μου καλέ εγώ με τη σειρά μου να σου ευχηθώ καλή τύχη εκεί στα ξένα.