Εγώ δε σιμώνω, τοίχο τοίχο.έτσι σας στραπωνάρει η ζωή θα βελάξετε![]()
Κάποιοι άλλοι που θα την ψηφίσουν να φοβερίζουν τον

Εγώ δε σιμώνω, τοίχο τοίχο.έτσι σας στραπωνάρει η ζωή θα βελάξετε![]()
περίπου τα ίδια , Μελέτη Κεφαλογιάννη για ξεκώλιασμα , χαστούκια , φτύσιμο, κατούρημα και μετά να φέρουν το μεροκάματο οι ηλίθιες τσούλεςΑπό βουλευτίνες προτιμώ Μελέτη, Καιλή, Κεφαλογιάννη και Ράπτη
ευχαριστώ![]()
τους καθαριζει κανονικα...μαλλον τον διαγραφουν
Ζωή θα λένε και θα κλαίνεΕγώ δε σιμώνω, τοίχο τοίχο.
Κάποιοι άλλοι που θα την ψηφίσουν να φοβερίζουν τοντους.....
Eγω παλι θεωρω οτι για μια τοσο μικρη χωρα εχουμε υπερβολικα μεγαλο αριθμο κομματων..όχι εννοώ ότι το σύστημα με τις έδρες μπόνους είναι αδιανόητο....ότι θα έπρεπε να μπαίνουν στην Βουλή και με 1% όπως είπε ο Γκρανμπαςς
και ότι όσο περισσότερα κόμματα στην Βουλή...τόσο περισσότερες απόψεις..τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα επίβλεψης.
Έστω και για κομματικούς σκοπούς τα άλλα κόμματα μπορεί κάτι να εισφέρουν...η αυτοδυναμία της ΝΔ σίγουρα όχι.
εγώ θέλω να με χώσουν σε καμιά θέση και μετά ας κάνουν ότι γουστάρουν λίγο με νοιάζειπερίπου τα ίδια , Μελέτη Κεφαλογιάννη για ξεκώλιασμα , χαστούκια , φτύσιμο, κατούρημα και μετά να φέρουν το μεροκάματο οι ηλίθιες τσούλες
Το Εφάκι που σήμερα ήταν κουκλίτσα γιά αγαπούλες , βολτίτσες , ψιλοαλητείες, ροματζάδες, συζητήσεις επιπέδου και σεξάκι gfe![]()
Μαλακα να εχεις μανα τη Ζωη.....Κυριακος ενημερωσε οτι ο αλλος που ειπε στην Κωνσταντοπουλου να γινει μάνα ... θα περάσει πειθαρχικο με πιθανη διαγραφη![]()
Όχι ρε, ψήφισε ναουμ.Ζωή θα λένε και θα κλαίνε
γιατί να μην ψηφίσουμε τον τιμωρό των γαλάζιων ακρίδων?![]()
και αθλητικε εφημεριδες καλε μου φιλε....Eγω παλι θεωρω οτι για μια τοσο μικρη χωρα εχουμε υπερβολικα μεγαλο αριθμο κομματων..
Eγω παλι θεωρω οτι για μια τοσο μικρη χωρα εχουμε υπερβολικα μεγαλο αριθμο κομματων..
Εγώ νομίζω ότι πρόβλημα της χώρας ήταν ο δικοματισμός για πάρα πάρα πολλά χρόνια.Eγω παλι θεωρω οτι για μια τοσο μικρη χωρα εχουμε υπερβολικα μεγαλο αριθμο κομματων..
εγώ να τους τον χώσω , όπως προείπαεγώ θέλω να με χώσουν σε καμιά θέση και μετά ας κάνουν ότι γουστάρουν λίγο με νοιάζει![]()
θα ερθω και εγω......Και βουλευτων !! ακους εκει 300 ;;
Και να πουμε και για το μικρο και ευελικτο σχημα υπουργων κτλ που ελεγε ο Κουλης και τελικά εχει φτιαξει κανονικο στρατοπεδο
Μαλακα να εχεις μανα τη Ζωη.....
θα δούμε μπορεί να με κερδίσει τελικά η Νέα Δημοκρατία με καμιά απευθείας ανάθεση για το ΕλληνικόΌχι ρε, ψήφισε ναουμ.
Τώρα αν μετά τσούξεις.........
μαλακα ειπες πολυ μεγαλη αληθεια....θα ειχα φαει παρα πολυ ξυλο .. αλλα απο την άλλη θα ειχα σιγουρη θεση στην Βουλη , 16 μισθους συν κωλοβαρεμα μια ζωη .. θα ξεπληρωνε το ξυλο που θα ειχα φαει ..
Οπως θα ελεγε και ο Σαουλ , τουλαχιστον πηρα και κατι για το ξυλο που εφαγα , ενω αλλοι και ξυλο τρωνε και πεινανε μετα![]()
αυτά όλα είναι αποστάγματα ζωήςΟπως θα ελεγε και ο Σαουλ , τουλαχιστον πηρα και κατι για το ξυλο που εφαγα , ενω αλλοι και ξυλο τρωνε και πεινανε μετα![]()
μαλακα ειπες πολυ μεγαλη αληθεια....
Kαι ανατροπη καθεστωτος να εχεις και να ερθει οτιδηποτε αλλο,δεν θα κρατησει ή θα προσαρμοστει στις αναγκες των εξωτερικων μας φιλων.Ειμαστε πολλη μικρη χωρα για να κανουμε ο,τι γουσταρουμε(μην ξεχνας ποσες φορες μας γλιτωσαν οι φιλοι Εγγλεζοι/Αμερικανοι απο τα κακα του σοσιαλισμου,με δημοκρατικες διαδικασιες παντα).Ε αρα τι μας λες για ψηφοφοριες και μαλακίες ;;
Αφου και κατι καινουργιο να ερθει , που δεν θα ερθει , δεν θα το ψηφίσουν.
Εκλογες λες η λυση και οι απεργιες και μετα μου γραφεις το παραπανω , αρα ο λαος εχει το προβλημα , συνδρομο Στοκχόλμης..
Ε τοτε η μονη λυση, αν γινει ποτέ, ειναι να τρελαθει καμιά ομαδα κοσμου και να τα βαλει με όλους .. ξερεις πως ονομαζεται περιπου αυτο ε ; ανατροπη καταστασης , και αφου με εκλογες
οπως λες δεν θα βρουμε λυση , μαντεψε πως αλλιως μπορει να γινει.