Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις την άποψή σου σοβαρά; Λες για τους γονείς ότι έχουν το ακαταλόγιστο. Για την Καρυστιανού και τον Πλακιά ποια η γνώμη σου; Δεν πιστεύεις ότι έγινε μπάζωμα τελικά; Τι ευθύνες έχει η κυβέρνηση; Σε ποιους ρίχνεις την ευθύνη του δυστυχήματος τελικά; Ο πρωθυπουργός τελικά μας είπε ότι τον εξαπάτησαν. Πότε το έμαθε αυτό και γιατί δε μίλησε όταν το έμαθε; Το έμαθε δηλαδή μετά την τελευταία μαζική συγκέντρωση σε Ελλάδα και εξωτερικό;
Δεν έχω θέμα. Από την πρώτη στιγμή έγραψα, την ώρα που τα γνωστά άγνωστα καθίκια εδώ μέσα έγραφαν το μακρύ και το κοντό τους, κάποιοι έκαναν και πλακιτσες εν μέσω ενημέρωσης πως ο πρώτος ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ που έστειλε τα τρένα στην κόλαση και κατά επέκταση ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ των τελευταίων 20 ετών που δεν εκσυγχρόνιζαν τον οργανισμό. Το ότι έγινε το δυστύχημα τη συγκεκριμένη περίοδο ήταν απλά θέμα τύχης-ατυχιας, όπως και ότι δεν έγιναν πολλά περισσότερα όλα αυτά τα χρόνια με αυτές τις συνθήκες. Για μπαζώματα, συγκαλύψεις και αλλά τέτοια δε μπορώ να γνωρίζω, αυτά τα ξέρουν μόνο αυτοί που τα έκαναν, αν τα έκαναν, θεωρίες συνομωσίας άπειρες, εξιτάρουν άλλωστε το πόπολο, αν είναι αλήθεια ή όχι λίγοι γνωρίζουν και μάλλον ποτέ δε θα μάθουμε.
Για ΟΛΟΥΣ τους γονείς θυμάτων εγώ δε μπορώ να πω κουβέντα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα και τραγωδία να χάνει κάποιος το παιδί του, είναι ενάντια στη ζωή και τη συνέχεια. Από την άλλη όμως, όταν υπάρχουν 114 γονείς και μόνο μια, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ, έχει γίνει πιόνι και την έχουν αναγάγει σε σταρ, συγνώμη, απλώς τη λυπάμαι. Αυτά περί αγώνα και μαχήτρια και μόνη ενάντια σε όλα που και κάποια φυντάνια εδώ μέσα βαυκαλίζονται τα ακούω βερεσέ, όλα αυτά θα είχαν ακόμα περισσότερη επιτυχία και αποτελέσματα αν γινόντουσαν μακρυά από τη δημοσιότητα και πίσω από τις κάμερες.
Ελπίζω να μπορώ να εκφέρω τη γνώμη μου, ακόμα και αν δεν αρέσει, γιατί κάποια ΔΙΠΟΔΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ εδώ μέσα θυμούνται ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ τη δημοκρατία που "τους χάλασε ο Κουλης".