Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.747
Πόντοι
3.656
δεν τον παρεξηγώ, αυτός έχει παρεξηγηθεί άπαξ διά παντός με τις μαθήτριες στην παρέλαση

κι εσύ όμως χρησιμοποιείς τον χαρακτηρισμό "φασίστας" και "φασιστικός" εντελώς άκριτα, παρασέρνοντας και τον νίπλη

κοιτάξτε το λίγο, "φιλικά το λέω"
Δηλαδή σε τι διαφωνείς?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.589
Πόντοι
12.756
ειπε ενας νδ την ωρα που μιλαγε η ζωη με λιγα λογια οτι δεν εχει παιδια....
τρωει ξυλο απο ολους
ΒΑΛΕ ΤΙΒΙ ΒΟΥΛΗ ρε που ολο νικελοντεον εισαι

Εβλεπα Μπλουμπεργκ :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.747
Πόντοι
3.656
Δηλαδη για να καταλαβω..
Η υποθεση ειναι οτι η νδ δεν κερδιζει με αυτοδυναμια και ας κανουμε το σεναριο οτι σχηματιζει κυβερνηση με το πασοκ...
Εαν συμβει καποιο "σκανδαλο",εχεις την εντυπωση οτι ο κυβερνητικος εταιρος θα το αποκαλυψει ή εαν γινει η αποκαλυψη θα υποστηριξει κατι αλλο εκτος απο το συμφερον του να μεινει στη εξουσια?
όχι εννοώ ότι το σύστημα με τις έδρες μπόνους είναι αδιανόητο....ότι θα έπρεπε να μπαίνουν στην Βουλή και με 1% όπως είπε ο Γκρανμπαςς

και ότι όσο περισσότερα κόμματα στην Βουλή...τόσο περισσότερες απόψεις..τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα επίβλεψης.

Έστω και για κομματικούς σκοπούς τα άλλα κόμματα μπορεί κάτι να εισφέρουν...η αυτοδυναμία της ΝΔ σίγουρα όχι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.589
Πόντοι
12.756
όχι εννοώ ότι το σύστημα με τις έδρες μπόνους είναι αδιανόητο....ότι θα έπρεπε να μπαίνουν στην Βουλή και με 1% όπως είπε ο Γκρανμπαςς

και ότι όσο περισσότερα κόμματα στην Βουλή...τόσο περισσότερες απόψεις..τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα επίβλεψης.

Έστω και για κομματικούς σκοπούς τα άλλα κόμματα μπορεί κάτι να εισφέρουν...η αυτοδυναμία της ΝΔ σίγουρα όχι.

Αρα μηπως αλλαξαν οι δημοκρατες την ψηφο του κόσμου οπως λεει ο @κωλο-γερος ;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.747
Πόντοι
3.656
Αρα μηπως αλλαξαν οι δημοκρατες την ψηφο του κόσμου οπως λεει ο @κωλο-γερος ;;
την έχουν αλλάξει 3-4 φορές τα τελευταία χρόνια δεν ήταν πρώτη φορά.

εγώ δεν είπα ότι αυτοί είναι δημοκράτες. Είπα ότι είναι διεφθαρμένοι που εκμεταλλεύονται την Δημοκρατία.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.589
Πόντοι
12.756
Ε ναι δεν διαφωνώ ότι αυτά γίνονται....ας γίνουν οι εκλογές σε 2 χρόνια

εγώ πρότεινα να γίνονται απεργίες και μαζικές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα μέχρι να αναγκαστούν να κάνουν εκλογές.

Δεν ξέρω άλλο τρόπο αντίδρασης ξέρεις εσύ?

Παύλος Μαρινάκης: «Δικαιοσύνη δεν απονέμεται με δημοσκοπήσεις, ούτε οι κυβερνήσεις πέφτουν από μία διαδήλωση»

Καλα το "μια διαδηλωση" ετσι το λεει , μπορουσε να πει και διαδηλωσεις , απλα δεν ειχαν γινει πολλες ακόμα
:coffee:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.533
Πόντοι
1.756
Παρακαλείται το εκλεκτό μέλος κύριος Ζωίτσος όπως σταματήσει την παπαρδελίαση και πάει να της κάνει κανένα παιδί επιτέλους.
Ευχαριστώ
Εκ της διευθύνσεως

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Δηλαδή σε τι διαφωνείς?

δεν διαφωνώ εγώ, εσύ διαφωνείς με τον ορισμό του όρου. ο αυταρχισμός δεν αρκεί για χαρακτηρίσεις κάτι ή κάποιον φασιστικό/φασίστα.
πες τον αυταρχικό, ώσπου να ανοίξεις κανένα λεξικό (δεν είναι ντροπή, κι εγώ το κάνω συνέχεια)

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.461
Πόντοι
5.506

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.589
Πόντοι
12.756
θα σε ενημερωνω εγω για τα εδω.....ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

Νατσιος τωρα στο βημα...αχρωμος και αοσμος...της εκκλησιας

εβαλα κοσμοτε τιβι στην αλλη , και μπορω να πηγαινω προς πισω το χρόνο :coffee:

Τελικά παλι τα λεφτα εδωσαν την λυση :coffee:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.551
Πόντοι
786
Πώς δεν αλλάζει η ψήφος; Όταν ένα μικρό κόμμα, ακόμα και με 1% θα έπρεπε να βγάζει 3 βουλευτές και δεν μπαίνει στην βουλή, αυτό δεν είναι παραποίηση της βούλησης του λαού;
Όταν ένα κόμμα με 37% νομίζω, δηλ. με λίγο παραπάνω από το 1/3 της εκλογικής δύναμης, βγάζει αυτοδύναμη κυβέρνηση, αυτό δεν είναι παραποίηση της βούλησης του λαού;
Αν θες ρε καριόλη αυτοδυναμία, κάνε έργο ώστε να σε ψηφίσει το 50%+1 του λαού. Αν δεν μπορείς να πάρεις αυτοδυναμία στα αρχιδια μας, συνεργασου με άλλα κόμματα ώστε να είναι και πιο αντιπροσωπευτικές οι αποφάσεις που παίρνεις για το "καλό" του λαού.
Ισως και να είναι η μόνη λύση πλέον μπροστά σε αυτό που ζούμε τώρα.
υπάρχει αυτό σε κάποια χώρα;
τα συστήματα μπορεί να είναι πιο αναλογικά ή πιο πλειοψηφικά
όσο πιο πλειοψηφικό σύστημα, τόσο λιγότερα κόμματα
η σημερινή κατάσταση στην ελλάδα δεν θα κρατήσει,
στις δεύτερες ή στις τρίτες ή στις τέταρτες εκλογές θα υπάρχουν δύο πόλοι + ΚΚΕ
προσωπικά θα προτιμούσα το σύστημα της γαλλίας, μονοεδρικό (πχ βουλευτής κηφισίας), πλειοψηφικό, σε δύο γύρους

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.747
Πόντοι
3.656
Παύλος Μαρινάκης: «Δικαιοσύνη δεν απονέμεται με δημοσκοπήσεις, ούτε οι κυβερνήσεις πέφτουν από μία διαδήλωση»

Καλα το "μια διαδηλωση" ετσι το λεει , μπορουσε να πει και διαδηλωσεις , απλα δεν ειχαν γινει πολλες ακόμα
:coffee:
θα δούμε :coffee:

του έχουν κάνει πολύ κακή δουλειά στην εμφύτευση μαλλιών σαν γήπεδο του γκολφ τον έχουν κάνει :coffee::coffee:

lta69

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Κριτικές
1
Like
25
Πόντοι
0
την πραγματική δύναμη στην αγορά την έχει ο καταναλωτής απλά δεν το γνωρίζει.

όλοι οι όμιλοι μεγαθήρια και όλη η επιρροή που ασκούν και αγοράζουν πολιτικάντηδες εξαρτάται από το ότι η κυραμαρία και ο κυρ παντελής πάνε και αγοράζουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους από το τιποτένιο εισόδημα τους.

Ο καπιταλισμός είναι 2way street. Όλοι όσοι έχουν κεφάλαιο το έχουν επειδή εξ αρχής πάρα πολλοί φτωχοί ξόδεψαν τα λίγα λεφτά τους τα οποία έβγαλαν με την χαμαλοδουλειά που οι έχοντες πληρώνουν για να μην κανουν οι ίδιοι.

Αν αποφάσιζε ο λαός πχ να μην αγοράσει ένα συγκεκριμένο προιόν που την μια βδομάδα έχει 3,50 και την επόμενη 4,80....έτσι επειδή μπορούν.....για κανένα εξάμηνο....και οι μάνατζερς και οι τσέοι και οι διευθυντάδες έβλεπαν ξαφνικά τα προνόμια τους να χάνονται μαζί με τη βουτιά στον τζίρο...

θα έβλεπες πως θα πήγαινε η τιμή 2,50.
Αυτή θα ήταν η σωστή στάση, αλλά που....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.747
Πόντοι
3.656
δεν διαφωνώ εγώ, εσύ διαφωνείς με τον ορισμό του όρου. ο αυταρχισμός δεν αρκεί για χαρακτηρίσεις κάτι ή κάποιον φασιστικό/φασίστα.
πες τον αυταρχικό, ώσπου να ανοίξεις κανένα λεξικό (δεν είναι ντροπή, κι εγώ το κάνω συνέχεια)
με τις λέξεις θα παίξεις?

φασίστας, αυταρχικό καθεστώς, μονάρχης, δικτάτορας :confused::confused::confused::confused:

Έχει σημασία?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.747
Πόντοι
3.656
Παρακαλείται το εκλεκτό μέλος κύριος Ζωίτσος όπως σταματήσει την παπαρδελίαση και πάει να της κάνει κανένα παιδί επιτέλους.
Ευχαριστώ
Εκ της διευθύνσεως
Από βουλευτίνες προτιμώ Μελέτη, Καιλή, Κεφαλογιάννη και Ράπτη

ευχαριστώ :coffee:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
354
Πόντοι
21
με τις λέξεις θα παίξεις?

φασίστας, αυταρχικό καθεστώς, μονάρχης, δικτάτορας :confused::confused::confused::confused:

Έχει σημασία?

εσύ παίζεις με τις λέξεις καθώς δεν διακρίνεις τις διαφορές της σημασίας τους. χρησιμοποιείς την μία αντί της άλλης, τσουβαλιάζοντας φαινόμενα σε μια έννοια που έχει σαφές ιστορικό και ιδεολογικό περιεχόμενο.
σαν την γερμανίδα του afd που είπε ότι ο αδόλφος ήταν κομμουνιστής

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.533
Πόντοι
1.756
Από βουλευτίνες προτιμώ Μελέτη, Καιλή, Κεφαλογιάννη και Ράπτη

ευχαριστώ :coffee:
Δες τι της κάνουν που μου έχεις και προτιμήσεις

:knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.747
Πόντοι
3.656
εσύ παίζεις με τις λέξεις καθώς δεν διακρίνεις τις διαφορές της σημασίας τους. χρησιμοποιείς την μία αντί της άλλης, τσουβαλιάζοντας φαινόμενα σε μια έννοια που έχει σαφές ιστορικό και ιδεολογικό περιεχόμενο.
σαν την γερμανίδα του afd που είπε ότι ο αδόλφος ήταν κομμουνιστής
Τώρα θα μου κάνεις συζήτηση για το τι ήταν ιστορικά ο φασισμός? Οκ...η ΝΔ δεν είναι φασίστες του μουσολίνι προφανώς....ούτε διακρίνονται από νεοναζιστικές τάσεις (πέραν του γκεμπελισμού ισώς...)

είναι μια χούφτα διεφθαρμένων ψυχασθενών που για τα συμφέροντα τους υιοθετούν τακτικές Αυταρχισμού και ακραίας κρατικής καταστολής απαξιώνοντας τους θεσμούς και κουρελιάζοντας την δημοκρατία - Τώρα καλύτερα????

όσο για τον μαλάκα με το μικρό μουστάκι...που θεωρείς ότι είναι πιο κοντά ο εθνικοσοσιαλισμός? Στην καπιταλιστική κοινωνία ή στον κουμουνισμό όπως εφαρμόστηκε?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.747
Πόντοι
3.656
Δες τι της κάνουν που μου έχεις και προτιμήσεις

:knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:
έτσι σας στραπωνάρει η ζωή θα βελάξετε :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom