Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (12 μέλη και 21 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.201
Πόντοι
6.955
Κάνε πορείες εσύ και κλάνε αρχίδια.
Τρέμει ο Κούλης :2funny:
Δε μου λες το θέμα της πορείας ποιό ήταν τελικά;
Τα παιδάκια στα Τέμπη ή μήπως η ακρίβεια και η διαφθορά;
Γιατί τα παιδάκια γραμμένα τα έχω. Τόσα πεθαίνουν κάθε μέρα δεν βλέπω να κάνετε πορείες γιαυτά;
Και τα υπόλοιπα επίσης γραμμένα τα έχω γιατί είμαι καβατζωμένος οικονομικά.
Εσύ κάνε πορείες μπας και δεις άσπρη μέρα κι αν δεις σφύρα μου.
Εγώ Κούλη δαγκωτό θα ξαναψηφίσω και ο Κούλης πάλι αυτοδύναμος θα βγει.
Κλάψε.
Εσύ κατηγόρα τον Κούλη και τα τραίνα που είσαι άφραγκος.
Αυτοί φταίνε και όχι η μαλακία που σε δέρνει. :2funny:
Αν ήσουν πραγματικός ΤΙΜΩΡΟΣ θα είχες βγει έξω και θα εκκβες κεφάλια. Τουναντίον, λες δεν σε νοιάζουν τα παιδάκια. Συνταξιούχος τιμωρός είσαι, ή σου πήρε η μάνα σου στολή τιμωρού αλλα στην πραγματικότητα είσαι κάποιος ματατζης που μικρός ήσουν ένα δυστυχισμένο παιδάκι;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.687
Πόντοι
8.346
Αν ήσουν πραγματικός ΤΙΜΩΡΟΣ θα είχες βγει έξω και θα εκκβες κεφάλια. Τουναντίον, λες δεν σε νοιάζουν τα παιδάκια. Συνταξιούχος τιμωρός είσαι, ή σου πήρε η μάνα σου στολή τιμωρού αλλα στην πραγματικότητα είσαι κάποιος ματατζης που μικρός ήσουν ένα δυστυχισμένο παιδάκι;
Άσε ρε με τν ηλίθιο. Έχει λεφτά λέει κ πηδάει στο 20ρικο. Εμείς όμως με τα εσκορτ είμαστε φτωχοί... Τριχαζος

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
13.375
Πόντοι
6.166
Gk9el0WXAAABWBF

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.101
Πόντοι
206
Μαλάκες είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Απο χθες οι αναρχοάπλυτοι προσπαθούν να βγάλουν λάδι τους παρακρατικούς με σκοπό να μην χάσουν την "δόξα" των επεισοδίων και στον αντίποδα οι "ειρηνικοί διαδηλωτές" βρίζονται και ανταλλάσουν κατάρες με αστυνομικούς στα σόσιαλ μίντια. Α πάτε ψοφίστε όλοι σας ρε μαλάκες και εγώ μαζί. Βαρέθηκα να ασχολούμαι με την "νεκρή" μας χώρα. Μας αξίζουν τα χειρότερα, κουράστηκα να κάνω τον μαλάκα για να τρώνε άλλοι. Τους γράφω όλους στα παπάρια μου από εδώ και πέρα, κι ούτε την ανάγκη τους έχω. Αν είναι να μου συμβεί το κακό, θα το αντιμετωπίσω μόνος μου και είτε θα σωθώ, είτε θα πεθάνω ΜΟΝΟΣ μου. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν σας, όλοι αίμα θέλετε, αρκεί να μην είναι το δικό σας ή των "δικών" σας.
Κι εγω μαζι σου τυπε. Αλλα καλου κακου ας αποφευγουμε τα τραινα. :confused:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.574
Πόντοι
456
Άσε ρε με τν ηλίθιο. Έχει λεφτά λέει κ πηδάει στο 20ρικο. Εμείς όμως με τα εσκορτ είμαστε φτωχοί... Τριχαζος
Γιαυτό έχω λεφτά βλακάκο. Γιατί δεν είμαι κορόιδο να πληρώνω το ίδιο πράγμα στην 10πλάσια τιμή.
Αν βγω να κόψω κεφάλια τύπε θα με πάνε μέσα. Εγώ μαζί σου είμαι να τους τα κόψουμε, αλλά πάμε όλοι μαζί. Πες μου πότε έχει πορεία με αίτημα το κεφάλι του Μητσοτάκη να κατέβω.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.687
Πόντοι
8.346
Γιαυτό έχω λεφτά βλακάκο. Γιατί δεν είμαι κορόιδο να πληρώνω το ίδιο πράγμα στην 10πλάσια τιμή.

Αν βγω να κόψω κεφάλια τύπε θα με πάνε μέσα. Εγώ μαζί σου είμαι να τους τα κόψουμε, αλλά πάμε όλοι μαζί. Πες μου πότε έχει πορεία με αίτημα το κεφάλι του Μητσοτάκη να κατέβω.
Πιες το γάλα σου τώρα μπέμπη.. άιντε μαχητή του κώλου

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.574
Πόντοι
456

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.952
Πόντοι
2.606
Μαρινάκης: Δεν ξέρω ποιος έδωσε τα 650.000 ευρώ για το μπάζωμα.

Πολύ λογικό. Και γω αν λείπουν 650.000€ απο τα ταμεία της εταιρείας κ με ρωτήσουν και πω δν ξέρω ποιος τα πήρε θα έχω δουλειά την επόμενη μέρα.

Ούτε ενα ψέμα της προκοπής ρε μαλακες μου δν μπορείτε να πείτε, ούτε ένα.
Δε μπορεί,τους είχε δώσει ένα τετράδιο ο ανισόρροπος όταν βγήκε να γράφουν την πρόοδο... κάπου εκεί μέσα θα το έχουν σημειωμένο....όλοι οι υπουργοί έχουν από ένα...Περα όμως του αστείου ένας εισαγγελέας να τον καλέσει και να του πει τραγουδά δεν υπάρχει?τι είναι τα 650 χιλιάρικα που δοθηκαν σε εταιρεία πριν καν συσταθεί αυτή... στραγάλια είναι γαμω την ψυχή τους....για 65ευρω σε παίρνουν το σπίτι τα φαντς πλέον...

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
70
Like
2.807
Πόντοι
10.225
Ρε σεις δεν χρειαζεται τετοια αντιπαραθεση να βριζετε και να μειώνεται ο ενας των άλλων ο καθενας εχει την γνωμη του.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
6.056
Παλιότερα υπήρχε κι ενας Στρατός που όταν κανανε μαλακίες οι πολιτικάντηδες τους μαζευε και εδινε λύση στο πρόβλημα. Τώρα τον έχουν ξεδοντιάσει και ξεφτιλίσει σε βαθμό που σκύβει και λέει ναι σε όλα.
Το καθεστως δεν εχει αντίπαλο. Μόνο με οργάνωση έξωθεν θα μπορέσει να ερθει αποτέλεσμα.
Δεν τα είπες όλα.
Ο λόγος που ο στρατός σε καμία χώρα της Ε.Ε. δεν μπορεί να κάνει τίποτε, είναι άλλος.
Είναι θεμελιώδης αρχή της Ε.Ε.

Με το που ανατρέπεται το δημοκρατικό καθεστώς χώρας μέλους
παύει να είναι μέλος. Οι χώρες μέλη δηλαδή, είναι μέλη ΥΠΟ ΟΡΟ.
ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.952
Πόντοι
2.606
Κάναμε την πορεία μας, κλάσαμε ένα αρχίδι και ησυχάσαμε.
Άντε και του χρόνου.
Ρε πότε θα καταλάβετε ότι αν δεν πέσουν κεφάλια δεν αλλάζει τίποτα;
Το χρόνο σας και το σάλιο σας χαλάτε.
Η μόνη λύση είναι η βία γιατί πρόκειται για κτήνη.
Αν το λιοντάρι έρθει να σε φάει, ότι πανώ και να σηκώσεις, ό,τι συνθήματα και να φωνάξεις, ό,τι και αναλύσεις πολιτικές να του κάνεις, αν δεν το σκοτώσεις θα σε φάει.
Πρόκειται για ζώα αυτοί που κυβερνάνε και σα ζώα πρέπει να τους φερθούμε. Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς.
Ναι τυπε να το κάνουμε Συρία εδώ να χτυπάμε με αντιαρματικά ο ένας τον άλλον και όλμους....το να κάνουν την δουλειά τους θεσμοί όπως η δικαιοσύνη και να βάλει τέλος στην όξυνση δεν το βλέπεις δηλαδή σαν σωστή λύση....να τους χώσουν μέσα και να τους δημευσουν τις περιουσίες....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
6.056
Πήρες λαικ από νυφουλα. Κατάλαβα με τι μαλακα έχω να κανυ
Υπάρχει καλύτερη αναγνώριση για έναν μαλάκα , σαν το john 100 ... να παίρνει like
από τον υπερμαλάκα , τόσα χρόνια Nr 2 Mr Malakas ;

Με τέτοιο βιογραφικό , μπορεί να φτάσει μέχρι και Mr Malakas μία μέρα.
Λίγους μαλάκες είδαμε να ξεκινάνε έτσι ;

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.609
Πόντοι
2.886

Τα Κράτη έχουν το μονοπώλιο της βίας .

Με σχετική εξαίρεση τις ΗΠΑ, όπου οι πολίτες επιτρέπεται από το Σύνταγμα
με τη δεύτερη τροποποίηση (second amendment)
του 1791 να οπλοφορούν, (για να μην γίνει δικτατορία - militia )

The Second Amendment (Amendment II) to the United States Constitution protects the right to keep and bear arms. It was ratified on December 15, 1791, along with nine other articles of the United States Bill of Rights.
The Second Amendment was based partially on the right to keep and bear arms in English common law and was influenced by the English Bill of Rights 1689. Sir William Blackstone described this right as an auxiliary right, supporting the natural rights of self-defense and resistance to oppression, and the civic duty to act in concert in defense of the stat
Madison wrote how a federal army could be kept in check by the militia, "a standing army ... would be opposed [by] militia."

In the United States, the term constitutional carry, also called permitless carry,[1] unrestricted carry,[2] or Vermont carry,[3] refers to the legal public carrying of a handgun, either openly or concealed, without a license or permit.

αν μπει κάποιος στο σπίτι σου στις ΗΠΑ να σε ληστέψει,
μπορείς να τον πυροβολήσεις , αν είναι λογικό να φοβηθείς ότι θα σε σκοτώσει
ή θα σου προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη

No charges for Calif. man who shot and killed burglar​

January 27, 2015

“Thomas Greer is presumed to have held a reasonable fear of imminent peril of death or great bodily injury,” according to the report signed by Deputy District Attorney Janet Moore. “Greer exercised his legal and legitimate right of self-defense when he shot and killed Andrea Miller.”

Californians can use deadly force to protect themselves inside their homes if they feel they are in imminent danger.

στην Ελλάδα , δεν επιτρέπεται αυτό
και οι βρομά ληστεύουν ελεύθεροι τα σπίτια

ΔΕΝ υπάρχει επαρκής αστυνόμευση, ούτε δικαιοσύνη , ούτε τίποτα !

%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%97-%CE%9C%CE%95-%CE%91%CE%97%CE%94%CE%99%CE%91%CE%96%CE%95%CE%99%CE%A3-%CE%9F%CE%9A-600x460.jpg

Όχι, δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη – Δεν υπάρχει καν Δικαιοσύνη!​

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ,
σε προσωπικό επίπεδο.

για να επιβιώσεις

Αλλά πρέπει να ξεσηκωθούν οι πολίτες
το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα
είναι για να κονομάνε οι παρασιτικοί Ολιγάρχες
οι απατεώνες πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοι τους .

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Ναι τυπε να το κάνουμε Συρία εδώ να χτυπάμε με αντιαρματικά ο ένας τον άλλον και όλμους....το να κάνουν την δουλειά τους θεσμοί όπως η δικαιοσύνη και να βάλει τέλος στην όξυνση δεν το βλέπεις δηλαδή σαν σωστή λύση....να τους χώσουν μέσα και να τους δημευσουν τις περιουσίες....
Θα ταν κάτι θετικό μα έριχναν και δύο πυραύλους στην βουλή χτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom