Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (22 μέλη και 37 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.323
Πόντοι
12.756
Αποτελεσμα πες μου...το ρεζουμε..

Μαζι σου ειμαι σε αυτο , και συμφωνω.
Μπουρδελο θα γινει , δεν υπαρχει κανεις.

Ομως σκεψου λιγο και αυτο που θα σου γραψω

Εχεις εναν πρωθυπουργό που τα εχει γαμησει ολα ,
εχει χτισει ενα συστημα με ελεγχο στα παντα , κρατος δικαιου εχει παει στο καλό,
Συνεχεια λεει οτι δεν ξέρει ή αμα ξερει του ειπαν λαθος , σε οτι πουτσα πεφτει δεν ειναι ενήμερος ..
Τουλαχιστον διεφθαρμενος , εχουν μασησει οτι υπάρχει.
Εχει δημιουργησει ενα τυπου καθεστως , μιλάμε για καταστασεις που σε λιγο θα μοιαζουν με μαφία.

Ομως , δεν μπορεις να ζητας αλλαγη μόνο οταν υπαρχει διάδοχος να αναλάβει
Και με την Χουντα οταν εκαναν τα δικά τους οι τυποι να την ρίξουν , δεν κοιτουσαν ποιον θα ειχαν μετά, να πέσει ηθελαν , το μετά θα βρεθεί με κάποιο τρόπο , ουδείς αναντικατάστατος αδερφε.

Εδω μιλάμε σε λιγο ουτε η δικαιοσυνη δεν θα μπορει να λυσει το πρόβλημα, ο τυπος εχει χωθεί παντου και τα κανονιζει.

Εχει ξεκινησει να ειναι απειλητικά επικίνδυνος.. και δεν σου μιλάω μόνο για το Τεμπη, και στα οικονομικα ειναι μπουρδελο
τα πραγματα , ασε τωρα τι λεει ο Χατζηδάκης και τις μαλακιες που πετάνε στα καναλια απο τα δελτια τυπου που τους δινουν,
εμπορικο ισοζυγιο να δεις και 3-4 αλλους δείκτες πάμε γκρεμό σε λιγο καιρό, τα λενε αρκετοι.
Και μην αρχισεις να μου λες και εσυ "τοτε γιατι του δανειζουν , γιατι τον ανεβαζουν βαθμιδες κτλ " γιατι φιλε μου
κανεις απο αυτους δεν θελει να τον σωσει ,οχι συγκεκριμένα τον μαλάκα, αλλα την χώρα, ολοι θελουν να ψοφησει γιατι προφανως θα έχουν σχέδια.
Η νομιζεις οτι κανείς θα σου χαρισει χρέος ;; επειδη σε νιωθουν και σε λυπουνται ;;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.318
Πόντοι
6.056
σε κανονική χώρα πρέπει να βγεί στους δρόμους μέχρι ο τελευταίος πολίτης στις 28/2

όταν συγκαλύπτεται ο θάνατος δεκάδων νέων από την ίδια την κυβέρνηση δεν υπάρχει περιθώριο για ...."ζυμώσεις".....

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.019
Πόντοι
12.056
σε κανονική χώρα πρέπει να βγεί στους δρόμους μέχρι ο τελευταίος πολίτης στις 28/2

όταν συγκαλύπτεται ο θάνατος δεκάδων νέων από την ίδια την κυβέρνηση δεν υπάρχει περιθώριο για ...."ζυμώσεις".....
θα βγουνε 14 ημερες πριν του αγ.βαλεντινου :confused:
φιλε δεν υπαρχει σωτηρια σε αυτη την χωρα μονο μαλακια

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.663
Πόντοι
5.506
αν ειναι το 3ημερο της καθαρης δευτερας χεσε μεσα....εγω παντως θα προσπαθησω να παω

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
106
Πόντοι
0

έτσι πρέπει αλλά είναι το τριήμερο της καθαράς δευτέρας. προσωπικά μια ανησυχία την έχω

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.318
Πόντοι
6.056
θα βγουνε 14 ημερες πριν του αγ.βαλεντινου :confused:
φιλε δεν υπαρχει σωτηρια σε αυτη την χωρα μονο μαλακια
δεν νομίζω ότι είμαστε όλοι αναίσθητα μουλάρια ..
τουλάχιστον αυτό απεδείχθη στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την ελλάδα

τα κυβερνητικά μιάσματα γεμίζουν τσοντοσινεμά που θα μιλάει ο μαφιοζοΚούλις ? δεν νομίζω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.323
Πόντοι
12.756
Ολοι λενε μετα τον Μητσοτακη τι ;
Η απολυτη λουμπα που εχει πεσει ο κόσμος.

Ολοι ειναι ετοιμοι να συμφωνησουν να πεσει ο Μητσοτακης , αλλα θέλουν να τους πουν αντικαταστάτη, οσο
δεν βρισκεται αυτος οτι και να κάνει ο Μητσοτακης ειναι οκ , γιατι πολυ απλα αν ηταν αλλος θα ηταν χειρότερος ..

Βεβαια ο "αλλος" ειναι στο μυαλο τους καποιους απο τους ήδη υπαρχοντες , δηλαδη Κουτσουμπες, Βαρουφακηδες ,
Κυραλοιφες , Λατινοπουλινα , ο αχαμπαρος Ανδρουλακης κτλ ..

Νομιζω, για να μην ειναι απολυτος, οτι οσο υπαρχει ο Μητσοτακης δεν προκειται να βρεθει κανένας άλλος,
οχι γιατι δεν υπαρχει ( μην μου πει κανεις οτι εμεις αυτο το μπουρδελο χωρας μας λυπηθηκε ο Θεος και μας εστειλε τον Μεσία Μητσοτακη για να μας σωσει ) αλλά γιατι δεν προκειται ο Μητσοτάκης να αφησει ( απο την θεση που ειναι και μπορει να κανονιζει
τα παντα ) να υπαρξει άλλος.

Και αρχιζω να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τυχαιο οτι εχουμε ολους αυτους τους ηλιθιους σαν εναλλακτικες,
ειμαι σχεδον βέβαιος οτι ο Μητσοτακης τους εχει αφησει να υπαρχουν. Κατι Λατινοπουλου , κατι Φαμελους, το βλημα το
αλλο ο Πασοκος ( τον ειχε υπο παρακολουθηση ηδη , ισως γιατι αυτον φοβοταν περισσότερο οι αλλοι ειναι για το πουτσο).

Αν υπηρχε καποιος που ειναι απειλη γι αυτον θα τον ειχε εξαφανισει.

Με αυτη την τακτικη, που ειναι πολυ καλη και μαγκικη οφειλω να ομολογησω, δεν ειναι αναγκη να εισαι καταπληκτικος, αρκει να εισαι καλυτερος απο τους αντιπαλους σου, και ειδικα με αυτους που τους εχει επιτρεψει να υπαρχουν , ειναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ η αληθεια να λεγετε.

Αρα, αν θελουν καποιοι να εχει αυτη η χωρα καποια ελπιδα μαλλον θα πρεπει να πεσει ο Κυριακος, αλλα μιλάμε τωρα οπως
σωστα λεει ο Μπιρλας για τουλαχιστον με βασικό IQ πολιτες , επειδη ομως απ οτι φαινεται οι χαζοι σε αυτη την χωρα ειναι
η πλειοψηφία , δεν υπαρχει σωτηρία , και το λιγοτερο χειρότερο που μπορουμε να παθουμε (με αυτους τους πολιτες) ειναι να μεινουμε με τον Κουλη..

Γιατι αυτοι οι χαζοι αν πέσει ο Κουλης ειναι ακόμα πιο επικινδυνοι στην φάση που θα ειναι μπουρδελο τα πραγματα
και θα πρεπει να αποφασισουν με σωστα κριτηρια ποιον θελουν να παρει το τιμόνι.

Καλη τυχη στην χωρα να ευχηθω :coffee:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
106
Πόντοι
0
φτάνει με την ενοχοποίηση των διακοπών και των τριήμερων, δε φταίει ο κόσμος που θα την κάνει για λίγο -άμα την κάνει- όταν μάλιστα τον πηδάνε περισσότερο από ποτέ

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.318
Πόντοι
6.056

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.019
Πόντοι
12.056
δεν νομίζω ότι είμαστε όλοι αναίσθητα μουλάρια ..
τουλάχιστον αυτό απεδείχθη στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την ελλάδα

τα κυβερνητικά μιάσματα γεμίζουν τσοντοσινεμά που θα μιλάει ο μαφιοζοΚούλις ? δεν νομίζω
το λεει και ο τρουμπακης θα πανε 3ημερο να πεταξουν αετο

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.777
Πόντοι
216
Νομιζω, για να μην ειναι απολυτος, οτι οσο υπαρχει ο Μητσοτακης δεν προκειται να βρεθει κανένας άλλος,
οχι γιατι δεν υπαρχει ( μην μου πει κανεις οτι εμεις αυτο το μπουρδελο χωρας μας λυπηθηκε ο Θεος και μας εστειλε τον Μεσία Μητσοτακη για να μας σωσει ) αλλά γιατι δεν προκειται ο Μητσοτάκης να αφησει ( απο την θεση που ειναι και μπορει να κανονιζει
τα παντα ) να υπαρξει άλλος.
Σούπερμαν τον έκανες ρε τύπε...

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
106
Πόντοι
0

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.868
Πόντοι
456
Μαζι σου ειμαι σε αυτο , και συμφωνω.
Μπουρδελο θα γινει , δεν υπαρχει κανεις.

Ομως σκεψου λιγο και αυτο που θα σου γραψω

Εχεις εναν πρωθυπουργό που τα εχει γαμησει ολα ,
εχει χτισει ενα συστημα με ελεγχο στα παντα , κρατος δικαιου εχει παει στο καλό,
Συνεχεια λεει οτι δεν ξέρει ή αμα ξερει του ειπαν λαθος , σε οτι πουτσα πεφτει δεν ειναι ενήμερος ..
Τουλαχιστον διεφθαρμενος , εχουν μασησει οτι υπάρχει.
Εχει δημιουργησει ενα τυπου καθεστως , μιλάμε για καταστασεις που σε λιγο θα μοιαζουν με μαφία.

Ομως , δεν μπορεις να ζητας αλλαγη μόνο οταν υπαρχει διάδοχος να αναλάβει
Και με την Χουντα οταν εκαναν τα δικά τους οι τυποι να την ρίξουν , δεν κοιτουσαν ποιον θα ειχαν μετά, να πέσει ηθελαν , το μετά θα βρεθεί με κάποιο τρόπο , ουδείς αναντικατάστατος αδερφε.

Εδω μιλάμε σε λιγο ουτε η δικαιοσυνη δεν θα μπορει να λυσει το πρόβλημα, ο τυπος εχει χωθεί παντου και τα κανονιζει.

Εχει ξεκινησει να ειναι απειλητικά επικίνδυνος.. και δεν σου μιλάω μόνο για το Τεμπη, και στα οικονομικα ειναι μπουρδελο
τα πραγματα , ασε τωρα τι λεει ο Χατζηδάκης και τις μαλακιες που πετάνε στα καναλια απο τα δελτια τυπου που τους δινουν,
εμπορικο ισοζυγιο να δεις και 3-4 αλλους δείκτες πάμε γκρεμό σε λιγο καιρό, τα λενε αρκετοι.
Και μην αρχισεις να μου λες και εσυ "τοτε γιατι του δανειζουν , γιατι τον ανεβαζουν βαθμιδες κτλ " γιατι φιλε μου
κανεις απο αυτους δεν θελει να τον σωσει ,οχι συγκεκριμένα τον μαλάκα, αλλα την χώρα, ολοι θελουν να ψοφησει γιατι προφανως θα έχουν σχέδια.
Η νομιζεις οτι κανείς θα σου χαρισει χρέος ;; επειδη σε νιωθουν και σε λυπουνται ;;
επιτελους καιενας που λεει τα πραγματα οπως ειναι εδω οι fanacial times μα παρομοιαζουν σε ιδια και χειροτερη κατασταση και απο το κραχ του 29, λενε ξεκαθαρα πως δεν υαρχει καμμια πραγματικη αναπτυξη και παμε στο γκρεμο το πολυ σε λιγα χρονια θα κηρυξουμε επισημη χρεωκοπια και εδω καποιοι νομιζουν πως θα συνεχισουν να τρωνε ,επειδη ειναι χωμενοι .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.323
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom