Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.596
Πόντοι
12.756
Kαι ανατροπη καθεστωτος να εχεις και να ερθει οτιδηποτε αλλο,δεν θα κρατησει ή θα προσαρμοστει στις αναγκες των εξωτερικων μας φιλων.Ειμαστε πολλη μικρη χωρα για να κανουμε ο,τι γουσταρουμε(μην ξεχνας ποσες φορες μας γλιτωσαν οι φιλοι Εγγλεζοι/Αμερικανοι απο τα κακα του σοσιαλισμου,με δημοκρατικες διαδικασιες παντα).:confused::confused::confused:

ααα μπα ... :coffee:
Τωρα βρηκες τον δρόμο για το νημα ;;; :coffee:
Ειχε κινηση εξω ή ειχες καμιά δουλεια και εσυ και μιλάω με μπλεμπαιο ;; :coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.910
Πόντοι
6.256
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.461
Πόντοι
5.506
για να σοβαρευουμε λιγο....
ποτε σε ολη μου την ζωη δεν εχω δει στην βουλη να γινετε αυτο που γινετε....
στην χειροτερη δημοκρατια οποιασδηποτε αλλης χωρας δεν λεω για φυλακη αλλα τουλαχιστον εκλογες σε 1 μηνα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.596
Πόντοι
12.756
για να σοβαρευουμε λιγο....
ποτε σε ολη μου την ζωη δεν εχω δει στην βουλη να γινετε αυτο που γινετε....
στην χειροτερη δημοκρατια οποιασδηποτε αλλης χωρας δεν λεω για φυλακη αλλα τουλαχιστον εκλογες σε 1 μηνα...

φυλακη η μονη λυση , εκλογες θα εχουν τους ιδιους σε άλλες καρεκλες .. μεχρι να κανει ο Σαουλ το κινημα Ενωση ΕλληνοΑλβανικων Μεταρρυθμιστών για μια Ελλαδα νεα

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.461
Πόντοι
5.506
Οταν θα φτασει η στιγμη θα δωσω κατευθυνση ... με το αζημίωτο εννοείται :coffee:
ναι δεν παιρνω πολλα και αναλογα με την εποχη που θα γινουν....πχ μαη? πληρωνεις το μπρατς στο καβουρι,τα ουζακια πειραικη,τα χτεσινα μπαρακια και κατι για να μεινει στην τσεπα....θα ψηφισω

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
356
Πόντοι
21
Τώρα θα μου κάνεις συζήτηση για το τι ήταν ιστορικά ο φασισμός? Οκ...η ΝΔ δεν είναι φασίστες του μουσολίνι προφανώς....ούτε διακρίνονται από νεοναζιστικές τάσεις (πέραν του γκεμπελισμού ισώς...)

είναι μια χούφτα διεφθαρμένων ψυχασθενών που για τα συμφέροντα τους υιοθετούν τακτικές Αυταρχισμού και ακραίας κρατικής καταστολής απαξιώνοντας τους θεσμούς και κουρελιάζοντας την δημοκρατία - Τώρα καλύτερα????

όσο για τον μαλάκα με το μικρό μουστάκι...που θεωρείς ότι είναι πιο κοντά ο εθνικοσοσιαλισμός? Στην καπιταλιστική κοινωνία ή στον κουμουνισμό όπως εφαρμόστηκε?
εσύ μιλάς κατά καιρούς για αριστερούς φασίστες, και πάλι εσύ είπες προ ολίγου "φασιστικά αποφασίζει και διατάζει"

ο δε κομμουνισμός δεν εφαρμόστηκε, αντ' αυτού μπορείς να κάνεις λόγο για καθεστώτα υπαρκτού σοσιαλισμού
όσον αφορά τον ναζισμό ήταν ένα ολοκληρωτικό καθεστώς -και για τον ολοκληρωτισμό έχει γράψει καταπληκτικά πράγματα η χάνα άρεντ, που καλύπτει και τους δύο τύπους καθεστώτων

αλλά και πάλι το ότι ήταν και τα δύο ολοκληρωτικά δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τα τσουβαλιάσουμε και να πούμε ότι ήταν το ίδιο

μην ξεχνάς ότι ο κόκκινος στρατός ήταν που μπήκε στο βερολίνο κι απελευθέρωσε τον δυτικό κόσμο από τη ναζιστική λαίλαπα

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.461
Πόντοι
5.506
φυλακη η μονη λυση , εκλογες θα εχουν τους ιδιους σε άλλες καρεκλες .. μεχρι να κανει ο Σαουλ το κινημα Ενωση ΕλληνοΑλβανικων Μεταρρυθμιστών για μια Ελλαδα νεα
εκλογες για να εχουμε ολοι ευθυνη
αν τον ξαναβγαλουμε τοτε ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.073
Πόντοι
9.297
ε και που ειναι η διαφωρα.βρωμο φασιστεσ ειναι κι αυτοι ουσιαστηκα.
Η αλήθεια είναι ότι μετά τους "δημοκράτες" Μπάιντεν και ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα σε Αμερική και Ελλάδα αντίστοιχα ήταν η μόνη λύση αυτοί που ήρθαν τώρα και στις δύο χώρες .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.596
Πόντοι
12.756
Ε ναι,εγω αναβω και τα καντηλακια απο νωρις:confused::confused::confused:
την μέρα που θα κανονισουμε να γινει η επανασταση να περάσεις να μας παρεις να πάμε Συνταγμα.. :coffee:
Εμενα θα με αφησεις Κολωνακι και θα συνεχισεις με τα παιδιά Συνταγμα :coffee:
Θα πληρωσει ο τελευταιος που θα κατεβει... αν και κανονικα δεν πρεπει να μας παρεις λεφτα , ο σκοπος ειναι ιερός :coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.910
Πόντοι
6.256
την μέρα που θα κανονισουμε να γινει η επανασταση να περάσεις να μας παρεις να πάμε Συνταγμα.. :coffee:
Εμενα θα με αφησεις Κολωνακι και θα συνεχισεις με τα παιδιά Συνταγμα :coffee:
Θα πληρωσει ο τελευταιος που θα κατεβει... αν και κανονικα δεν πρεπει να μας παρεις λεφτα , ο σκοπος ειναι ιερός :coffee:
Λιγο δυσκολο,θα ειμαι για καφε εκεινη την ωρα:coffee::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.753
Πόντοι
3.656
εσύ μιλάς κατά καιρούς για αριστερούς φασίστες, και πάλι εσύ είπες προ ολίγου "φασιστικά αποφασίζει και διατάζει"

ο δε κομμουνισμός δεν εφαρμόστηκε, αντ' αυτού μπορείς να κάνεις λόγο για καθεστώτα υπαρκτού σοσιαλισμού
όσον αφορά τον ναζισμό ήταν ένα ολοκληρωτικό καθεστώς -και για τον ολοκληρωτισμό έχει γράψει καταπληκτικά πράγματα η χάνα άρεντ, που καλύπτει και τους δύο τύπους καθεστώτων

αλλά και πάλι το ότι ήταν και τα δύο ολοκληρωτικά δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τα τσουβαλιάσουμε και να πούμε ότι ήταν το ίδιο

μην ξεχνάς ότι ο κόκκινος στρατός ήταν που μπήκε στο βερολίνο κι απελευθέρωσε τον δυτικό κόσμο από τη ναζιστική λαίλαπα
Ναι κοίταξε να δεις....

ξέρεις τι εννοώ όταν λέω ''φασιστικά αποφασίζει και διατάζει''

ξέρεις ότι όταν λέω φασίστας εννοώ =όποιος δεν σέβεται τις ελευθερίες και την προσωπικότητα του άλλου και προσπαθεί να επιβάλλει το δικό του με έμμεση ή άμεση βία. Ότι εννοεί όλος ο κόσμος δηλαδή.

Οποιοδήποτε ολοκληρωτικό καθεστώς για μένα είναι το ίδιο. Τι με νοιάζει αν ο ένας είναι εθνικογάμης και ο άλλος είναι κοκκινογάμης???

Δεν τα τσουβαλιάζω...απλά δεν δέχομαι κανένα από τα 2..γιατί να δεχτώ ολοκληρωτικά καθεστώτα? δεν είμαι τόσο απελπισμένος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom