Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (14 μέλη και 22 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.035
Πόντοι
26.141
Ο μπατζανακ ,ραφλας και ντροςχο ήταν ο καημένος.... μέχρι να τον φάει το σιβηριανο γαλάζιο μαμούθ...
Σε άλλο σαητ γράφω ;;
Ποιος είναι ο ραφλας κ ποιος ο ντροσχο ?
Ο μπατζανακ ήταν το 2023
Το 2024 ποιος ήταν ;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.025
Πόντοι
6.056
Τυπε θέλω να δω τα καργολια καθαρά Δευτέρα,25η ,μόνο με ματ μπορούν να κυκλοφορήσουν πλέον συνοδεία.... έχουν μούτρα να βγουν στην κοινωνία,στον κανονικό κόσμο....με τι μούτρα να βγούν γαμω τον αντίθεο τους οι ξεκωλιαρηδες....
τον στέλνουν όλο ταξιδάκια τον μαλαΚούλη μπας και ηρεμήσει ο λαός
Στο μεταξύ είναι όλοι τους αντιπαθητικοί ,
από τον ηλίθιο Χατζηδάκη που εκτίναξε τα τιμολόγια ρεύματος και τον προορίζουν για αντικαταστάτη κούλη
μέχρι τους ψυχοπαθείς αδωνοβορίδηδες , τους καιριδοτουρκοπετρίτηδες , τους μπατσόκους ΦλωριδοΜιχαλιούς και τις ΣκερτσοΒούλτεψες μεγαλοκοπελιές ..
Το απόλυτο μπουρδέλο είναι το κουλομάγαζο , η σάρα και η μάρα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.950
Πόντοι
2.606
Αυτό. Θα φύγουν οταν φανε και το τελευταίο ευρώ
Όταν ακούς να σου λένε εδώ μέσα ορισμένοι και ποιον θέλετε να ψηφίσουμε σκέψου τι πλύση εγκεφάλου έχει υποστεί ο κόσμος από τα κανάλια....λες και η χώρα στηρίζεται στο μουνοσκυλο και τους δέκα δεκαπέντε τραχαναδες αυτοφωρακηδες που δεν ρωτάνε και υπογράφουν τα πάντα ,που ανακυκλώνει στα υπουργεία...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.950
Πόντοι
2.606
Σε άλλο σαητ γράφω ;;
Ποιος είναι ο ραφλας κ ποιος ο ντροσχο ?
Ο μπατζανακ ήταν το 2023
Το 2024 ποιος ήταν ;
Μπουρδέλο μας έκανες ..δεν λέω για το μρ.μαλακα...τωρα από χτες έχουμε νέο επίθετο -χαρακτηρισμο από τον αιώνια δεύτερο του σαη ..εθνοπροδοτης...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.196
Πόντοι
6.955
Μακάρι τυπε μου να είναι όπως τα λες.Ευχομαι να αναπνεύσει αυτή η όμορφη χώρα.Αρκετα η ΝΔ σε αυτή τη χώρα.Πήγα στη πορεία,τα κωλοπαιδα αγριοκοιταζαν εμένα και τους υπόλοιπους.Ντροπη...Μονο Ντροπή...
Πρώτη φορά σε πορεία;
Γήπεδο έχεις πάει ποτέ;
Μάλλον όχι...
Welcome to the club...

Όταν πέρυσι έγραφα...και τι έγινε που πέθανε ένας ματατζης, πέσατε να με φάτε...
Καταλάβατε τώρα τι αποβρασματα είναι το 99.9% εξ αυτών; Και λέω 99.9% και όχι 100% γιατί γνώρισα και έναν ψυχούλα...α και παοκτση... συμβαίνουν αυτά...

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.676
Πόντοι
8.346
Όταν ακούς να σου λένε εδώ μέσα ορισμένοι και ποιον θέλετε να ψηφίσουμε σκέψου τι πλύση εγκεφάλου έχει υποστεί ο κόσμος από τα κανάλια....λες και η χώρα στηρίζεται στο μουνοσκυλο και τους δέκα δεκαπέντε τραχαναδες αυτοφωρακηδες που δεν ρωτάνε και υπογράφουν τα πάντα ,που ανακυκλώνει στα υπουργεία...
Μη τρως το παραμύθι οτι αυτοι που λενε ποιον θέλετε να ψηφίσουμε ειναι απολιτικ.. δεξιά σκουπίδια ειναι που ντρέπονται ακόμα και να το πουν οτι ειναι βαμμενοι Νέα Δημοκρατία

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
1
Πρώτη φορά σε πορεία;
Γήπεδο έχεις πάει ποτέ;
Μάλλον όχι...
Welcome to the club...

Όταν πέρυσι έγραφα...και τι έγινε που πέθανε ένας ματατζης, πέσατε να με φάτε...
Καταλάβατε τώρα τι αποβρασματα είναι το 99.9% εξ αυτών; Και λέω 99.9% και όχι 100% γιατί γνώρισα και έναν ψυχούλα...α και παοκτση... συμβαίνουν αυτά...
Το ξέρω είναι μαλακες.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.196
Πόντοι
6.955
Τυπε σού έχω πει ...ελπίζω σε έναν κουφοντινα κ να παίρνει κεφάλια πουστηδων
Συμφωνώ αλλά όχι με το ελπίζω...
Όλοι αυτοί οι αγώνες θέλουν λεφτά...
Καλά τα λέμε αλλά πρέπει να τους χρηματοδοτήσουμε και να διασφαλίσουμε ότι όταν αυτός λ Κοτφοντινας πιαστεί θα τον βγάλουμε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.950
Πόντοι
2.606
τον στέλνουν όλο ταξιδάκια τον μαλαΚούλη μπας και ηρεμήσει ο λαός
Στο μεταξύ είναι όλοι τους αντιπαθητικοί ,
από τον ηλίθιο Χατζηδάκη που εκτίναξε τα τιμολόγια ρεύματος και τον προορίζουν για αντικαταστάτη κούλη
μέχρι τους ψυχοπαθείς αδωνοβορίδηδες , τους καιριδοτουρκοπετρίτηδες , τους μπατσόκους ΦλωριδοΜιχαλιούς και τις ΣκερτσοΒούλτεψες μεγαλοκοπελιές ..
Το απόλυτο μπουρδέλο είναι το κουλομάγαζο , η σάρα και η μάρα
Τότε αν προορίζουν χατζηβλακα για επόμενο... καλύτερα να μας ρίξουν υδροκυάνιο στο νερό να πάμε μια και έξω....αυτός είναι αν μπει στο σαη νο1 μαλακας με απευθείας απονομή.... χωρίς κουβέντα... μπαίνει -γραφει τα 5μνμ-βγαινει πρώτος.. τέλος!

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.960
Πόντοι
496
Δεν παραιτείται το μουνοπανο. Μια σφαίρα στο κεφάλι θέλει ο μπάσταρδος.
Ο Αντρεας που ηταν γατουλης ειχε φροντισει να φτιαξει, πριν κυβερνησει, την 17Ν.
Για να ελεγχει - απειλει ολα τα μνπν της εποχης.
Τωρα τι?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.035
Πόντοι
26.141
Συμφωνώ αλλά όχι με το ελπίζω...
Όλοι αυτοί οι αγώνες θέλουν λεφτά...
Καλά τα λέμε αλλά πρέπει να τους χρηματοδοτήσουμε και να διασφαλίσουμε ότι όταν αυτός λ Κοτφοντινας πιαστεί θα τον βγάλουμε...
Οκ
Διαθέτω το 0,000000000000000000001%
Των εσόδων μου

Δλδ 350 δις δολλάρια :confused:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.196
Πόντοι
6.955
Όποιος θέλει ας κάτσει να διαβάσει το ΝΕΜΕΣΙΣ.
Έχει να κάνει με τους Αρμενίους και τη γενοκτονία.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.251
Πόντοι
2.046
ο ουκρανομάχος αναπουρνιάρης , δυνατό παιχτρόνι , γάτος με πέταλα :rockon:

:tooth:
Μπίλ από το τσερνομπίλ ανωτερώτατος από πουρνάρη, γνώμη μου μαζί με βασίλη απ' τη γορίτσα το τρίο Λος φωταδίστας.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.676
Πόντοι
8.346
Μαρινάκης: Δεν ξέρω ποιος έδωσε τα 650.000 ευρώ για το μπάζωμα.

Πολύ λογικό. Και γω αν λείπουν 650.000€ απο τα ταμεία της εταιρείας κ με ρωτήσουν και πω δν ξέρω ποιος τα πήρε θα έχω δουλειά την επόμενη μέρα.

Ούτε ενα ψέμα της προκοπής ρε μαλακες μου δν μπορείτε να πείτε, ούτε ένα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.196
Πόντοι
6.955
Μαρινάκης: Δεν ξέρω ποιος έδωσε τα 650.000 ευρώ για το μπάζωμα.

Πολύ λογικό. Και γω αν λείπουν 650.000€ απο τα ταμεία της εταιρείας κ με ρωτήσουν και πω δν ξέρω ποιος τα πήρε θα έχω δουλειά την επόμενη μέρα.

Ούτε ενα ψέμα της προκοπής ρε μαλακες μου δν μπορείτε να πείτε, ούτε ένα.
Τα ίδια κάνανε και στον covid, ο ένας αναιρούσε τον άλλον.
Αν αυτοί είναι οι Άριστοι φαντάσου πώς είναι οι Χειριστοι

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
1
kostoumi.jpg

Αυτό ομολογώ δεν το έχω ξαναδεί. Μοντέλο με χειροβομβίδα κρότους λάμψης; και τελειόφοιτος δημοτικού με γκάνι στη μέση να τον φυλάει. Αν είναι μπάτσοι, πρέπει να είναι οι μεγαλύτεροι μαλάκες με αμοιβή.
Και τώρα σε αυτό το σκουπίδι θα κάθονται και γκόμενες.Γιατι οι Έλληνιδες κάτι τέτοια λαμόγια θέλουν οι περισσότερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom