Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (18 μέλη και 19 επισκέπτες)

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.257
Πόντοι
2.046
Μαρινάκης: Δεν ξέρω ποιος έδωσε τα 650.000 ευρώ για το μπάζωμα.

Πολύ λογικό. Και γω αν λείπουν 650.000€ απο τα ταμεία της εταιρείας κ με ρωτήσουν και πω δν ξέρω ποιος τα πήρε θα έχω δουλειά την επόμενη μέρα.

Ούτε ενα ψέμα της προκοπής ρε μαλακες μου δν μπορείτε να πείτε, ούτε ένα.
Έχει πέσει γραμμή ρε συ να παριστάνουν πως δεν τρέχει τίποτα,σε λίγο θα βγαίνουν με μια γίδα στην πλάτη για συνέντευξη και θα λένε ποια γίδα,οι φόροι να πέφτουν κι οκ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.490
Πόντοι
3.656
Μαρινάκης: Δεν ξέρω ποιος έδωσε τα 650.000 ευρώ για το μπάζωμα.

Πολύ λογικό. Και γω αν λείπουν 650.000€ απο τα ταμεία της εταιρείας κ με ρωτήσουν και πω δν ξέρω ποιος τα πήρε θα έχω δουλειά την επόμενη μέρα.

Ούτε ενα ψέμα της προκοπής ρε μαλακες μου δν μπορείτε να πείτε, ούτε ένα.
Ναι...γιατί τώρα που το μπάζωμα σιγά σιγά φαίνεται παράνομο....και θα πρέπει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη όλοι πηδάνε από το καράβι...

και επειδή την πολιτική ευθύνη θα την αναλάβει ο αγοραστός και ο τριαντόπουλος....μάλλον θα πρέπει να βρουν μαλάκα να αναλάβει και την ποινική ευθύνη αν υπάρξει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.490
Πόντοι
3.656
Exει πιει κατι ο κυριος που ομιλει?Που ειδε προβλημα με ακριβεια,ανεργια,ασφαλεια κλπ?Σε αλλη χωρα ζει ή ειναι απο αυτους τους αριστερους που μονο να γκρινιαζουν ξερουν?:confused::confused::confused:
Πραγματικά δεν γνωρίζω

η Ελλάδα είναι ζάχαρη :confused:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.688
Πόντοι
8.346
Ναι...γιατί τώρα που το μπάζωμα σιγά σιγά φαίνεται παράνομο....και θα πρέπει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη όλοι πηδάνε από το καράβι...

και επειδή την πολιτική ευθύνη θα την αναλάβει ο αγοραστός και ο τριαντόπουλος....μάλλον θα πρέπει να βρουν μαλάκα να αναλάβει και την ποινική ευθύνη αν υπάρξει
Ας ελέγχουν για καλο κ για κακο τους λογαριασμούς τους και συγγενικό τους προσώπων. Να δούμε πόσο κοστίζει να αναλάβουν τη πολιτική ευθύνη

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.574
Πόντοι
456
Κάναμε την πορεία μας, κλάσαμε ένα αρχίδι και ησυχάσαμε.
Άντε και του χρόνου.
Ρε πότε θα καταλάβετε ότι αν δεν πέσουν κεφάλια δεν αλλάζει τίποτα;
Το χρόνο σας και το σάλιο σας χαλάτε.
Η μόνη λύση είναι η βία γιατί πρόκειται για κτήνη.
Αν το λιοντάρι έρθει να σε φάει, ότι πανώ και να σηκώσεις, ό,τι συνθήματα και να φωνάξεις, ό,τι και αναλύσεις πολιτικές να του κάνεις, αν δεν το σκοτώσεις θα σε φάει.
Πρόκειται για ζώα αυτοί που κυβερνάνε και σα ζώα πρέπει να τους φερθούμε. Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.688
Πόντοι
8.346
Κάναμε την πορεία μας, κλάσαμε ένα αρχίδι και ησυχάσαμε.
Άντε και του χρόνου.
Ρε πότε θα καταλάβετε ότι αν δεν πέσουν κεφάλια δεν αλλάζει τίποτα;
Το χρόνο σας και το σάλιο σας χαλάτε.
Η μόνη λύση είναι η βία γιατί πρόκειται για κτήνη.
Αν το λιοντάρι έρθει να σε φάει, ότι πανώ και να σηκώσεις, ό,τι συνθήματα και να φωνάξεις, ό,τι και αναλύσεις πολιτικές να του κάνεις, αν δεν το σκοτώσεις θα σε φάει.
Πρόκειται για ζώα αυτοί που κυβερνάνε και σα ζώα πρέπει να τους φερθούμε. Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς.
Εσύ που ήσουν την Παρασκευή τύπε?

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.574
Πόντοι
456

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
ΠΡΟΤΑΣΗ
5€ μηνιαίως ή ο,τι παραπάνω μπορεί ο καθένας προς το σύλλογο των θυμάτων των Τεμπών.

Μέχρι να τελειώσει όλο αυτό.
Υπάρχει λογαριασμός βρο? Εάν ναι δώσε κάποιανινφο. Είμαι εκτός χώρας δεν έχω άμεση επαφή

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.688
Πόντοι
8.346
Σπίτι μου έριχνα μία παχιά :bigdick:
Και στις επόμενες εκλογές Μητσοτάκαρο θα ψηφήσω ξανά και ξανά για να κλαίτε, μέχρι να βάλετε μυαλό.
Εσύ;
Στη πορεία τύπε. Ωραία τα λες από το υπόγειο του πατρικού σου. Τράβα άλλη μια παχιά κ γύρνα πλευρό τώρα

ΣΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
599
Πόντοι
301
Μαλάκες είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Απο χθες οι αναρχοάπλυτοι προσπαθούν να βγάλουν λάδι τους παρακρατικούς με σκοπό να μην χάσουν την "δόξα" των επεισοδίων και στον αντίποδα οι "ειρηνικοί διαδηλωτές" βρίζονται και ανταλλάσουν κατάρες με αστυνομικούς στα σόσιαλ μίντια. Α πάτε ψοφίστε όλοι σας ρε μαλάκες και εγώ μαζί. Βαρέθηκα να ασχολούμαι με την "νεκρή" μας χώρα. Μας αξίζουν τα χειρότερα, κουράστηκα να κάνω τον μαλάκα για να τρώνε άλλοι. Τους γράφω όλους στα παπάρια μου από εδώ και πέρα, κι ούτε την ανάγκη τους έχω. Αν είναι να μου συμβεί το κακό, θα το αντιμετωπίσω μόνος μου και είτε θα σωθώ, είτε θα πεθάνω ΜΟΝΟΣ μου. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν σας, όλοι αίμα θέλετε, αρκεί να μην είναι το δικό σας ή των "δικών" σας.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.574
Πόντοι
456
Στη πορεία τύπε. Ωραία τα λες από το υπόγειο του πατρικού σου. Τράβα άλλη μια παχιά κ γύρνα πλευρό τώρα
Κάνε πορείες εσύ και κλάνε αρχίδια.
Τρέμει ο Κούλης :2funny:
Δε μου λες το θέμα της πορείας ποιό ήταν τελικά;
Τα παιδάκια στα Τέμπη ή μήπως η ακρίβεια και η διαφθορά;
Γιατί τα παιδάκια γραμμένα τα έχω. Τόσα πεθαίνουν κάθε μέρα δεν βλέπω να κάνετε πορείες γιαυτά;
Και τα υπόλοιπα επίσης γραμμένα τα έχω γιατί είμαι καβατζωμένος οικονομικά.
Εσύ κάνε πορείες μπας και δεις άσπρη μέρα κι αν δεις σφύρα μου.
Εγώ Κούλη δαγκωτό θα ξαναψηφίσω και ο Κούλης πάλι αυτοδύναμος θα βγει.
Κλάψε.
Εσύ κατηγόρα τον Κούλη και τα τραίνα που είσαι άφραγκος.
Αυτοί φταίνε και όχι η μαλακία που σε δέρνει. :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.609
Πόντοι
2.886
John 100 , τύπος που πήρε τη ΝΟΝΑ από το yourangels και ...
έγραψε κριτική ότι είναι καλή !

Δείτε την κριτική στο προφίλ του !

Ενώ οι υπηρεσίες της είναι Μεταξουργείου
έχει πολύ κακή επέμβαση στους μαστούς και
είναι μέτρια σε εμφάνιση

Ο τύπος John 100 είναι πιωμένος, γεράκος, ράκος,
βολεμένος, που δεν καταλαβαίνει απλά πράγματα .

Υποστηρίζει τον Κούλη.... σαν μόνη λύση !
Τόσα στελέχη έχει η Νέα Δημοκρατία,
και ο Κούλης , η Κούλα η γουρλομάτα, η γρουσούζα,
είναι .... η μόνη λύση !

du1tVY514AM2r3x6pK90JIxzSX507jcwYLnP6xQxnL4-pQJE_9akI9r9doy7jC9M7VPFqVTCcU9AhTu22rw=s0

Μην πίνεις τόσο πολύ αλκοόλ, σε βλάπτει

0012_51244.jpg

μεθυσμένο μπουλντογκάκι John 100

κινδυνεύει η υγεία σου,
μείωσε το πιώμα !

φροντίζουμε να μην πάθει κάτι ο γεράκος, ράκος

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.201
Πόντοι
6.955
Υπάρχει λογαριασμός βρο? Εάν ναι δώσε κάποιανινφο. Είμαι εκτός χώρας δεν έχω άμεση επαφή

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
931
Πόντοι
81
Παλιότερα υπήρχε κι ενας Στρατός που όταν κανανε μαλακίες οι πολιτικάντηδες τους μαζευε και εδινε λύση στο πρόβλημα. Τώρα τον έχουν ξεδοντιάσει και ξεφτιλίσει σε βαθμό που σκύβει και λέει ναι σε όλα.
Το καθεστως δεν εχει αντίπαλο. Μόνο με οργάνωση έξωθεν θα μπορέσει να ερθει αποτέλεσμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom