Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.323
- Πόντοι
- 12.756
Αποτελεσμα πες μου...το ρεζουμε..
Μαζι σου ειμαι σε αυτο , και συμφωνω.
Μπουρδελο θα γινει , δεν υπαρχει κανεις.
Ομως σκεψου λιγο και αυτο που θα σου γραψω
Εχεις εναν πρωθυπουργό που τα εχει γαμησει ολα ,
εχει χτισει ενα συστημα με ελεγχο στα παντα , κρατος δικαιου εχει παει στο καλό,
Συνεχεια λεει οτι δεν ξέρει ή αμα ξερει του ειπαν λαθος , σε οτι πουτσα πεφτει δεν ειναι ενήμερος ..
Τουλαχιστον διεφθαρμενος , εχουν μασησει οτι υπάρχει.
Εχει δημιουργησει ενα τυπου καθεστως , μιλάμε για καταστασεις που σε λιγο θα μοιαζουν με μαφία.
Ομως , δεν μπορεις να ζητας αλλαγη μόνο οταν υπαρχει διάδοχος να αναλάβει
Και με την Χουντα οταν εκαναν τα δικά τους οι τυποι να την ρίξουν , δεν κοιτουσαν ποιον θα ειχαν μετά, να πέσει ηθελαν , το μετά θα βρεθεί με κάποιο τρόπο , ουδείς αναντικατάστατος αδερφε.
Εδω μιλάμε σε λιγο ουτε η δικαιοσυνη δεν θα μπορει να λυσει το πρόβλημα, ο τυπος εχει χωθεί παντου και τα κανονιζει.
Εχει ξεκινησει να ειναι απειλητικά επικίνδυνος.. και δεν σου μιλάω μόνο για το Τεμπη, και στα οικονομικα ειναι μπουρδελο
τα πραγματα , ασε τωρα τι λεει ο Χατζηδάκης και τις μαλακιες που πετάνε στα καναλια απο τα δελτια τυπου που τους δινουν,
εμπορικο ισοζυγιο να δεις και 3-4 αλλους δείκτες πάμε γκρεμό σε λιγο καιρό, τα λενε αρκετοι.
Και μην αρχισεις να μου λες και εσυ "τοτε γιατι του δανειζουν , γιατι τον ανεβαζουν βαθμιδες κτλ " γιατι φιλε μου
κανεις απο αυτους δεν θελει να τον σωσει ,οχι συγκεκριμένα τον μαλάκα, αλλα την χώρα, ολοι θελουν να ψοφησει γιατι προφανως θα έχουν σχέδια.
Η νομιζεις οτι κανείς θα σου χαρισει χρέος ;; επειδη σε νιωθουν και σε λυπουνται ;;