Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.754
- Πόντοι
- 3.656
οπα περιμενε! Ξεχνάς οτι επι κυβερνήσεως τζιριζα ήταν 3η στη πολιτιακή ιεραρχία, πρόερδος της βούλης η δεσπινής! Ο πβ μπορεί να τρενάει νομοσχέδια τα ή να δυσκολεψει την κυβέρνηση.Εκατσα και παρακολουθησα Κωνσταντοπουλου στην Βουλη , ομιλιες, παρεμβάσεις κτλ.
-Ειναι θεότρελη ;
-Ειναι
-Τους πηγαινει γαμιωντας;
-Ναι
-Τους βγαζει ολους εκτος ευατου ;
-Ναι
-Αμα παρει αυτη τιμόνι της χωρας 100% θα γινει της γαμιολας και μπορει να καταστραφουμε;
-Απολυτως
-Αμα παρει εξουσία θα τους γαμησει ολους εκει μεσα και μεχρι και ο καφετζης της Βουλης θα μπει φυλακη ;
-Άνετα
Να πάρει τιμόνι της χωρας ;;
Ας κανουμε μια δοκιμη, σκεφτεται ο κοσμος, παμε και οπου βγει
o πουστης ο σαουλ παιζει α γινει καμια μαγεια και τον βγαλει η μοιρα σε εδρανο της βουλης ,να μεινει στην ιστορια ως ο μοναδικος που τρελανε τον ντανι τρεχο !φυλακη η μονη λυση , εκλογες θα εχουν τους ιδιους σε άλλες καρεκλες .. μεχρι να κανει ο Σαουλ το κινημα Ενωση ΕλληνοΑλβανικων Μεταρρυθμιστών για μια Ελλαδα νεα
ο νιπλης πουλαγε παλιαρε σεις ,εχει διαβασει ποτε κανεις σας ριζοσπαστη?
θα στηρίξεις αν κατέβω?o πουστης ο σαουλ παιζει α γινει καμια μαγεια και τον βγαλει η μοιρα σε εδρανο της βουλης ,να μεινει στην ιστορια ως ο μοναδικος που τρελανε τον ντανι τρεχο !
ξέρεις ότι όταν λέω φασίστας εννοώ =όποιος δεν σέβεται τις ελευθερίες και την προσωπικότητα του άλλου και προσπαθεί να επιβάλλει το δικό του με έμμεση ή άμεση βία. Ότι εννοεί όλος ο κόσμος δηλαδή.
Οποιοδήποτε ολοκληρωτικό καθεστώς για μένα είναι το ίδιο. Τι με νοιάζει αν ο ένας είναι εθνικογάμης και ο άλλος είναι κοκκινογάμης???
Δεν τα τσουβαλιάζω...απλά δεν δέχομαι κανένα από τα 2..γιατί να δεχτώ ολοκληρωτικά καθεστώτα? δεν είμαι τόσο απελπισμένος.
σιλανς ,μην πεταγεσαι εκτος αν εχεις απαντηση στην ερωτηση!είναι αεβεε ο ριζοσπάστης τι τραγική ειρωνία![]()
ανθρωπος που λεει οτι φασισμος και κουμμουνισμος ειναι το ιδιο ,εχει ανοιξει ηδη την πορτα στον φασισμο και καθονται στο σαλονι για χαζομουνι και φραπεδακι!ναι, αλλά όταν κάνεις τέτοια χρήση του όρου χάνεις τη δυνατότητα να διακρίνεις τον πραγματικό φασισμό υποτιμώντας τα διακριτικά του γνωρίσματα
αυτά τα τελευταία δεν θα τα επισημάνεις ως ουσιώδη κι έτσι δεν θα είσαι σε θέση να γνωρίσεις τον πραγματικό φασισμό όταν σου χτυπήσει την πόρτα
θα του ανοίξεις, θα τον υποδεχτείς, "καλωσήλθατε, περάστε" παρασύροντας και τον νίπλη
επειδή είμαι και λίγο αμόρφωτος και δεν έχω διαβάσει και πολλά πολλάναι, αλλά όταν κάνεις τέτοια χρήση του όρου χάνεις τη δυνατότητα να διακρίνεις τον πραγματικό φασισμό υποτιμώντας τα διακριτικά του γνωρίσματα
αυτά τα τελευταία δεν θα τα επισημάνεις ως ουσιώδη κι έτσι δεν θα είσαι σε θέση να γνωρίσεις τον πραγματικό φασισμό όταν σου χτυπήσει την πόρτα
θα του ανοίξεις, θα τον υποδεχτείς, "καλωσήλθατε, περάστε" παρασύροντας και τον νίπλη
αν υποσχεθεις οτι στο τριμηνο θα κανεις τα αδυνατα δυνατα ,ο τρεχο να ζητησει αναβολη Ι5 με τρελοχαρτο, ναι και θα σου δωσω και λεφτα να τυπωσεις προεκλογικη αφισα...θα στηρίξεις αν κατέβω?![]()
τι με πέρασες για χθεσινό?αν υποσχεθεις οτι στο τριμηνο θα κανεις τα αδυνατα δυνατα ,ο τρεχο να ζητησει αναβολη Ι5 με τρελοχαρτο, ναι και θα σου δωσω και λεφτα να τυπωσεις προεκλογικη αφισα...
ούτε ο μακρυγιάννης ήξερε "γράμματα " αλλά αμόρφωτος δεν ήτανεπειδή είμαι και λίγο αμόρφωτος και δεν έχω διαβάσει και πολλά πολλά
έχω μια απλή μέθοδο που με έχει βγάλει γυαλί στη ζωή μέχρι τώρα και είναι η εξής
Τους νταήδες να τους γαμάς όπου τους βρίσκεις...ότι σημαία και να κρατάνε. Δε νομίζω να υποδεχθώ κανέναν φασίστα οπότε δεν κινδυνεύει να παρασυρθεί Νίπλης![]()
εγώ είμαι κανονικός αμόρφωτος και δεν τα διακρίνωούτε ο μακρυγιάννης ήξερε "γράμματα " αλλά αμόρφωτος δεν ήταν
έτσι εννοώ την αμορφωσιά κι έτσι τη μόρφωση: όταν ξέρεις πότε ξεπερνάει το όριο η καταπίεση, η εκμετάλλευση κι ο ζυγός και παίρνεις τα όπλα,
όχι για να καταπιέσεις με τη σειρά σου αλλά για να αποτινάξεις τον ζυγό
οπα περιμενε! Ξεχνάς οτι επι κυβερνήσεως τζιριζα ήταν 3η στη πολιτιακή ιεραρχία, πρόερδος της βούλης η δεσπινής! Ο πβ μπορεί να τρενάει νομοσχέδια τα ή να δυσκολεψει την κυβέρνηση.
Όταν ήρθαν τα τσιπρικά μνημόνια μια χάρα πέρασαν όλα απο την βουλή και ας τα κατήγγειλε ..μετά. Υπάρχουν πάρα πολλά που δεν έκανε ενω μπορούσε, βαριεμαι τώρα αλλά κάποια στιγμή αξιζει η αφιέρωση. Αν και φένεται δεινός ρήτορας όταν είναι να καταγγείλει, η πολιτική της οξυδέρκεια ειναι αμφίβολη
Πάνω στην ώρα ήρθε αυτή η ΛΥΤΡΩΣΗΣπαρτιάτες απεχουν δεν ψηφίζουν δεν κατάλαβα , επειδη ειναι διαλυμένοι αραγε ;;
Σαμαρας δεν ψηφίζει
ο Ανεξαρτητος θα ψηφισει υπερ της Κυβερνησης
Για να πεσει θελει 151 κατά ... και ολοι μαζι οι αλλοι να μαζευτουν δεν τους μαζευουν ..
Δημοκρατικη Νικη Σαουλ λεγετε αυτο
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ