Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (17 μέλη και 24 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.815
Πόντοι
42.697
Messenger_creation_ED7D2DDE-C2CE-4EB8-9AE6-71CC9D3B53B7.jpeg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.325
Πόντοι
12.756
Δειξε μου ρε Νιπλη εναν πουστη απο το 81 και μετα που δεν θα επρεπε να εχει μπει φυλακη(εκτος απο τα λιμα πικραμενους,παπαδημους και τα ρεστα)...ΕΝΑΝ καριολη π/θ που δεν επρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να φτασει να δικαστει!!!Πες μου "ο ταδε ρε μαλακα δεν εκανε κακο στη χωρα"..Ποιος δεν εφτιαξε καθεστως απο αυτους?

Ποια δικαιοσυνη??ποια τωρα??ποσα παραδικαστικα ποσους καλουσηδες ποσους παρασκευοπουλους ποσα μουνοπανα??

Σημερα ετυχε να συζητω με εναν κρητικο..κατι αρχισε να μου λεει τυπου "δεν ηθελε κανεις να συμβει αυτο με τα τραινα και ειναι ατυχος που του εσκασε στα χερια του κουλη και αλλα τετοια ωραια"..του λεω λοιπον.."ζεις στο νησι με τα περισσοτερα θανατηφορα τροχαια στη χωρα..σωστα?σωστα..αυτη η κατασταση παει τωρα 40 χρονια...σωστα?σωστα..Αρα ολοι τους ΞΕΡΟΥΝ οτι ο δρομος αυτος ειναι καρμανιολα..σωστα?σωστα!!40 χρονια ομως δεν κανουν κατι για να σωθει κανας χριστιανος..ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αλλα δεν κανουν κατι...σωστα??σωστα!!

Για εμενα λοιπον καθε θανατηφορο τροχαιο στον βοακ ειναι κρατικη δολοφονια.
Ηξεραν για τα προβληματα ασφαλειας στα τραινα?Ναι ηξεραν.
Οταν ξερεις λοιπον και δεν κανεις τιποτα τοτε η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη σου.

Το οικονομικο που λες δεν χρειαζεται να εισαι και κανα τζιμανι να το παρεις χαμπαρι..δικιο εχεις οτι αν ριξεις ενα βλεφαρο σε 5 δεικτες(οχι νταιμα) σου δειχνει που βαδιζεις..Δε θα μας αφησουν να πνιγουμε βεβαια,γνωστο αυτο..αλλα θα δωσεις λιγο κωλο και θα παιρνεις αναβολες..

Τυπε, εχεις δικιο σε καθε λεξη που εγραψες.
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.
Απλα απο το 81 που λες πάμε με αυτη την συνταγη, μηπως πρεπει να αλλάξουμε τροπαρι ;

Οσο παει χειροτερευει το πραγμα, να συμπληρωσω και κατι που ισως δεν εγραψες αλλα θα συμφωνησεις νομιζω,
Ποιος μας λεει οτι και ο επομενος δεν θα ειναι ενας τυπου Μητσοτακης που θα κανει ακριβως τα ίδια ; μιας και τωρα
ξερει και εχει δει πως γινεται , το κυκλωμα ειναι ετοιμο , αφηνει προικα ο Κουλης , ολα απο αυτον (την θεση του εννοω ελεγχονται) .

Αυτος εδω νομιζω εχει ξεφυγει τυπε, η 2η 4ετια και μαζι με το φιασκο του Συριζα του εχει δωσει πατημα και κανει
τον Τσαουσεσκο απλα βγαινει με εκλογες , σε λιγο θα ειναι οπως τοτε με την χουντα , οτι θελει αυτος θα βγαζει, του καυλωσε να παρει 49,99% ; , θα το κανονιζει να βγαινει τοσο.

Απλα εμενα η αποψη μου ειναι οτι παραέμεινε αυτος στην θεση αυτη και αρχιζει να γινεται επικινδυνο το όλα πραγμα.
Να ερθει κανας άλλος , οποιος να ναι που λεει ο λογος , να σταματησει λιγο αυτη η πορεια τυπου ΕΣΣΔ που παει να παρει
η δημοκρατια στην χωρα.

Ξαναλεω , ουδεις αναντικαταστατος, σιγουρα θα περάσει ασχημα ο κόσμος , αλλα και με Μητσοτακη θα ερθει η ωρα που θα
περάσει άσχημα, ειδικα οταν τα γαμησει ολα και φυγει, αλλα τουλαχιστον να τους δημιουργηθει μια ανασφάλεια
ρε τυπε μπας και τα γαμησουν λιγοτερο , γιατι ετσι οπως παει μας βλεπω την πρωτη χωρα με δικτακορικη δημοκρατια

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
109
Πόντοι
0
εγώ ξέρω ότι η ρίζα της τυραννίας είναι η ανασφάλεια, ο παππούς ο πλάτωνας μου το 'πε, κι η ανασφάλεια ευδοκιμεί στην απαξίωση των πάντων, όταν δεν αξίζει να εμπιστεύεσαι ούτε τον διπλανό σου.
δεν χρειάζομαι κανέναν λοχία "να βάλει σε τάξη το μπουρδέλο", ο τόπος που ζω έχει γεμίσει ασφυκτικά με σφίκτες και βρισκόμαστε ομαδικά στον πάτο της ευρώπης
δημοκρατία θέλω είτε ειρηνικά είτε βίαια, πάντα συλλογικά

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
Τι να σχολιάσω μωρή ηλίθια, το τι γράφει ο γαμιας σου ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ του σάιτ;;;;;;

Αλλά αν δεν ήσουν ηλίθια δε θα ήσουν άφραγκη λεκανατζου να κανείς πίπες εδώ μέσα στους "υπεύθυνους" (τρομάρα τους).
Για σενα λεει Τιτικα δεν λεει ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ....κανε μας ενα σχολιο για τον τυπο Zero!Πεταξε του κανενα ΓΤΠΜ...ξερεις εσυ μωρη πουσταρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
δεν νομίζω ότι είμαστε όλοι αναίσθητα μουλάρια ..
τουλάχιστον αυτό απεδείχθη στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την ελλάδα

τα κυβερνητικά μιάσματα γεμίζουν τσοντοσινεμά που θα μιλάει ο μαφιοζοΚούλις ? δεν νομίζω
Δεν είσαι αναίσθητο μουλάρι φίλε μου, ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ. Σου το υπογράφω.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
Απλά ο Πλακιάς είδε τα κοζια που απολαμβάνει η Καρυστιανου και σου λέει μαλακάς είμαι να μείνω στην απέξω......
Ρε μπασταρδι μαζεψου γιατι θα πω στη φαλαινα τη γυναικα να σε ξεκωλιασει....θα φας τετοιο στραπονιαρισμα που θα ξεχασεις και τη Χατζη.Θα ερωτευτεις ξανα μωρη τρυπια...:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
Ολοι λενε μετα τον Μητσοτακη τι ;
Η απολυτη λουμπα που εχει πεσει ο κόσμος.

Ολοι ειναι ετοιμοι να συμφωνησουν να πεσει ο Μητσοτακης , αλλα θέλουν να τους πουν αντικαταστάτη, οσο
δεν βρισκεται αυτος οτι και να κάνει ο Μητσοτακης ειναι οκ , γιατι πολυ απλα αν ηταν αλλος θα ηταν χειρότερος ..

Βεβαια ο "αλλος" ειναι στο μυαλο τους καποιους απο τους ήδη υπαρχοντες , δηλαδη Κουτσουμπες, Βαρουφακηδες ,
Κυραλοιφες , Λατινοπουλινα , ο αχαμπαρος Ανδρουλακης κτλ ..

Νομιζω, για να μην ειναι απολυτος, οτι οσο υπαρχει ο Μητσοτακης δεν προκειται να βρεθει κανένας άλλος,
οχι γιατι δεν υπαρχει ( μην μου πει κανεις οτι εμεις αυτο το μπουρδελο χωρας μας λυπηθηκε ο Θεος και μας εστειλε τον Μεσία Μητσοτακη για να μας σωσει ) αλλά γιατι δεν προκειται ο Μητσοτάκης να αφησει ( απο την θεση που ειναι και μπορει να κανονιζει
τα παντα ) να υπαρξει άλλος.

Και αρχιζω να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τυχαιο οτι εχουμε ολους αυτους τους ηλιθιους σαν εναλλακτικες,
ειμαι σχεδον βέβαιος οτι ο Μητσοτακης τους εχει αφησει να υπαρχουν. Κατι Λατινοπουλου , κατι Φαμελους, το βλημα το
αλλο ο Πασοκος ( τον ειχε υπο παρακολουθηση ηδη , ισως γιατι αυτον φοβοταν περισσότερο οι αλλοι ειναι για το πουτσο).

Αν υπηρχε καποιος που ειναι απειλη γι αυτον θα τον ειχε εξαφανισει.

Με αυτη την τακτικη, που ειναι πολυ καλη και μαγκικη οφειλω να ομολογησω, δεν ειναι αναγκη να εισαι καταπληκτικος, αρκει να εισαι καλυτερος απο τους αντιπαλους σου, και ειδικα με αυτους που τους εχει επιτρεψει να υπαρχουν , ειναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ η αληθεια να λεγετε.

Αρα, αν θελουν καποιοι να εχει αυτη η χωρα καποια ελπιδα μαλλον θα πρεπει να πεσει ο Κυριακος, αλλα μιλάμε τωρα οπως
σωστα λεει ο Μπιρλας για τουλαχιστον με βασικό IQ πολιτες , επειδη ομως απ οτι φαινεται οι χαζοι σε αυτη την χωρα ειναι
η πλειοψηφία , δεν υπαρχει σωτηρία , και το λιγοτερο χειρότερο που μπορουμε να παθουμε (με αυτους τους πολιτες) ειναι να μεινουμε με τον Κουλη..

Γιατι αυτοι οι χαζοι αν πέσει ο Κουλης ειναι ακόμα πιο επικινδυνοι στην φάση που θα ειναι μπουρδελο τα πραγματα
και θα πρεπει να αποφασισουν με σωστα κριτηρια ποιον θελουν να παρει το τιμόνι.

Καλη τυχη στην χωρα να ευχηθω :coffee:
Φίλε μου καλέ εγώ με τη σειρά μου να σου ευχηθώ καλή τύχη εκεί στα ξένα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.324
Πόντοι
6.056

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
Δεν είσαι αναίσθητο μουλάρι φίλε μου, ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ. Σου το υπογράφω.
Οτι και να ναι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ και ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ κουβας με σκατα σαν και σενα να μην ειναι....σου ευχομαι ολοψυχα να ψοφησουν ολα τα στραπον του φαλαινοθηρικου που αποκαλεις γυναικα και να τη βγαζεις με τα πομολα της πορτας μεχρι να ψοφησεις.

• Χαχα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.324
Πόντοι
6.056
Οτι και να ναι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ και ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ κουβας με σκατα σαν και σενα να μην ειναι....σου ευχομαι ολοψυχα να ψοφησουν ολα τα στραπον του φαλαινοθηρικου που αποκαλεις γυναικα και να τη βγαζεις με τα πομολα της πορτας μεχρι να ψοφησεις.
ένας λεχρίτης σκατόπουστας μειωμένης νοημοσύνης , μιά κακιασμένη μαλάκω είναι που πληρώνει πάκια να του ακουμπάνε κωλάντερο :2funny:

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
115
Πόντοι
1
Έτος 2019. Η Ελλάδα γυρίζει την πλάτη στο μουνόπανο τον Τσίπρα που συνέχισε τα μνημόνια, και ταυτόχρονα έδειξε την αδυναμία της κυβέρνησης του να επιβληθεί στους τζογλαναραίους της πολιτικής προστασίας αρχηγούς σωμάτων των υπεύθυνων για την διαχείριση της πυρκαγιάς στο Μάτι με πάνω απο 100 νεκρούς. Υπήρξε μια παρωδία συνέντευξης τύπου ακριβώς μετά την πυρκαγιά όπου η κυβέρνηση η Πυροσβεστική και η Αστυνομία με προεξέχουσα την πολιτική προστασία προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τους Έλληνες πολίτες ότι η φωτιά είχε μπει απο κάποιο "ξένο" δάχτυλο, υπονοώντας ασύμμετρη απειλή απο εχθρούς της Ελλάδας χωρίς να κατονομάζουν αλλά δείχνοντας Τουρκία κλπ....... Μπαρούφες ολκής...... την φωτιά είχε βάλει ένας ηλικιωμένος ηλίθιος για να κάψει χόρτα, ανίδεος για το τι προκάλεσε...
Στην ιστορία μένει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ σαν όνειδος και ξεφτίλα για αυτό δεν πρόκειται ποτέ να τους ξαναπάρει σοβαρά άνθρωπος.

Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ, δείχνουν ότι έβαλαν μυαλό, καθώς φτιάχνουν μια ισχυρή πολιτική προστασία με υπεύθυνους μη ξεχνάμε ότι ο Χαρδαλιάς έπαθε μέχρι και δεύτερο έμφραγμα εν μέσω πυρκαγιών. Όλα δείχνουν ότι οι Έλληνες συμμαζεύονται και προσπαθούν να διαχειριστούν τις καταστροφές.....
Όσπου έρχεται η σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ούτε η κυβέρνηση ούτε οι πολίτες πιστεύουν στα μάτια τους εν έτος 2023 δυο τρένα στην ίδια γραμμή..... Η κυβέρνηση αναλαμβάνει ένα απο τα πιο βρώμικα παιχνίδια της μεταπολίτευσης. Να αλλοιώσει τα στοιχεία για τα πραγματικά γεγονότα σχετικά με την τεράστια έκρηξη φωτιάς στα τρένα ενώ τα τρένα είναι ηλεκτροκίνητα..... στήνεται ένας μηχανισμός που απαιτεί συντονισμό διαχείρισης ακραίων καταστάσεων εξαφανίζονται βίντεο φορτωτικές γίνονται περίεργοι θάνατοι εμπλεκομένων μια διαχείριση που χρειάζεται τεράστια ισχύ για συγκάλυψη.
Η συνέχεια γράφεται αυτές τις μέρες. Ο Μητσοτάκης θα καταγραφεί ως μια μαιμού τύπου Σημίτη; ως ένας αμόρφωτος ψευτόμαγκας τύπου Τσίπρα; Θα δούμε τι θα παιχτεί.

Η ουσία είναι μία. Ίμια Χρεωκοπίες Μάτια Τέμπη πόσα πράγματα χωράει ο κώλος μας ακόμα πόσο εύρος έχουμε σαν λαός; Εγώ πιστεύω και άλλα τόσα ακόμα χωράνε στον επιδέξιο κώλο μας. Μπορεί με το στόμα μας να λέμε μαγκιές κλανιές αλλά από πισω μας μπαίνουν τρένα..........

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.684
Πόντοι
5.506
μπαινουν τα τρολλ του κουλη και γαμανε την κουβεντα...
για να τα αναγνωρισετε εχουν καφε μυτη και βρωμανε σκατα του μητσοτακη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
Για σενα λεει Τιτικα δεν λεει ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ....κανε μας ενα σχολιο για τον τυπο Zero!Πεταξε του κανενα ΓΤΠΜ...ξερεις εσυ μωρη πουσταρα.
Σήκωσε λίγο το κεφαλάκι σου από τα σκέλια του Ζερο, βγάλε λίγο το πουλί του από το στόμα σου και ρώτησε τον για ποιο μέλος το έγραψε, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ, γιατί είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΟΙΒΑΔΑ να ακολουθήσεις τις παραθέσεις και να δεις σε ποιου ποστ απευθύνεται.

Αν τολμήσεις να κόψεις την πίπα στη μέση για κάτι τέτοιο ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ, πάλι γυναικωτό πουστρακι θα είσαι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.325
Πόντοι
12.756
δεν είσαι εντελώς άκυρος αλλά υπάρχει μια πραγματικότητα ..

στις τελευταίες εκλογές η νδ πήρε 1,1 μύριο ψήφους , χωρίς να υπάρχει αντιπολίτευση ο κόσμος την απόρριψε ...

και την Κυριακή σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν εκατομμύρια κόσμος ,ακομμάτιστα , χωρίς αντιπολίτευση

Τα τικ τοκ και οι πατσαβούρες με τα χείλια ροφού ΔΕΝ είναι η πλειοψηφία ,
αν ήταν πλειοψηφία δεν θα έτρεμε ο Κούλης
να βγεί στο γυαλί σαν κλαμμένο μουνί.. να γυρίσει τη μπιφτέκα ...

Ρομπ , μην κρινεις τους αλλους βλεποντας εσενα στον καθρεπτη ..
Εσυ μπορει να καταλαβαινεις 5-10 πραγματα και να μην φοράς μπλε γυαλια , αλλα εσυ εισαι μεσα στις εξαιρεσεις πολυ πιθανον.

Δεν θα αφησει ο Κουλης να υπαρχει αντιπολιτευση, το εγραψα και πριν.
Και ο μάλακας κοσμος περιμένει καποιον να κανει αντιπολιτευση για να μην ψηφισει Κουλη,
ομως , οπως εγραψα πριν , δεν θα υπαρξει αυτη η ευκαιρια , πρεπει να πεσει ο Κουλης και χωρις αντιπολιτευση, απο το κοσμο.
Ο κοσμος θα κανει την δουλεια της αντιπολιτευσης και μετά θα πρεπει οι αλλοι να οργανωθουν για την επομενη μερα.
Πρεπει να πιεστει η κατάσταση, οσο ειναι ο Κουλης εκει και αφηνει τους άλλους να το παιζουν αντιπαλα κομματα
μια χαρα περνάει και ο Κουλης και οι αλλοι.. Νομιζεις θελουν να κυβερνησουν ; Δεν μπορουν , δεν εχουν τον κόσμο
και το ξερουν , δεν εχουν τα στελεχη.
Ποιον θα βαλει ο Βελοπουλος σε υπουργεια ; την γρια απο την Κομοτηνη/Διδυμότειχο που εβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο και βγηκε ;;
Αυτη που ειναι ;;
ουτε καν την ειχαν βρει οτι υπαρχει ;;
ξερει κανεις αν πηγαινει στην ευρωβουλη ;;
Την ψαχναν τα κανάλια οταν βγηκε και δεν την εβρισκαν

Ο Κουλης τους εχει πει 5 πραγματακια και ολοι τον εχουν ακουσει , τους ειπε , εγω θα παιζω την Κυβερνηση και εσεις θα κάνετε
το κομματι σας σαν αντιπολιτευση , και αυτο και γινεται.

Αυτοι που συγκεντρωθηκαν δεν παει να πει οτι θα ψηφίσουν και κοντρα στο Κουλη , δυσαρεσκεια εδειξαν σε ενα κομματι
της διακυβερνησης του , και ειδικα για τα Τεμπη κτλ .. αιντε και καποιοι να κατεβηκαν για την ακριβεια..
Αυτοι ολοι αμα βγαλει στον τακο ο Κουλης καμια 10αρια ατομα και πει αυτοι φταινε , θα ηρεμησει ο συγκεκριμένος κόσμος , οχι
ολος βεβαια , αλλα πολυ μεγάλο κομματι του.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
Ρε μπασταρδι μαζεψου γιατι θα πω στη φαλαινα τη γυναικα να σε ξεκωλιασει....θα φας τετοιο στραπονιαρισμα που θα ξεχασεις και τη Χατζη.Θα ερωτευτεις ξανα μωρη τρυπια...:confused:
-κραφτ-καφέ.jpg

Ανασουλες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
Σήκωσε λίγο το κεφαλάκι σου από τα σκέλια του Ζερο, βγάλε λίγο το πουλί του από το στόμα σου και ρώτησε τον για ποιο μέλος το έγραψε, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ, γιατί είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΟΙΒΑΔΑ να ακολουθήσεις τις παραθέσεις και να δεις σε ποιου ποστ απευθύνεται.

Αν τολμήσεις να κόψεις την πίπα στη μέση για κάτι τέτοιο ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ, πάλι γυναικωτό πουστρακι θα είσαι.
Τυπε εισαι ενα σκουπιδι....πραγματικα σου ευχομαι ολοψυχα τα χειροτερα.Θα συνεχιζα τη καζουρα αλλα μετα απο αυτο που εγραψες για τη χαροκαμενη μανα καλημερα θα γραφεις αντε γαμησου μουνοπανο και ψοφα θα ειναι η απαντηση.

• Like

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.294
Πόντοι
206
Ολοι λενε μετα τον Μητσοτακη τι ;
Η απολυτη λουμπα που εχει πεσει ο κόσμος.

Ολοι ειναι ετοιμοι να συμφωνησουν να πεσει ο Μητσοτακης , αλλα θέλουν να τους πουν αντικαταστάτη, οσο
δεν βρισκεται αυτος οτι και να κάνει ο Μητσοτακης ειναι οκ , γιατι πολυ απλα αν ηταν αλλος θα ηταν χειρότερος ..

Βεβαια ο "αλλος" ειναι στο μυαλο τους καποιους απο τους ήδη υπαρχοντες , δηλαδη Κουτσουμπες, Βαρουφακηδες ,
Κυραλοιφες , Λατινοπουλινα , ο αχαμπαρος Ανδρουλακης κτλ ..

Νομιζω, για να μην ειναι απολυτος, οτι οσο υπαρχει ο Μητσοτακης δεν προκειται να βρεθει κανένας άλλος,
οχι γιατι δεν υπαρχει ( μην μου πει κανεις οτι εμεις αυτο το μπουρδελο χωρας μας λυπηθηκε ο Θεος και μας εστειλε τον Μεσία Μητσοτακη για να μας σωσει ) αλλά γιατι δεν προκειται ο Μητσοτάκης να αφησει ( απο την θεση που ειναι και μπορει να κανονιζει
τα παντα ) να υπαρξει άλλος.

Και αρχιζω να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τυχαιο οτι εχουμε ολους αυτους τους ηλιθιους σαν εναλλακτικες,
ειμαι σχεδον βέβαιος οτι ο Μητσοτακης τους εχει αφησει να υπαρχουν. Κατι Λατινοπουλου , κατι Φαμελους, το βλημα το
αλλο ο Πασοκος ( τον ειχε υπο παρακολουθηση ηδη , ισως γιατι αυτον φοβοταν περισσότερο οι αλλοι ειναι για το πουτσο).

Αν υπηρχε καποιος που ειναι απειλη γι αυτον θα τον ειχε εξαφανισει.

Με αυτη την τακτικη, που ειναι πολυ καλη και μαγκικη οφειλω να ομολογησω, δεν ειναι αναγκη να εισαι καταπληκτικος, αρκει να εισαι καλυτερος απο τους αντιπαλους σου, και ειδικα με αυτους που τους εχει επιτρεψει να υπαρχουν , ειναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ η αληθεια να λεγετε.

Αρα, αν θελουν καποιοι να εχει αυτη η χωρα καποια ελπιδα μαλλον θα πρεπει να πεσει ο Κυριακος, αλλα μιλάμε τωρα οπως
σωστα λεει ο Μπιρλας για τουλαχιστον με βασικό IQ πολιτες , επειδη ομως απ οτι φαινεται οι χαζοι σε αυτη την χωρα ειναι
η πλειοψηφία , δεν υπαρχει σωτηρία , και το λιγοτερο χειρότερο που μπορουμε να παθουμε (με αυτους τους πολιτες) ειναι να μεινουμε με τον Κουλη..

Γιατι αυτοι οι χαζοι αν πέσει ο Κουλης ειναι ακόμα πιο επικινδυνοι στην φάση που θα ειναι μπουρδελο τα πραγματα
και θα πρεπει να αποφασισουν με σωστα κριτηρια ποιον θελουν να παρει το τιμόνι.

Καλη τυχη στην χωρα να ευχηθω :coffee:
Φτάνει πια με τον καθυστερημένο Κούλη. Επιμένω ότι η χώρα θα συνεχίσει να υπάρχει χωρίς τη μαφία ΝΔ. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν χωριστά ή και μαζί να τα πάνε καλύτερα. Διατηρώ επιφυλάξεις για το ΠΑΣΟΚ που το θεωρώ το ίδιο συστημικό όπως η ΝΔ.

Το κράτος συνεχίζει να υπάρχει και να δουλεύει και θα βρει το ρυθμό του. Μην ξεχνάμε χώρες που επιβίωσαν χωρίς κυβέρνηση για μήνες, βλ. Βέλγιο.

Ουδείς αναντικατάστατος. Σιγά τον Κούλη και τη διακυβέρνησή του. Σκατά τα έχουν κάνει παντού. Χειρότερα από όλες τις κυβερνήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom