Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (9 μέλη και 10 επισκέπτες)

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
133
Πόντοι
1
Εκατσα και παρακολουθησα Κωνσταντοπουλου στην Βουλη , ομιλιες, παρεμβάσεις κτλ.

-Ειναι θεότρελη ;
-Ειναι

-Τους πηγαινει γαμιωντας;
-Ναι

-Τους βγαζει ολους εκτος ευατου ;
-Ναι

-Αμα παρει αυτη τιμόνι της χωρας 100% θα γινει της γαμιολας και μπορει να καταστραφουμε;
-Απολυτως

-Αμα παρει εξουσία θα τους γαμησει ολους εκει μεσα και μεχρι και ο καφετζης της Βουλης θα μπει φυλακη ;
-Άνετα

Να πάρει τιμόνι της χωρας ;;
Ας κανουμε μια δοκιμη, σκεφτεται ο κοσμος :tooth: , παμε και οπου βγει
οπα περιμενε! Ξεχνάς οτι επι κυβερνήσεως τζιριζα ήταν 3η στη πολιτιακή ιεραρχία, πρόερδος της βούλης η δεσπινής! Ο πβ μπορεί να τρενάει νομοσχέδια τα ή να δυσκολεψει την κυβέρνηση.
Όταν ήρθαν τα τσιπρικά μνημόνια μια χάρα πέρασαν όλα απο την βουλή και ας τα κατήγγειλε ..μετά. Υπάρχουν πάρα πολλά που δεν έκανε ενω μπορούσε, βαριεμαι τώρα αλλά κάποια στιγμή αξιζει η αφιέρωση. Αν και φένεται δεινός ρήτορας όταν είναι να καταγγείλει, η πολιτική της οξυδέρκεια ειναι αμφίβολη

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.094
Πόντοι
2.606
φυλακη η μονη λυση , εκλογες θα εχουν τους ιδιους σε άλλες καρεκλες .. μεχρι να κανει ο Σαουλ το κινημα Ενωση ΕλληνοΑλβανικων Μεταρρυθμιστών για μια Ελλαδα νεα
o πουστης ο σαουλ παιζει α γινει καμια μαγεια και τον βγαλει η μοιρα σε εδρανο της βουλης ,να μεινει στην ιστορια ως ο μοναδικος που τρελανε τον ντανι τρεχο !

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.094
Πόντοι
2.606
νιπλη,καποιος εφερε ριζοσπαστη στο μαγαζι και μου τον αφησαν τα παιδια στο γραφειο...μια και πουλαγες ,ξερεις μηπως σε ποια σελιδα ειναι οι φωτο με τα βυζια για να μην ψαχνω αδικα?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.754
Πόντοι
3.656
o πουστης ο σαουλ παιζει α γινει καμια μαγεια και τον βγαλει η μοιρα σε εδρανο της βουλης ,να μεινει στην ιστορια ως ο μοναδικος που τρελανε τον ντανι τρεχο !
θα στηρίξεις αν κατέβω? :coffee:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
356
Πόντοι
21
ξέρεις ότι όταν λέω φασίστας εννοώ =όποιος δεν σέβεται τις ελευθερίες και την προσωπικότητα του άλλου και προσπαθεί να επιβάλλει το δικό του με έμμεση ή άμεση βία. Ότι εννοεί όλος ο κόσμος δηλαδή.

Οποιοδήποτε ολοκληρωτικό καθεστώς για μένα είναι το ίδιο. Τι με νοιάζει αν ο ένας είναι εθνικογάμης και ο άλλος είναι κοκκινογάμης???

Δεν τα τσουβαλιάζω...απλά δεν δέχομαι κανένα από τα 2..γιατί να δεχτώ ολοκληρωτικά καθεστώτα? δεν είμαι τόσο απελπισμένος.

ναι, αλλά όταν κάνεις τέτοια χρήση του όρου χάνεις τη δυνατότητα να διακρίνεις τον πραγματικό φασισμό υποτιμώντας τα διακριτικά του γνωρίσματα

αυτά τα τελευταία δεν θα τα επισημάνεις ως ουσιώδη κι έτσι δεν θα είσαι σε θέση να γνωρίσεις τον πραγματικό φασισμό όταν σου χτυπήσει την πόρτα

θα του ανοίξεις, θα τον υποδεχτείς, "καλωσήλθατε, περάστε" παρασύροντας και τον νίπλη

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.094
Πόντοι
2.606
ναι, αλλά όταν κάνεις τέτοια χρήση του όρου χάνεις τη δυνατότητα να διακρίνεις τον πραγματικό φασισμό υποτιμώντας τα διακριτικά του γνωρίσματα

αυτά τα τελευταία δεν θα τα επισημάνεις ως ουσιώδη κι έτσι δεν θα είσαι σε θέση να γνωρίσεις τον πραγματικό φασισμό όταν σου χτυπήσει την πόρτα

θα του ανοίξεις, θα τον υποδεχτείς, "καλωσήλθατε, περάστε" παρασύροντας και τον νίπλη
ανθρωπος που λεει οτι φασισμος και κουμμουνισμος ειναι το ιδιο ,εχει ανοιξει ηδη την πορτα στον φασισμο και καθονται στο σαλονι για χαζομουνι και φραπεδακι!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.754
Πόντοι
3.656

επειδή είμαι και λίγο αμόρφωτος και δεν έχω διαβάσει και πολλά πολλά

έχω μια απλή μέθοδο που με έχει βγάλει γυαλί στη ζωή μέχρι τώρα και είναι η εξής

Τους νταήδες να τους γαμάς όπου τους βρίσκεις...ότι σημαία και να κρατάνε. Δε νομίζω να υποδεχθώ κανέναν φασίστα οπότε δεν κινδυνεύει να παρασυρθεί Νίπλης :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.094
Πόντοι
2.606
θα στηρίξεις αν κατέβω? :coffee:
αν υποσχεθεις οτι στο τριμηνο θα κανεις τα αδυνατα δυνατα ,ο τρεχο να ζητησει αναβολη Ι5 με τρελοχαρτο, ναι και θα σου δωσω και λεφτα να τυπωσεις προεκλογικη αφισα...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.754
Πόντοι
3.656
αν υποσχεθεις οτι στο τριμηνο θα κανεις τα αδυνατα δυνατα ,ο τρεχο να ζητησει αναβολη Ι5 με τρελοχαρτο, ναι και θα σου δωσω και λεφτα να τυπωσεις προεκλογικη αφισα...
τι με πέρασες για χθεσινό?

πρώτα τα λεφτά, μετά η ψήφος και μετά...πολύ μετά οι δεσμεύσεις.

Δεν είμαστε και εμείς κοροιδα :confused:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
356
Πόντοι
21
επειδή είμαι και λίγο αμόρφωτος και δεν έχω διαβάσει και πολλά πολλά

έχω μια απλή μέθοδο που με έχει βγάλει γυαλί στη ζωή μέχρι τώρα και είναι η εξής

Τους νταήδες να τους γαμάς όπου τους βρίσκεις...ότι σημαία και να κρατάνε. Δε νομίζω να υποδεχθώ κανέναν φασίστα οπότε δεν κινδυνεύει να παρασυρθεί Νίπλης :2funny:
ούτε ο μακρυγιάννης ήξερε "γράμματα " αλλά αμόρφωτος δεν ήταν

έτσι εννοώ την αμορφωσιά κι έτσι τη μόρφωση: όταν ξέρεις πότε ξεπερνάει το όριο η καταπίεση, η εκμετάλλευση κι ο ζυγός και παίρνεις τα όπλα,

όχι για να καταπιέσεις με τη σειρά σου αλλά για να αποτινάξεις τον ζυγό

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.754
Πόντοι
3.656
ούτε ο μακρυγιάννης ήξερε "γράμματα " αλλά αμόρφωτος δεν ήταν

έτσι εννοώ την αμορφωσιά κι έτσι τη μόρφωση: όταν ξέρεις πότε ξεπερνάει το όριο η καταπίεση, η εκμετάλλευση κι ο ζυγός και παίρνεις τα όπλα,

όχι για να καταπιέσεις με τη σειρά σου αλλά για να αποτινάξεις τον ζυγό
εγώ είμαι κανονικός αμόρφωτος και δεν τα διακρίνω

όποιος δεν σέβεται τις ελευθερίες σου πρέπει να γαμηθεί ακόμα και αν δεν συμφωνώ εγώ μαζί σου.

για τα υπόλοιπα θα τα βρείτε με τον κλοσέρ :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.598
Πόντοι
12.756
οπα περιμενε! Ξεχνάς οτι επι κυβερνήσεως τζιριζα ήταν 3η στη πολιτιακή ιεραρχία, πρόερδος της βούλης η δεσπινής! Ο πβ μπορεί να τρενάει νομοσχέδια τα ή να δυσκολεψει την κυβέρνηση.
Όταν ήρθαν τα τσιπρικά μνημόνια μια χάρα πέρασαν όλα απο την βουλή και ας τα κατήγγειλε ..μετά. Υπάρχουν πάρα πολλά που δεν έκανε ενω μπορούσε, βαριεμαι τώρα αλλά κάποια στιγμή αξιζει η αφιέρωση. Αν και φένεται δεινός ρήτορας όταν είναι να καταγγείλει, η πολιτική της οξυδέρκεια ειναι αμφίβολη

σωστος , το ξεχασα αυτο :thumbsup:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.598
Πόντοι
12.756
Σπαρτιάτες απεχουν δεν ψηφίζουν δεν κατάλαβα , επειδη ειναι διαλυμένοι αραγε ;;
Σαμαρας δεν ψηφίζει
ο Ανεξαρτητος θα ψηφισει υπερ της Κυβερνησης

Για να πεσει θελει 151 κατά ... και ολοι μαζι οι αλλοι να μαζευτουν δεν τους μαζευουν ..
Δημοκρατικη Νικη Σαουλ λεγετε αυτο :rockon::rockon::rockon:

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.754
Πόντοι
3.656
Σπαρτιάτες απεχουν δεν ψηφίζουν δεν κατάλαβα , επειδη ειναι διαλυμένοι αραγε ;;
Σαμαρας δεν ψηφίζει
ο Ανεξαρτητος θα ψηφισει υπερ της Κυβερνησης

Για να πεσει θελει 151 κατά ... και ολοι μαζι οι αλλοι να μαζευτουν δεν τους μαζευουν ..
Δημοκρατικη Νικη Σαουλ λεγετε αυτο :rockon::rockon::rockon:

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Πάνω στην ώρα ήρθε αυτή η ΛΥΤΡΩΣΗ

Βγαίνει σπίτι μου2, ταμείο σταθερότητας 3 ΚΑΙ βάουτσερ για λαπτοπ και ψηφιακά εργαλεία

τι θες να με καταστρέψεις???? :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom