Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
Καλά να μασησουμε ότι δεν το έμαθε ποτε. Γιατί επιτρέπει να μπαζώσουν το χώρο αντί να βάλουν κορδέλες και να μη περναει κουνουπι?
Επίσημη εκδοχή έχουμε, τώρα αν ισχύει ή όχι, τι να σου πω. Προφανώς και μέχρι να απεγκλωβιστούν ζωντανοί, τραυματίες και θύματα το τελευταίο που ενδιέφερε ήταν τα υπόλοιπα, από εκεί και μετά ότι ξέρεις, ξέρω.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.689
Πόντοι
5.506
κοιταξτε εδω απατεωνες,σουργελα,μουνοπανα ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
Giol8GKWkAornDa.jpeg

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.580
Πόντοι
606
Επίσημη εκδοχή έχουμε, τώρα αν ισχύει ή όχι, τι να σου πω. Προφανώς και μέχρι να απεγκλωβιστούν ζωντανοί, τραυματίες και θύματα το τελευταίο που ενδιέφερε ήταν τα υπόλοιπα, από εκεί και μετά ότι ξέρεις, ξέρω.
Εγώ ξέρεις τι ξέρω? Ότι αυτό το χαμένο κορμί, τα έκανε σκατα στη συνέντευξη που έδωσε στον Σρόιτερ και έκανε μπαμ ότι λέει ΨΕΜΑΤΑ!

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.383
Πόντοι
1.056
Την κοπελα την παρακολουθούσα εδώ και δυο χρόνια...Δυστυχώς δεν την βλέπω καλά ...

Πέρυσι την αντικρυσα από κοντά,1.80 εγώ σίγουρα 1.85 αυτή με στρωτό παπούτσι...αλλά ένα βλέμμα κενό μέσα της...

Της ξέσκισε τα σωθικά ο Κουλης

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
115
Πόντοι
1

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.584
Πόντοι
3.656
ρε είστε σοβαροί?

ο προθυπουργός της χώρας που δεν ξέρει τεχνικές λεπτομέρειες όταν απευθύνεται στο έθνος μετά από μερικές μέρες από το συμβάν δεν έχει φροντίσει να μάθει και να διασταυρώσει τεχνικές λεπτομέρειες? :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
Εγώ ξέρεις τι ξέρω? Ότι αυτό το χαμένο κορμί, τα έκανε σκατα στη συνέντευξη που έδωσε στον Σρόιτερ και έκανε μπαμ ότι λέει ΨΕΜΑΤΑ!
Αυτό λέγεται πολιτική. Χρόνια τώρα, σε όλο τον κόσμο. Αλλά, άλλο αυτό και άλλο όλες αυτές οι μαλακιες που διαβάζουμε τόσο καιρό. Καμία κυβέρνηση δεν έχει όφελος και δεν προκαλεί τέτοιες καταστροφές, όπως και κανένας πολιτικός, βουλευτής, πρωθυπουργός δε μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει στο τελευταίο γραφείο δημόσιας διοίκησης. Γιατί όσο λαμόγια και μπινεδες είναι αυτοί άλλο τόσο και χειρότερα λαμόγια, μπινεδες είναι όσοι τρυπώνουν σε τέτοιες θέσεις και προσπαθούν να κάνουν τη μπάζα τους. Ακόμα και για αυτά τα σενάρια που γράφονται περί λαθρεμπορίου μέσω τρένων γράφονται πως συμβαίνουν χρόνια και πιθανώς είναι κάποια μπιζνα που έχουν στήσει τα καλόπαιδα του ΟΣΕ και οι τριγύρω, το ότι τους έκατσε ο μαλακας στο γραφείο και τα γαμησε όλα ήταν καθαρά θέμα χρόνου.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
109
Πόντοι
0
Την κοπελα την παρακολουθούσα εδώ και δυο χρόνια...Δυστυχώς δεν την βλέπω καλά ...

Πέρυσι την αντικρυσα από κοντά,1.80 εγώ σίγουρα 1.85 αυτή με στρωτό παπούτσι...αλλά ένα βλέμμα κενό μέσα της...

Της ξέσκισε τα σωθικά ο Κουλης

λιτή και ουσιαστική
συγκλονιστική

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.314
Πόντοι
2.306
Πάλι καλά που δεν ισχυρίστηκε ο Μητσοτάκης οτι τον εξαπάτησε ο όφις.

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.689
Πόντοι
5.506
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχααααααα ποζα και εικονα τα μουνοπανα που περσυ χειροκροταγανε ορθιοι....
νου σας κομματοσκυλα θα σας φανε για πλακα αν δεν κανετε την δουλεια...
GipH97NWQAAYqVR.jpeg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
ρε είστε σοβαροί?

ο προθυπουργός της χώρας που δεν ξέρει τεχνικές λεπτομέρειες όταν απευθύνεται στο έθνος μετά από μερικές μέρες από το συμβάν δεν έχει φροντίσει να μάθει και να διασταυρώσει τεχνικές λεπτομέρειες? :2funny:
Ε πρωθυπουργός είναι ρε, δεν είναι ο Σαουλ που ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ.

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
115
Πόντοι
1
ους είπαν Κομμουνιστές.
Τους είπαν Αριστερούς.
Τους είπαν να πάνε στην εκκλησία να βρουν παρηγοριά.
Τους είπαν ότι όποιος θρηνεί βουβά είναι αξιοπρεπής.
Τους είπαν ότι χρησιμοποιούν τα νεκρά παιδιά τους για πολιτικούς σκοπούς.
Τους είπαν ότι χρησιμοποιούν τα καμμένα παιδιά τους για να κερδίσουν εκατομμύρια.
Τους είπαν ότι είναι για τα μπάζα.
Τους είπαν συνωμοσιολόγους.
Τους είπαν να μην ουρλιάζουν.
Τους είπαν ότι το θέμα μπαγιάτεψε.
Τους είπαν ότι οι Έλληνες πολίτες τους επιβράβευσαν για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το "ατύχημα" με 41%.
Αυτοί που δολοφόνησαν τα παιδιά τους και τους δικούς τους ανθρώπους.
Αυτοί που πέταξαν στα χωράφια και τσιμέντωσαν ότι απέμεινε από τα παιδιά τους.
Αυτοί που έβαλαν στα συρτάρια όλες τις μηνύσεις και τις καταγγελίες των συγγενών τους.
Αυτοί που κατέστρεψαν τις φιάλες αίματος των παιδιών που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.
Αυτοί που έδωσαν έντολες να μπαζωθούν τα πάντα.
Αυτοί που έδωσαν εντολές να καταστραφούν όλα τα βίντεο που δείχνουν τα πάντα.
Αυτοί που παραποίησαν και κατέστρεψαν όλες τις συνομιλίες.
Αυτοί που έστησαν μία εξεταστική επιτροπή και όλοι τους αναβαθμίστηκαν.
Αυτοί που πληρώνουν τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους τους και τα πεινασμένα τρολάκια τους να δολοφονούν τους χαρακτήρες αυτών που πήραν τα παιδιά τους σε σακούλες και αναγνώρισαν τα παιδιά τους από ένα μικρό κομμάτι καρδιάς.
Αυτοί που έδωσαν εκατομμύρια ευρώ για να μπαζώσουν και να τσιμεντώσουν τα πάντα και δεν έδωσαν 80.000 ευρώ για μία τηλεδιοίκηση.
Νέμεσις. Πάντα έρχεται αργά ή γρήγορα. Εδώ είμαστε.

• Like
Αντιδράσεις: riding

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.584
Πόντοι
3.656
Ε πρωθυπουργός είναι ρε, δεν είναι ο Σαουλ που ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ.
ε ναι μόνο ο προθυπουργός της χώρας είναι που απευθύνεται με συνέντευξη στον λαό

δεν είναι και υποχρεωτικό να ενημερωθεί κατάλληλα ούτε να τον ενδιαφέρει κιόλας

τι διαβάζουμε ρε θα τυφλωθούμε :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
733
Πόντοι
81
Να ρωτήσω κάτι ;
Αν τα περί ξυλολίου , καυσίμων κλπ αποδειχθούν και επίσημα , ποιές αλλαγές επιφέρουν στο δικαστικό κομμάτι της υπόθεσης ;
Ξέρει κάποιος νομικά ;
Θα αλλάξουν οι κατηγορίες ; Υπάρχει πάτημα για υπουργους κλπ ;

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.689
Πόντοι
5.506
Να ρωτήσω κάτι ;
Αν τα περί ξυλολίου , καυσίμων κλπ αποδειχθούν και επίσημα , ποιές αλλαγές επιφέρουν στο δικαστικό κομμάτι της υπόθεσης ;
Ξέρει κάποιος νομικά ;
ναι απο οτι ακουσα ετσι ειναι....θα αλλαξει το κατηγορητηριο και θα πανε πολλα απο την αρχη....
ο νο2 γονος δεν εχει καθαρισει

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.007
Πόντοι
19.795

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.584
Πόντοι
3.656
Να ρωτήσω κάτι ;
Ξέρει κάποιος νομικά ;
Όχι δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι εκτός του ότι αν αποδειχθεί ότι έχει σχέση κάποιος υπουργός οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσει θα είναι πολύ βαρύτερες.

ΟΜΩΣ

το ότι στην αρχή έλεγαν ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση λαθραίου υλικού και τώρα αλλάζει τους βάζει σε μια δύσκολη θέση από την άποψη ότι φαίνονται ένοχοι και μπορεί να διερευνηθούν πράγματα

δεν είμαι δικηγόρος αλλά αυτό καταλαβαίνω από αυτά που ακούω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom