barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.351
- Πόντοι
- 5.506
Ποιο μέλος μας είναι ο κύριος Χουπας;
Ποιο μέλος μας είναι ο κύριος Χουπας;
Κάτι σφαίρες πέρασαν δίπλα από το λαιμό του ....Δεν ξερω μαν , πρωτη φορά το διαβάζω αυτο .. μαλλον εχω μεινει πισω στα σχέδια της Κυβερνησης , κατσε να ρωτησω
@barock ειναι να πάθει κανα ατυχημα ο Χιος μπραδερ μου ;; τι ακους στους διαδρόμους της Πειραιως ;;![]()
υπέρκομψος
Τετάρτη 5 Μάρτη, νομίζω 17.00Κάτι άκουσα για μέσα της εβδομάδας εκ νέου κινητοποίηση. Θα το κάψουν και αυτό.
19.00 τύπε μου.Τετάρτη 5 Μάρτη, νομίζω 17.00
θα έχει κι οικοδόμους το ρόστερ, είναι να μην τους τσαντίσεις, δέρνουν πολύ.
Τετάρτη 5 Μάρτη, νομίζω 17.00
θα έχει κι οικοδόμους το ρόστερ, είναι να μην τους τσαντίσεις, δέρνουν πολύ.
Και ποτέ πιστεύεις ότι έπρεπε να ξαναγίνει πορεία?Θα το κουράσουν και θα καεί και αυτό πριν βγει κάτι καλό, όπως οι αγανακτισμένοι.
Θα το κουράσουν και θα καεί και αυτό πριν βγει κάτι καλό, όπως οι αγανακτισμένοι.
ο κινεζος δεν ελεγε να παρουμε τα κουμπουρια?κάποιο μέλος του μπου?
![]()
Αιγιαλεία: Ως ιερέας παρουσιαζόταν ο άνδρας που συνελήφθη γιατί καλούσε σε ένοπλη εξέγερση
Το βίντεο αναρτήθηκε μια ημέρα πριν τις μεγάλες συγκεντρώσεις για τα Τέμπη - Δεν είναι ιερέας, διευκρινίζει η Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτωνwww.protothema.gr
καποια μερα που θα κολλουσε σε 3ημερο, οπως αυτη την φορά...Και ποτέ πιστεύεις ότι έπρεπε να ξαναγίνει πορεία?
ψηφίζουν οι κινέζοι στο ελλάντα?ο κινεζος δεν ελεγε να παρουμε τα κουμπουρια?
Έχεις δίκιο Τάκη. Άλλη φορά θα ρωτήσουνκαποια μερα που θα κολλουσε σε 3ημερο, οπως αυτη την φορά...![]()
εδω ψηφιζει ο σαουλ!!!!ψηφίζουν οι κινέζοι στο ελλάντα?
με την γκόλντεν καρντ έδωσε και ψήφο ο κούλης?